Träningsvärk och styrka

Vaknade med träningsvärk i hela underkroppen så började dagen med att stretcha ordentligt för att få igång musklerna lite. Efter det gav jag armarna och axlarna en omgång och nu har jag och min frukost landat i soffan framför biggest loser!

Älskar att vara ledig och börja dagarna såhär! Men imorgon är det back to work som gäller för en 7-dagars arbetsvecka. 
 
 

Träningssuget är tillbaka på riktigt nu!

Avslutade dagen lite impulsivt med ett spinningpass! Hade egentligen inte bokat in något ikväll men det blev en plats över och hon som håller i det skrev och frågade om jag var sugen, så drog självklart på mig träningsskorna och stack dit! Måste säga att jag älskar de där spinningpassen! Tycker man blir så sjukt taggad att bara köra trots mjölksyra i benen! Riktigt roligt. :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och börja på en ny bok innan det är tack och godnatt! 
 
 

En bra start på dagen!

Ställde klockan på 10 och unnade mig en välbehövd sovmorgon efter en 8-dagars arbetsvecka! Sen kickstartade jag dagen med ett aerobicspass och frukost framför tv:n. En bra start på dagen!

Nu har Simon precis gått tillbaka till jobbet efter sin lunch och jag tänkte diska lite innan det är dags för en promenad med tjejerna! :) 

 
 

Spinning!

Så var ännu ett träninspass avklarat! Kvällens pass blev spinning och det var så sjukt roligt! Och var riktigt trött när jag gick därifrån, en känsla jag måste erkänna att jag saknat! Benen protesterade mot trapporna upp till lägenheten men nu sitter jag äntligen nyduschad i sängen och ska läsa innan det är dags att sova! 
 
Härligt avslut på dagen och jag känner verkligen det där suget efter att träna igen! Det har jag verkligen saknat!
 
 

Tar tag i mig själv igen.

Här har man ju inte skrivit på ett tag. Tänkte eventuellt ta tag i det igen, vi får se. Något som är helt säkert är i alla fall att jag ska börja ta tag i mig själv igen nu! Känner att jag börjar få lite balans i livet igen. Jag och Simon har snart fått ordning på lägenheten och det känns verkligen som att jag har någonstans att komma hem igen nu, vilket jag har saknat enda sedan jag flyttade ut från min lägenhet i Täby. Jobbet är väl inte direkt mitt drömjobb men det rullar på och betalar hyran, lyckas för en gång skull faktiskt spara i slutet på månaden också vilket är riktigt skönt! Och har äntligen fått tillbaka viljan att läsa som jag saknat i några månader! 

Det enda som saknas är väl träningen. Så det är den jag ska ta tag i nu! Har smygstartat lite med promenader med Simon och mina vänner för att få igång kroppen igen efter 3 månaders bihåleinflammation... Men nu är det slut på smygstartandet och jag sitter i skrivande stund nyduschad i våran nya soffa efter ett zumba-pass med Linda! Känns riktigt bra att komma igång igen! 

Nu ska jag återgå till min bok (Torka aldrig tårar utan handskar 2) trots att den gör mig så arg, ledsen och irriterad på samhället och människor. Viktig bokserie. Läs den om ni inte gjort det.