Vanja och Emelie är här och nu ska vi tydl...

dsc04814 (MMS)

Vanja och Emelie är här och nu ska vi tydligen titta på skräckfilmer. Hehe.


9933 ord to go.


The Line-pose. (antagligen värsta fjortis posen också..men det kan jag nog leva med)

Sitter och rättar om en berättelse jag skrev för ett tag sen. För jag håller ju på att skriva på del två nu och insåg att jag har lyckats ta bort den rättade versionen av del ett från datorn (både den här och den i Sveg). Lyckat -.-' 
Har den dock utskriven så nu sitter jag och rättar om hela alltihop. Måste nog tacka min datalärare Per för att han sparade mig en väldig massa tid när han svarade på mitt mail och såg till att jag slapp sitta och ändra vartenda "mej, sej, dej" en gång till (japp, på den tiden skrev jag så. Har väl nyss slutat med det tror jag) 

Snart kommer Emelie och Vanja också! :D

Den sista och bästa författarettan!

P.g.a. gymnasiereformen så kommer författarlinjen att försvinna. Det kommer att finnas kvar något liknande på samhälle, men det kommer inte vara författar. Så det så. 

Så min klass blir den sista författarklassen på Täby Enskilda Gymnasium. 

Snodde den här bilden från Vanja nyss:



I just traveled back in time! Nobelpriset, hitåt tack!

Vaknade och blev irriterad på mig själv för att jag sovit till 12. Men sen bah: Nej, vänta här nu. Och vips så var dagen bra igen. Klockan är lite över 11 och jag tänker nu äta frukost.

Mamma och pappa, det stod faktiskt VINTERTID på min mobil, så det så. ;)


Hittade en ren oanvänd tröja och jag bah "den luktar konstigt" och sen insåg jag att den luktade tvättmedel (ni vet sådär som rena tröjor gör). Haha.

Bara sådär lagom.

Inte bra, inte dålig. Lagom. Inte bättre än någon annan men inte heller sämre. Lagom. 

17 126 ord, borde jag inte vara tom nu? Jo. Det borde jag nog. Det är jag nog också. Tom. Sådär ihålig som man kan vara ibland. 

Blä, onödiga och misslyckade inläggs priset, here I come.

Jag packar en annan dag.

Det där med att börja packa har inte precis blivit av än. Men jag har diskat och städat. (det är nu ni ska tycka att jag är duktig) och jag åt middag innan klockan 19.00! Kors i taket! :) 

Ikväll blir det "Because I said so" på fyran. (Och jag tänker aldrig gå med på att det är okej att de har översatt titeln till "tre systrar och en mamma") Men den börjar inte förns 21.25. Så jag ska nog fortsätta skriva fram tills dess. 

Japp japp, det var nog allt jag hade att skriva för tillfället tror jag ;)

Ja men förlåt för att det inte var Brad Pitt då.

Såg den här killen i Gamla stan när jag, Vanja och Emelie var där och fikade (Vanja gick till och med in i honom):


Shire Raghe

Och jag bah: Men såg ni inte vem det var!? 
Och de bah: Nej, vem då?
Jag: Men han är ju typ programledare på MTV!
Vanja: Finns det programledare på MTV? :O

Och där kände jag att det inte riktigt var lika coolt längre...

Glamorös Lördag

Till Malin: Oj då. Förlåt ;)

Nu ska jag ta och städa lite tänkte jag. Och diska. I min alldeles för stora nike-hood som man ser jätte tjock ut i, mina trasiga strumpbyxor och i mitt äckliga "behöver-verkligen-tvättas" hår. Japp, glamorös lördag var det ja. 





Lördag

God morgon, 

idag är det lördag. Igår åkte Daniel ut ur idol och en liten del av mig ville mest gå och dö. Vad ska jag nu göra på fredagarna? Vem ska jag nu dregla över? Inte okej. Mamma, jag lovar att du röstade på Geir! INTE OKEJ! 
Vad ska man göra idag då? Jo, jag ska städa. Kanske börja fundera lite på vilka kläder som ska få äran att följa till Sveg på onsdag och bli tvättade (ja, jag ska börja redan nu. För jag kommer nog ha annat för mig sen) sen ska jag läsa och försöka skriva lite. En helt vanlig lördag i mitt liv helt enkelt. Har fyllt i en ansökan om ett ICA-kort nu också, trots att de är fula. Hehe..

Nej, frukost.

Agnes visade idag

Den här killen är så sjukt söt i den här videon. Alltså inte söt söt, utan videon är så himla fin. Eller så är det bara jag som tycker det. Men ändå. Jag blir i alla fall riktigt glad av att titta på den här. 



För att citera Secondhand serenade "I was born to tell you I love you. Isn't that a song already? I get a B in originality."

Okej jag lite starkt ogillar EMD just nu (inte för att jag någonsin har gillat dem) jag är en människa som står för min musiksmak även om jag gillar sånt som kan klassas som töntigt. Så jag kan stolt säga att jag gillar Westlife. Och vadå EMD är wanna be Westlife! :O Hatar sånt. -.-

Känner du igen mig Vanja?

Hittade den här bilden och kände mig lite tvungen att lägga in den bara för att vi pratade om det där idag :P



Tackar tackar

Emelie skrev ett fint litet svar på mitt inlägg om henne HÄR

Och för er som inte fattar skämtet. När jag var liten var jag inte så smart uppenbarligen för jag trodde att man skulle säga "muckar du med mig så muckar jag med din mamma" HAHAHAHAHAHA FAIL.

Emelie Asp (a.k.a. Bengt-Åke, BH, Billig och Bråke)

Eftersom Emelie så fint påpekade att hon aldrig fått ett inlägg som bara handlade om henne så tänkte jag nu att hon kunde få ett eftersom hon är sjuk och så.

Emelie Sophie Maria Asp är en ytterst trevlig person som alla borde lära känna. Och de som inte känner henne får skylla sig själva, er förlust helt enkelt och jag är extremt glad att jag fick äran att bli hennes kompis! :) 


Bilden är inte för att stjäla uppmärksamheten från dig nu Emelie ;) utan för att visa att jag till och med offrar mina stackars ben för att du ska få stå bekvämt. (och att jag får hela Åhléns att titta konstigt på mig :P) hehe. <3

Tomtar det är vi allihopa, allihopa allihopa.

Nu har jag lov! Äntligen! 

Vi hade vanliga lektioner fram till 11.45 idag, sen var det lunch och sen SPÖKBOLL eller som skolan valt att kalla det (spookball) 

Våran klass var väl kanske inte den bästa på spökboll, vi förlorade alla våra matcher. Men vi var 12 stycken i vårat lag och alla andra var över 20 stycken! Inte riktigt rättvist, så nu tänker jag skylla på det. 

Men det var faktiskt riktigt roligt ändå. Och min skola är så härlig, vi kör spökboll på gräsmattan och dunkar partymusik på högsta volym och folk är utklädda och vi bara njuter av den fina dagen medan alla som går förbi kollar på oss som om vi har problem ;) Härlig skola helt enkelt! :) 


Människor.


Vanja passade på att njuta av vädret :) 


Endel gick in för det där med att klä ut sig rätt hårt. Haha.
Det fanns några stycken som hade klätt ut sig till Johnny Depps karaktär från Alice i underlandet också. Och det var ju nästan sjukt, de var riktigt bra utklädda! Med hatten och hela biten. Riktigt snyggt. 


Vi gick inte precis in för det lika hårt. Vi körde på tomteluvor. Men nästa gång! Då jävlar! 


Jag vet, jag passar inte i mössa. Men man får ju offra sig för laget ;)


Jag och Vanja, lite bländade av solen dock.. hehe.


Vanja, Felicia och Kajsa. Visst blev det fint när vi satte tomteluvan sådär på Felicia? :) 

Idag var en bra dag och jag var ovanligt glad måste jag erkänna. Har saknat den känslan. Lite sjukt att vi bara har känt varandra i ca 9 veckor. 

Synd att Emelie har gått och febrat ner sig dock. Krya på dig!!!

Spökboll :-D

dsc04790 (MMS)

Spökboll :-D


Efter 9 timmars sömn.

Slänger i mig lite frukost innan jag ska bege mig till skolan och sista dagen före lovet. Halva dagen har vi spookball också ;) Trevligt ;)

Kroppen säger ifrån

Jag tror det är dags att skärpa sig nu. Sova Lina, man måste sova. 

Jag vet att jag sover alldeles för lite, sådär typ 4 - 5 timmar varje natt. ALLDELES FÖR LITE. Och jag har mått allmänt dåligt fysiskt rätt länge nu. Yr i huvud och känner mig allmänt frånvarande och koncentrationen ska vi ju inte ens börja prata om. Dessutom har jag ont i huvudet ganska ofta och jag orkar ingenting. 

Så jag tänker nu tolka detta som att det är dags att skärpa sig. När jag knappt kan hålla ögonen öppna klockan 20.00 på en torsdag. Då är det dags att ändra sina rutiner. 

Så nu ska jag kolla klart på robinson. Och sen går jag nog faktiskt och lägger mig tror jag. Tur att det blir lov sen, så jag kan vila ut. Sen ska jag sluta med de här idiotierna. 



Viktigtattveta.NU

Har precis varit och handlat mat för 200 kr. Det började bli tomt i frysen.. har även gått ut med soporna. 

Så nu kan jag titta på robinson med gott samvete, ska bara diska först ;) 



Två dagar till lovet..

vaknade imorse och ville verkligen verkligen verkligen inte gå till skolan. Kände bara inte för det helt enkelt. Men sen tog jag mig i kragen och bestämde mig för att jag fick så lov. Två dagar till lovet, det klarar jag ;) 

Vanja och Emelie sitter och sjunger Bamse låten framför mig och Erika i klassrummet. Haha. 



It's good to dream, hörde jag.

Ge mig en stor fet flygel i ett rum med havsutsikt. Ge mig mitt drömjobb med bra betalt. Ge mig ett sommarhus vid Medelhavet och en lägenhet i Gamla stan. Ge mig någon som bryr sig sådär som ingen har brytt sig förut och ge mig en Gibson Les Paul. Ge mig en enorm garderob överfull med underbara kläder och ge mig ett stort rum fyllt med filmer. Jag vill kunna hålla den där boken i min hand och säga att, den här, den har jag skrivit. Jag vill stolt kunna säga till människor att jag lyckades, mitt liv blev inte som vilken medelsvenssons som helst. Mitt liv, det blev precis som jag ville. Och jag lyckades faktiskt åstadkomma det utan att födas som Paris Hilton. 

Kalla mig materialist om ni vill. Eller naiv. Eller orealistisk eller vad som helst. Men tänk er känslan av att veta att man lyckades göra något med sitt liv, något som man alltid hade drömt om. Och att man klarade det på egen hand, inte genom att födas på ett silverfat. 


Like you're on top of the world.

McFly

Jag köpte en Okej tidning när jag var och handlade idag (för att jag såg att McFly var med i den) och jag skulle bara vilja påpeka att det är rätt fail att de har skrivit fel namn på den nya skivan. Det står att den heter "Super city wants you" men den heter ju "Above the noise" 

Ja det var väl allt jag ville påpeka, att jag tycker att det är allmänt roligt och fail när någon tidning skriver fel. Som när det stod om Simple Plan och de hade skrivit Chick Comeau istället för Chuck Comeau ;) Haha. 



Rubrik rubrik rubrik

Sitter här och funderar på vad man ska göra nu. Inte sova i alla fall, alldeles för tidigt ju ;) 

Åt en avocado nyss. Och fyra ananasringar och två satsumas (heter det så? De där som ser ut som mandariner). 

Imorgon är det torsdag, sen är det fredag och sen är det äntligen LOV! :) Söndag-tisdag ska spenderas med Vanja och Emelie. Looking forward to it :) 

En liten bild på Emelie och Vanja i gamla stan:

Vi blev kvar på fiket rätt länge tror jag. Men det gör inte någonting! För det var riktigt mysigt och trevligt så det var ju bättre än att sitta ensam här hemma :D

Fika i gamla stan med de har trevliga filu...

dsc04785 (MMS)

Fika i gamla stan med de har trevliga filurerna :-D


Sleepmorning.

Jag vet att alla älskar min grymma översättning :) 

Började 12.20 idag och nu sitter jag på skolan och har samhällskunskap. Är förövrigt den enda lektionen jag har idag, dock är den 3 timmar lång. Men det gör inget, för läraren drar så många Star wars skämt mest hela tiden ;) Haha. Ännu roligare när jag dessutom har en Star wars tröja på mig idag ;) 



Vill bara påpeka detta lite snabbt.

Hur brutalt snygg är inte den här bilden!? 
I'm just saying liksom.


Biffy Clyro - Puzzle 

Nu ska jag gå och lägga mig, man börjar ju trots allt 12.20 imorgon :)

The damage you've done.

Åt pizza och drack cola till middag idag. På en tisdag. Varför? Jo, för att jag verkligen kände för det och för att jag har flyttat hemifrån och får äta pizza bäst jag vill, när jag vill :) Så det så.

Är totalt förälskad i de här två låtarna av Biffy Clyro för tillfället. För de gör sådär ont på ett bra sätt. 


It's not getting easier, it's not getting easier. I hope that you're folding stars.


Take the pieces and build them skywards. 

Vet inte riktigt varför, men jag känner mig inte som den gamla vanliga Lina längre. Det känns som om jag är någon annan nu. Någon ny. Annorlunda. Men fortfarande mig själv. Kanske mer mig själv nu än någonsin förut. Och det känns ovanligt bra att leva (Förutom att jag och Emelie har kommit fram till att vi har skitliv. Men detta borde kunna lösas med en guldfisk) It's bigger than us. 

Det är svårt att gå vidare efter att det händer något riktigt riktigt jobbigt. Något som förändrar hela ens värld. Den där världen som man alltid kunde utantill. Och jag vet faktiskt inte hur det blev bättre, hur jag hamnade där jag är just nu. I guess I just woke up one day and realized at least I didn't feel as bad as I did the day before. Och man märker att det där som hände har förändrat en. 

Who can say if I've been changed for the better?
But because I knew you, I have been changed for good

För jag gör som jag vill. När jag vill.

Jag vill bara påpeka att världen samarbetar för tillfället. Betyder det att jag inte får titta på film ikväll? 
Yeah right!!!

Hemma efter en tema-dag. Den var faktiskt ...

Hemma efter en tema-dag. Den var faktiskt helt okej, men kunde ju ha varit roligare... Teknologin samarbetar inte med mig idag heller. Facebook, bloggen, spotify, youtube osv. verkar ha bildat en "samarbeta inte med Lina" klubb. Men hey, jag överlever. Tittar på film och tar det lugnt istället. Vi har inga läxor den här veckan och snart är det lov :-D


Är påväg till skolan nu. En timme tidigare...

dsc04782 (MMS)

Är påväg till skolan nu. En timme tidigare än vad som är vanligt på en tisdag. Varför? Jo, för vi har FN tema-dag idag. Hann inte blogga innan jag gick och datorn fick stanna hemma så det fick bli ett mobilinlägg istället ;)


Tar hand om mig själv istället.

Borde nog städa, tvätta..plugga. Men jag orkar inte. Jag har ont i min häl, är fortfarande allmänt yr i huvudet och det känns mest som om världen inte samarbetar med mig idag. Inte teknologin heller för den delen. Men jag tror att idrottsprovet gick helt okej ändå.

Så istället för att faktiskt göra något vettigt skruvar jag upp volymen på min Biffy Clyro spellista och lagar mig någon god middag. Sen ska jag titta på film och äta efterrätt, det förtjänar man på en måndag som inte samarbetar. Om en vecka är det lov, då åker jag till Sveg, på onsdagen. Sen åker jag tillbaka igen. Världen är ologisk. Men musik, ja musik är nog logiskt ändå.

Jag tänker ha en ta hand om mig själv kväll. 


Take the pieces and build them skywards.

Ännu en måndag

Sitter i skolan nu. Kom precis till lektionen för när jag stod och fixade håret så ringde skolsystern till mig och sa att hon ville träffa mig angående min saffranallergi så jag missade ca 15 minuter av matten, inte för att jag klagar ;)

Vi har idrottsprov idag också. Efter matten, det kommer ju säkert gå...bra. *Host host* 

Nu ska jag tydligen räkna matte också, kors i taket. Det händer inte så ofta ;)

Som hon sa: Då är det ju i alla fall ett steg i rätt riktning.

Jag tror det börjar sjunka in nu. Att jag faktiskt har flyttat hemifrån och att jag faktiskt tog mig bort från Sveg. Jag tror på riktigt inte att någon inser hur viktigt det var för mig. Att komma bort från Sveg alltså. Jag har inte fattat det än. Men snart, tror jag.. 

Och jag flyttade inte var som helst, jag flyttade inte bara några mil. Jag tog det där steget som jag drömde om och flyttade faktiskt dit jag ville. Till platsen som kändes rätt, för mig. Stockholm. 


Jag är lite stolt över mig själv också faktiskt. För jag släppte in någon här om dagen. Sådär farligt nära som jag nästan aldrig släpper in någon, längre. Jag har ju haft svårt att lita på människor rätt länge nu och alltid vetat att man i alla fall kan lita på sig själv. Men jag gick emot mina egna principer och berättade min absolut högsta önskan för någon här om dagen, för första gången någonsin. Och det kändes bra, som om hon förstod vad jag menade. På riktigt. Och congrats hörru, men nu vet du något om mig som ingen annan i hela världen vet. :) 

Min alldeles egna superhemliga hemlighet.

Fika i Gamla stan

Hej hej, kom in genom dörren för någon minut sen. Hade en riktigt trevlig dag i stan med Jennifer, Maria och Frida. Jag och Jennifer (som tar samma tåg in till stan) mötte upp Maria på Drottninggatan och sen traskade vi iväg till Gamla stan där vi satte oss på ett fik och väntade på Frida som kom lite senare då hon försov sig ;) 

Så dagen spenderades i princip på ett fik i gamla stan med trevligt sällskap. Riktigt mysigt faktiskt. Jag är helt förälskad i Gamla stan, allting är så fint där. Mysigt liksom :) 


Frida och Maria. 


Jag och Jennifer. Jag ser lite smått sjuk ut, men det bjuder jag på. Förresten, när blev mitt hår sådär långt!? :O 

Nu ska jag äta middag och kolla på film. SEN ska jag börja plugga idrott till provet imorgon. Skjuter nämligen på det några minuter till helst ;)

mot tåget

Nu går jag till tåget för att möta upp tjejerna i stan. Trevligt :)



Våra hem

Jag och Emelie tänkte bara att ni ville se hur vi bor :)

Emelies hus:


Mitt hus:


Emelies nya sommarställe:


Mitt nya sommarställe:


Jag känner att det är viktigt att påpeka att jag inte har kommit på detta själv utan att Emelie hjälpte till ;)

Bildbomb!


Här kommer "dagen i bilder" :) 



Humlegården


Som Emelie kallade den, den 35 gradiga tanten. Statyn var faktiskt varm ;)



Fika på Sturekatten (fråga inte vad min hand håller på med, vet inte) 


Stina Ekblad stod bakom oss i kön på Sturekatten också, sen började hon prata med oss. Det var alltså inte vi som pratade med henne ;) Och vi bah: Play cool, låtsas som att du inte vet vem hon är. Haha.



Påväg till Vero Moda


Emelie vid dramaten. Vi kom även fram till att om bara hade hetat Skarsgård i efternamn så hade hon fått spela typ Hamlet även utan utbildning ;)


Sen hittade vi någon stor svart grej som vi var tvungen att ha kort på. Vi konstaterade att jag hade glömt sola den här veckan ;) 


Sen fick Emelie för sig att det var en bra idé att hoppa på de där ;)


Emelie och ... någon gubbe på häst. 


Jag och en staty på den där gubben på häst och två andra typer som tydligen har gjort något coolt som förtjänade en staty liksom ;) 


Emelie och jag, vi försökte få med snubben på häst statyn. Det gick sådär. 


På bron till sveriges riksdag. 


Sveriges Riksdag


Ramla inte i är du snäll :) 


Sen hamnade vi på massa små vägar i gamla stan i typ en timme :)


Där hittade vi bland annat ett väldigt fint träd. Även de till vänster på bilden verkade vara lite fascinerade av trädet :)


Och sen hittade Emelie en ny vän. 


Och sen hamnade vi nere vid vattnet.


Sen fick vi för oss att vi skulle gå uppför världens längsta trappor, men det var det värt! 


Där uppe hade man utsikt över i stort sett hela staden. 


Sen hittade vi en till trappa och bah: ja men här såg det ju mysigt ut. Här går vi upp. 


Sen hittade vi "den norske kirke" och då gjorde Emelie Märtha sällskap. 


Och området där vid kyrkan var så extremt mysigt. 


Sen (efter ca 4.5 timmars rundvandring) bestämde vi oss för att det var dags att bege sig hemåt så då letade vi oss ner mot civilisationen igen ;)


När vi kom till busshållsplatsen kom Emelie på att hennes mamma var i stan och tur som vi hade så skulle hon hem då så vi fick skjuts *Thumbs up* 
Jag tog mig friheten att byta till min nya jacka som jag köpte under dagen medan vi väntade på Emelies mamma. 

Måste säga att Stockholm är en riktigt fin stad om man går bort från de stora gatorna och att det var en riktigt riktigt trevlig dag idag. Jag tror inte jag har gått såhär mycket på länge (ni skulle sett mig när vi kom med tåget och jag bah: "Men ska vi inte till tunnelbanan?" och Emelie bah: "Nej, vi ska gå" Haha) och jag tror aldrig jag har sett såhär mycket av Stockholm förut.

Nu ska jag diska lite och lyssna på musik sen blir det Juno på fyran klockan 21.25


Hemma!

Har haft en riktigt trevlig och mysig dag med Emelie i huvudstaden idag. Vi har inte åkt tunnelbana eller buss en enda gång så ni kan ju tänka er hur mycket vi har gått idag :) 
Slänger in en bildbomb från dagen (vi lekte turister där ett tag) senare. För nu ska jag äta middag och kolla på idol. De hade ju inte lagt in det nya avsnittet på tv4play imorse, vet dock redan vem som åker ut :P

Btw, köpte en nya jacka idag också :D Det var på tiden det.

Fika med Emelie på sturekatten :)

dsc04727 (MMS)

Fika med Emelie på sturekatten :)


God morgon!

Klockan är typ 08.00 det är lördag och jag är vaken och hur pigg som helst. Varför? Jo, när jag skulle vila mig i form till idol igår så lyckades jag somna, vid typ 20 i åtta och sen sov jag till nu. Så man kan ju påstå att jag har sovit i sådär ca 12 timmar nu. Men det är bra för jag känner mig inte yr längre *Thumbs up*

Nu ska jag kolla på idol som jag missade och äta lite godis.

Middag och idol

Dagens middag: (jag vet. Glamoröst sådär på en fredag.)


Jag känner mig helt yr och allmänt borta, beror säkert på att jag inte är van att äta dåligt. Är det något jag gör så är det väl äter för mycket liksom. Så nu ska jag ställa ifrån mig datorn och försöka vila mig i form till idol. Skaldjurssoppan var rätt god faktiskt. Tummen upp på det för jag orkade inte laga någon mat, 6 och en halv minut i mikron och sen var den fit for fight. ;) 



Headache

Mitt huvud gör ont (har ätit för lite idag) och på andra sidan väggen spelas det hip hop. Kul. Bas rakt i väggen.
Ska äta middag nu tror jag. Eller så äter jag lite mer godis. Men jag tror att middag skulle vara bra för min huvudvärk, för jag har typ bara ätit frukost idag. Åt typ en macka och lite morötter till lunch så det var kanske inte så bra...

I'm totally against this

dsc04721 (MMS)

I'm totally against this


Någon måste skämta.

dsc04720 (MMS)

Någon måste skämta.


Lite pinsamt att erkänna kanske, men hey this is me.

Mörka långa ensliga vägar, fötter som slår i marken med panikslagna fotsteg. Mobiltelefoner som inte fungerar.
Gatlampor som slocknar och händer som håller mig kvar. Jag kan inte sova igen. Jag har försökt. 

Dessa mardrömmar som upprepar sig. Kanske inte borde säga mardrömmar dock, för det är bara en. Alltid samma. 
Det plus allt annat som jag går igenom för tillfället. Identitetskriser, separationsångest och annat roligt som jag inte ska tråka ut er med ("annat roligt" = allt det där som förra inlägget handlade om) Jag kan inte sova.

Det här är nog första gången jag har haft riktig hemlängtan efter att jag flyttade från Sveg. Eller nej, jag längtar inte hem. Jag längtar efter mamma och pappa. Och det måste väl ändå vara helt okej för en nyss hemifrån flyttad 16 åring (som dock fyller 17 om typ tre månader) att sakna sina föräldrar? Speciellt om man inte kan åka och träffa dem varje helg, det är ju ändå ca 50 mil liksom... Kommer ihåg när jag var liten och inte kunde sova. Jag låg i min säng och först försökte jag göra så mycket oväsen av mig som möjligt, fast ändå verkligen diskret liksom. Typ, välta en bok så den åkte ner på golvet och liknande. Så att mina föräldrar skulle komma in och fråga varför jag fortfarande var vaken. Det gjorde de nästan aldrig (antagligen för att de inte hörde mig) så då tog jag mig modet att springa över korridoren till deras rum (ja, jag sprang bokstavligt talat för det var den läskigaste platsen i hela huset när det var mörkt) och när jag väl var där så petade jag lite försiktigt på någon av dem tills de vaknade och sa sen "får jag sova hos er?" Självklart fick jag alltid krypa ner under något av deras täcken och lägga mig emellan dem. Det var helt ärligt min favorithändelse på hela dagen för det kändes alltid så säkert där emellan dem. Ibland låtsades jag till och med att jag inte kunde sova bara för att få krypa ner i deras säng. Sen hade vi inbrott i våran stuga och jag blev livrädd för att vara ensam. Verkligen livrädd, det sitter fortfarande i ibland. Så efter det så gick jag aldrig ens och la mig i min egen säng på kvällen, det var mamma och pappas som gällde. Och jag sov nog i deras säng rätt länge tror jag. Längre än de flesta. Säkert tills jag var 12, minst. (Vet i alla fall att jag sov där natten till min 13-årsdag.) Men jag saknar det faktiskt just nu.

Hade jag varit i Sveg nu så hade jag nog samlat modet och sprungit över korridoren och försiktigt klämt ur mig "får jag sova hos er?" Och svaret hade förhoppningsvis blivit "självklart" och det hade gjort hela min kväll. 

Men nu bor jag inte i Sveg längre och let's face it, det kanske inte riktigt klassas som okej att sova i sina föräldrars säng om man fyller 17 om tre månader? Men jag kan inte komma ihåg en enda gång då jag har haft en mardröm när jag har sovit i deras säng. Och det skulle jag verkligen inte tacka nej till just nu. 

Men det är väl dags att växa upp nu, bort från den där lilla flickan som inte vågade sova i sitt eget rum och som tvingade sina föräldrar att ta ut garderoberna bara för att det kunde sitta någon i dem. Ja, det är väl dags att sluta vara den där rädda personen som jag alltid har varit. Jag kollar ju till och med fortfarande överallt efter någon oinbjuden gäst innan jag lägger mig. I duschen, bakom toadörren, känner på ytterdörren, under sängen (yes, den gamla godingen sitter fortfarande i), i hörnet där jag har mina städgrejer och bakom soffan. 

Ska lägga mig i sängen igen nu tror jag dock. Titta lite på den där bilden på familjen jag har på väggen och sen försöka sova. Utan musik igång. Det vore första gången på tre nätter (och jag som aldrig brukar kunna sova med musik) fast jag tror inte det kommer funka inatt heller. För jag vet att mardrömmen kommer komma tillbaka så fort jag somnar. Kan nästan se den bara om jag blundar. 

"Mamma och pappa, får jag sova hos er?" 


Say you won't forget and I'll be okay. At least tonight.

Det där känsloladdade inlägget från gårdagen hamnade någon annan stans. Utkorg, inkorg, skräppost, borttaget. "Är du säker på att du vill ta bort objekten i papperskorgen permanent? (du kan inte ångra den här åtgärden)" "Töm papperskorgen." 

Det känns så konstigt nu för tiden. Jag är sådär hyperglad och skulle antagligen kunna ställa mig här och börja hoppa upp och ner och halv skrika någon allmänt dålig låt som "I'm a Barbie girl, in the barbie world.." men samtidigt så vill jag mest lyssna på någon låt som på något konstigt vis verkar känna mig bättre än de flesta. Som bara skriker "var arg! Släpp ut det! Bryt ihop! Skrik! Eller tyck bara allmänt synd om dig själv, om det är det du känner för." Sam Tsui och Kurt Schneiders cover på "love the way you lie" får stå för humöret just nu. Älskar sättet han sjunger refrängen i början. Som om han har tagit orden ut mitt huvud, betoning och hela baletten. "Just gonna stand there and watch me burn but that's alright because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry. But that's alright because I love the way you lie" och sen när de blandar in massa andra låtar och han sjunger "I'm gonna be the last one standing" då känner jag att "fan ta tag i dig själv nu Lina!" 

De flesta som känner mig tror väl att de vet vad det här handlar om. Det där som hände för några veckor sedan, det där som rev upp hela min värld. Men det handlar inte om det. Inte på någon fläck. Jag har lagat den revan i min värld. Tråden och nålen hette trevligt sällskap, musik, Malin och fokusering på sig själv. Så om någon läser det här och tror sig veta vad det handlar om. Det gör du inte. Vet helt ärligt inte ens varför jag skrev det här. Eller vad mening med själva texten är. Eller jo, det vet jag ju. Men det känns bara som om jag måste skriva det någonstans. Haket funkade inte för tillfället, för jag kan inte skriva dikter. Och då var det liksom inte så mycket kvar att välja på. Man kan ju inte skriva en roman i sin status på facebook liksom. 

Aja, nu ska jag lyssna på Romantic Fatigue med Frank Turner. 
"And I never know which song I should play her, each melody is a memory of a not-forgotten failure.
So when I get out my guitar tonight, to do what I do, remember:
I probably didn't write this song for you."

Jag låtsas att jag har koll på vad jag gör

Var less på min bakgrundsbild på datorn så jag bestämde mig för att ta en bild som jag gillar och sen göra den lite mer "jag" och eftersom vi har photoshop på våra datorer tänkte jag att jag skulle experimentera med det liksom. Blev inte precis något avancerat men jag blev faktiskt nöjd :D 



TIMEOUT!

Jag har dammsugit, diskat och lärt mig 105 italienska glosor. Nu förtjänar jag en paus. Så det så ;)

Studiedag,

Sitter och äter frukost just nu. Hehe. Är ledig idag eller ja, jag har studiedag så jag tänkte faktiskt plugga italienska till provet imorgon snart. Vaknade vid halv ett någon gång tror jag. Hur skönt som helst att få sova ut! :D 

Svar till Athena: Angående det HÄR inlägget. Bilden är VÄLDIGT redigerad och jag hade inte riktigt sådär mörkt hår. En del av originalbilden: 


Du gillar, men du vet knappt vem jag är, längre.

Tänkte skriva något långt allmänt känsloladdat inlägg nu. Men jag tror jag låter bli.

Back in the days.

Hittade den här bilden när jag gick igenom min bilddagbok förut ikväll. Lite skojigt, jag bah: vänta det där är ju jag? Sen bah: ja just ja, det där kommer jag ju ihåg. 


Visst ser jag glad ut? :D haha

Shoes must be worn at all time!

Bestämde mig för att det inte är okej att dra igång dammsugaren klockan 1 på en onsdag natt/torsdag morgon. Bara för att jag är ledig imorgon så betyder det ju inte att alla andra i huset är det liksom. Så nu går jag omkring i skor. Ställer dem bredvid sängen sen också. Så det blir att dammsuga first thing in the morning liksom. Kommer säkert glömma skorna imorgon bitti och få en fin glasbit i foten (tog bort de stora dock) Eller vad tror ni?

Aja, nu ska jag ta ett nytt glas, dricka cola och titta på cougar town (det är ju ändå fortfarande lilllördag i min värld :D ) 



Har löst ryggproblemet från gårdagen också. Verkar som om min rygg är som en båge, typ, så om man lägger kuddar i själva hålrummet som bildas så gör det inte ont. I alla fall inte lika ont ;) Smart av mig va?

Fråga, hur lyckas jag? -.-' Man kan väl in...

dsc04719 (MMS)

Fråga, hur lyckas jag? -.-' Man kan väl inte ens börja dammsuga den här tiden på dygnet...?


65 sleeps 'til christmas...

Sitter och jobbar lite på min uppdaterade julklappslista som mamma bad om. Den första stod det ju i princip bara filmer på. Den här står det lite annat skojigt på också. Men jag vet inte riktigt om jag vill skicka den än, tänk om jag skickar den nu och inser om en kvart att jag har glömt det jag ville ha mest liksom? Det skulle bli jobbigt...

Mamma och pappa, detta är en pik! (hehe..)

Jag vill resa! 

Jag vet, jag har rest relativt mycket för att vara 16 år gammal. Men det känns som om det var en evighet sedan vi gjorde någonting med familjen. Sist jag var utomlands var sommaren 2009 med Elin. Då vi var på språkresa till Grekland (sjukt kul! Rekommenderas starkt!) Men innan det? När var det sist jag reste då? Var var vi egentligen?
Var det Tunisien vi var till senast? När var det egentligen? Var inte jag fortfarande blond när vi var där? :O

Allvarligt, det känns lite som att alla familjesemestrar är borta nu, som om vi är för gamla för sånt eller något. Det känns så, sorgligt. Tänker tillbaka på de där resorna, pyramiderna i Egypten, nyårsafton i Kairo. Paris, London, Tunisien, Mallorca osv. Det känns verkligen hur mycket sånt har betytt för mig när jag tänker efter. Alla bilsemestrar i Sverige, motorcykel semestrarna i Norge med pappa och resten av motorcykel gänget (måste nog erkänna att jag var riktigt avis när jag inte kunde följa nu i sommar, eller förra sommaren p.g.a. språkresan) Alla ställen vi besökte när vi var små. Alla bilder, alla minnen. 

Kommer vi inte resa mer nu? Med familjen liksom? Bara för att Malin är 21, Tomas är 19 och jag är 16? Bara för att vi växer upp? För i så fall vill jag inte vara med. Då kan jag gärna vara liten ett tag till. Om det är det som krävs för att vi ska hitta på saker. Vi gör ju inte ens något på sommarloven längre? Känns lite... sorgligt. 

Och som svar på Vanjas fråga: Jo, Las Vegas vill jag verkligen besöka! :) Glömde nog bara skriva med det :P Hehe. Men det visste du ju redan att jag vill ;) 

Gick till och med igenom typ tre års bilder på min bilddagbok (undra när jag var inne där sist före alldeles nyss? :P) för att hitta lite bilder till det här inlägget. Det var inte världens enklaste kan jag säga... måste lägga över Tunisien och Egypten bilderna på min externa hårddisk när jag är i Sveg på lovet känner jag.


Jag i Tunisien (skulle åka sån där fallskärm efter motorbot) Sa ju att jag fortfarande var blond då. För mina nya kompisar som har frågat, det där är min naturliga hårfärg ;) Dålig bild kanske..


En bild från en av motorcykelsemestrarna i Norge. 


En till från Norge (året innan förra bilden) bara för att jag är kär i utsikten på den bilden. Åter igen, min naturliga hårfärg.


En bild från Egypten (och ni bah: no shit Sherlock. Jag som trodde det var big ben bakom er! :O) 
Jag, Tomas, pappa och Malin är de där fyra små typerna. Bilden tagen av mamma.


En liten bild som jag hittade som jag har knäppt i Norge med min mobil. Tänk om man haft en systemkamera där alltså..


En till bild som är tagen i Egypten. 


Från Tunisien, jag och Malin skulle tydligen vara med i en av showerna på kvällen. Det var typ Aladin tror jag och vi skulle liksom vara sånna där som dansar. Jag till vänster, den som typ inte syns ;) Hon till höger jobbade där ;) 


Pappa fick äran att vara med i Lejonkungen showen en annan kväll. Haha :) 


Pappa och mamma vid poolen en kväll i Tunisien. Haha, jämför pappas ben med mammas armar. Så roligt! :)


Måste ju såklart ha med någon bild från språkresan också. En kväll i Porto Heli i Grekland. Jag, Elin och Frida skulle ta en bild med självutlösare och då kommer den där killen typ springande och bah: jag vill också vara med! :D Fast på engelska. Och vi bah: okej? haha. 


Jag och Elin i Aten (måste nog också påpeka att jag inte blir brunare än sådär på tre veckor i Grekland! Elin var brunare än hon ser ut på bilden. Hon var sjukt brun!)


Avslutar inlägget med en bild på Maria, mig, Elin och Julia med Aten i bakgrunden :) 


Samhällskunskap eller var det spotify och facebook..?

Sitter på skolan med Vanja och Emelie. Vi håller på med våra samhällskunskap och datakunskaps uppgifter som ska vara klara till på fredag. Det känns som att det är lite smått frustrerande frågor med på det här. Checka det här liksom:
Resonera kring hur ditt/era liv skulle förändras om det skulle ske en revolution i Sverige idag. En starkt avvikande ideologi (ni får välja vilken själva), jämfört med dagens statsskick, skulle införas. Gå igenom förändringarna på lokal, landsting och riksdagsnivå samt internationellt.

Vem orkar tänka så mycket på en onsdag eftermiddag? :O

Jag sover egentligen. Bara så ni vet.

Måste bara lägga in det här. Är det bara jag som tycker att sånt här är sjukt coolt ;) Och så fort jag tittar på ett sånt här klipp (vilket antagligen är skrämmande ofta) så sitter jag här och säger för mig själv "jaja, det där kan väl jag med *hosthost* Haha




Tycker även om sånna här videos. Speciellt med de här två grabbarna för dem gillar jag skarpt. Sam Tsui och Kurt Schneider:



!#"!°!@"%&/@&%!!€#"!!!°"#€%&/@!!(:@!/&%€#"!°! rygg

Vet inte hur det brukar stå, men jag tror ni fattar rubriken ändå ;) 

Min rygg samarbetar inte. Inte alls. Nu ligger den inte fel dock. Det är ju i alla fall bra. Men om jag ligger helt vanligt på rygg så klarar jag en minut, högst sen är smärtan olidlig. Och om jag lutar mig bakåt nu, mot soffan liksom. Samma sak som om jag lägger mig ner. En minut, högst! 

Är det normalt?

Alltså, jag kan ju luta mig mot ryggstödet på soffan. Men då måste jag verkligen sitta helt rakt. Nittio jävla grader. Hur bekvämt är det på en skala ett till tio? Var det någon som sa minus 30? Rätt! 

Alltså jag fattar verkligen inte vad jag har gjort. (Antagligen för att jag inte har gjort NÅGONTING fel, ingenting!) 

Men aja, nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. På mage, nej förresten. Det funkar inte heller. Det gör också ont i ryggen, inte outhärdligt. Men smärta är väl tänkt som typ kroppens signal till hjärnan att något är fel? Eller något sånt? Biologi var aldrig min grej. Sidan blir det alltså. Fast jag brukar ju ligga på sidan när jag vaknar så det betyder väl att det är så jag brukar sova ändå. Ja, sidan blir det alltså. Första, andra, tredje. Såld!

Svenska

Vi hade en rolig och lite annorlunda svenskauppgift idag. Vi gick till Täby centrum och sen så bestämde våran lärare en plats till varje person där vi skulle sitta och beskriva miljön runt omkring oss. Jag hamnade på banken, men jag blev ganska rejält utkörd. Sur tant. Så då hamnade jag på biblioteket istället. Det var faktiskt ganska roligt att sitta sådär och bara skriva om vad som händer runt omkring sig. Jag satt på barnavdelningen och det var väl rätt dött. Men det var väldigt konstig stämning därinne. Väldigt tillgjort och spänt tyckte jag. Det var riktigt roligt i alla fall! Och jag gillar verkligen våran tillfälliga svenskalärare som vi ska ha till jul eftersom min ordinarie är sjukskriven. 

Nu ska jag fortsätta titta på desperate housewives :)

Middag, eller ja, kvällsmacka

Kom på att jag hade en kycklingfilé i kylen. Så jag stekte den med curry och sen skar jag den i bitar som jag la på två mackor. Det måste väl räknas som middag eller? :)

Middag, jag tar det imorgon. Förlåt mamma.

Jag orkar inte, känner verkligen inte för att ställa mig och laga middag nu. Även om jag borde, för hungrig är jag också. Jag tar en macka eller något. 

Förlåt mamma. Hehe..


Jag skulle vilja se hela världen

Foki är i Venedig just nu. Jag vill också utomlands. Jag vill också kunna resa när jag känner för det. 100 000 bloggläsare, where are you?? Inte precis så att man satsar på det. Bloggar för att det är kul. Men ändå.

Platser/saker jag vill se/besöka innan jag dör (ingen speciell ordning):

  • Alperna
En fråga. Hur mäktigt vore inte det? 



  • Himalaya/Mount Everest
Vem vill inte besöka världens högsta berg? 
Jag vill bara känna mig sådär extremt liten som man antagligen känner sig bara av att se det berget.


  • Amazonas
Men då är det ju dags att ta sitt pick och pack och börja röra på sig har jag hört. För enligt filmen vi såg om miljöförstöringen på naturkunskapen så kommer Amazonas typ bli en öken om vi fortsätter såhär. Trevligt..



  • Victoria fallen
Ett av världens största och högsta vattenfall. Och jag har alltid varit fascinerad av vatten :D 



  • Niagara fallen 
Världens största vattenfall. Behöver jag säga mer? 



  • Hollywood skylten
Jag har alltid haft någon konstig besatthet över den. Inte så att jag vet speciellt mycket om den, vet antagligen ingenting om den. Men jag vill verkligen se den. Det är något speciellt med den.



  • New York med alla dess sevärdheter (ground zero, time square, frihetsgudinnan, empire state building, brooklyn bridge..)
New York - The big apple. Ja, det vore ju någonting att se. Jag känner det alltså ;) 



  • San Francisco (golden gate bron)
Känns som att det mer är fascinationen över just den där bron som drar mig dit. Och att det ligger i Kalifornien. 


  • Miami (Miami beach)
Helt ärligt. Man kan ju inte resa runt för att se massa saker utan att besöka denna plats. Och om jag vore så rik att jag skulle kunna besöka alla dessa platser utan att det skulle ruinera mig så skulle jag nog ta mig tiden och tatuera mig på Miami ink också faktiskt. Bara för att. 



  • London
Jag vet inte varför, men London är en av mina absoluta favoritstäder i hela världen. Nu har jag ju faktiskt redan varit i London en gång. Men hur gammal var jag då? Jag kommer i stort sett inte ihåg någonting. Och helt ärligt, med rätt jobb så skulle jag nog kunna bosätta mig här. Helt ärligt. 



  • Scotland
Ja, en del av Storbritannien. Men det verkar ju vara så extremt fint där! 



  • Irland
Även här verkar det vara otroligt vackert. Dessutom tycker jag att människor från Irland verkar som sköna typer ;) 



  • Spanien
Jag orkar inte skriva ut alla platser i Spanien jag skulle vilja besöka. Men typ: Barcelona, Madrid, Pyrenéerna, massa öar som hör till Spanien osv. Jag skulle också vilja se en match med deras landslag. Eller en av Barcelonas hemmamatcher vore ju också hur coolt som helst. (Jag är nog en av de få svenskarna som faktiskt hejar på Spanien i fotboll även om Sverige är med. Och Spanien vann fotbolls VM i år!!!) 



  • Rom
Italien är mitt drömresemål. Och speciellt Rom. Tänk er, Colosseum, Vatikanstaten, St. Petersplatsen, Fontana di Trevi, alla mysiga kaféer, alla torg osv.



  • Andra italienska städer, som t.e.x. Venedig och Florens.
Ja, som sagt. Italien är mitt drömresemål. Och jag skulle lätt kunna spendera en månad med att resa omkring i Italien. Både i norr och söder. 


  • Maya- och inkariket.
Har alltid tyckt att det är coolt vad människor kunde åstadkomma för så länge sen. Och lite kultur och historia har jag ingenting emot heller. :)



  • Kinesiska muren (och andra sevärdheter i Kina)
Ännu en sak som jag faktiskt tror att de flesta vill se.



  • Nya Zeeland 
Stort Sagan om ringen fan som man är så vill man ju se platsen där "allting hände" 



  • Australien
Sydney, Melbourne, Ayers Rock, stora barriärrevet osv.



Orkar inte skriva fler just nu, känns som att det redan är för många för att det ska kunna vara intressant. Hehe. 
Men jag skulle även vilja besöka länder som:
Indien, Thailand, Vietnam, Sydafrika, Grönland, Island, Polen (Auswitch), Ryssland, Nederländerna (en mellanlandning gills inte) osv. 

Känns som att jag måste gå och bli någon slags mångmiljonär om jag ska klara det här alltså. Lycka till Lina. Thanks. 


Angående "ambitiös idiot"

Kallar inte Emelie "idiot" för att vara elak. Utifall någon tror det ;) Emelie fattar ;)

Så här fint väder är det idag. Och jag glö...

dsc04716 (MMS)

Så här fint väder är det idag. Och jag glömde mitt paraply hemma. Är i alla fall påväg hem från skolan nu. :p


Ambitiös idiot


Världens snyggaste Emelie och jag sitter kvar på skolan och jobbar på våran samhällskunskap/datorkunskap :D 
Jag ville gå hem då den inte behövde vara klar förns på fredag fick vi veta. Men men, Emelie var envisare ;)

Lunch på mc donalds :p

dsc04714 (MMS)

Lunch på mc donalds :p


Så roligt hade jag på rasten


Igår när vi hade idrott så var jag inte med för det var boxning och min handled samarbetar ju inte riktigt för tillfället. Så det kändes som en dålig idé att vara med. 

Då sa Emelie att hon störde sig på när människor gillade många av hennes statusar på facebook så vad tror ni att jag roade mig med resten av "rasten"? :D



Det syns kanske inte men det står "Du gillar detta" mellan alting ;)

Sen kom jag till det här och var faktiskt tvungen att ropa "victory" hehe..



Efter en natt med alldeles för lite sömn

Jag är vaken! Jag lovar! :D 

Ligger fortfarande i sängen, men det var en annan historia liksom. Ska gå upp om sisådär 9 minuter. Då är det en timme tills jag måste gå. Så tidigt har jag inte gått upp en enda gång sen jag flyttade. Bra Lina. 

Nu ska jag lyssna på musik och njuta av min varma säng några minuter till. Nu blev det typ 8...

...

Alltså, nej jag vill sova nu! JAG VILL JAG VILL JAG VILL! Och vet ni vad. Jag tänker trotsa alla som tänker döda mig och sova ändå. Så det så. Jag tänker lägga mig här och sova nu, sen får vi se om jag överlever till imorgon. Trevligt trevligt. Lite gambling sådär mitt i natten.
Tror dock att jag låter lite musik stå på lägsta volym här bredvid, det blir så tyst annars... det klarar jag inte. Hehe.
Vekling.

God natt då gott folk. Inte för att alla inte redan sover liksom. Hehe.



Jag löste hörlursproblemet


Världens kanske ocharmigaste bild. Men aja, titta. Man har bara hörlur på ena örat, hur smart är jag liksom? :D

Sömn och jag samarbetar inte för tillfället

Jag borde verkligen sova nu. Jag vet. Men jag sov ett tag, sen vaknade jag för att jag hade en riktigt hemsk mardröm som jag inte tänker tråka ut er med. (läs: skrämma upp) Så nu sitter jag här. Klockan är lite över 02.00 och jag ska upp runt 08.00 tänkte jag. Lycka till med det Lina. Tack. Vad var det man skulle sova? 8 och en halv timme? Yeah right. Jag vågar inte ligga vänd med ryggen mot väggen, för då kan jag inte blunda för då tror jag att någon tittar på mig. Och jag kan inte lika med ryggen från väggen för då tror jag att någon smyger sig upp bakom mig. Och nej, jag blir antagligen inte mindre skrämd av att skriva det här. Vill lyssna på musik också, men jag vågar inte ta på mig hörlurarna. Då kommer jag ju inte höra om någon kommer mot mig liksom. Det här känns som att det kommer bli en lång natt. Tur att jag har alla avsnitt som finns tillgängliga av The big bang theory på datorn, fast då var det ju det där med hörlurarna... inte bra. 



I probably have you to thank for my sanity.

www.haket.com 

Tack för att du finns.

I'm literally in love with this dress...


...

i båda de här färgerna:





Bara så att ni vet liksom :P

Har jag påpekat att jag inte tycker om att jag inte är 18?

Det spelar ingen roll om jag har påpekat det förut. Tänker nu påpeka det igen i så fall.

För det första:
Man får inte ens skaffa ett hemköpskort. Hur messed up är det? 
Jag måste alltså börja handla på ica istället, för där säljer de hasselnötter och man får skaffa icakort när man har fyllt 13. Synd att icakorten är så fula bara..

För det andra:
Man får inte köpa saker från alla sidor på internet. För man måste vara 18.

För det tredje:

Man får inte tatuera sig. JAG VILL VERKLIGEN TATUERA MIG! (och jag vet till och med vad och var) 

För det fjärde:
Man får inte ens titta på alla klipp på youtube! :O
Fick inte se det här först, men sen hittade jag ett annat av samma klipp som funkade.



För det femte:
Man kan inte köpa alvedon på vanliga matbutiker. Nej då måste man pallra sig till ett apotek.

För det sjätte:
Man får inte gå ut och festa. Visst visst, inte för att jag vill göra det ofta. Men det vore ju i alla fall trevligt om det var lagligt liksom.

För det sjunde:
Man får inte rösta. Nej, man får sitta här och gilla läget när politikerna gör som de vill och du inte ens har en chans att påverka någonting.

För det åttonde:
Man får inte ta körkort. Inte för att jag känner det behovet heller, men det vore ju också trevligt att kunna utifall liksom.

För det nionde:
Man kan typ inte få något jobb om man inte är 18. 

För det tionde:
Nej, jag kommer inte på något för tillfället. Men ändå. Hur irriterande är inte det där?! :O

Nej, nu går jag och lagar middag. Observera den fina "korven med bröd" som Agnes målade på min hand idag.



Felicia är så mystisk ;)

Haha, fick en kommentar nyss från "F" jag läste och tänkte "ohh, vad är det här för mystisk person?" Klickade på länken och hamnade på Felicias blogg. Haha :D 

Måste nog sluta uppdatera så extremt mycket tror jag. Är kanske lite väl ofta, men det bara blir så..jag lovar! Kommer säkert inte lyckas uppdatera mindre, det känns inte som min grej :P 

Dagens låt:



Dinasours

Skulle vara så extremt typsikt mig:



Btw, tänk er en blandning av dessa (de två under) och ni har bilden av en av mina lärare på pricken! (ville inte skriva vilken, man vet aldrig vem som råkar läsa) 




Och nej, jag hittade inte bilden på den som jag egentligen menar. Men erkänn då?

I DO not like this

Vi sitter och går igenom do/does is/are was/were osv. på engelskan nu. Inte alltför roligt då det alltid känns som att alla lärare ska gå igenom det oavsett ålder och kurs. Som om man inte skulle kunna veta det här redan om man inte har gått igenom det med just den läraren. Känns lite som om man inte kommer framåt. Men engelska är inte så roligt längre... jag vet, trodde aldrig att jag skulle se mig själv skriva det. Men ja, engelska är inte så roligt längre. 

Jaja, det här är ju i alla fall sista lektionen på dagen. Även om den är brutalt lång.

Så det så.

Svar till Emelie: Ja liiiiiiiiiiiiite oftare skulle jag nog kunna klara av :D

Skola

Sitter i skolan med Emelie och Julia. Trevligt trevligt. 
Fråga, varför befinner jag mig inte i Southampton just nu? Anyone? Men det är lugnt, jag överlever...

Har egentligen idrott nu, men är inte med p.g.a. min handled. Känns som en dålig idé när vi har typ boxning...

Vill ta på mig mina hörlurar, lyssna på musik och fortsätta med del 2. Men det känns lite osocialt.

Jaja, orkar inte skriva mer nu. Ska väl plugga på mina engelska glosor eller något. Kul...

Det där som var min dröm.

Är det okej att vara avundsjuk på människor? Även om det inte är på ett positivt sätt?
Antagligen inte. Eller så är det det. Jag orkar inte.

Jag lyssnar på lite McFly istället.

Lite motion lär jag ju inte dö av...

Idag är det såhär fint väder:





Kunde ha tagit bussen till centrum när jag skulle köpa hasselnötter nyss, men jag bestämde mig för att gå istället. Bra val Lina! 

Nu är jag hemma och har bestämt mig för att jag bara ska lägga in lite ny musik på mobilen och sen tänker jag gå ut och gå igen. Det är så extremt härligt väder ute så man måste ju passa på. D vitamin är alltid bra nu när vintern är påväg :D

Vem sa något om att vara rädd för mörker?

Bara för att den var så söt:



Men ge mig!

Kalla mig nörd anyday, jag gillar nördar! Men ge mig!!!!


Hur snygg liksom??



Vill nog helst ha den översta, men helst båda!! :D 
Dream on..

En liten rosa lapp och sen så är allting borta

Det tog emot. Men det behövde göras. Allt måste bort för att man ska kunna läka igen. Har skjutit på den sista biten för länge nu, men nu bestämde jag att jag är så pass glad så att det inte skulle kunna förstöra mig. 


Hejdå rosa mentospapper.

Han är ändå för gammal för mig...

Är det okej av mig att lite smått ogilla den här människan bara för att hon är tillsammans med min kändiskärlek? Okej, jag ogillar väl inte henne, man kan inte ogilla människor som man inte känner. Och jag tror inte heller att man kan vara kär i någon man inte känner. Men ändå.


Musik

Låten som går runt runt runt runt runt runt hela kvällen.



Jag förstår inte riktigt, kan någon förklara för mig?

Ifrån den här platsen kan jag nå hela världen. Det var något sånt de sa i "tusen gånger starkare" Vid närmare eftertanke så stämmer det. Precis från den här platsen där jag sitter nu kan man nå hela världen. Går man nerför trappan utanför dörren, ut på stockholmsvägen och sen tar man andra avfarten till höger, följer vägen och väljer den mittersta vägen när den delar sig och sen sätter sig på tåget. Då kan man ta sig in till Sveriges huvudstad. Och det tar bara ca 26 minuter från att man har gått ut genom dörren. Sen kan man fortsätta med tunnelbanan och sen byta till en buss. Sen är man helt plötslig på internationell mark, sen kan man sätta sig på ett flygplan och hamna var som helst. 

Från den här platsen kan man nå hela världen. Det handlar bara om att veta hur man ska gå. 

Det känns så ironiskt allting just nu. Som om jag är alldeles för glad för att det ska vara okej, rättvist. Men jag är fortfarande glad, missuppfatta inte detta meningslösa inlägg nu. 

Vi har tittat på en miljöfilm på naturkunskapen. Jag fick ångest och drog ut mobilladdaren ur vägguttaget. Inte för att det kommer att rädda världen. Helt ärligt känns det lite som att inget kommer att rädda världen, för det känns inte som att någon vill rädda världen. Jag och Felicia kom fram till att om man vill se Amazonas medan det fortfarande är en regnskog är det dags att börja röra på sig nu. Det är dags att resa runt jorden, besöka alla de där platserna som man kan nå från precis den här soffan. Men vad skulle det hjälpa? Ingenting. 

Jag förstår inte riktigt, varför är endel människor lyckliga? Varför kan de stackars barnen i Afrika fortfarande skratta trots att deras nära och kära dör av aids och trots att de varken har mat eller vatten? Hur kommer det sig att en ungdom som sitter på bussen och pratar med någon av sina föräldrar i sin iPhone kan klämma ur sig något som "jag hatar mitt liv, du fattar ju ingenting. Jag får aldrig göra någonting! Det är så jävla synd om mig! Men det fattar du ju inte heller!" Hur kan det vara logiskt? Hur kan det på något litet vis vara logiskt? 

Själv satt jag där på bussen, några säten bakom det där ologiska och svepte halsduken närmare kroppen och tittade ut genom fönstret och tänkte att från precis den här platsen kan jag nå hela världen. Men hela världen kan även nå mig. Från de fattigaste hemmen i Afrika kan man nå hela världen, men vet de om det? Eller har de bara valt att ignorera det faktumet och istället valt att vara glada för det lilla de har? Medan jag sitter här och tycker synd om mig själv för att jag råkade spräcka displayen på min mobil. 

Var är logiken?

I've got a package

(och ja jag inser hur fel rubriken kan låta. That's the poäng) 

Nu har jag öppnat mitt packet och är riktigt nöjd med innehållet:

Min flygbiljett till Sveg, min svarta hood som jag råkade ha vit färg på som mamma har räddat (jag är evigt tacksam)


Ett välbehövt sykitt, nu ska jag laga min tischa! :D (måste erkänna att jag tyckte att det var jättekul att jag syns i spegeln)


Min efterlängtade nya tröja :D

Duktigt

Glömde skriva det, men var det någon som la märkte till att jag faktiskt slängde ut det gamla ägget också? ;)

Bra jobbat Lina!

Sisådär någon timme senare:






La fram italienska grejerna också så jag ska komma ihåg att plugga ;) 


Disken bytte sida av bänken.


Även kylskåpet fick en makeover. Och ja pappa, det är en 1.5 liters cola! :D 

Nu: Öppna paketet från mamma (*Hoppa av glädje*) sen laga middag och diska efter mig och efter det:


Det är ju trots allt lördag :D 



Motivation.

Har bestämt mig för att detta paket inte får röras mer nu förns det är rent och diskat och fixat här. Så det så. 


Orkade inte redigera bort adressen och hålla på, så jag gjorde det enkelt. Handen rakt på allting ;) Haha

Jag är en nyhemifrån flyttad tonåring

Cut me some slack! 

Men okej, ge mig lite tid och sen ska ni få se på rent! :D 








Bilden ovan kanske inte ser så hemsk ut, men den där maten har legat där sen i tisdags. 


Ja, en apelsin längst ner, ett gammalt ägg, messmör, smör och lite mjölk. Tror man ser två små potatisar längst upp också. Finns lite smått och gott i dörren med, typ sånt där kul som margarin och matlagningsgrädde. Ni vet, sånt där oätbart :P Blev ju inte så mycket frukost imorse om man säger så, finns nämligen inget ofryst bröd heller. 

Men nu jävlar ska jag lyssna på McFly och Håkan Hellström (det är lördag och klockan är bara 16.45 DÅ FÅR MAN LÅTA! :P) och ta tag i mig själv. Detta är inte okej. Inte ens lite.

Visdom Håkan, det är vad det är.

Han somnade bakom
sina nya solglasögon
Och han drömde att han inte behövde nån
Och när han vakna
satt en lapp på hans panna
"nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa" 

Jag var tvungen att förändra nånting
Du hade just lämnat mig
Jag vaknade upp och höll om en dunk gin
Men i drömmen jag just drömt höll jag om dig
Och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
Och sen köra rakt in i en bergvägg
Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Det verkar som hon överlevt, sen sist jag såg henne

Lite bilder från Håkan Hellström signeringen i torsdags. Bilderna är tagna av Erika och Matilda. Förutom de med sämst kvalité för de är nog tagna med min mobil ;)


Stressade till tåget direkt på minuten när vi slutade. Det blåste och det var kallt, men vi var glada ändå. Fast jag glömde att man borde titta in i kameran också ;) 




Åka tåg :)


I kön vid Bengans. Man var ju tvungen att posa med nya skivan :D 


En bild som jag faktiskt knäppte, med Erikas kamera så att Erika också kunde få vara med på bild :D


Sen dök Mathilda och Matilda upp också. Trevligt trevligt att träffa nytt folk ;)


Som Matilda skrev på facebook till den här bilden. Författare.
Haha. Från vänster:  jag, Felicia, Erika, Agnes och Julia.




Jag, Erika, Felicia och Julia sprang på Mc Donalds och köpte middag till hela gänget (Y) 


Efter en lång väntan så kom vi in också, en liten fråga. Har mitt hår verkligen blivit sådär långt!? :O Hur gick det till?? 


The man himself. (Erikas bild)


Min autograf. :D 

Ja det får räcka med bilder tycker jag. Nu ska jag lyssna vidare på "jag vet vilken dy hon varit i", "man måste dö några gånger innan man kan leva" och sen blir det "river en vacker dröm" Älskar den nya skivan!

Sabato

God morgon, jag har fått ett nytt munsår. Eller sån där förkylningsgrej. Trevligt... jag hatar att vara förkyld! :'(

Vad ska man göra idag då? Borde städa, vet inte om jag orkar. Borde diska, vet inte om jag känner för det. Borde gå och handla, men det är ju så kallt ute. Dock har jag en bra motivering för att gå och handla och det gör att det antagligen kommer att bli av i alla fall :D

För mitt packet som mamma har skickat har kommit :D



Yay, skrämmande morgon människa! 

Nu ska jag äta frukost. (Sabato betyder lördag på italienska btw)

Med ovanligt orytmiska hjärtslag.

Kan inte riktigt fokusera för tillfället, eller, som om jag har kunnat det på hela dagen. Igår var jag på dåligt humör, hade ont överallt och var bara allmänt less på livet. Världen. Hade någon slags panikångest när klockan sakta med alldeles för säkert närmade sig 11.00...klockan blev 11 och jag ville mest bara lägga mig i någon slags fosterställning och trycka mig mot golvet och försiktigt viska: Om jag ligger här, väldigt tyst, tror ni att någon märker att jag skakar lite smått då? 

8 minuter senare kom glädjeruset. Det otroliga glädjeruset, som fortfarande sitter i. Tänk vad stor skillnad ett litet sms och ett mejl kan göra med kroppen, humöret. La Vita è Bella. Riktigt sorglig film, men även en riktigt passande fras. Livet är underbart. Det är det verkligen. 

Tittade på McFlys kortfilm Nowhere left to run nyss. När den tog slut, ja det var då det slog mig. Jag är en av de enda 20 000 personerna i HELA VÄRLDEN som kan se den nu. JAG. Hur gick det till? Jag vet hur det gick till, men jag fattar inte att det är seriöst. På riktigt. Jag hoppas på att ingen ska väcka mig före den 1 November. Då jag är en av de enda 20 000 i HELA VÄRLDEN som kan lyssna på McFlys nya skiva. Två veckor innan den släpps. Jag tror aldrig att jag kommer att fatta det här, aldrig. Men jag är så sjukt glad just nu. Obeskrivlig lycka helt enkelt. Lite patetiskt egentligen, vad ett band kan göra med en. Men sant är det i alla fall. 

Det går inte riktigt att beskriva den här känslan. Inte alls antagligen. McFly har gjort så extremt mycket för mig. Många tror att jag bara lyssnar på dem för att jag tycker att medlemmarna ser bra ut (visst, det tycker jag att de gör) men det är så inte ens lite sant. Deras musik har räddat mitt liv. Inte så att jag skulle ha tagit livet av mig utan den. För jag gör inte sånt. Utan mer att deras musik räddade den lilla personlighet jag hade kvar, hjälpte den att överleva genom all skit. Fast den var tvungen att gömma sig under tiden. Och det är endast tack vare deras album Radio:ACTIVE som det som faktiskt är jag fortfarande existerar. Och nu är jag en del av det här. Jag är en av de första som är en del av det och det kommer alltid gå att bevisa. Shit... 

Det är lite svårt att ta in allt som händer mig nu. Jag flyttar hemifrån. Jag trivs dessutom. Jag träffar nytt underbart folk. Jag blir sviken av människor som alltid har betytt världen för mig. Jag köper Håkan Hellströms nya skiva och får den signerad (!!!) Jag får mycket bättre relation med båda mina syskon (värt mer än hela världen) Jag börjar uppskatta mina föräldrar på ett helt annat sätt (positivt!) Jag blir en pioneer på McFlys nya hemsida (har min syster att tacka för det!) Jag känner att jag har valt helt rätt skola och helt rätt linje. Jag börjar sakta men säkert lära mig italienska, som jag i hemlighet alltid har velat kunna. Jag är... lycklig. Oj, när skrev jag det sist och menade det egentligen? 


Orden ur den där McFly låten från kortfilmen kommer att göra min kväll:
Let the world fall down while I'm by your side.
Känns som om de var riktade mot mig. Och det kändes så sjukt bra, som om jag kan bryta ihop bäst jag vill, för musiken kan man ALLTID lita på. 



Det där bandet som betyder sådär patetiskt mycket.






Lyckat

Trampade snett på vägen hem och lyckades såklart snubbla nerför en backe. Lyckades då åstadkomma detta:


Ont gör det, så nu tycker jag att ni ska tycka synd om mig! :D

Fredag

Sitter på skolan och väntar på att naturkunskapen ska börja. Har fortfarande ont i handleden, men inte lika ont som igår. Jag kunde inte ens böja den igårkväll. Hoppas att det går över snart, annars går jag till skolsköterskan på måndag. 

Glädjeruset från gårdagen sitter fortfarande i. Klart det gör haha. En av de bättre dagarna på VÄLDIGT länge. McFly och sen Håkan Hellström på det! Kan det bli bättre? Det enda som saknades var ju möjligtvis typ att jag hade vunnit en miljon..hehe. Men det kan jag klara mig utan ;) 

Kommer bilder från gårdagens skivsignering senare, när jag har slutat.

Vad ska ni göra ikväll då?
Jag ska lyssna på McFly och på min nya Håkan skiva och titta på idol såklart! :D 


Äter riskakor och tittar på tv. Ska nog sä...

dsc04683 (MMS)

Äter riskakor och tittar på tv. Ska nog sätta i Sunes jul snart ;) skulle vilja ha min dator som jag har lämnat på skolan. Kunde ju inte släpa på den till skivsigneringen :p Men det var helt klart värt det! :-D


Håkan Hellström signering med Felicia, Agn...

dsc04680 (MMS)

Håkan Hellström signering med Felicia, Agnes, Erika och Julia :-D


Visdomsord, yeah right.

Jag har ont i handleden. Men det gör inget.
Jag är hungrig. Men det gör inget.
Jag vill sova. Men det gör inget.
Jag är fortfarande stressad efter imorse. Men det gör inget.
Jag vill mest bara hem och titta på film. Men det gör inte heller något.

För idag är en BRA dag :D 


Emelie är en hårig människa

Svar till pappa: Nej man måste inte vara 18. För att skaffa ett visa med handelsbanken måste man vara 16 :) Tror du inte att jag har koll? ;) 

Sitter och har datorkunskap nu (a.k.a. computerknowledge) det går väl inte precis framåt om jag ska vara ärlig. Stackars mig och Emelie, vi kommer få jobba häckarna av oss nästa vecka. Men hey, vi får väl skylla oss själva. 

Emelie sa nyss att hon var värsta hårig. Jag antar att hon menade på tröjan men jag valde att misstolka det som jag skrev i rubriken, det blev lite roligare så ;)

Jag försov mig imorse också, vaknade halv 9. Samtidigt när vi började egentligen. Sprang till skolan, 200 meter hemifrån inser jag att jag har glömt mitt paserkort. Bara att springa tillbaka och hämta det. Blev 25 minuter sen och jag fick ingen frukost. Trevligt.

Men jag är ju inte trött

Måste nog erkänna att det här var väldigt snyggt också:



Nej, nu måste jag verkligen försöka sova. Men jag är ju verkligen inte trött..

Visa-kort









Funderar på att skaffa ett visa kort. Känns så sjukt mycket bättre än maestro som typ inte funkar någonstans (på nätet alltså) Men jag vill inte ha något tråkigt fult kort. Handelsbankens kort ser ju typ ut såhär:


Hur roligt var det liksom?

Kommer ju knappast skaffa ett visa före jul. Men jag har lovat mig själv att jag ska skaffa det innan min födelsedag (11 Januari) det måste jag bara göra! Men vad tror ni om ovanstående utseenden? Personligen tycker jag nog bäst om den första och den tredje. Men lite åsikter är alltid välkomna?? Kanske tar något helt annat, så kommer det säkert att bli. Eller så tar jag ett tråkigt fult. Tråkigt helt enkelt.

Not to self...

Du vet ju att det inte är hälsosamt. Jag säger åt dig nu Lina, med skarp och sträng röst. SLUTA. Ta bort, det är inte så svårt och du vet det. TA BORT. Mappen är viktig, rolig. Alltså ska innehållet också vara det. Totalt obegripligt inlägg, men ta bort nu! Nu. Och sen slutar du. Jag vet att du kan adresserna utantill. Men nej, inte nu. Ta bort och låt dig själv glömma bort. Varför kunna ett nummer som man aldrig mer kommer att ringa utantill liksom? (och ja, det där var en metafor :P) 

Ta bort - Glöm bort

Nu blir det Sunes jul

Hej hej, här sitter jag en helt vanlig onsdag och väntar på att pappa ska ringa mig ;)
Det skulle bara bli reklam först sa han :P Hehe. Men sååååå bråttom är det ju inte, eller jo det är det visst! :( 

Nu tänker jag titta på Sunes jul som Emelie så snällt lånade ut till mig, man måste ju bara älska Sune liksom! :D Höll mig från att köpa två filmer som jag verkligen ville ha idag också. Bra va? Är faktiskt rätt stolt :D 


Ser ni mitt munsår som vägrar inse att det ska sluta existera??

Middag på pizza hut med Frida. Är det lill...

dsc04675 (MMS)

Middag på pizza hut med Frida. Är det lillördag så är det :-D


Det är alltid lika trevligt att springa ti...

Det är alltid lika trevligt att springa till tåget :p


Samhällskunskap

Grupparbete, jag försöker arbeta och Emelie leker med photo booth. Trevligt med team work :D

Lyssnar på "backin up song" gör vi också :) 


Fast ska jag vara ärlig så hänger jag nog lika mycket på facebook som hon leker med photo booth *visslar oskyldigt*





Vanja plattar Emelies hår och jag gör dipp...

dsc04672 (MMS)

Vanja plattar Emelies hår och jag gör dipp :-D en perfekt lillfredag :-D


Vanja och Emelie gillar den här låten:



Så nu har de tvingat mig att titta på den alldeles för många gånger för att det ska vara hälsosamt. Hehe.

Sushi är inte min grej heller, smakade mest konstigt ;) 

Vanja hade väntat sig att jag och Emelie skulle stå och typ ropa "välkommen!" när hon klev av bussen, när hon skrev "nu är jag framme" då svarade vi typ "oj, då kanske vi ska börja gå" Haha.

Bloggare för varenda unge!

Hej hej, har gått och blivit bloggare för varenda unge! Det är bra! Shit vad välgörenhets människa jag har gått och blivit, men det är bra. Alla borde vara det. La till en liten banner längst ner till vänster på bloggen också. Visst blev det fint! :D 


Syns inte så bra på bilden kanske, 
Och mamma, du ser det rosa bandet i hörnet på bilden? Så ska det se ut. :D

Emelie tought me good.

Emelie sitter hemma hos mig, trevlans! :D

Vi har tänkt gå till Täby centrum i typ 20 minuter nu, men vi fastnade med den här underbart skojjiga låten:




Nej, nu får vi lyfta på våra feta arslen (skämta bara) Men nu ska Emelie tydligen hem och tvätta så ska hennes mamma komma hit (*Benjamin!*) haha.


Fit for fight!

Nu har jag klätt på mig, fixat håret och sminkat mig. Bra Lina! 

Nu måste jag bara diska lite snabbt och plocka undan kläderna från golvet. Sen är jag fit for fight! :D 


Visst är mina nya strumpbyxor fina? :D Dock blev bilden inte så bra, orkar inte ta en ny bara ;)

Ledig! :D

Idag är man ledig och detta ska firas med Vanja (a.k.a. Karl-Einar/Keinar/Keso) och Emelie (a.k.a. Bengt-Åke/Bråke/BH) De ska crasha hos mig i natt! Riktigt trevligt om jag får säga det själv :D 

Nu ska jag klä på mig tror jag ;) Det är ju alltid en bra början till oavsett vad man ska göra resten av dagen :D Haha.


Ser ni att Vanja också är med på bilden? Haha. Riktigt rolig bild om jag får säga det själv :D  Och det får jag :D

Man måste ju bara älska det!

Är det bara jag som tycker om att man är ledig imorgon om man inte har något som man har missat typ?? :D 

I min värld så betyder det att man kan titta på the big bang theory och äta fil med flingor, frysta hallon och hasselnötter halv ett på natten utan att behöva tänka på klockan. Inte för att jag inte gör det även om jag ska till skolan dagen efter, men nu slipper jag ju ha ångest över vad klockan är i alla fall :D 


Försöker lite "diskret" gömma mitt munsår med en äkta tönt pose ;)

Det gör skillnad

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Helt plötsligt känner jag att världen behöver hjälp och att varje litet bidrag hjälper till. Så för inte så länge sen skänkte jag ju pengar till barncancerfonden och alldeles nyss skänkte jag pengar till hjärt- och lungfonden. Måste säga att efter att man har skänkt lite pengar till något som är så pass viktigt som cancer forskning, hjärt- och lungforsking och bara allmänt för att göra världen bättre så känns det riktigt bra inombords. Har alltid tyckt att de som har mycket pengar borde ha som skyldighet att hjälpa till och att det är sjukt att människor kan tjäna brutalt mycket pengar på att t.ex. spela fotboll när människor dör av sjukdomar och svält. Vad är det viktiga i att kunna sparka på en boll liksom? 

Visst som jag skrev när jag hade skänkt pengar till barncancerfonden, jag kanske inte skänkte mycket pengar. Men en krona är början på en miljon. (fast nu skänkte jag ju faktiskt mer än en krona :P)



Har ju dessutom ett rosa band (som jag har införskaffat relativt nyligen) och en unicef knapp på min väska kom jag på nu. Det är bra Lina! Keep it up! :D

Hur spenderar ni eran måndagkväll?

Jag river ost och tittar på the big bang theory *Thumbs up*



Middag

Kom hem från Täby centrum för en stund sen. Jag, Vanja och Emelie gled omkring och Vanja köpte en JÄTTEFIN klänning! (jag köpte en film för 40kr och ett par strumpbyxor) 

Imorgon har vi checkpoint dag och Emelie och Vanja ska sova hos mig! :D Det ska bli riktigt riktigt kul! :D :D :D :D :D :D :D  (missbrukar lite smileysar nu känner jag)

Nu ska jag äta någon slags middag, undra vad det blir för något intressant.

Måste bara säga att jag hittade Erikas look-alike :D


Endast för din skull Erika.


Titta vilken söt! Den rör sig! :O :D


Can you dance like a hippogriff?

Har den låten på hjärnan, "can you dance like a hippogriff nanana nanana nanana?" Har gått med i skolans Harry Potter förening, nördstämpel rakt i pannan here I come. Det var jag och några av tjejerna från klassen som bestämde oss för att göra det som en kul grej :D Haha. 

Nu har vi engelska, det är väl inte precis lika roligt som jag tyckte att det var på grundskolan men hey, I will survive! 

Gjorde läxförhör nyss, som jag lite smått hade lagt på hyllan och glömt bort, hehe. Men jag hade ändå 20 av 20. Det är alltid bra när man får välja glosor själv för då behöver man ju inte ta så många svåra ;) Kom inte med något, "men det är ju för att du ska lära dig" crap nu. Jag tror inte någon bara tar glosor som de inte kan. Seriöst? 

Jag vill mest gå hem nu, hem och mysa ner mig själv under täcket och titta på film. 2 timmar och 15 minuter kvar..det klarar jag. 


Ge mig den bokhyllan med allt innehåll tack! :D

God morgon!

Tänkte bara säga det ;)



Den där viktiga boken som ingen egentligen vet om, förns nu.

Skulle gå och lägga mig, men sen kände jag att jag var tvungen att skriva lite i min "bok" (nej, det är inte en dagbok) Det är mina tankar, det är jag helt enkelt.
Tänker inte dela med mig av vad som står i boken, första sidan kan jag dela med mig av dock. För att ni ska fatta vad jag menar med "min bok" Hehe

"Det där innersta som ingen egentligen borde läsa. Det där mörka som man egentligen inte borde våga tänka och det där ljusa som man borde tala om för hela världen. 

Det här är min bok, mina tankar. Mitt innersta, mitt mörka och mitt ljusa. En dag kanske jag vågar skrika ut det över världen, skicka det i flaskposter till främmande länder. Men inte idag, antagligen inte heller imorgon."

Läste igenom lite av det jag skrivit de senaste dagarna och märkte att det blivit väldigt mycket "mörkt" den senaste tiden. Men inte ikväll. Ikväll blev det faktiskt bara saker som får mig att må bra, några favoritcitat från sköna typer och några allmänna tankar som gör mig glad. Ljust helt enkelt.

Men titta vad fin min bok är:


Var tvungen att ha med baksidan på boken också. Där är det en tjur. Det är därför jag älskar den här boken, älskar den där tjuren. Av två anledningar. Den första (och den enda jag tänker tala om) är att det känns som om den vaktar mina tankar åt mig när jag inte gör det själv. Alltid bra. 

Ännu ett allmänt onödigt inlägg, men finns det egentligen något blogginlägg som inte är onödigt? Hela konceptet med att blogga är väl relativt onödigt egentligen?? Aja, nu går jag och lägger mig. God natt.

God natt ... om någon timme

Nu ska jag inte skriva mer ikväll. Uppdaterar min facebook status brutalt mycket och nu insåg jag att jag redan har skrivit 7 inlägg här idag. Åtta med det här. Så nu ska jag inte skriva mer här ikväll, imorgon är det måndag och jag kunde nog inte vara mer opepp på det. Ser fram emot tisdag dock. Det är då det händer ;) (Vi har checkpointdag - alltså, man kan ta igen det man har missat. Eller jobba extra. Och om man inte ligger efter i något och inte vill jobba extra med något så är man LEDIG :D) Så Emelie ska sova hos mig och vi ska äta sushi för första gången i våra liv, kommer säkert inte tycka om det ;) 

Aja, nu ska jag gå och duscha. God natt i förskott.

Detta kan bli intressant.

Hittade den här på Erikas blogg och bestämde mig för att sno sno sno den :D (kommer antagligen att misslyckas totalt)
Hehe.. okej, jag gjorde två och sen kunde jag inte välja så jag tar båda ;) 

Svara på frågorna med att använda låtar av bara EN artist, försök att inte använda samma låt flera gånger. 
Välj din artist: McFly

Är du man eller kvinna?: That girl
Beskriv dig själv: Lonely
Hur känns det nu: Too close for comfort
Beskriv platsen där du är just nu: Room on the third floor
Om du kunde gå vart som helst, vart skulle du gå:
A walk in the sun
Din bästa vän är: Star girl
Favorit färg: Five colors in her hair
Hurdant väder är det?: Umbrella (okej, en cover men ändå)
Favorit tid på dygnet: The end
Om ditt liv skulle vara en TV-serie, vad skulle den heta?: Going through the motions
Vad är livet för dig: All about you
Några problem?: Smile
Förväntar av framtiden: Nothing.
Skulle se framemot: Falling in love
Är rädd för:
Memory lane
Mitt bästa råd: Sorry's not good enough
Om jag bytte mitt namn, skulle det vara: Little Joanna
Dagens tankar: I'll be ok
Hur vill jag dö: She falls asleep
Min motto:
Only the strong survive


Välj din artist: Håkan Hellström

Är du man eller kvinna?: Tro och tvivel
Beskriv dig själv: Den fulaste flickan i världen (inte alltför seriöst, det passade bara in)
Hur känns det nu: Nu kan du få mig så lätt
Beskriv platsen där du är just nu: Augusti i helvetet
Om du kunde gå vart som helst, vart skulle du gå:
Jag har varit i alla städer
Din bästa vän är: Evert Taube
Favorit färg: Aprilhimlen
Hurdant väder är det?: En midsommarnattsdröm
Favorit tid på dygnet: Dom dimmiga dagarna
Om ditt liv skulle vara en TV-serie, vad skulle den heta?: Förhoppningar och regnbågar
Vad är livet för dig: Magiskt, men tragiskt.
Några problem?: Trubbel
Förväntar av framtiden: Dom kommer kliva på dig igen
Skulle se framemot: En vän med en bil
Är rädd för:
Atombomb
Mitt bästa råd: Kom igen Lena!
Om jag bytte mitt namn, skulle det vara: Hurricane Gilbert
Dagens tankar: Jag vill ha allting
Hur vill jag dö: Precis som Romeo
Min motto:
Mississippi kan vänta


Gillar "Hur vill jag dö: Precis som Romeo" måste säga att jag blev rätt nöjd med den :D Nu ska jag faktiskt titta på Romeo och Julia, ha det bra. 



Onödiga-inlägg-priset! I'm over here!

Färdig! Bara för att jag känner för det så kommer ni nu att få genomlida konst på hög nivå *Host host* och även förklaringar till den underbara konsten. Förlåt.


Från vänster: Djävulen bär Prada. Romeo och Julia. Blood diamond. Gladiator. The holiday. Pojken i randig pyjamas. The fast and the furious. 2 fast 2 furious. Bridget Jones dagbok. På spaning med Bridget Jones. Grabben i graven bredvid. Oliver och gänget. Den bästa sommaren. Mamma mia. 


Roteringen samarbetar tyvärr inte.
Uppifrån och ner (vänster): Grease. Pirates of the Caribbean - vid världens ände. Pirates of the Caribbean - död mans kista. Pirates of the Caribbean - den svarta pärlans förbannelse. 
Uppifrån och ner (höger):
Robin Hood säsong 3. Robin Hood säsong 2. Robin Hood säsong 1. Sagan om ringen trilogin.


Roteringen samarbetar fortfarande inte.
Uppifrån och ner (vänster): Dumpa honom.
Hitta Nemo. Sex and the city. Troja. Sweeney Todd. The proposal. Independence day. Fired up. Titanic. A walk to remember.
Uppifrån och ner (höger): Die hard - hämningslöst.
Bernard och Bianca. Ondskan. Ace Ventura - den galopperande detektiven rider igen. Prinsessa. Forrest Gump. Råttatouille. World trade center. En riddares historia. Love Actually.

Och nu undrar ni för det första vad som var poängen med det här inlägget, det finns ingen kan jag svara då. Och för det andra varför varannan är fetstil, jo det blev lättare att läsa då ;) 

Nu ska jag sluta tråka ut folk och laga middag istället. 

See ya.

Ett, två, tre, action!

Bestämde mig för att damma bokhyllan och fixa med mina filmer före middagen istället. Fick för mig att det var en riktigt bra idé att knäppa en sån här bild (se nedan) Ett antal blåmärken på både ben och rumpa senare efter att i panik ha insett hur lite tid jag hade på mig efter att jag tryckt på kamera knappen och därför kastade jag mig bokstavligt talat på golvet så lyckades jag nästan få till två bilder som kanske var godkända i alla fall. Detta var inte min bästa idé idag.





Nu ska de sorteras och in i bokhyllan igen. Med sorteras menar jag inte att de ska SORTERAS utan jag menar att de som tillhör samma serie ska stå tillsammans. Annars ska det inte vara sorterat. Som jag skrev HÄR, jag älskar hur filmer i en bokhylla skapar kaosartad ordning. :)

När inte ens 1 + 1 är logiskt.

Who says I can't get stoned
Plan a trip to Japan alone
Doesn't matter if I even go
Who says I can't get stoned.

Vinden som fläktar in genom den öppna dörren, solen som lyser med sin frånvaro. Liksom orden och tonerna. Som jag.

Det känns som om allting vände nu, tog en omväg. Jag köpte ett hopprep idag. Sen städade jag så mycket som det bara gick att städa här. Förutom att damma bokhyllan, jag ska göra det senare, efter middagen. Pluggade matte. Läste. Kände mig som, ja vem kände jag mig som egentligen? Mig själv? 

Identitetskris..den tar inte slut. Fast jo. Men ändå nej. 

Ser mig omkring och det känns så...tomt. Som om jag städade bort mig själv. Måste nog lägga en tröja på golvet snart tror jag. 

"I tried to be someone else, but nothing seemed to change. Come, break me down. Bury me, bury me. I am finished with you." (undra om han kan sjunga lite högre?)

Off I go

Beger mig ut i höstrusket (även om det kanske ser ut som om solen skiner, men det är ju knappast varmt liksom)



Världens skönaste pyjamas

Sitter här i min extremt underbara siden pyjamas (som nog egentligen är mammas från början tror jag, bidrar till att den blir underbarare - snyggt ord där) 

Tittade på idol från i fredags nyss, hur kunde Sassa åka ut! Aja, måste nog erkänna att jag antagligen kommer att vara en av tönttjejerna som dör lite smått om Daniel åker ut. Har en hemlig crush på honom tror jag, fast det var ju inte så hemligt längre ;) Woops..

Nu funderar jag på att klä på mig och pallra mig till centrum för att införskaffa ett hopprep om de har det. *Thumbs up*


Är lite smått förälskad i den här låten just nu. Just det där "Come break me down. Bury me bury me. I am finished with you" och "You're killing me, killing me" skulle jag bara vilja ställa mig här och skrika. Den här låten fångar på något vis alla de känslor som jag själv inte riktigt kan sätta fingret på och den får mig på så sätt att må bättre. (Tackar Malin för den här låten)  

Såhär ser min underbara pyjamas ut förresten:

Och jag när jag är allmänt ofixad och jätte trött. Men hey, jag är inte så noga med hela "oh no, jag har inget smink. Jag kan inte gå ut genom ytterdörren" grejen ;)

10/10 - 10

Ja, coolt datum idag måste jag erkänna! :D

Vaknade precis, lagom tid måste jag nog också erkänna. Nu ska jag äta frukost ;)

Anastasios Soulis

Jag vill bara säga att jag är lite smått kär i den här människan.





Eller inte kär som i kär, ni fattar vad jag menar. Inte för att han är snygg eller något sånt (vilket jag dock tycker att han är, men han är snyggare i filmer än på bild) 
Mer för att jag älskar alla filmer han är med i, för jag tycker att han är bra bra bra. 

Insåg precis att han är med i båda filmerna jag köpte idag. Haha, vilket sammanträffande. :D


Okej jag vet inte vad som är up med the face men de där filmerna köpte jag i alla fall idag: Den bästa sommaren och Prinsessa. Japp japp, nu ska jag titta på den förstnämnda och dricker mer cola :D 

I wonder what I have been waiting for.

Den här låten gör sådär ont i mig att höra. På något bakvänt bra vis.

Måste nog erkänna att jag älskar den raden.

Dear me, I never thought that myself ever would become this blind and it breaks my heart to taste your salty tears for each scar you hide from yourself.

Citat: "Thaliah" (från haket.com)

Små saker med stor betydelse för mig

Är det bara jag som älskar hur järnvägar på något sätt speglar oändligheten och hur filmer i en bokhylla skapar kaosartad ordning?





Nämen oj då vad man har gått och blivit teknisk

Lekte lite med tanken, vore det inte roligare om jag fixade utseendet på den där iPoden lite roligare också?

Sagt och gjort. (och ja, jag tänkte det inte bara. Jag sa det högt för mig själv. Man får alltid bra svar när man pratar med sig själv :P)

Titta så fint det blev nu:



Okej dålig bild, den här kanske blev bättre:



Japp, det blev den. Måste ha med den andra bilden också känner jag, för jag ser så glad ut på bilden bredvid och jag gillar hur bra det passade in ;) (la till några låtar i spellistan också)

I fell but I learned to fly.

I was forced to let go. But as I stepped out through the open door, I wonder what I have been waiting for.
The world is strange and beautiful, how on earth could I forget it all? And there are blue skies, blue skies.



Så här glad är jag just nu, på riktigt. Tittade på filmen "prinsessa" nyss. Älska :) Och jag blev så himla extremt glad när jag insåg att om några år så kommer jag att komma ut från ljushallen på skolan, springa nerför trappan ut på gräsmattan med en vit keps-liknande mössa och jubla av lycka, tillsammans med underbara människor! Jag blev så himla glad när jag insåg vilka människor jag kommer att ta studenten med! Hur perfekt?! :D

HJÄLP!!!

Jag hatar verkligen spindlar! Jag menar det! Jag AVSKYR dem verkligen. Och inom loppet av en halvtimme har jag sett tre stycken här inne!!! Det känns ju bra :'( 

Först en jätteliten som jag dödade (brutalt!) 
Sen en som var lite större som jag också dödade brutalt och nu alldeles nyss såg jag en spindel som var lika stor som min fucking tumnagel!! Jag slog ihjäl även den brutalt med en sko och nu vågar jag inte ta bort den med papper för den var så stor. :'( 

Nu kommer väl världens hulken spindel krypandes snart, skulle inte förvåna mig :'( Då flyttar jag ut.

Skillat

Insåg precis att jag missade mitt eget "jubileum" igår var det två månader sen jag flyttade hemifrån! :D 

Så ikväll ska jag fira med coca cola, fläskfilé, klyftpotatis och film! :D (och ja, jag råkade köpa två filmer idag..jag ska skärpa mig) 

Men grattis till mig då i alla fall, bättre sent än aldrig. 


Bjussar på en allmänt mobbad bild ;)

Godeftermiddag

Vaknade precis, är kanske lite pinsamt att man har sovit till tre på en lördag bara ändå. Men ja, jag sa ju att jag skulle sova ikapp de där timmarna som jag satt uppe och läste den där boken natten till tisdag. Verkar som om jag var tröttare än vad jag trodde igår kväll i alla fall. Kommer ihåg att jag såg halva Ace Ventura filmen och sen kommer jag ihåg att klockan var 9 på morgonen och jag vaknade i soffan med datorn som huvudkudde. Ja, lite pinsamt. 

Nu ska jag äta frukost och klä på mig. Sen går jag till centrum fram och tillbaka måste köpa shampoo och balsam och så måste jag handla lite mat. Idag skiner solen också :D

Typiskt Lina.

Följde med Vanja och Emelie hem till Emelie efter skolan. Riktigt trevligt :D Du bor jättefint Emelie! Vi hamnade på ica och råkade få med oss lite onyttiga saker därifrån, men det är ju fredag ;)

De sålde filmer på ica också, tre för 99kr och det åkte vi dit på. Jag klagar ju inte, en film för 33 kr liksom ;) 

Den här lyckades jag få med mig hem, så nu ska jag dricka päron dryck och titta på den.


Ace Ventura - Den galopperande detektiven rider igen.  :D

Jag gästbloggar!

Titta här vad jag och Vanja gästbloggar fint på Emelies blogg. HÄR.

Spenderar eftermiddagen hemma hos Emelie. ...

dsc04652 (MMS)

Spenderar eftermiddagen hemma hos Emelie. :-DJag, Vanja och Emelie hamnade på ica. Råkade kanske bli lite mer än planerat ;) Men hey, det är ju fredag :-D


Tack Per! :D

Vill bara påpeka att jag är grym! :D 

Ser ni längst ner i min meny på vänster sida? Ser ni den fina lilla iPoden jag la dit HELT SJÄLV?! Hur stolt kan man bli? :D 

Måste nog tacka Per för det dock, några få webbdesign lektioner och jag inte bara vågar ändra saker i KODMALLEN utan jag lyckas dessutom få det precis så som jag ville ha det! Måste nog bara påpeka det en gång till, jag gjorde det HELT SJÄLV, jag Lina fegis Henriksson som knappt vågar klicka fram kodmallen fixade det HELT SJÄLV! STOLT STOLT STOLT!

Och för er smarta typer som inte vet vad kodmallen är för något och ba: Ja men hur svårt kan det vara, så här ser  kodmallen ut:



Visst, det går säkert att göra på något mycket enklare sätt, men jag tänker nu leva resten av månaden på att jag faktiskt gjorde det utan hjälp och i kodmallen. Så det så :D Nu går jag och lägger mig.

Hahahahahaha

Svar till Vanja:
Du är för modern av dig Vanja. Det är därför du inte fattar tröjan ;) 
Förr använde man inte xBox och Wii och liknande då körde man på sånna här:

Ser du kontrollerna? Jämför dem med tröjan. Fattar du? ;)

Jag fick lite nostalgi känsla när jag såg den tröjan för vi råkar faktiskt ha ett exakt sånt där tv-spel i min stuga och det är såååå mycket roligare än nya spel om du frågar mig :D Så jag var ju bara tvungen att köpa den ;)

Naturkunskaps prov - gå och göm dig.

Jag kan inte plugga. Jag kan verkligen inte fokusera, jag läser och läser. Fattar inte vad som står, det går inte ens in på ena sidan och ut på den andra. Det går aldrig in. Jag är körd. Får hoppas på att det funkar med att lyssna på lektionerna, det funkade ju med matteprovet. Det kommer inte att funka, jag vet att jag måste plugga på sånt här, det här funkar inte som med matte. Kan du räkna ut ett tal på matte kan du ju räkna ut de flesta talen som är ungefär lika, oftast. Som tur är får man göra om det här provet om man vill, bara för att höja sig liksom, utan att det påverkar betyget negativt. Lever lite på det just nu.

Woops..

Råkade möjligtvis köpa en tröja nyss. Den var 110 kr billigare än vanligt och den bara skrek mitt namn, jag kunde inte stå emot helt enkelt. Hehe..



Ta dig i kragen

Okej, nu ska jag faktiskt ta tag i det här. Pluggandet alltså, först naturkunskap till provet imorgon sen matte. Skärpning Lina! Skriva julklappslistor, titta på film och sjunga kan jag göra imorgon! 



I brist på annat att göra

SENASTE
1. Kompisen du träffade:
2. Personen du pratade I telefon med:
3. Du fick SMS av:
4. Du kramade:
IDAG
5. Kläder:
6. Bättre än igår:
IMORGON
7. Är det:
8. Planer:
9. Något tråkigt som händer imorgon:
FAVORIT
10. Nummer:
11. Färg:
12. Årstid:
13. Saknar du någon?:
14. Humör för tillfället?:
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?:
16. Vad åt du sist?:
17. Vad irriterar du dig på?:
18. Tror du på distansförållanden?:
19. Vem tänker du på just nu?:
20. Tror du att personen tänker på dig med?:
21. Vart reste du sist?:
22. Vad gjorde du igår kväll?:
23. Liknar du din mamma eller pappa?:
24. Ler du ofta?:
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?:
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?:
27. I vems säng sov du i igår natt?:
28. Vilken färg har din tröja?:
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?:
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?:
31. Gråter du när du skadar dig?:
GLÄDJE
32. Är du en glad person?:
33. Vad gör dig glad?:
34. Önskar du att du var lyckligare?:
35. Är lycka överskattat?:
36. Kan musik göra dig glad?:
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?:
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?:
39. Har du en flick/pojkvän?:
40. Är du nöjd med det?:
41. Är du kär?:
HAT
42. Vem hatar du verkligen?:
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?:
44. Är du en mobbare?:
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?:
46. Har du blivit sviken någon gång?:
SKOLAN
47. Gillar du skolan?:
48. Favoritämne?:
49. Värsta ämne :
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?:
Listan är hämtad från: http://cabaoo.com/listboxen
http://listfolder.com/?p=2&id=50
SENASTE
1. Kompisen du träffade: Felicia, Kajsa och Erika
2. Personen du pratade I telefon med: Anna
3. Du fick SMS av: Anna
4. Du kramade: Kajsa
IDAG
5. Kläder: Strumpbyxor, korta shorts, tröja.
6. Bättre än igår: Humöret, ja.
IMORGON
7. Är det: Fredag
8. Planer: Gå på skolan
9. Något tråkigt som händer imorgon: Nk-prov
FAVORIT
10. Nummer: 14
11. Färg: Blå och svart
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: Ja
14. Humör för tillfället?: Lite både och
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Tittade på klockan
16. Vad åt du sist?: Tom och Jerry kex
17. Vad irriterar du dig på?: Alldeles för mycket
18. Tror du på distansförållanden?: Nej
19. Vem tänker du på just nu?: Ingen
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Antagligen inte
21. Vart reste du sist?: Till stan
22. Vad gjorde du igår kväll?: Kollade på film
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma tror jag?
24. Ler du ofta?: Japp
25. Välj en, kärlek, skönhet, kreativitet?: Kreativitet
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min
28. Vilken färg har din tröja?: Blå och vit
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Gör inte alla det? :O
GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Ibland
33. Vad gör dig glad?: Musik
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja ibland
35. Är lycka överskattat?: Nej
36. Kan musik göra dig glad?: Ja
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Ja
41. Är du kär?: Nej
HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Ingen
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej
44. Är du en mobbare?: Nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja
SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ja
48. Favoritämne?: Webbdesign
49. Värsta ämne :  Matte
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Det kan du hoppa upp och sätta dig på! (means yes)

And I'd do it again.

Flygbiljetten till Sveg är nu ombokad till onsdagen den 3 November 08.55 (brutalt tidigt kommer jag att få gå upp) :) 

Halloween och början av lovet ska spenderas med människor som får mig att må bra (ska sluta tjata om det snart) måste bygga upp någon slags mur av glädje om jag ska palla Sveg i fem dagar sen. Träffa mamma och pappa, träffa Anna. Skriva, titta på film och inse att jag verkligen gjorde rätt gymnasieval. Så ska dagarna i Sveg spenderas. Det klarar jag. Klart jag gör ;) 

Nu ska jag laga middag och sen plugga!

Kajsa hatar tomten

Sitter på skolan. Och Kajsa hatar tomten, bara så ni vet ;) Eller nej, det gör hon väl kanske inte. Förhoppningsvis. Men vi fick en uppgift på datakunskapen då vi skulle göra en presentation i keynote för 6 åringar. Kajsa skriver om att tomten inte finns. Jag skriver att tomten finns :D 

Hehe.

Hade skolfoto idag också, hon som knäppte sa att de kanske måste ta en bild utan våra datorer för det blev kanske för mycket reklam. Dåligt. 



En kortis innan jag lägger mig

Är man trött när man ska logga ut från facebook och verkligen på riktigt inte hittar "logga ut" och sen när man hittar logga ut så sitter man och tittar på den i två minuter och ba: Varför loggas jag inte ut! Det är något fel!
Och sen ba: Aha, jag måste trycka på logga ut också! Smart! 

Ja, jag tror jag går och lägger mig nu.

Benjamin!


Kanonkul!


Tänkte bara säga godnatt :)

En kväll med grabben i graven bredvid

Har precis kollat på veckans avsnitt av gossip girl och one tree hill. Älska! :D 

Nu ska jag ta lite daimglass och titta på grabben i graven bredvid. Sen ska jag sova.
Imorgon är det skolfoto och jag har munsår :(


Tell me your secrets and ask me your questions.


Det där med rubriker är inte min grej. Så jag tog en rad ur låten jag lyssnar på nu istället (the scientist - Coldplay) 

Var i Täby centrum nyss, behövde införskaffa lite smågrejer. Typ en skrivbok, ett sudd och några pennor. Lyckades såklart få med mig de här hem också:


Vad hade ni väntat er liksom? ;)


Har mina andra snygga stumpbyxor som jag köpte här om dagen på mig idag. Ännu en het bild på mina ben och min EXTREMT snygga men praktiska soffa :) 


Gick igenom centrum och insåg att "Jaha, idag är tydligen Nanne Grönvall här och gör reklam för sin nya skiva" stannade och lyssnade ;)

Stressig morgon

Vaknade halv 10 och var hur pigg som helst. Envis som man är så gick man och la sig igen, inte kan man väl gå upp om man kan sova i en timme till. TVÅ timmar senare vaknade jag och ba: Nu hinner jag nog titta på ett avsnitt av the big bang theory innan jag går. Sen insåg jag hur sen jag var och fick skynda mig som en galning. Slängde i mig två riskakor på vägen till skolan (det var det första jag fick tag i) men jag hann i tid till skolan. Great!

Nu ska vi ha samhällskunskap. :D

Tydligen funkar inte mitt internet längre....

dsc04643 (MMS)

Tydligen funkar inte mitt internet längre. Har överskridit någon gräns står det. Förlåt mig då ;) titta vad jag hittade i min väska :-D nu ska jag titta på film.


The Vanja pose

Var ju bara tvungen nu kände jag. Bara för att Vanja körde en "Lina pose" så här kommer "the Vanja pose"


Mitt försök


Vanjas blev ju bättre. Men det är väl alltid så. Det går ju inte att klå ett original liksom. :D

Photo booth never gets old :D

Har lite tråkigt för tillfället för det är inget bra på tv och jag har inte bestämt vilken film jag vill se (börjar ju 12.20 imorgon så man behöver inte lägga sig än på ett tag) 

Så jag lekte lite med photo booth och jag känner mig tvungen att lägga upp några bilder här :D 




Vänta här nu, menar de att jag skulle så ut sådär om jag var helt symmetrisk? Det ser ju sjukt ut..


"Tror du att du är cool bara för att du ser ut som jag eller?"
Lina goes fjortis. Med O inte med Å som de säger här. ;)


Tur att jag har så många händer, det blir liksom lättare att räkna då. Nu kan jag ju räkna ändå till 20! *4 thumbs up*


Bara för att jag tyckte att den var lite rolig.


Vad gillar ni min nya näsoperation? Jag och Kissie vet ni ;)


Lina goes elf. Legolas here I come! 


Jag erkänner, jag tog lite anabola.


Härmade Vanja lite där kände jag.



Nej, nu ska jag sluta. 




En liten irritation så där på tisdagskvällen

Vet ni vad som verkligen irriterar mig? När man sitter på bussen och för det första så är ljudet värdelöst så man hör inte vilken hållplats de säger att man är på. Och för det andra så sitter det någon stor lång typ framför dig så du ser inte vad det står på den där displayen heller. Och nej, jag känner inte igen mig förns jag kommer fram till hållplatsen liksom. Förlåt mig, men jag försöker ju faktiskt lära mig va? Cut me some slack liksom ;) Hehe..

Sen när man i panik inser att shit, nästa är nog min hållplats så inträffar det där som är det värsta med allting. Stoppknappen funkar inte och man måste typ slänga sig fram på den där stora långa typen för att hinna trycka innan bussen passerat hållplatsen. Och sen glor personen på dig som om du är helt "retarded". Hur irriterande är inte det liksom?! 

I'm just saying.

Oj oj oj då. Here I come, modeblogg. Yeah right. Forget about it! ;)


Kom på att jag aldrig visade den nya tröjan som jag köpte på gina tricot igår. Så ser den i alla fall ut - den är finare i verkligheten. Köpte de där strumpbyxorna på åhlens häromdagen också ;)


Closer - tröjan och mitt fina elefanthalsband


Mina fina strumpbyxor och mina heta ben ;) Hehe..

En helt vanlig tisdag.

Hade så bråttom imorse att jag inte ens hann göra stora bokstäver. Hehe. Inte min grej att börja meningar med små bokstäver. Men nu blev det så ;) 

Kom precis hem från täby centrum, Emelie skulle hämta ut sina skor som varit på omklackning så jag följde med henne för jag hade inget bättre för mig. Fick med mig riskakor och naturgodis hem *Thumbs up*

Idag träffade vi våran nya svenska lärare (som vi ska ha tills våran ordinarie kommer tillbaka, typ jul) Han är ju hur bra som helst! Och hur skön som helst! Har kommit fram till att jag tycker bättre om manliga lärare tror jag. Har lättare att lära mig saker då, sen finns det ju såklart undantag! Hehe.

Fick en skrivuppgift på svenskan men jag har lite beslutsångest. Vi ska skriva om ett minne och beskriva det väldigt detaljerat och så att man kan känna det som personen känner. Har ett minne som jag skulle kunna beskriva så sjukt bra, så detaljerat, för jag vet typ hur det kändes, varje sekund. Men det är låt oss säga "lite" privat. Så nu kan jag inte riktigt bestämma mig om jag ska ta det eller ett annat. Kommer säkert att bli ett annat. Men det blir ju lite synd för jag hade kunnat beskriva det där så bra. Men men, livet är hårt sa den dödfödde (nu blev du stolt eller hur, Emelie?!) 

Funderar på vad jag ska äta till middag och har inga läxor till imorgon.

bråttom

trött och stressad. frukosten flyger nästan in i munnen av sig själv.

God natt.

65 sidor kvar av boken. Nu ger jag upp och går och lägger mig. Punkt slut.

Ge mig styrka!!

Först, svar till Malin: Läste baksidan på "nästa som rör mig" funderade faktiskt på att läsa den. För den verkade bra. Men den jag har läst heter typ "priset på vatten i finistére" tror jag ;) 


Sen: Jag vill inte läsa mer!! Jag klarar inte av att hålla ögonlocken öppna länge till och speciellt inte när jag måste läsa en bok som jag inte tycker är bra. Visst, den har blivit lite bättre nu när de har slutat skriva att de dränker katter hit och dit, alla utom en som de döpte till Tupi. Men om jag inte var tvungen att läsa den här boken så skulle jag ha slutat FÖR LÄNGE SEN! Nu har jag exakt 100 sidor kvar. Och jag läser så extremt brutalt långsamt så hundra sidor tar säkert minst 3 timmar att läsa. Funderar verkligen på att ge upp det här nu och gå och lägga mig istället. Men jag är så extremt besviken på mig själv för att jag inte har läst mer tidigare! Det är inte min grej att komma till en lektion och ba: Öhm, ja just ja. Jag har inte gjort läxan. 
INTE MIN GREJ SÄGER JAG BARA! Jag hatar verkligen sånt och blir alltid lika irriterad på andra som gör så, hur ansvarslöst är inte det liksom?! Speciellt när man har haft en och en halv vecka på sig. Det här känns inte bra. Eller så stannar jag hemma imorgon, yeah right, det är verkligen inte heller min grej. 

BLÄ! Jag borde väl sitta uppe tills mina ögon brutalt drabbas av härdsmälta och den där boken tar slut. Men jag tror på riktigt inte att jag orkar.. lite till måste jag i alla fall läsa. Tyvärr.

Liten läspaus

Svar på Malins kommentar: Det ska den säkert. Den har ju vunnit augustpriset så. Det är nog bara jag som inte fattar grejen och tycker att den är allmänt seg. Du gillar den säkert. Det känns som om du är lite djupare än mig när det gäller sånt här, jag menar. Du gillade väl Bodil Malmsten också? Läste ju en bok av henne, den var bara sjuk. Men jag tror att du kanske skulle gilla svinalängorna, men jag avstår helst om jag hade kunnat.

BLÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

Jävla skit bok, dålig och seg och allmänt jobbig. Och 260 sidor lång! Jag har läst exakt 73, och den ska vara utläst imorgon. JAG VILL INTE SPENDERA MIN NATT SÅHÄR! Jag vill titta på film och sova! 

VARFÖR GLÖMDE JAG BORT ATT DEN HÄR BOKEN SKULLE VARA UTLÄST DEN HÄR VECKAN FÖR!!!? Varför! 


Benjamin. Minus femtio av 5 toasters.

Oj då.

Insåg precis att jag inte har uppdaterat något idag. Förlåt mig. Hehe..

Skolan var väl inte så himla rolig, fick tillbaka våra matteprov. Riktigt nöjd! :D 

Efter skolan tog jag tåget in till huvudstaden och mötte upp Maria. Vi gick och fikade sen gick vi lite i butiker (jag köpte en tröja på Gina Tricot) det var någon demonstration på sergels torg också, mot Sverigedemokraterna. Det var hur mycket folk som helst. Helt sjukt. 




Två bilder från den trevliga kvällen.

Hittade de här roliga bilderna på min mobil nu också, Emelie, måste bara erkänna att man blir glad i din närvaro ;)



orkade inte rotera dem. Nu måste jag verkligen läsa!


Vilket sammanträffande

Fick för mig att jag skulle googla "Sveg" nyss och se om jag fick upp någon rolig bild som faktiskt visar hur öde det är där. Den första bilden som kom upp var såklart på björnen, vad hade jag väntat mig liksom? Och sen ba: Det där är min granne, det där är min andra granne. Och sen några sidor bort ba: Jaha, där är jag också.

Ser ni mig? Antagligen inte, hehe. Det är jag som sitter ner med gitarren och micken mitt för ansiktet. Så typiskt mig, det ser bättre ut när man står men lat som man är så sätter man sig ner bara man får chansen ;) Haha. 

Nämen titta, nu kom det upp en bild på min pappa också.

Min pappa - andra från vänster.

Vad är oddsen för detta egentligen? Googla Stockholm och kolla om du hittar en bild på dig själv säger jag bara. Lycka till med det liksom - om du inte är typ kungen, då får du inte vara med. (Sorry Mr. Calle Gurre, det är inte personligt :P )

Prego.

Italienska, 5 sidor, check. Nu behöver jag "bara" göra 5 sidor imorgon. Duktigt Lina! (så blir det om man missar två lektioner i rad för att man är sjuk) 

Nu tänker jag titta på film. Svepa in mig i mitt otroligt sköna täcke. Dricka päron juice och äta toska äppelruta (som mamma har gjort) med marsansås *Happy face* Kanske lägger dit lite daimglass också, hehe. 


Min italienska bok "Prego" (det betyder varsågod)

One down..too many to go.

Nu har jag klippt klart engelska-matlagningsfilm-läxan i iMovie. Blev verkligen inte nöjd med den, min engelska är bättre än sådär. Seriöst..men aja, jag orkar inte. Tänkte ta tag i italienskan nu, åtminstone göra två eller tre sidor. Så jag inte har SÅ mycket att göra imorgon. Och sen ska jag läsa minst ett kapitel till i den där boken innan jag sover. Men först italienska och sen BELÖNING för att jag gjort engelskan och italienska :D Det förtjänar man!

Engelska läxa var det ja..

Kom nyss hem från Täby centrum eller som folk här säger "täbban" (slå till mig om jag någonsin börjar säga det!) 

Hittade ingen mössa, tittade verkligen överallt, så istället införskaffade jag mig två par strumpbyxor och en plånbok (VÄLBEHÖVD!!!) kirrade ett Åhlens klubb kort också (ska fixa ICA och Hemköp också, kanske HM, antagligen :P) Sen tog jag en snabb runda inne på hemköp innan jag gick till bussen. Måste säga att jag aldrig har impulshandlat så mycket i en mataffär förut. Men det förtjänar jag tycker jag. Fick vänta på bussen i 30 min och hade så mycket tungt att bära så jag orkade inte gå hem, läste i "svinalängorna" under tiden (den där svenska boken) och frös arslet av mig. Shit vad kallt det är ute idag, och det kommer från en norrlänning liksom! 

Kom på att jag antagligen måste filma mig själv när jag lagar middag idag, sjuk engelska läxa, men jag som tänkte göra typ fläskfile och klyftpotatis, men orka göra det och spela in och förklara vad jag gör. Då måste jag ju förklara hur man gör en sås också. Nej, det blir nog wook och nudlar istället. Enkelt och snabbt. Bra och bra alltså. Hehe..

Nu ska jag äta alldeles för många riskakor, svepa in mig i täcket och titta på någon mysig film innan jag lagar middag. Ha det bra!



Ännu en söndag

Alltså seriöst, vad händer med helgerna? Man hinner knappt blinka och så är det söndag igen. Hopplöst det där känner jag. Men den här helgen var i alla fall en bra helg :D Det är ju alltid någonting, men jag känner mig så sjukt opepp på att gå till skolan imorgon. Men men..


Här sitter jag och drömmer mig bort mot varma länder men mest mot frukost. Hehe.

Det verkar blåsa rätt mycket ute idag, får se om jag orkar ge mig ut i höstvädret. Skulle faktiskt ha behövt köpa en mössa. Typiskt. Vi får se. Annars ska jag plugga rätt mycket idag också, läsa i den där boken som ska vara utläst till svenskan på tisdag och plugga italienska. Ja, det är mycket viktiga saker som jag faktiskt inte kan skjuta på mer nu och så kanske jag pluggar lite naturkunskap inför provet på fredag men känner jag mig själv rätt så skjuter jag på det till på torsdag.

Lägger mig relativt tidigt.

Tänker faktiskt gå och lägga mig nu, jag är så extremt trött. Och det brukar jag inte vara den här tiden på dygnet :P Men men..why fight it liksom??



Kände mig bara lite tvingad att lägga in denna attraktiva bild som jag fick till nyss ;)



Glass och päron dryck - let's DIE HARD

Nu ska jag titta på Die hard och äta glass. Tänkte variera mig lite och dricka päron dryck ikväll istället för cola. Ska jag vara ärlig så har jag bara inte någon cola hemma..
Hehe.

Eperimentet

Det funkade rätt bra faktiskt. Hårsprayen övergav mig efter typ halva dagen dock så då gick det åt skogen. Men annars så funkade det ju :D 



Underbar dag!

Kom hem för en liten stund sen. Spenderade dagen med två av världens bästa personer, Vanja och Emelie.

Sprang till bussen eftersom jag försov mig, när vi tyckte att "nej nu är bussen väldigt sen här" så kollade vi tidtabellen och tydligen hade inte sl.se fattat att vi kollade på lördag och inte fredag. Så det var 30 min kvar tills bussen skulle komma och då hade vi redan väntat i 20 minuter..men men. Missade nästa buss p.g.a förseningen och fick vänta ytterligare 30 min. Men hey, tillslut tog vi oss fram till Vaxholm och Vanja :D Shit vad fint du bor Vanja!! I like :D 

Sen spenderade vi dagen hemma hos Vanja innan vi började resan in till stan, gick och köpte biobiljetter (Tusen gånger starkare) och sen gick vi och åt middag i kungshallen innan vi gick på bio. Gott gott och kul kul. :D 

Filmen var väl sådär, jag hade mycket högre förväntningar på den. Budskapet var bra, men själva filmen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om.


Efter bion hamnade vi här. Och sen på Waynes coffee och sen bar det av hem. Men på lovet tjejer! Ska fixa det, måste fixa det!

Trevlig dag hemma hos Vanja på vaxholm. Mi...

dsc04632 (MMS)

Trevlig dag hemma hos Vanja på vaxholm. Middag på kungshallen och nu blir det bio :-D


Väntar på Vanja ;)

dsc04631 (MMS)

Väntar på Vanja ;)


Nu väntar vi bara på att Vanja ska hämta o...

dsc04629 (MMS)

Nu väntar vi bara på att Vanja ska hämta oss :-D


Jag hann till bussen :-D nu ska jag och Be...

dsc04628 (MMS)

Jag hann till bussen :-D nu ska jag och Bengt-Åke försöka ta oss till vaxholm :-D


Tack Bengt-Åke! :D

Försov mig lite grann så TACK Bengt-Åke (a.k.a. Emelie) för att mobilen helt plötsligt började vibrera i handen på mig! :D (det där lät lite fel men ändå)
Så nu är vi snart påväg Karl-Einar! (a.k.a. Vanja)


Nu måste jag borsta tänderna och sen gå och möta Bengt-Åke. Hasse-Demokratus (a.k.a. JAG) har lite bråttom. :P
Resultatet av mitt experiment kommer upp senare, för jag kan tydligen inte lägga upp bilder för tillfället :(

Jag säger godnatt

Nu går jag och lägger mig. Ska ju ändå upp senast 8 imorgon..

Har utökat mitt experiment som Emelie fick mig att komma på, hehe. Får se hur misslyckat det blir. Kanske börjar morgondagen med att köpa en mössa, vem vet.



Fint va? Syns inte så bra, men jag har fortfarande kvar den där brutalt fula bollen på höger sida av huvudet ;)

No more running away

Insåg precis att jag ville prata med någon, gråta mot någon. Få ut all den här skiten, som precis bara blev lite värre (lite gjorde stor skillnad.)

Men jag insåg även att jag verkligen inte har någon att gråta mot för sekunden. Så jag vände mig mot min gamla kära vän, orden. Jag har inte kunnat skriva på väldigt länge, men nu på senare tid så kommer det av sig själv. Och jag blir mer nöjd än vanligt. Fast det är väl som min kära syster yster sa: "Du ska ju bli författare, då måste man bli lite ärrad" (något sånt) Hon hade nog rätt, som vanligt. Det blir bättre när du faktiskt vet vad du skriver om. Antar jag. 

Ser verkligen fram emot att umgås med Vanja och Emelie imorgon. Det ska bli riktigt roligt och det behöver jag verkligen nu. 

Jag är stark och jag ska ställa mig upp igen. Det är det jag har börjat med nu. Genom att släppa ut allting som ligger och skaver i dikter. Jag som inte ens brukar skriva dikter. They probably make no sense at all, om du inte känner mig. Men de hjälper, det är huvudsaken. Tänker inte lägga ut någon här dock, lägger ut dem på en annan sida. Som jag inte heller tänker skriva här. För det är för privat. Och det orkar jag inte just nu. 


Nu jobbar jag mig sakta mot imorgon. :)

It's not rocket science...

Jag experimenterar, hoppas att det inte blir helt misslyckat. Det vore lite jobbigt.
Experimentet innefattar hårspray och en riktigt ful frisyr. Och uppenbarligen en misslyckad ego bild också ;)

The stars they won’t come out tonight

Tog en fika med Emelie och Vanja på eftermiddagen. Trevligt trevligt. Riktigt trevligt. Imorgon ska vi umgås också, jag, Vanja och Emelie. Kommer säkerligen att bli lika roligt! :D 

Lägger in två bilder från fikat sen, men nu ska jag fortsätta titta på idol.
Ha det bra.

Middag

Middag innan idol var det ja..host host, kanske ska ta tag i det då..

You said your life needed something special, which you don't have.

Lyssnar på musik och funderar på att laga middag INNAN idol börjar..

Samarbete, at last.

Min rygg bestämde sig för att samarbeta och kotan som låg fel har nu (med ett väldigt skrämmande "knäpp ljud") hoppat tillbaka och huvudvärken känns redan bättre. Mycket bättre. Ska försöka sova lite nu, sen fixa mig och möta upp Vanja, Ida och Emelie för en fika (vi ska planera för imorgon, vilket jag inte hade kunnat göra om ryggen inte samarbetat) Ska ta en alvedon först också, just in case. 

Men som sagt, nu: Försöka sova.

Hemma från skolan

Idag är jag hemma från skolan. P.g.a.
Nu ska jag försöka äta något.