Dagens låtar:




Rest in peace

Även om jag aldrig har varit ett stort Michael Jackson fan så måste jag säga att hans död är grymt sorglig. Han var en extremt duktig dansare och musiker, han har gjort mycket bra musik genom åren och jag måste bara säga:
Rest in peace Michael Jackson!

midsommar.

Glad midsommar, i efterskott, för visst var det igår man skulle säga det? Eller?

Tänkte börja med att lägga ut bilder på det jag köpte i stan medans jag kommer ihåg det (solglasögonen är snyggare i verkligheten):
  

About midsommar:

Igår alltså ;) Vid 4 någonting kom Maja, Håkan, Anton, Melanie, Stina, Mats, Martin och Jonas hit.
Så då blev vi helt plötsligt 14 pers, Jag, Malin, Ida, Mamma, Pappa och Tomas + ovanstående.

Då grillade de vuxna medans vi småglin tittade på Jönssonligan på tv, sen åt vi, sill, potatis, grillat, potatis sallad, potatis gratäng, meloner, sallad, och massa annat. De vuxna drack snabbs också, såklart.

Sen spelade vi kubb, barn mot vuxna, barnen förlorade, sen blev det tjejerna mot killarna, tjejerna vann (Y)

Sen åt vi mer, tårta och sånt, sen skulle Anton dansa, och han var faktiskt grymt duktig! Specielt eftersom han är typ 7.. jag vill också kunna gå ner i spagat!!! Sen blev det typ allsång, vet inte riktigt hur det gick till men helt plötsligt står Håkan och spelar synt och alla sjunger, vi körde introleken och Stina ägde! Sen hamnade vi på altan igen, mer dricka åt folket (cola åt mej) sen ville killarna ha revansch (?). de förlorade igen. Sen körde vi typ en lek med klädnypor, det gick ut på att man skulle hitta klädnypan på den andra personen medans man hade ögonbindel.. det var rätt kul ;)

Sen satt vi på altan och pratade och sen åkte typ alla hem ;)

Kul kväll/dag, en av de roligaste midsommrarna hittills !

Hur var eran midsommar? (eller är kanske man säger, gud jag har verkligen inte koll på sånt här)

Östersund

Jag känner att jag suger på att uppdatera, aja, ni överlever ;)

Inatt sov jag hos Elin <3 !!
Sov i ungefär 4 timmar, sen var det bara att gå upp och se glad ut, pallra sej till bussen och åka till stan.

Först var vi till min brors lägenhet och hämtade hans benskydd åt honom, sen gick vi till Elins mormor och fikade ;) Sen bar det av ner på stan, vi gick runt och handlade lite.

Jag köpte två par jeans, ett par solglasögon och 6 par trosor. Vi får se om jag orkar lägga in bilder på det imorgon.

Sen skulle jag till tandläkaren och nu känns det verkligen som om de försöker dra ut min underkäke ur munnen på mej. Najs. Sen gick vi och åt kina mat och sen bar det av hem.

Nu ska jag gå och läsa. vi hörs.

skolavslutning

Nu har jag precis kommit hem, jag har nyss tvättat håret så rent tekniskt sett kanske jag kom hem för 10 minuter sen ;)

Ikväll var lugnt den roligaste avslutningen hittills på storön, det kan ha berot på att vi var allihopa.
Jag, Becca, My, Elin, Anna, Simone, Elis, Mattsson, sen träffade vi massa folk där också typ,
Marren, Sävan, Adam, Johnnie (stavning?), osv..

Jag är sjukt glad att jag gick ut fast jag egentligen inte ville, det var lugnt värt det.

Nu vet jag faktiskt inte om jag orkar skriva mer, jag är sjukt trött och har grymt ont i vaderna, vi ses och hörs.

Btw, så är det officiellt sommarlov nu!!! GREAT (Y)

Jag kan höra hallelujah kören!

SOMMARLOV!

det är allt jag egentligen känner att jag behöver säga, sommarlov!

Tänkte bara skriva lite snabbt, ska snart dra ut på sveg, skolavslutning på storön, yay jag vill egentligen inte gå ut me hey varför inte. jag gör det för er tjejer ;) Dessutom vill jag träffa Elin som kom hem från Turkiet idag ;) Saknat Elin massor <3

Skriver kanske mer sen, vi får se.

En dag, en dag, en dag.

Nu är det bara en dag kvar, sen är det frihet.! Ordet stavas sommarlov! 

Idag hade vi bara en lektion, slöjd, sen städade vi skåpen och sen var det klasskamp, jag tror att det gick ovanligt bra för våran klass i år (trotts att det regnade) dock tror jag inte att vi vinner..

Sen var det hem, 10 i 2 (Y)
Lina likes.

Fotbollsträning, och nu sitter jag här med Malins dator. Måste erkänna att detta bara gör hela min "jag vill ha en bärbar dator känsla" större.

Dessutom är den mycket snabbare än våran vanliga dator (stort plus)

slapp + styrka + kondition = måndag

Idag var en riktigt slapp dag, vi gjorde nästan ingenting på bilden, städade ett skåp och sen fick vi sluta typ 40 minuter tidigare, då häckade vi i skolbiblioteket, sen hade vi biologi då skrev vi typ om preventinmedel, det var också slappt, sen hade vi so och då städade vi ur pärmarna och slutade 20 minuter tidigare (bra Yngve!) sen hade jag lunch i en timme och 20 minuter då drog jag till mamma och vi beställde mat från knuten (till mej) och från svegskrogen (till henne), sång, vi sjöng två låtar sen bar det av till engelskan som varade i 20 minuter då vi tittade på film och jag och Becca satt och sms:ade med varandra hela lektionen ;) Sen slutade vi en timme och 50 minuter tidigare än vanligt för att våran hemkunskapslärare har fått barn så han var inte där (Y)

Då drog jag, Becca, Marren och My till ica och köpte typ läsk och glass, sen bar det av till lillön, där mobbade jag och Marren (mest jag) sniglarna ;)  (se: http://rebeccaarehn.blogg.se/2009/june/090608.html )

Sen fick vi för oss att vi skulle skicka frågor till 118 100 den första blev bäst och jag höll på att kissa på mej när svaret kom en kvart senare (det skulle de kunna förbättra, för vi trodde att de hade dissat oss där ett tag)

Fråga:
Är My dum i huvudet?

Svar:
118 100 tror inte att My är dum i huvudet, hon tänker bara i andra banor än de i hennes omgivning. Ha en bra dag.

rotfl

sen blev det hem och tv och middag, sen var det bara att se glad ut och ta moppen till fotbollsträningen, och tro det eller ej så har vi styrka och kondition på måndagar nu mera, och jag visste om detta och gick ändå dit (applåder till mej) visst är det jobbigt men man är ju lagom stolt över sej själv när man kommer hem, dessutom ska det bli uttagningar till matcherna nu och då kanske man borde träna...

Nu ska jag gå och läsa sen ska jag sova.

Over and out

Crash

Idag var jag på skolan, vi gick bara halv dag eftersom det är/var studenten idag, så vi slutade halv 1 (Y)
Sen klockan fyra så åkte bandet (jag, Lisa, Becca, Simone, My, Linda, Johanna) hem till Maja för att vi skulle spela på hennes systrars studentfest (Maja är våran ordinarie basist men kunde inte vara med p.g.a sin ryggoperation
http://mbohlin.blogg.se/2009/may/090521.html) Våran första spelning, och det var sjukt kul!

Nu ska jag gå och läsa,

btw så har jag sett alla avsnitt av säsong ett på The Big Bang theory nu ;) Sjukt kul!

Torsdag

Som sagt, idag är jag sjuk. Dock var jag tvungen att pallra mej till skolan vid halv 2, också som sagt.
Jag är glad att jag gjorde det för det var sjukt kul!!!

Jag längtar till imorgon,

nu orkar jag inte skriva något mer, jag ska fortsätta titta på The Big Bang Theory, jag hinner nog med några avsnitt till innan oskyldigt dömd, ett kanske två ;)

Sjuk.

Idag är jag hemma från skolan, jag vaknade imorse och skakade av att jag frös. Dessutom höll mitt huvud på att döda mej tror jag. Så då ringde mamma och sjukanmälde mej. Igår frös jag också, men idag är det värre.

Aja, har jag berättat att vi ska spela på Majas systers studentfest imorgon? Vi ska det i alla fall, och idag har vi sista repningen, så jag funderar på att försöka pallra mej dit halv 2, för det blir lite jobbigt om jag missar det, eftersom vi inte kan alla låtarna än.. : /

Vi får helt enkelt se hur jag mår.

Nu ska jag gå in i köket och koka en stor kopp oboy, sen hamnar jag nog framför min fina eld som JAG har gjort med täcket hårt virat runt kroppen och tittar på någon bra film, vad tror ni om Twilight?
Eller en riddares historia kanske? Vi får se.

Vi hörs

p.s dessutom regnar det ju idag, TRÖK väder d.s