Let it out

I am awake, it's getting late
I'm in no state to be alone now
- I am alone now
Come light the fire in my room
I think I'm losing all control now
I don't even know how


25 grader varmt!

Svar till Merna:
Den är köpt på Gina tricot, vet inte exakt vad den kostade men jag tror att det var någonting kring 100 kr ;)Jag spenderade största delen av dagen på gräsmattan, i bikini och läste ;)
så extremt härligt, den här värmen har jag saknat!! SOMMAR!!!

(och jag vet att alla "älskar" mina solglasögon)

Tisdag

Svar på Malins kommentar:

storlek 38, nej du kan inte sno dom ;) Eller jag hoppas på att dom är för stora för dej xD Du kan få låna dom någon gång men du får inte sno dom på heltid ;)

Dagen började med sovmorgon till 10, grymt skönt!
Sen blev det matte, jag fattar absolut noll av det här kapitlet så jag är ju en aning nervös inför provet nästa vecka...
Sen hade vi no, sex och samlevnad, vi hade vikarie och det var lite kul för det var typ bara han och Emilia som pratade ;) Lunch, gympa, dans, jag och My ägde på foxtrot för Oscar sa att vi var bäst av alla i klassen, YES! men inget klår mej och Elin förra året på bugg ;)

Sen på svenskan fick vi tillbaka våra uppsatser, jag hade mvg (överlycklig) jag trodde inte att jag skulle ha det faktiskt. sen fick vi tillbaka våra läsförståelser, jag suger på det, dock hade jag vg+ så jag är nöjd.

Sen hade vi spelning, fast vi gjorde inte så mycket, vi pratade mest om den 5:e, då vi ska spela på Majas systers studentfest, vad vi har och inte har för grejer och sen började vi kolla på låtar, kul att vi har två veckor på oss ;)

Nu ska jag snart äta sen drar jag, Becca och Anna.E på vårkonsert, vi ska bara titta.

Vi hörs.


Birsta

Idag har jag, mamma och pappa varit i Sundsvall - Birsta och shoppat. Frågar du mej så var det en rolig dag, men mamma har nog aldrig varit så mycket för att shoppa och pappa var nog mest med för att mamma skulle slippa köra ;)

Jag tänkte inte skriva så mycket för jag borde gå och lägga mej eftersom det är skola imorgon, dock tänkte jag bara nämna att ni inte behöver hoppas på att få se något av köpen innan skolavslutningen, och nästan inga före min greklands resa, alltså är det bara Elin som får se dom då ;) För jag lovade mamma att jag inte skulle hålla på och slita ut dom innan, och jag håller vad jag lovar ;)

Här kommer bilder på det jag har köpt (eller, rent tekniskt sett som mamma och pappa har köpt) (ursäkta att allt ser så stort ut för jag suger på sånt där med vinkel xD)de är snyggare på


Nu ska jag stretcha för mina vader håller på att döda mej, sen ska jag sova,
cee you ;)

Lunch

Nu sitter jag på mammas jobb, jag har lunchrast. Ikväll är det Grand Prix och jag är på dåligt humör, yay lyckat Lina! Det går nog över. Hoppas jag.
Om 45 minuter har jag tyska prov, jag kommer att göra bort mej totalt. och sen händer det inte så mycket mer vesentligt idag, jag hoppas att vi får läsa på engelskan. Sen har jag "soundcheck" halv 4 inför grand prix, sen ska jag och tjejerna gå och fika och sen har vi "soundcheck" 10 i 5 sen bär det väl av hemåt, äta, fixa sej, sen grand prix,
klockan sju på folkets hus jag tycker att ni som kan ska komma och titta ;)

Aja, nu ska jag kolla om det finns något ätbart här.

Vi hörs.

Uppvärmning

Nu har jag precis planerat färdigt min uppvärmning till gympan på tisdag. Jag skrev klart den skriftliga grejen precis nu.
Jag måste erkänna att jag är grymt nervös inför det här, dock är jag glad att jag slipper vara med ;) haha.

Idag hade vi våran första fotbolls match för i år, vi förlorade med 3 - 1 mot Ope, dock spelade vi bra om man tänker på att det var våran första match i år. Det var sjukt kul för vi ställde dom hela tiden och varje gång domaren blåste av och sa att det var offside så blev dom skit sura, och typ skrek NEEJ det var det inte alls! och tillslut så vände sej domaren mot en av dom efter att hon hade ropat det och sa: Men det var offsiiiide!
Och han gjorde värsta minen, sjukt kul för hon blev ännu surare.
Men seriöst liksom, domaren dömmer!


Nu ska jag läsa lite och gå och lägga mej.

Sovgott.

Got my sixstring on my back I don't need anything but that

Slutade nyss med att spela distad elgitarr på högsta volym i huset, kom på att mamma och pappa gick och la sej för typ 45 minuter sen och att det "kanske" störde dem lite ;) haha, smart tjej. Innan det spelade jag akustisk gitarr, jag ligger i hårdträning inför Grand prix nästa vecka känns det som ;)

Jag har spelat min låt (som jag ska vara med i sång klassen med) minst 20 gånger idag, och det bara efter middagen, och jag har suttit och tränat på gitarr solo grejset inför ensemble klassen i en timme i streck, sen strejkade mina fingrar, (de som är med i våran grupp fattar vad jag menar)
Imorgon ska jag spela mer gitarr, plugga med Elin (eller så var det på söndag, har inte så bra koll), städa mitt rum och kanske tvätta. vi får se, men det skulle verkligen behövas.

Men tillbaka till gitarrer nu, helt seriöst, hela den här veckan har jag spelat ovanligt mycket gitarr på kvällarna och dagarna och jag måste erkänna att det får mej att må extremt bra! Man känner sej hel, fattar ni? Jag kan helt enkelt bara säga att jag älskar att spela gitarr.! Nu ska jag nog skriva lite, alltså inte typ blogg, bara skriva, eller så läser jag, vi får se. Men först ska jag borsta tänderna (Y)

Godnatt så hörs vi någon gång.


Östersund

Nu sitter jag här med Idas bärbara dator, Tomas ska precis gå och köpa sylt åt Ida och Ida håller på att göra våfflor, de har hittat på receptet typ, det blir säkert gott. Bussen hem går om 35 minuter, och sen blir det 3 timmar bussresa. 

Idag gick jag upp kvart över 9, sen följde jag Tomas till skolan, (hans skola) då hade han trumlektion, sen hade han gemu (Gehör och musiklära) sen hade han Arl (arbets och miljölära tror jag att det var) 

Sen blev det tandläkaren och ut på stan ett tag, köpte ingenting.

Nu ska jag vispa grädde, vi hörs

Måndag kväll.,natt

Nu sitter jag här och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätten och gå och lägga mej. Sovmorgon imorgon och biologi prov på förmiddagen...

ikväll har jag varit med Elin, vi har mest pluggat biologi, men vi har pratat massor också. Såklart!

Sen kom jag hem, pratade lite med Tomas i telefon, jag åker nog till Östersund imorgon eftermiddag, vilket betyder att jag kommer missa fotbollsträningen. :'(

Sen sover jag där, och följer Tomas på skolan på förmiddagen, drar till tandläkaren och får rälsen kirrad sen blir det väl tillbaka till Tomas på skolan och sen hem till lilla Sveg igen.

Nu ska jag gå och läsa och äta vindruvor.

Cee you

Valborg

Jag drog ut på Sveg med Anna runt 8. Vi gled runt lite och gjorde inte så mycket sen träffade vi Linda, Johanna, Lisa och Malin och då joinade vi dom, sen kom Marren också, och sen efter någon timme kom Becca och My. Vi gled runt lite, eller rätt mycket, träffade massa folk och jag fick olja på hela handen.

Men allmänt lyckad kväll och nu orkar jag inte skriva något mer.

Godnatt.