Tacokväll med fint sällskap <3

Ikväll kör jag och Vanja tacokväll och pluggar matte inför morgondagens prov! :) Vi fattar inte sådär jättemycket, but we're hanging in there! :) 

SVERIGE VANN EUROVISION SONG CONTEST!

HELT JÄVLA SJUKT!
kan knappt andas här borta.



Soligt och eurovision!

Idag är det jättefint väder och ikväll är det finalen av Eurovision! Så nu ska jag gå till Täby centrum och köpa något att äta på ikväll under Eurovision och njuta lite av solen under tiden tänkte jag! Sen blir det tillbaka hem och plugga innan det är dags att titta på tv! :)

Nivea - body lotion

Det är lite komiskt att jag har spenderat en stor del av mitt liv med att köpa dyra hudkrämer (har eksem) och nyligen köpte denna på Åhléns för cirka en 50 lapp och att den nu har FÖRÄNDRAT MITT LIV! På riktigt jag förstår inte! Fick till och med en komplimang från Athena igår om att mitt ansikte "såg lent ut" igår!? Är överlycklig just nu.


För vet ni vad, mitt liv är faktiskt helt jävla otroligt nu för tiden.

"Because I run with the speed of light
No, not even bullets can stop me now
And I will never go back, go back, go back now
You won't see me go back, go back, go back now
I've never felt so untouchable
I'm running with the wind I'm unstoppable
And I will never go back, go back, go back now
You won't see me go back, go back, go back now.
I'm unchained."


Foto: Vanja Augustsson

Tummen upp på den här dagen!

Har nu strukigt över ytterligare tre uppgifter på min "To-do-list" har de tre proven nästa vecka och en inlämning kvar och sen är jag KLAR! Ska prata med min historialärare om betyg och sen kanske jag eventuellt får en ny uppgift att göra, men känns riktigt bra att veta att jag med största sannolikhet kommer hinna klart till betygsättningen! :D 

Nu ska jag unna mig en pluggfrikväll för känner att jag varit duktig idag och är på sjukt bra humör! Så nu blir det film film film! :D Ha en bra kväll!




To do!

Det där med att hinna klart till sommarlovet känns inte helt ouppnåeligt längre! :D

 


Ingenting blir som jag vill, ingenting.

Känner lite såhär ikväll:



Har i alla fall gjort klart min historia akademiska uppsats ikväll, alltid något.

Anna <3

Har spenderat kvällen med Anna, hon ställde upp som modell för min fotouppgift och så tittade vi på tv och bara hängde :) Mysigt! Var i alla fall sista gången jag träffar henne innan jag åker tillbaka till Täby för imorgon kommer vi inte kunna träffas. :( Har varit riktigt kul att få umgås med henne i några dagar nu i alla fall! Saknar henne när jag är i Täby! <3 

Två fina bilder på Anna från kvällen!





ÄNTLIGEN KLAR MED DEN!

Har precis lämnat in min akademiska uppsats i Svenska och det känns SÅ JÄVLA BRA!
Ska nu belöna mig själv med att slippa plugga mer just nu.. :) 

Ska lägga mig på altanen och läsa istället. Ha det bra! :)

Mamma och pappa <3

Två fina bilder på mina föräldrar från mitt fotoreportage:

Mamma <3

Pappa <3

En riktigt fin vän och ännu mer plugg.

Ikväll har jag och Anna tittat på film och ätit onyttigheter. Efter det blev det Champions league finalen och en väldig massa skrik då det gick som vi ville/inte gick som vi ville. :) Var mycket trevligt och inser alltid hur mycket jag faktiskt saknar henne när jag är hemma i Sveg! <3

Efter att Anna åkt hem igen satte jag mig och pluggade lite. Redigerade och la in mitt fotoreportage (som jag fotade tidigare idag) i min portfolio och har nu skrivit största delen av min akademiska uppsats i svenska. :) Är mycket nöjd med kvällens plugg och ska nu dra mig tillbaka. Är galet trött (no shit klockan är halv fyra på natten) Imorgon ska jag skriva klart den här akademiska uppsatsen och även försöka skriva största delen av min akademiska uppsats till historian. Livet är härligt men snart är det ju i alla fall sommarlov! (LÄNGTAR!) 

God natt :)

och nej jag har inte orkat tvätta bort mitt smink ikväll...

:)

Ikväll känner jag såhär:



Fot for fight

Har precis packat klart och ätit lunch. Är nu fit for fight. Om två timmar är jag påväg in till stan för att ta tåget till Sveg och Norrland :)

Bjussar på en "Lina-pose" det var väl länge sen tror jag.


You are not a tree.

Kan ha lagt upp den här bilden förut, men den är så bra. Så det spelar ingen roll. 


Det går bra nu.

Hade min absolut sista idrottslektion NÅGONSIN idag. Jag avslutade elva års idrottslektioner med att vinna strafftuneringen och göra mål med vänster fot under fotbollsmatchen. Ett bra avslut måste jag säga.

Jag, Kajsa och Emelie hade även våran svenskaredovisning idag. Vi fick MVG.
Är mycket mycket nöjd och glad över detta.

Åt sedan middag med Vanja och Peeter i Täby centrum och imorgon åker jag till Sveg.

Det går bra nu kompis det går bra nu.



Idrottsvecka.. typ.

Igår hade jag och Cilla idrottslektion i två timmar med två klasser från ettan och idag i tre timmar med tre klasser från ettan. Varför? Jo, för att vi har missat lite för mycket och behövde kompensera med fem lektioner för att få de betyg vi förtjänar. Så nu är jag HELT SLUT och imorgon ska jag upp tidigt för att ha idrottslektion med min egen klass. Kommer vara så less på idrott efter den här veckan. Men det är lugnt för på torsdag åker jag till Sveg! :D

Ont det gör ont..

Vet ej om jag skrev det, men jag ramlade i trappan hemma hos Kajsa igår. Gled nedför tio trappsteg inklusive en sväng och detta har resulterat i ett sjukt stort blåmärke på benet och rumpan. Har även ont i min axel och det där med att gå normalt är ju inte precis något att räkna med :( och jag som ska ha massa idrott imorgon :(

 


Sommar!

Det börjar förövrigt bli sommar ute och idag gick jag barbent! :D

 


En bra söndag!

Så idag blev det alltså jacuzzi och mojitos med riktigt fint sällskap i strålande solsken! Vi tog även ett iskallt dopp i havet och käkade senare nudlar :) en riktigt bra söndag!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt för att ha två timmars idrott, måste kompensera att jag har missat rätt många lektioner.

God natt! :)


Vilodag

Bojkottade dagens plugg och unnade mig en vilodag. Så nu dricker jag mojitos och badar jacuzzi i solen med Erika, Cilla och Vanja :) man kunde ju haft det värre liksom ;)

 


Ännu mer plugg!

Kom hem från Kajsa för ungefär en halvtimme sen. Idag har jag, Kajsa och Emelie pluggat totalt i nio timmar. NIO TIMMAR! Och nu är vi helt klara med vårat grupparbete! :) Det är lite sjukt när jag tänker på det, vi har verkligen pluggat konstant i nio timmar, vi har inte ens gjort något annat, förutom en fikapaus och en middagspaus. Helt sjukt. Men nöjda blev vi! :D

Nu ska jag titta på The Big Bang Theory och sen sova, imorgon ska det skrivas på den akademiska historiauppsatsen och kanske på den akademiska uppsatsen i svenskan. :) Plugg för hela slanten den här helgen! :)

Plugg plugg plugg och ännu mer plugg

Lämnade in min karaktärsanalys och fick den här kommentaren av min lärare 10 minuter senare:


Fick dessutom veta att jag klarade kursprovet i matte som jag trodde skulle vara SÅ KÖRT och att jag hade MVG på en skrivuppgift i svenskan som jag lämnade in för ett tag sen :)
Snacka om att göra min helg så mycket bättre! :) Kände att jag var på g med pluggandet efter de där beskeden, så jag satte mig och skrev lite på min akademiska historiauppsats också :)

Sen unnade jag mig det nya avsnittet av Grey's anatomy och nu är det dags att sova, imorgon ska jag upp vid 10 för att åka hem till Kajsa med Emelie och jobba på vårat grupparbete i svenskan hela dagen..
GE MIG SOMMARLOV! nu tack. God natt. :)

Teaterkunskap

Håller för tillfället på med min karaktärsanalys av denna:

 


Dålig uppdatering

Har bloggat lite dåligt på sista tiden. Har inte riktigt haft tid. Insåg hur kort tid det är kvar tills betygen sätts inför sommaren och fick en "så mycket att göra, så lite tid!" insikt. Så har försökt spendera min fritid med detta:

 


Rutger

Har en fotoram på min vägg vid matbordet som har haft en tom ruta jättelänge (den längst till höger brukade alltså vara tom)
Vanja tyckte dock att det var lite sorgligt. Så det här är våran nya vän Rutger. :D



 


Humlegården

Impulsåkte in till stan vid halv åtta för att hänga lite med Cilla :) Vi hamnade i Humlegården och det var mycket trevligt :)

 


HAHAHA

Jag finner detta så extremt underhållande. När man kliver av tåget vid Stockholms Östra så ser man detta ovanför en av rulltrapporna och jag tänker varje gång "går bra ser jag, med tanke på att det är maj nu."



En torsdag med Cilla (och Calle) :)

I torsdags bojkottade jag och Cilla skolan (eller ja, vi hade mentorstid och sen skulle våran lärare ändå inte vara där) och åkte in till stan istället. Vi kände lite "fuck this shit det är jättefint väder och livet är till för att levas". Så vi köpte fika och satte oss i Humlegården, där satt vi i gräset i ca tre timmar :) Vi snackade, solade, lyssnade på musik, käkade kakor/chips/vindruvor/hallon och skrattade massor :)

Sen åkte vi hem till Cillas pappa som bor på Karlaplan och kastade vindruvor på människor från balkongen :) 
Efter det blev det tacos med Cillas bror och sen hängde vi tre bara i lägenheten fram till typ elva då det var dags för mig att bege mig hemmåt igen :) En mycket bra dag spenderad med Cilla och Calle alltså :) 


Cilla i Humlegården :)


Jag och Humlegården :)

Kungsträdgården

img_1703 (MMS)

Varför Kungsträdgården är så mysig just nu, jo för att det ser ut såhär! (snodde bilden av Matilda)


En eftermiddag med Vanja <3

img_8786 (MMS)

Spenderade gårdagseftermiddagen i Kungsträdgården med Vanja! Var mycket lyckat! :)


Dagen efter valborg

God morgon dagen efter Valborg!
Idag mår jag såhär:
















Förutom att jag är väldigt trött då alltså ;)

Ska ta tåget in till stan om en timme för att möta upp Vanja, Kajsa och Maja för bio! :D Awesome! :)

Jag just nu:


Trött och sunkig, men glad! :D (även om jag inte ser så glad ut...)