Om jag kunde beskriva sömn för dig.

Har nu kommit hem till mina föräldrar i Sveg! :) spenderade kvällen med att kolla på tv med dem och har även fått mitt projektarbete nu. Vilket innebär att jag är helt klar med själva produkten och äger alltså nu en bok med mitt namn på. Det känns helt sjukt att se mitt namn på en riktig bok även om den inte är "riktig" på så sätt att den blivit publicerad eller finns för försäljning. Att gå in i en bokaffär och se mitt namn på en bok i en av hyllorna är min absolut högsta dröm och just därför känns det som sagt helt sjukt att hålla en bok med mitt namn på i handen. :)


Åka buss

Ska man åka buss i sex timmar utan något stopp gäller det att komma förberedd:


On my way

Solen skiner även idag, jag har sovit i 11 timmar, varit vaken sen nio och sitter nu på bussen påväg till Sveg :)

Var först på bussen också, så fick precis den sittplatsen jag ville! :)


Två dagar med Vanja <3

Igår blev det en riktigt mysig eftermiddag och kväll hemma hos Vanja. Hon bakade kakor, muffins, whoopies och rulltårta - jag åt. Sen blev det filmmys till sent på natten med Tarzan och Tangled. Tecknade filmer in our hearts <3 

Efter välbehövd sömn begav vi oss sen in till stan och bokrean! :D Frukost på akademibokhandeln omringad av böcker, fem timmar och åtta bokaffärer senare ramlade jag in hemma med fyra nya böcker i en påse. :) 

Två riktigt bra och välbehövda dagar med Vanja och nu ska jag packapackapacka för imorgon åker jag till Sveg. :)








:)

Solen skiner, jag är på superbra humör och är nu påväg hem till Vanja för myskväll! :)


Oscars 2013

Så har Oscarsgalan varit. Har suttit bänkad sen 23 då röda mattan började och känner mig helt varm och glad inombords. Klockan är nu 6 på morgonen och jag är trööööööt men lätt värt att vara vaken för. Älskar sånt här. 

Några av de jag ville skulle vinna vann inte, det var synd (även om jag faktiskt inte trodde att de skulle vinna, ville bara det, men de som vann förtjänade det!) Men älskar hur chockad Jennifer Lawrence såg ut när de sa hennes namn! :) 

Här är de jag tyckte var bäst klädda också. :)

Amanda Seyfried


Reese Witherspoon


Amy Adams


Samantha Barks


Jennifer Aniston


Eddie Redmayne (ÄLSKAR hans skor)
 
 
Nu ska jag gå och lägga mig! 

En bra dag med Oscars, träning och solsken.

Idag har jag haft en riktigt lugn förmiddag. Gick upp vid nio och käkade supergod frukost! Sen tog jag det bara lugnt resten av morgonen. Framåt eftermiddagen stack jag iväg till gymmet och körde ett konditionspass och nu har jag precis landat i soffan igen. Ska koka ihop någon slags middag nu och sen hoppa in i duschen. Ikväll/inatt är det ju Oscarsgalan också! Som jag har längtat! :) 

Är på superbra humör idag också! Om det beror på att solen faktiskt skiner för första gången på jag vet inte hur länge (hade till och med solglasögon på mig när jag gick till gymmet), för att Oscarsgalan är ikväll eller för att jag helt enkelt har insett det fina i att gå upp frivilligt innan 11 vet jag inte, men jag gillar det :)

 
Jag direkt efter gympasset - trött men glad :)
 

Torsdag

Sitter nu på tåget påväg till jobbet. Känns som att jag har varit sjukt produktiv idag. Först en riktigt bra morgon och sen har jag och Felicia verkligen jobbat på bra på lektionen (vi skulle börja skriva på våra akademiska uppsatser) och nu är jag som sagt påväg till jobbet :)


Bra start på dagen

Älskar de dagar då vi inte börjar skolan förrän omkring 12! Går och lägger mig vid 11 och läser i någon timme och sen hinner jag ändå sova i minst 9 timmar. När man sovit så länge kan man ju gå upp en timme tidigare än man "behöver" också och då får man en sån här lugn morgon som jag också älskar! 

Har duschat, läst och bara glidit runt och lyssnat på musik. Nu ska jag äta frukost, läsa lite mer och sen göra mig i ordning för skolan. Älskar att starta dagen såhär! <3



Böcker <3

Har precis gjort två skoluppgifter och ska nu krypa ner i sängen och läsa ut Restaurangen vid slutet av universum vilket är den andra boken i Liftarens guide till galaxen-serien. Har cirka 20 sidor kvar så det borde inte ta speciellt länge, sen tänkte jag ta en liten paus från den serien (som dock är så sjukt bra!) och läsa någon annan bok. Börjar nog med det ikväll också. Är inte jättetrött än (eftersom jag sov 11 timmar inatt) och ska inte upp förrän runt 10 imorgon så kan vara uppe och läsa någon timme till. :) 

På tisdag börjar bokrean också! :D LÄNGTAR

 

Plugg- och städmåndag

Gick upp vid tio och har spenderat morgonen med att plugga. Tog en paus för ett tag sen och städade min bokhylla - möblerade om alla böcker, dammade, flyttade runt grejer till nya platser och så vidare. Är väldigt nöjd i alla fall :) Nu ska jag äta något och sen bege mig till biblioteket för att plugga med Cilla och Johanna inför morgondagens engelskapresentation :) 

Mitt golv när jag höll på att möblera om böckerna :)

En bra helg!

Sitter i skrivande stund på tåget påväg hem till Malin för middag och Mellokväll! :) kommer antagligen bli en riktigt bra kväll! :)

Hade en jättebra kväll igår också då jag, Vanja, Kajsa och Cilla körde en impulsfilmkväll. :) vi käkade godis, tittade på Twilight (och påpekade allt allt allt som vi störde oss på) och umgicks i största allmänhet. Är längesen jag skrattade så mycket! :)


Slut på semestern

Sitter och tittar igenom min mapp med inspirationsbilder såhär på kvällskvisten. Har haft ett par veckor nu då jag inte alls tränat så som jag brukar och då jag har fuskat sjukt mycket med maten. Först var jag sjuk och sen har jag bara känt att jag behövde en paus - vilket jag tror att man ska ta ibland. Det är verkligen sjukt hur mycket det märks i kroppen när man slutar träna i två veckor dock (har tränat men inte alls på samma nivå som jag brukar)! Känner mig helt, förstörd typ. Men nu är det slut på "semestern" och dags att get back to business! :)


 
 

TEGO och Aftonbladet

Visste ni förresten att det är min klass som är ansvariga för skoltidingen på min skola? Det är en kurs vi läser och det är verkligen hur kul som helst! Älskar upplägget på kursen då det blir mycket roligare att få göra det i praktiken istället för att bara få skriva journalistiska texter som inlämningsuppgifter i vilken kurs som helst. 

Vi var dessutom på studiebesök på Aftonbladet för två veckor sen också! Vi fick en guidad tur runt hela huvudkontoret (kändes rätt coolt när man gick runt där och såg alla morgondagens rubriker och artiklar sitta på en av väggarna) av Anders Aspegren, som är ansvarig för aftonbladet.se sen fick vi även ställa massa frågor och så pratade han massor om hur de jobbar och så. Var verkligen hur kul som helst och väldigt givande! 

I alla fall så ligger våran skoltidning på nätet så om ni inte visste det kan ni ju besöka den HÄR


Idag har jag bland annat skrivit en artikel om skolans kommande studentskivor och så har jag och Felicia skrivit en artikel inför Alla hjärtans dag imorgon. :)


God morgon!

God morgon! :)

Unnade mig en ordentlig sovmorgon idag och vaknade väl för ungefär 30 minuter sen. Idag blir det plugg hela dagen. Har två stora uppgifter jag måste göra och sen ska jag även försöka hinna med ett träningspass innan det är dags att hoppa i sängen ikväll. :) 

Men först: frukost! 


It's only the rest of your life.

Hej hej hej, har inte haft tid att blogga de senaste dagarna. Har haft fullt upp med jobb, plugg och livet i största allmänhet. 


Mår så sjukt bra nu för tiden i alla fall. Älskar att faktiskt ha saker att göra hela tiden och i och med att jag nu har ett jobb så har en så extremt stor vikt försvunnit från mig. Vet inte om jag skrivit det här och så, (vet att jag inte pratat jättemycket om det i alla fall) men har haft sån sjuk ångest över att jag inte haft något jobb förut. Det blev sån ångest att det gick så långt att jag började må fysiskt dåligt av det. Kunde inte sova (lyckades typ få ihop 4 timmar på en bra natt), mådde allmänt skitdåligt (huvudvärk, stress, magont, illamående) och kunde inte fokusera på någonting. Så att jag har ett jobb nu känns verkligen jättebra och allt det där har sakta men säkert återgått till normalt igen. :) 

Känns verkligen att det inte är långt kvar till studenten nu också, jag har alltid älskat skolan men är så sjukt skoltrött just nu så det ska bli så skönt att bara få bli klar med det. Vet inte om jag kommer studera vidare sen någon gång, tänker ta det lite som det kommer men som det ser ut nu tror jag inte att jag skulle tjäna på att studera direkt efter gymnasiet. (plus att det inte ingår i min plan just nu) 

Även om framtiden fortfarande är sjukt osäker och det känns som att jag just nu står inför livsavgörande beslut så känns det nu i alla fall som att allting kommer att lösa sig på ett eller annat sätt och i största allmänhet är livet helt fantastiskt nu. :) 


I miss you

 
 
<3

Helt slut

Idag har jag pluggat, hängt med Cilla och jobbat. Det är så himla skönt att komma hem från jobbet och bara lägga sig i soffan, käka och titta på tv-serier. Även om jag sitter stilla i fyra timmar framför en dator på jobbet så är jag helt slut när jag kommer hem! Älskar det för kommer sova så gott inatt! Ska i alla fall gå och lägga mig nu, imorgon blir det heldagsplugg (med avbrott för städning och ett styrkepass). Har studiedagar och liknande (idag t.ex. var det idrottsdag för åk 1 och 2 så åk 3 var lediga) ända fram till på onsdag så ska se till att ta igen lite plugg jag ligger efter med! :) 

Men nu ska jag sova, godnatt! 


"idag vet jag var jag har handduken"

Shit vad produktiv jag har varit idag känns det som. Var uppe rätt länge och pluggade igår. Sen var jag uppe tidigt och var på skolan i tid till första lektionen. Skrev prov på andra lektionen (som kändes jättelätt - är nästan irriterad för hade så överpluggat till det här provet) och satt sen kvar i skolan ensam och pluggade i en och en halv timme. (käkade middag under tiden) Sen åkte jag och jobbade i fyra timmar. Kom hem vid halv elva och käkade lite, sen satte jag mig och pluggade till tolv och sen har jag läst till nu. Och nu ska jag sova för ska upp 07.30 imorgon. Känns som sagt verkligen som att jag varit sjukt produktiv idag, det enda som saknades var ett träningspass men det hade jag nog inte hunnit så tar det imorgon istället ;)

Har förövrigt börjat läsa "Liftarens guide till galaxen" nu (fick dem av Tomas i julklapp! :D) och de är SÅ JÄVLA BRA! började igår och har snart läst ut första boken! :)


Do you look into the mirror to remind yourself you're there?

Hade en riktigt konstig kväll igår, kände mig bara allmänt, fel. Vet inte, var bara allmänt konstigt och jag låg mest och grät i sängen. Men ibland behöver man väl sånna kvällar också antar jag. När man går omkring med halvångest över framtiden och är allmänt stressad över allt allt allt hela tiden blir det kanske lite för mycket ibland. Kanske är bra att låta det rinna över då så man får ut det också. Annars lär man väl spricka tillslut. 

Känner mig fortfarande lite konstig och allmänt ostabil idag så kanske spenderar resten av kvällen med att gråta också. Vet ej. Får se. Hur som helst ska jag i alla fall sätta mig och plugga inför veckans två prov nu. Så man hinner med det också! :) 





Söndag

Har haft en riktigt lugn och mysig morgon idag. Gick upp vid nio och åt frukost, sen dess har jag bara tagit det lugnt i soffan. Tittat på tv-serier och läst lite. Har alldeles nyss ätit lunch och är nu påväg till jobbet. Älskar att det är sjukt bra väder också! Det gör så mycket för humöret! :)


Lördag

Har spenderat denna lördag med att vara ute och gå i solskenet, planera kommande vecka (har köpt en kalender så nu ska det bli ordning på livet!), pluggat, tittat på Celebrity Big Brother (VARFÖR VARFÖR VARFÖR TYCKER JAG ATT DET ÄR UNDERHÅLLANDE!?) och sen har jag självklart tittat på Melodifestivalen också! Älskar Melodifestivalen! Och alla sånna här saker gör mig så lycklig:







Nu ska jag sova! 

Strukturerar om hela livet

Känner verkligen hur det här med att blogga går utför. Men har varken haft tid, ork eller lust de senaste dagarna.
Så vad har jag been up to sen sist vi sågs? 

Har pluggat, läst, varit på anställningsintervju, fått jobb, jobbat och tränat. I princip.

Har i alla fall kommit fram till att jag nu i samband med att jag ska börja jobba tre dagar i veckan måste planera om i stort sett hela mitt liv och ta tag i mig själv igen. Måste alltså göra om hela mitt träningsschema för att försöka hinna med att träna, måste även se till att verkligen plugga när jag har tid över istället för att slösa bort massa tid på oväsentligt internetsurfande. Men ser det som en ny utmaning som jag antagligen kommer att må riktigt bra av i längden tror jag. Ska se till att skaffa en ordentlig kalender nu i helgen och sen blir det nog jättebra! :) 

Ska i alla fall spendera min fredag med att plugga kultur och idéhistoria. Så om ni ska ut och ha skoj, ha så roligt. Om ni som mig ska plugga plugga plugga, lycka till! :)

Jag idag: