If I had 700kr

Jag vill åka till Sveg imorgon. Men det skulle kosta typ 700kr tur och retur. Jag har inte 700kr. Istället sitter jag på en bänk i Täby centrum och löser rubiks kub. Idag är fan ingen bra dag.


Fuck you.


En arg städning

Snubblade på "vad det nu var" och ramlade framstupa över mitt alldeles för stökiga golv (man såg inte ens golvet) slog tån i bordet, den började blöda och gjorde illa handleden i landningen. Det var droppen. Det här funkar inte längre. 25 minuter senare har jag argt städat hela golvet, fixat tillbaka bordet och soffan så som de ska stå och dammsugit. Nu känns det lite bättre. Men tån gör fortfarande jävligt ont. Nu ska jag åka in till stan för att möta Maria! :)

Is it hard understanding I'm incomplete?

Ja, ungefär såhär:

What's happening to me!?

Borde nog sova. Men just nu har jag världens infall och känner att jag bara VILL PLUGGA! (ja ni läste rätt: PLUGGA!) 
Känner nu att jag måste go with the flow och därför faktiskt plugga nu när jag för första gången på typ ett halvår faktiskt känner att jag VILL plugga! Japp japp, ska ju ändå inte upp förrän halv nio imorgon. :)

Måndagsmys i Gamla stan! :)

Spenderade 3 timmar i biblioteket och åkte sedan in till huvudstaden med Erika. Vandrade omkring, kollade i butiker, och hamnade sedan i Gamla stan. Efter en middag på ett café spenderade vi resten av kvällen här:


Erika, som dock inte gillar att vara med på bild ;)


Jag on the other hand, ställer upp på bild även när jag ser desperat ut och mitt hår är helt fucked up :)

En helt awesome kväll var det i alla fall! :D

Åker in till stan

Nej slut på denna sorgliga vecka. Nu har jag duschat! och ska nu med mitt nytvättade hår sticka in till stan och träffa Cilla :) 


Hej då, ha en bra kväll vet jag :)

God "morgon"

Ja det där med att gå upp tidigt gick ju rätt dåligt.. obviously. Ska gå och köpa julmust snart, för det är ju trots allt första advent.. som jag dock ska fira på riktigt till veckan med Vanja :D Då ska vi klä min julgran! :D
Nu ska jag äta frukost. Hej hej.

Hoppas det funkar.

Min plan för att vända tillbaka dygnet (för nästa vecka ska jag ju faktiskt skärpa mig med det mesta):

Gå och lägga mig JÄVLIGT sent/tidigt och sen gå upp alldeles för tidigt i förhållande till när jag gick och la mig. Alltså, lägger mig nu, läser till 6. Sover. Går upp SENAST 11. Sen borde jag kunna somna i normal tid imorgon. *Fingers crossed*

...

Sov till 4. Köpte chips. Löste rubiks kub. Hängde på twitter. Tittade på film. Lyssnade på arg musik. Drack läsk. Åt middag. - my day.

Nu ska jag titta på "Tillsammans" och dricka julmust och äta knäck. Hejdå.

My day

Mötte upp Erika i Täby centrum, lunch på Burger King (Erika)/Subway (jag) och sen köpte jag pappas julklapp och så spenderade vi massa tid på akademibokhandeln. Köpte papper och sånt där och ska nu käka middag, sen blir det inslagning av paket! (det och julkulor är två av de bästa sakerna med julen) 

Japp, japp. Har fått massa post också!! HAPPINESS! Ska öppna dem nu med! :D Jag älskar att få post!

Tar tag i detta på riktigt nu.

Steg ett mot att börja bli lagom glad:

Börja göra saker jag faktiskt säger att jag ska göra.
So, nu ska jag till täby centrum och köpa pappas julklapp och papper och grejer och sen ska jag slå in julklapparna jag har köpt so far istället för att titta på tv-serier hela dagen. 


Har luva och mössa på mig och lyssnar på arg musik. För det känns som att det är lättare att komma tillbaka från "arg" än "ledsen" japp japp.

Lite lagom svenskt liksom.

Jag ska börja bli lite lagom glad. Det känns som en bra början. Jag vet inte hur, men jag ska börja med det i alla fall.

God morgon!

God morgon!
Idag har jag hunnit:
Panikstäda lite, ha besök, och nu tänkte jag försöka mig på frukost! 

Du betyder så extremt mycket för mig!


Skrik, men vad vet jag, om ensamhet.

Vet inte var jag ska ta vägen.
Min pappa sa detta i telefonen idag: Lina jag blir ju förtvivlad, jag vet inte vad jag ska göra!

Och jag får så dåligt samvete, förlåt! Jag vill inte att ni (mamma och pappa) ska vara förtvivlade och oroliga. Jag vill berätta vad som är fel, jag vill tala om för er vad ni ska göra. Men jag vet inte. Jag vet inte jag vet inte och det gör mig så ledsen. Förlåt, jag skulle berätta för er om jag kunde! Men när jag inte ens vet vad som är fel, då går det ju inte att berätta det för någon annan.

Håller på att tagga bilder i iPhoto just nu och sitter och tittar på alla bilder från tiden före denna depression. Tiden då jag log genuint. Saknar det. It suits me.

You know sometimes, I smile.

Tror mina föräldrar börjar bli oroliga för mig. Jag förstår dem. Så, för att ni inte ska tro att jag bara lyssnar på Kent och hatar livet. Lite saker som gör mig glad:







Det faktum att Stockholm är så fint just nu:









Och den, för den här videon är ju helt AMAZING och för att jag har sett dem live och för att Jared Leto (sångaren) är helt galet omänskligt snygg:



Det finns ju massa andra saker som gör mig glad också. Så som mina vänner, min familj, mina yoda-tofflor, julkulor, min rubiks kub, min Harry Potter mugg osv osv. Men där har ni några saker i alla fall mamma och pappa, så ni inte tror att jag håller på att gå ner mig totalt. Är faktiskt glad också, ibland.

My new shoes

Pappa ville se mina nya skor på mina fötter. So here you go:



Nu åker jag in till stan och träffar Erika :)

You're killing me, killing me.


Detta är ju inte ens kul när jag gråter hysteriskt och skakar i hela kroppen.

Sju svåra år, hej kom och hjälp mig!


Idag ser jag ut såhär. En myslyckad fläta (som dessutom blev snurrad) osminkad, och med världens bästa tröja på mig. Japp, ser för övrigt ut som sju svåra år.. Aja, spelar inte så stor roll faktiskt eftersom det känns lite som det ser ut. Kanske är bra, "hej kom och hjälp mig" liksom.

Idag är ingen bra dag.

Idag är jag inte i skolan. Mest för att det inte gick. Mest för att jag inte kunde och för att det kändes fel. För att jag inte tog mig ur sängen, bokstavligt talat. 

Idag sitter jag hemma och löser rubiks kub. Stirrar i taket och intalar mig själv att allt kommer att bli bra. Det blir det nog. Sen någon gång, och sen är ju faktiskt jävligt relativt. Kan till och med vara imorgon.  

Men ska pallra mig till skolan till 15.40 tänkte jag, för mitt möte med Lotta (Min handledare) 

Så, nu vet ni hur det ligger till idag. Nu ska jag äta frukost.

Det faktum att de har julpyntat i Täby cen...

img_9631 (MMS)

Det faktum att de har julpyntat i Täby centrum gör mig så glad!


Nya skor!

Köpte de där skorna idag! Är sjukt nöjd :D 
Tänkte knäppa en glad bild, men jag har gråtit bort allt smink under dagen och ser helt bedrövlig ut, så det blir en sån här istället:


Såhär nöjd är jag med mina nya skor! :D



En helt grön vecka!

Titta vad jag hittade.. en enda vecka i HELA TVÅAN som var helt grön på närvaron! 


Men ack så konstigt det ser ut ;)

Går till skolan nu.

Traskar iväg till skolan nu, sådär lagom sen, men bättre sent än aldrig. Ska möta upp Vanja på vägen också :) Vi är likadana hon och jag, vi missar hellre tåget än springer till det och brukar ofta vara sådär lite lagom sena. Fint.

En jobbig dag men som avslutades i en fin väns sällskap.

Idag har varit en jobbig dag.

Först var det omöjligt att ta sig ur sängen. Sen missade jag bussen jag skulle ta till psykologen (eftersom jag inte tog mig ur sängen), sprang som en idiot till tåget och hann med det med typ en halv minuts marginal. Träffade min nya psykolog som var så mycket bättre än den gamla. Jag gick därifrån helt förstörd och med känslorna på utsidan. Hamnade i biblioteket, på barnavdelningen, för där var det inte lika mycket dömande blickar till mina tårfyllda ögon. Sen ett utvecklingssamtal med min handledare som nästan började gråta - jag med, men det ville jag inte att hon skulle se, så jag gömde mig i halsduken. Samtalet avslutades med att ännu ett bokades in eftersom vi inte hann med någonting vi egentligen skulle hinna med och för att hon ville prata mer med mig om denna depression. Skrev ett sjukt jobbigt mail till min tyskalärare (förlåt mamma för att jag inte kunde hålla det jag lovade) och lät en fin vän gråta mot min axel bakom ett träd i skogen. Handlade alldeles för mycket i selecta automaten (förlåt mamma och pappa, jag kan betala tillbaka om ni vill) och så har jag frusit om tårna hela dagen.

Nu ska jag spendera kvällen med att titta på film, äta godis, läsa ut min bok och inte tänka på skolan överhuvudtaget.
(för min psykolog sa att jag måste börja känna att jag förtjänar saker igen, saker jag vill förtjäna)

Och denna kväll förtjänar jag. Faktiskt.

The one!

Nu har jag hittat vinterskorna jag vill ha.
Se och njut:



Mamma, jag behöver nya vinterskor och vill ha dessa. 400kr kostar de på dinsko och är de inte varma så är fan inga skor varma för såhär ser de ut inuti:


Så, dessa skulle antagligen rädda livet på mina tår de kommande månaderna ;) just thought you might wanted to know ;) Kram på dig kära mor!

Uttråkad.

Jag är brutalt uttråkad just nu. Borde plugga tyska, men jag gör det imorgon istället. Jag vill ha godis och läsk. Istället dricker jag vatten och glor i taket. Aja, ska läsa nu. Hej då.

Pick a place - go!

Spenderar dagen med att planera utlandsresor för 2012 och känner mig sjukt pepp på livet. Nu ska jag bara skaffa ett jobb och sen är jag good to go :D


Shoehunt

Då jag inte riktigt har några vinterskor och nu börjar frysa fötterna av mig för att jag traskar omkring i mina converse sitter jag nu här och roar mig med att titta på skor på internet. Dessa är fina:



Eller:



Men de första är antagligen inte fodrade alls (stod inget i alla fall) och de andra är enligt beskrivningen "lätt fodrade" och detta är alltid mitt problem när det kommer till vinterskor. För ska man ha ett par super fodrade, då tycker jag att de blir för stora och klumpiga. Plus att jag är galet förälskad i de där två paren. Särskillt de undre.

I WANT I WANT I WANT

Såg dessa på weekday och dog lite. Provade dem och de var så SJUKT JÄVLA bekväma och lätta att gå i (eftersom de har rätt hög platå) och sen dog jag ännu mer när jag insåg att jag inte hade råd med dem :( Fml. Dessa hade jag verkligen velat ha! 



Coca cola + christmas = <3

Önskar att jag hade coca cola. Åh, den 25e. Då ska jag köpa en och en halv liter coca cola som jag ska dricka HELT SJÄLV! 



Älskar att de har satt upp julbelysningar överallt nu också! Och i många butiker finns det massa julkulor som jag kan titta på! :D Och första advent ska jag och Vanja ha julmys och klä min julgran! :D

Snacka om slö lördag.

Här har jag spenderat i stort sett hela dagen:

Don't touch, tänk på utlandsresan!

Nästa år tänker jag åka utomlands! Med några mysiga själar! So far är det, Vanja, Erika, Cilla och jag! :) 
Och detta ska hända på riktigt, därför har jag nu gjort en fin liten burk:


"DON'T TOUCH Tänk på utlandsresan!" 

Känner dock mig själv way too good, så jag silvertejpade igen hela grejen och gjorde ett litet hål i locket. Sen la jag i allt jag äger och har, 3 kronor, talk about commitment! ;)

Det kommer antagligen bli i typ september dock, så jag hinner ju spara rätt mycket innan dess :) Och sommarjobba och sånt där :) Åh I'm looking forward to this! :)

Man uppskattar dem på ett helt annat sätt när man inte bor hemma <3

Blir så avundsjuk när jag hör/läser om att någon har gjort något med sina föräldrar. Typ, "nej jag måste hem, lovade att äta middag med familjen" "jag och mamma gjorde det här" "och så åkte vi och köpte pizza, jag och mina föräldrar" och man ba: Jag pratade med min mamma i telefonen idag, hon bor 50 mil norrut. Jag kommer träffa henne och pappa till jul nästa gång. Great. Kul. Verkligen. Nej, jag är inte bitter. Inte alls.


Let's hope.


What exactly is this supposed to mean? 
KÄRLEKEN, fester, SPORTAKTIVITETER och lekfullt umgänge med BARN?? Doesn't really sound like me. Men okej..if you say so.

Och så blir det Breaking dawn del 1 med Ka...

img_4622 (MMS)

Och så blir det Breaking dawn del 1 med Kajsa och Vanja :D


37 sleeps 'til christmas!

Kollade nyss på en julfilm. Nu vill jag ha knäck, risbräck, pepparkakor, julmust och glögg. Jag och Vanja ska fira advent med att klä min gran, lyssna på julmusik och allt annat sånt där mysigt! :)

Åh jag har värsta julkänslan nu! Önskar att jag hade knäck och risbräck här hos mig! 

Vad vore julen utan disney? Ingenting.



Gick in på cdon och blev jätteglad när jag såg den här :D


Sjuk.

Spenderade natten på badrumsgolvet. Spydde en gång vid typ 3 inatt, efter det var det badrumsgolvet som gällde. Mår fortfarande skit, så idag är jag hemma från skolan. När jag väl lyckades somna sov jag till halv ett och har enbart vågat äta en macka hittills. Aja, ska inte äckla er mer.
Lär ju inte blogga så mycket mer heller, tänkte lägga mig och läsa nu. Hej då.


Note to mom and dad.

Kommer inte riktigt ihåg vilka böcker jag sa till mamma och pappa att jag ville ha i julklapp. Så jag tänkte bara skriva det här. Jag vill verkligen verkligen verkligen ha de här böckerna:

Omslagen är jätteviktiga! De måste se ut sådär! Och de måste vara på engelska :) 
Skulle helt ärligt bli jättenöjd om jag enbart fick de där i julklapp, på riktigt. Så om jag glömde skriva med dem när jag önskade mig saker så vet ni nu att dessa tre står ÖVERST på min önskelista! :)

De finns att köpa t.e.x. här:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0545265355



Och så lyssnar jag på den här på repeat



"Darling let me take your hand as I talk you through this,
how loneliness edged into deep seated psychosis.
Lying awake in crowded hotel rooms focussed on tape hiss;
with my feelings laid clear on ceiling
I don't think I can do this."

 


That's about it.

Min skolsköterska får mig att må dåligt. Mina tyskalektioner får mig att vilja gråta (vilket jag också gjorde igår/inatt) Jag är trött hela tiden. Även om jag sover. Jag är hungrig. Äter tantgodis. Jag vill läsa men kommer somna med boken i ansiktet. Jag borde städa. Men det känns meningslöst för det kommer ju se lika hemskt ut om en vecka igen. Jag vill åka skidor. Jag vill åka skidor. Jag vill åka skidor. Jag vill åka skidor. Jag vill åka skidor. Ge mig snö, ge mig fint sällskap i en slalombacke i Norrland. Ge mig något jag kan. Något som sitter i ryggraden. Det var bättre förr.

Tänkte att ni kanske bara ville veta vad som pågår i mitt huvud för sekunden. There you go.


God natt

Ska gå och lägga mig nu, läsa lite, sen sova. Ska försöka ta mig i tid till idrotten (08.05) imorgon, ska verkligen försöka. Lovar. 

Men men, god natt i alla fall :)

Tänk om pengar växte på träd.

Var och pratade med folk om min trasiga skärm idag. Det ser mörkt ut. :(

The hunger games

Snälla säg att filmen är lika bra som böckerna!!!



Blev sjukt sugen på att läsa böckerna igen nu. Fast jag vill ju liksom att de ska vara mina , får jag dem inte på engelska i julklapp går jag under tror jag!! Åh varför släpps inte filmen förrän i MARS! :O

Fingers crossed

Trots det där med min mobil som jag försöker att inte tänka på så har det varit en riktigt bra dag idag :)
Hoppas det är en bra dag imorgon också, I could get used to this feeling, I think.


God natt!

Så många gånger kan man tydligen tappa den innan den faktiskt går sönder.

Kan vi snälla bara låtsas som att det här aldrig hände?
Bra. För jag har försökt att stå emot att börja gråta hela dagen.



En bra dag :)

Idag är en bra dag. Har tränat, duschat, faktiskt fixat mig på riktigt, ätit frukost, lyssnat på min "jag ska bli glad igen" spellista helt frivilligt och gått runt med ett leende på läpparna i min ensamhet. 

Känner mig dessutom relativt snygg. Alltid något :)


I'm off to school!

Är lite stolt faktiskt.

Hör och häpna: Jag har precis tränat i 50 minuter! 
Chockerande, jag vet. 

Tänkte göra måndagar till mina """""träningsdagar""""" för om jag går upp senast 12 hinner jag träna i alla fall en timme innan jag ska till skolan.

Så, nu: Dusch, frukost, skola. 

Ha en bra dag vet jag! :)

God natt.

Går och lägger mig. Imorgon börjar jag skolan 15.00. Men tänkte försöka ta mig upp vid 11. Måste duscha och sånt där roligt. Återstår att se hur det blir med det. God natt i alla fall.

Köpenhamn dag fyra!

Så, nu har vi kommit fram till Köpenhamn bilderna från dag fyra, alltså den sista dagen.
Enjoy - I know I did! :D


Först var det bara att rise and shine och checka ut, sen dumpade vi packningen på centralstationen och begav oss till Burger King innan det var dags för att turistshoppa!


Vi träffade tomten, och så berättade Vanja för honom att han inte finns........


The lego store!


Vi träffade massa coolt folk på legoaffären, har är Vanja med en trevlig liten dam :)

Sen knäppte jag faktiskt inga fler bilder den dagen.. vi spenderade i alla fall dagen på Ströget. Sen tog vi tåget tillbaka till Stockholm runt halv 7 på kvällen och då sov jag i stort sett hela vägen :P Snacka om life of the party.. 

Men det var i alla fall en helt underbar resa! Med helt underbart sällskap!!!

Beck nostalgi

Ikväll ska jag vara nostalgisk och titta på Beck på tv. Som jag alltid gjorde när jag var liten på söndagarna. Eller, snarare, mina föräldrar gjorde. Jag låtsades sova i soffan (men de visste antagligen att jag var vaken) eftersom jag var lite för liten för att titta. Detta resulterade dock i min extrema mörkerrädsla (Beck - Spår i mörker) 

Nu ska jag gå och panta flaskor, sen ska jag köpa frukost, och kanske något gott till nostalgin ikväll. Vi får se :)

God morgon!

God morgon! Jag kokar nudlar (till frukost) och tänkte spendera dagen med att kolla på misfits. 

Försökte knäppa en bild, det gick dåligt. Så här är en gammal:


Hade precis kommit hem efter en vecka på Peace and love. Så lite sliten var man ju :)

Åh vad jag önskar att Kent faktiskt hjälpte på riktigt.


Köpenhamn dag tre!

Här kommer bilderna från Köpenhamn dag tre! :D



En trött Kajsa


En nyvaken Cilla fyller i sin viking :)


Då vi vaknade rätt sent (vi kom väl upp ur sängarna runt 4 någon gång) så gick vi och käkade på Burger King och sen var det helt plötsligt såhär mörkt ute.


Vi gick förbi några som dansade i Indiankläder.  (kan ha varit indianer, är osäker) 
Vi gav dem i alla fall lite pengar :)




En suddig bild på Cilla och H.C. Andersen 


Vanja :)


Kajsa :)


Cilla :)


Sen skulle det fotas cyklar ;)


Jag gjorde ett halvhjärtat försök.


Och sen blev det MYYYYYYYYYYYS på rummet resten av natten :D

Två egopics



Här sitter jag, osminkad och i flätor. Har precis sett klart helgens fjärde x-men film. Som ni kanske förstår har jag x-men marathon. Vadå socialt liv liksom?? 

Insåg att jag inte lägger in så mycket bilder längre. Mest deppiga inlägg utan bild. Ska börja lägga in bilder igen.
Även om alla ser likadana ut. Titta, en gammal bild:



It's okay not to be okay.



En helt vanlig lördag.

Försöker peppa mig själv a.k.a. skryter

Keep going.

Min Fotolärare skrev "Bra jobbat! Många snygga bilder!" som kommentar när jag lämnade in redovisningen på att man gjort det man ska hittills här om dagen. Gjorde mig också glad.

Fortsätter detta försök att peppa mig själv.

Fick MVG på min muntliga redovisning på engelskan också. Den handlade om Rubiks kub. Är väldigt nöjd med det också.

Bra Lina.

Fick MVG på mitt reportage som vi fick tillbaka i torsdags också. Det gjorde mig lite glad för det trodde jag inte att jag skulle få.
(försöker peppa mig själv här)

Applåder.

Har precis skrivit och lämnat in en av mina restuppgifter. Känner mig duktig. Lite uppskattning, tack.

Now you know.

 

  • Mina favorit jullåtar är:
    Carol of the bells
    Fairytale of New York
    Kidnap the Sandy Claws

  • Jag äter inte de vita briosarna (hur böjer man det i plural egentligen??)

  • Jag tycker bättre om att somna i soffan och sen vakna mitt i natten och lägga mig i sängen jämfört med att somna i sängen från början.

 


I'm wierd like that.

Följde Vanjas exempel och gjorde en "jag ska bli glad igen" spellista. Som jag nu TVINGAR mig själv att lyssna på, känns så falskt men jag gör det ändå. Vem vet, det kanske funkar. 

Såg förövrigt "nya" x-men filmen ikväll också. Och shit vad jag grät. Helt klart min favorit av x-men filmerna! 
När Proffesor X sa: "I can't feel my legs" bröt jag ihop totalt och satt och hulkade här i min ensamhet. 
Japp, för sån är jag. Kan knappt gråta offentligt om jag faktiskt är ledsen. Men om jag läser en bok eller tittar på en film, då bara sprutar tårarna (och om jag ska fråga om något jag verkligen vill och får ett nej..hehe) 


Från det ena till det tredje.
Dagens uttryck: I'm wierd like that.


Lyssnar på musik ur mina sprängda hörlurar och hatar mig själv för att jag lämnade pappas AKG-hörlurar i Sveg. How could I???!!! Men jaja, gjort och gjort.

Nu ska jag äta en macka :)

Köpenhamn dag två!

Lite försenat, men här kommer bilderna från andra dagen i Köpenhamn! :D Enjoy!


En nyvaken Kajsa


A little thing I'd like to call: The view from our room.
(tittade man åt höger såg man "the royal palace" också :D)


BREAKFAST! :D




Sen skulle jag kompensera att jag förstörde Cillas korthus. Så jag byggde ett mycket säkrare. För om en våning gick sönder, så höll de andra.


Sen visade Cilla ganska tydligt att det inte var riktigt så säkert som jag ville tro.


Sen byggde vi ett V - for Vanja Viking!


Sightseeing buss! :D






The little mermaid 






Nyhavn




The gang in Nyhavn :)


Det stod massa pumpor lite överallt, var jättemysigt :)


Vi passade på att äta lunch i Nyhavn också när vi ändå var där :)


Vanja :)


In front of the royal palace (eller ja, vi tror i alla fall att det är det :P)


Köpenhamn skulle helt klart kunna kallas "cyklarnas stad" 


På den gatan bodde vi! :D Awesome!





Sen uppstod "The viking crew" :D






Like a viking! 

Sen bar det av på Wakey!Wakey! konsert!! :D

I väntans tider






Förband - Rosi Golan :)


Förband - Rosi Golan :)
Blev förövrigt lite småkär i honom, för han var helt enkelt awesome.






Helt ozoomat. Så ni förstår ungefär exakt hur nära Michael Grubbs (sångaren/pianisten i Wakey!Wakey!) vi stod!




Grubbs :D


Tanya :)

Det var en akustisk spelning så det var bara Grubbs och Tanya där. Vilket jag gillade, för det kändes mer intimt då :D


Vi stod så nära scenen (vi stod längst fram med våra väskor PÅ scenen liksom) så att vi till och med kunde sno Grubbs vattenflaska efteråt. Vilket vi obviously också gjorde! :D


Och den här händelsen kan jag inte riktigt beskriva med ord. Men helt oförglömligt var det i alla fall! :D


Vanja och Grubbs :)


Kajsa och Grubbs :)


<3

Det var sista bilden jag knäppte den dagen. Men det som hände efter det var att vi plankade på bussen för att ta oss hem, det var sent och rätt långt att gå. Sen satt vi och myste på rummet till typ fyra eller något sånt :)

Känner att det här personporträttet går framåt, verkligen.

En författarklyscha:



Snodde från Erika



God natt.

Ska jobba på det här med att sova mer har jag tänkt. Så nu går jag och lägger mig. God natt.

Köpenhamn dag ett!

Tänkte lägga in massa bilder från Köpenhamn, men det blir så otroligt många i samma inlägg så jag kör "dag ett" "dag två" osv. Här kommer i alla fall dag ett, lägger in dag två imorgon! Enjoy :D


I väntan på tåget till Köpenhamn :)


Såhär glada var Kajsa och Cilla på tåget trots att klockan var halv 7 på morgonen! :)


Jag och Vanja var också glada :)


Sen blev Vanja lite hungrig ;)


x-antal timmar senare befann vi oss på bron över till Danmark :)


FRAMME! :D





Lunch på McDonalds



I väntan på att få checka in


The viking room!!! :D (internskämt, det där med viking alltså)


Vi hade ett awesome fönster i vårat rum! Som gick att sitta i :D




Kajsa var jätteglad! :D


Jag och Cilla överlät kartläsandet till de två med lokalsinne ;)


Sen lärde jag Vanja hur man löser en rubiks kub, men det såg lite mörkt ut där ett tag ;)


Under tiden byggde Cilla ett jättefint korthus, som jag råkade förstöra sen.


Skriva vykort :)


The korthus in Copenhagen! 


I väntan på att alla skulle bli klara för middag :)


Middag på en jättemysig italiensk restaurang!


Det var till och med en man som satt och spelade piano bredvid oss inne i restaurangen :)


Påväg tillbaka till hotellet :)


Copenhagen på night!




H.C. Andersen boulevard by night!


Glada tjejer tillbaka i rummet :)






Vanja spillde rätt mycket så hon fick ha en haklapp ;)


Cilla var glad :)


Det var Kajsa och Vanja också :)


Jag med :)


Sen skulle Vanja dansa poledance :D


Och jag och Cilla tog en promenad i korridoren. Cilla iförd Kajsas BH ;)




Sen kom Vanja och dansade för oss :)


Welcome to our crib!


The last picture of day one! :D


I just wanna feel, but I don't wanna feel, this way.

Funderar starkt på om jag faktiskt ska försöka släppa in min psykolog på riktigt nästa gång. Men sist jag gjorde det så gick det ju sådär.

Psykologtanten: Hur skulle du beskriva att din depression yttrar sig?
Jag: Jag löser rubiks kub frenetiskt i timmar.
(But she didn't get it.) 

Och jag tror inte det kan bli mycket mer personligt än så när det gäller mig. Men jag ska överväga att faktiskt lita på henne nästa gång. Överväga alltså.

Guess I'll just keep moving, someday, maybe, I'll get to where I'm going.

Stannade hemma idag. Inte för att jag inte ville gå till skolan. För det hade jag faktiskt tänkt göra, ska ju skärpa mig nu. Utan för att jag knappt lyckas sova inatt på grund av huvudvärk. Och vaknade imorse med samma huvudvärk. Och ingenting fungerade. Ingenting fick bort det. Låg och grät i sängen i en timme i hopp om att det skulle sluta, det gjorde det inte. Och så känns det som att jag har feber också. Great. Så, jag stannade hemma idag. 

Nu ska jag nog dock försöka ta mig till Täby centrum för att handla mat. Sen ska jag hem igen. Lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Japp. Imorgon måste det vara bättre.

I like to choose my friends.

Något som kanske inte alls kommer som en chock:
jag vill verkligen inte gå till skolan imorgon.

Det har egentligen ingenting med hela den här "jag mår skit" grejen att göra. Utan det finns en bra förklaring. Vi ska ha temadag. Vi ska in till stan och fota. Och ja, än så länge låter det ju roligt. MEN... vi är tre klasser ska delas in i grupper och dela på totalt 37 kameror. Vilket innebär att jag kommer hamna med ettor jag aldrig träffat (eftersom det bara är min klass som är tvåor... och jag aldrig får vara med någon jag känner) och dessutom DELA kamera. Jag har svårt att komma på något jag ogillar så mycket som när man tvingas umgås med människor.

Jag mår skit. Men när jag får vara med mina vänner mår jag helt okej. Ibland till och med bra.
Men just nu gråter jag patetiskt och hysteriskt för att jag imorgon antagligen kommer att tvingas spendera timmarna mellan 09.00 och 16.00 med människor jag helt enkelt inte vill umgås med. Jag måste få välja mitt umgänge helt själv, annars fungerar det bara inte. Speciellt inte när gränsen mellan helt okej och helt bedrövligt redan är så hårfin som den faktiskt är just nu. Visst, det är inte tänkt att jag ska bli bästa vän med de jag hamnar i samma grupp som. Men jag har svårt för människor i största allmänhet just nu, speciellt när de "tvingas" på en.

Om jag är uppe hela natten och sedan försover mig imorgon, undra om mamma blir arg då......?

Did you know?

- När jag var liten brukade jag leka att mina barbiedockor våldtog/kidnappade/mördade varandra.
- När jag var typ 10 var jag livrädd för att jag skulle bli extremt kriminell senare i mitt liv. (p.g.a. ovanstående)
- Jag har löst en rubiks kub på 58 sekunder.
- Jag sover med lampan tänd i minst en vecka efter att ha sett en skräckfilm.


Var nyss och åt med Vanja, Elsa och Erika....

img_0603 (MMS)

Var nyss och åt med Vanja, Elsa och Erika. Nu hänger jag och Erika här :)


Victory!

Sånna här saker gör mig glad när jag egentligen har språk till halv fem:



Sunrise. Sunset.

När jag satt på bussen tillbaka till Stockholm idag så såg jag en fin solnedgång som jag passade på att fota.


Hatar dock fortfarande vad blogg.se gör med färgkontrasterna när man lägger upp en bild.

Men jag börjar känna mig hemma i mörkret.

Ännu en natt av rubiks kub lösande och musik på högsta volym. Detta börjar bli en dålig vana.

We are only here for one more night, scream it like you mean it.

Åh vad jag älskar att hitta nya band som man gillar. Åh åh åh. 
Musik gör så ont, så jävla fucking skit ont. Men det går inte att leva utan, vilket nästan gör mer ont om jag ska vara ärlig.

Läste mitt horoskop för kommande vecka nyss:

Det kanske kommer som en överraskning för dig att det finns människor som vaknar på morgonen och tänker: ”Hur kan jag ha så kul som möjligt idag?” Det är något för dig att träna på. Satsar du på att ha roligt, ökar du din produktivitet och stärker din kreativitet. Ju lyckligare du är, desto viktigare och oemotståndligt blir det du åstadkommer i livet.

Känns lite som att det är dags att börja må bättre nu kanske.. men det är ju inte så lätt som man önskar att det var. Men jag har ju konstaterat hur underbara mina nära och kära är i alla fall, en bra början :)

They don't know us anyway.


Godmorgon! En dusch och sen middag.. En br...

img_9135 (MMS)

Godmorgon! En dusch och sen middag.. En bra start på dagen ;)


The sadness in your eyes won't go away.

Om jag hade ord för att beskriva precis hur det känns, exakt vad som är fel. Så skulle jag göra det. Tro mig.
Men orden är slut, borta, jag vet inte ens och allt är bara trasigt. Jag orkar inte och vill bara skrika. Men för att inte väcka hela huset gråter jag hysteriskt med min rubiks kub på pannan istället. 

Har alldeles för mycket att tänka på. Så mycket att jag inte ens orkar tänka på det. Det är tredje världskriget i min hjärna och det går inte att förklara känslan av tårarna som rinner nerför kinden. 

Det här rummet vet för mycket om mig, de här väggarna har sett så mycket, hört så mycket. Jag känner mig så naken. Löser rubiks kub och intalar mig själv att det ska göra allting bättre. Det gör det inte.

Lina goes svamp.

Idag har jag på mig en mössa som jag har stickat själv.. någon gång i högstadiet.. ser ut lite som en svamp. Men that's cool för jag bryr mig faktiskt inte om vad folk tycker längre ;) 

Ska sticka (hehe..) och träffa Anna nu i alla fall :D 



So maybe it's true, that I can't live without you.

Lite roligt är det allt, hur hårfin gränsen mellan awesome och hysteriska tårar faktiskt är. Men jag jobbar på det, okej?

Går väl rätt sådär just precis nu, men jag jobbar på det.

I'm tired of waiting up, and I'm tired of sleep.

Jag vill bara ha något som är mitt. Jag behöver något som är mitt.

Life is awesome! Let's enjoy the ride!

"I used to be love drunk, now I'm hungover.
I love you forever, forever is over."


Är det något den här resan har fått mig att inse så är det hur awesome mitt liv och mina vänner är. Jag behöver inte må dåligt längre och om jag gör det ändå så behöver jag inte må dåligt ensam. Livet är awesome och mina vänner (även de som inte var med till Köpenhamn) är guld värda. Fuck the past, let's go into the present! 

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift.
That's why it's called the present."

Do it like a VIKING

Jag har precis landat i min soffa efter 4 helt underbara dagar i Köpenhamn med Vanja, Cilla och Kajsa!
Är extremt glad att vi åkte på den här resan för det var så sjukt värt det!!! VIKING POWER FOREVER! 

Jag slänger in bilder och sånt en annan dag för nu vill jag mest sova. Tänkte bara säga att jag är hemma igen :)

God natt