Sjuk, valborg.

Jag har sovit grymt dåligt inatt, jag lyckades somna vid 2, sen vaknade jag vid 7, great! Mådde allmänt illa men tänkte, ähh det går väl över så jag pallrade mej till skolan,
slöjd, tyska, sen insåg jag att det inte gick över, det blev värre, jag blev ännu mer illamående, började frysa jätte mycket (och det är soligt ute) och fick huvudvärk. Så då gav jag upp och gick hem.
Sov i någon timme, åt lite, och tittade på Sex and the city the movie, Lina likes!

Sen har jag lagt in massa musik och grejs på min NYA mobil, och nu ska jag väl gå och fräscha upp mej lite och sen ska jag dra ut på Sveg, majbrasa med Anna.

Och Elin om du läser det här, så var det inte med flit. Det bara blev så, och om du vill vara sur på mej så var det då, jag vet att det kommer gå över, och det vet du också, det är både mitt och ditt fel och som vi sagt så många gånger, att "småbråka" är "våran grej" . Jag älskar dej väldigt mycket, bara så du vet. Och Förlåt.


TACK en miljon gånger runt jorden och tillbaka igen!

Dagens första stora händelse:

JAG FICK NY MOBIL!
Satt på so:n, i ett grupprum och så ringer pappa och jag blir värsta chockad men jag svarade ju såklart. och då säger han att han tänkte hämta mej efter skolan så skulle vi åka och köpa mobil till mej, och hela mitt ansikte bara lyste upp.
Han sa att det var för att jag hade varit så duktig och inte tjatat något sen min gick sönder, jag har ju inte ens sagt att jag ville ha en ny, även om jag har velat det hela tiden ;)

Dagens andra stora händelse:

Jag fick en soffa,!
Mamma ringde och sa att hon ville att jag skulle komma till henne så fort jag fick rast. Då gick jag dit på rasten innan lunchen. Och först så fick jag ett halsband, så nu har jag och Elin lika ;) Det är en fyrklöver som det är ingraverat ELINA på baksidan ;) JÄTTEFIN! Sen gick vi på oasen för mamma hade sett en soffa där som hon tyckte var bra, och mamma och pappa håller på att samla grejer tills jag ska flytta hemifrån (gymnasiet) lika som dom gjorde åt Malin och Tomas. Jag provsatt soffan och den var grymmt skön, så nu har jag fått en soffa också ;)

Dagens annars:
Vi hade "lära känna dag" hela förmiddagen, det var rätt skönt faktiskt, lite tråkigt men skönt. Jag var i en grupp med massa folk som jag inte brukar umgås med, fast det är väl det som är tanken antar jag. Matsalen var upptagen för gymnasiet hade sin musikal idag så vi skulle äta ute på gården mellan alla husen. vet inte vad den heter (??) så då var det bestämt vilka tider alla skulle äta, typ sjuorna 11. åttorna 11.30, och niorna 12, vi gick in dit innan och tittade vad det var, det var typ gullaschsoppa men det såg riktigt vidrigt ut så då gick jag, Elis, Marren, Becca, Lisa och Johanna på knuten, sen joinade My oss, och på vägen dit såg vi att typ alla lärare var på centrum kiosken och åt, och det var jätte mycket elever där och på knuten, och alla lärare skyllde på att det var så lång kö på skolan, yeah right.
Sen hade vi 5 minuters engelska lektion, vi gjorde ett glosförhör sen fick vi sluta. Sen skulle vi på gymnasiets musikal i matsalen, det blev hur mycket kö som helst, vi hamnade typ längst fram och det är både bra och dåligt, dåligt för att man blir mos, tro mej, jag menar det verkligen, och bra för att man får bra plats. När de öppnade dörrarna gick glasrutan på dörren sönder, igen. Det blir lätt så när alla trycker sej frammåt och någon åker in i dörren, Elis i det här fallet. Tur att han inte gjorde illa sej. Musikalen höll på i en och en halv timme, sen hade vi 45 minuters so. Vi brukar ha en timme, men Yngve kom och sa att han tyckte att vi skulle gå ut och sätta oss och sola i en kvart innan, det var grymt fint väder och är fortfarande det. Dock tror jag att det var bestämt att alla skulle börja då.


Ikväll ska jag:
Äta,
Fixa med min nya mobil.
Plugga med Elin.
Kolla på Sex and the city the movie (Tack Emilia för att jag får låna den)


Youtube dampar = Lina dampar

Nu har You tube fått damp också, är det bara för mej det är så?

Oavsett så betyder det att jag inte kan lyssna på min spellista som jag gillar så mycket.. Så då sitter jag och lyssnar på en låt, om och om igen. Samma låt som ska få bli dagens låt idag (kommer dit snart)

Idag såg jag på One tree hill igen, första gången på rätt länge, jag har ju sett alla avsnitt fram till säsong 6 avsnitt 16, och idag visade dom det avsnittet på tv, vilket betyder att de visar avsnitt 17 nästa vecka!! YES äntligen, undra hur länge jag har väntat på att de ska komma fram till det egentligen. Fast om jag känner mej själv rätt så kommer jag att missa det.!

Och nej det finns inte att ladda ner, vad tror ni att jag har väntat så länge för? Dock har jag nästan inte laddat ner något sen 1 april. tre saker. En film, kommer inte ens ihåg vilken det var. Och idag laddade jag ner avsnitt 16 av one tree hill säsong 6, bara för att jag ville veta vilken en av låtarna var, och sen laddade jag ner den låten också. vilket blir tre saker.
Nu ska jag gå och lägga mej och sova, jag kanske läser lite vi får se.

Nu till dagens låt, som jag har lyssnat på hela kvällen och som är den tredje saken jag laddade ner efter 1 april:



Godnatt.

Sammanfattning av helgen

I helgen har Elin sovit hos mej eftersom mina föräldrar inte var hemma.

När vi skulle på ica och köpa godis på Fredag kväll så mötte vi Elis, så han joinade oss på ica. Sen drog vi hem till honom och lånade Pers Wii, och sen bar det av hem till mej med guitarhero gitarren över axeln. Sen spelade vi guitarhero i ungefär en timme. Sen kollade vi på genertion kill. och sen drog Elis hem, och då tittade jag och Elin på Eragon, sen gick vi och la oss vid 1, och tänkte nu ska vi sova. Exakt så blev det ju inte, vi låg uppe och pratade fram till 5. Då somnade vi, och enda anledningen till att vi lyckades hålla oss vakna var en sak: COCA COLA.

Sen blev vi väkta av min bror runt 1 på Lördag morgon/eftermiddag. Frukost, och sen efter någon timme kom Elis, och han hade med Wii, så då blev det Tennis, bowling och golf, sen spelade vi lite guitarhero och sen bar det av till ica, där hyrde vi film - The dark knight - och sen när vi kom hem till mej igen så spelade vi lite mer guitarhero och sen tittade vi på halva filmen, sen på Robinsson och sen kollade vi klart på filmen, sen drog Elis hem. Då tittade jag och Elin på Sleepover och sen på A walk to remember, och det var ju nästan så man kände sej lite patetisk, vi satt där och bölade i soffan. Klockan var då 4, och vi gick och la oss, och somnade konstigt nog direkt.

Sen blev i alla fall jag väkt av Tomas idag också, 20 över 1, och Elin hade vaknat alldeles innan. Då åt vi frukost och när vi gjorde det kom mamma och pappa hem från Leksand. Sen städade jag och Elin efter oss, satt och pratade rätt länge och sen åkte jag och lämnade tillbaka filmen och Elin åkte hem.

That's my weekend, men kul hade vi!

Jag ser solen skiner

Det har varit jätte fint väder idag, på matten satt vi i datasalen, och då hade jag och Becca fönstren öppna rakt mot oss, och solen bara sken rakt i ansiktet, JÄTTE HÄRLIG KÄNSLA!

Och nu är den mesta av all snö borta!

Btw, jag orkar inte skriva mer om dagen, jag har haft as ont (ursäkta ordvalet) i höger sida av typ midjan (?) i fyra dagarn nu, det gör ont om jag sitter, om jag går, springer om jag ligger och det är värst när jag ska ställa mej upp och börja gå, men jag har bitit ihop i fyra dagar nu och sett glad ut, men det gör så jävla ont nu, så jag pallar inte att hålla masken längre! och jag sa det till mamma och då blev hon jätte orolig, och jag har en känsla av att du kommer läsa det här mamma, så då vill jag bara säga:
- Du behöver inte vara orolig, blir det allvarligare ska jag säga till och dessutom tror jag nog att jag överlever!

och jag har kommit fram till att det är deprimerande att titta på kläder på internet.

Queen äger och nu ska jag plugga tyska, sen ska jag sova. Fredag imorgon.

Godnatt.

Error!

Jag kommer inte på någon rubrik, ovanligt.

Idag har dagen gått konstigt snabbt.
Kan dock bero på att vi bara hade lektioner till 20 över 1. Då var vi tvungen att gå på någon mässa, men jag tyckte att det var helt okej. Alla klagade och sa att det var så tråkigt, så då dumpade vi dom för dom var så negativa ;) Och sen hade jag, Marren, Johanna, Lisa och Elis rätt kul, helt okej. Vi gick omkring och tog massa godis, alla som var där, typ företagen och sånt, hade ju massa godis, så det var ju godis överallt! Och sen skulle vi skjuta typ skidskytte grejs, fast inomhus, jag sög -.-'  Jag missade alla fem! Fast jag träffade två en gång ;) Elis träffade alla..

Sen skulle vi på någon föreläsning, då joinade Becca oss ett tag ;) Sen gick vi och tog mer godis, sen slutade vi.
Då gick jag, Anna, Becca och Elis och köpte glass. Calippo. Och sen åkte jag hem.

Nu ska jag titta på Rocky och äta upp mitt gpdis .

Vi hörs.

Måndag,

Idag är det den första dagen på påsklovet skulle man kunna säga, även om det egentligen var i Torsdags, men ni fattar.

Jag har inte gjort mycket hittills idag, sovit, spelat gitarr, ätit frukost, och suttit här, har hållt på med svenskan ett tag nu, och nu tror jag att Tomas kom hem, vilket innebär att vi antagligen ska äta middag snart, och sen blir det väl tårtkalas, eftersom Tomas inte har varit hemma sen han fyllde 18 (han var inte hemma då heller)

Sen efter det ska jag vara med Elin, vi kommer ha kul, det kan jag lova,

Och imorgon ska jag och Elin jobba igen, sen ska vi jobba tills på fredag tror jag, jag har inte så bra koll ;)

Vi hörs.


Bra dag

Idag har varit en bra dag, gick upp ganska tidigt sen åkte jag, mamma och pappa till stugan och åkte skoter.

Vi satt på fjället och solade rätt länge, grillade korv, fikade och jag läste, nu är jag röd på näsan och på kinderna och lite i pannan, typsikt mej att bli röd.

Sen åkte vi hem, och då duschade jag, sen var jag med Elin, DET VAR PÅ TIDEN! Det var en vecka sedan vi var med varandra, vilket märktes, vi garvade åt minsta lilla sak. men vi hade roligt. Vi cyklade runt massor, sen åkte vi på statoil och köpte macka åt mej för jag höll på att dö av hunger. Sen åkte vi hem till mej och kollade på Twilight, och satt mest och klagade genom hela filmen, på saker som är olika i filmen och boken, och typ alla skådespelarna, men jag måste säga att även om Elin inte gillar filmen så gör jag det ;)
Och nu sitter jag och äter gröt, för jag höll på att dö av hunger igen, har ätit lite dåligt idag, men gott är det, och jag gillar inte ens gröt, fast jag antar att all mat är god när man är riktigt hungrig.

Nu ska jag snart gå och lägga mej, imorgon är en ny dag, med nya möjligheter.
Godnatt.

jag suger

Hej jag suger på att blogga, jag liksom glömmer bort, men ni överlever nog, det är nog inte så många som läser min blogg ändå ;)

Idag har det varit finfint väder, jag har spelat gitarr och varit ute lite, läst har jag gjort också, sen kom farfar och Ivan (farfars bror) på påskmiddag, sen efter det var jag ut igen och sen har jag, mamma och pappa tittat på tv, roligare än så blir det inte.

Nu tänker jag göra lite på min svenska och sen ska jag gå och lägga mej och läsa.

Ja, just det, nu kan ni skicka sms till mej igen, har bytt mobil nu, fortfarande inte min men den fungerar, och den är lite föråldrad ;) haha

Godnatt så småningom.

Rubrik?

Godmorgon, för ett antal timmar sedan.
Vädret är inte så kul idag heller, såklart.
Så jag har redan dragit igång med tvättningen, och nu ska jag börja göra om på mina väggar i mitt rum tror jag.

Är det idag man ska säga Glad påsk till massa folk? Glad påsk i så fall, när är det man ska säga det egentligen??
Jag känner att jag inte är så insatt, men jag känner till den viktigaste detaljen, jag har påsklov och behöver inte gå till skolan ;)

Godnatt

Nu tänkte jag bara skriva väldigt kort, eftersom jag håller på att somna sittandes här vid datorn.
Nu har jag skrivit massor med grejs till svenskan, och nu har jag officielt skrivkramp i hela min högerarm och hand så nu går jag och lägger mej.

Idag får ni två dagens låtar, de två som jag har lyssnat mest på medans jag har suttit här och hållt på med svenskan.

Queen - Bohemian Rhapsody


Robert Pattinson - I was broken


Godnatt.

PÅSKLOV

Och så var det påsklov, härligt härligt, dagen gick rätt snabbt, vädret sög och det gjorde mej på dåligt humör, fast jag var rätt glad ändå tror jag, någon som har några invändningar mot det? Förutom när Adam jagade iväg mej längst bort i koridoren och skulle slå mej och jag skrek och sen sprang han iväg och då kom Randi ut ur ett klassrum och såg sur ut, och jag ba: Jag blir smått misshandlad här!. och hon glodde på mej och sa: Gå och gör det någon annanstans
, tackar tackar,

nu har jag tillbringat ett antal minuter/timmar på mitt rum, jag har skjutit på det alldeles för länge nu, men ikväll har jag städat mitt rum, och tvättat, och jag håller fortfarande på att tvätta, och så fort jag har tvättat alla mina kläder ska jag rensa min garderob, sen ska jag göra om lite på mina väggar, tur att jag har mycket tid eftersom det är lov ;)

Nu kommer några bilder från mitt rum, före och efter :)

   
ja ni kanske fattar varför jag har varit beroende av alla garderober i huset utom min egen den senaste tiden ;)
  

Det är ju nästan så man är lite stolt

SUNSHINE

Det är ju nästan så man vågar hoppas på att snön kommer försvinna nu, idag har en väldigt härlig dag faktiskt, förutom innan gympan (jag kommer dit sen)..

För det första så var det grymt fint väder. Och för det andra hade jag sovmorgon till 10 (Y).

Först hade vi vikarie på matten, så man behövde inte jobba så mycket, dock gjorde jag ut kapitlet, jobbigt nu måste jag börja med fördjupningsboken sen, jag hatar den boken!
Sen skulle alla ha sena biologin (vi brukar vara halvklass) så då blev det lunch efter matten, kul när man precis hade ätit frukost, så det var typ ingen som åt något.. vi drog på ica och köpte glass istället, sen tog vi en promenad runt sveg, eftersom vi hade rast, och det var ju som sagt fint väder. Sen hade vi biologi och vi skulle sitta i studiebåsen och jobba, alltså, rätt slapp biologi lektion, sen skulle vi gå till biologisalen innan lektionen var slut, då fick vi tillbaka våra läxförhör/prov, (beror på vem man frågar) och jag måste säga att jag är mycket nöjd, och CHOCKAD, jag gissade helt vilt på en fråga, och jag fick fullt poäng på den! Men totalt hade jag 47 av 48 .. MVG, det hade jag inte trott om mej själv och biologi, men hey jag tänker inte klaga ;)

Sen skulle vi ha gympa och jag får världens och nu menar jag verkligen världens mensvärk, jag låg på golvet i omklädningsrummet i någon konstig ställning som inte gjorde så ont och skakade i hela kroppen, och det gjorde konstigt nog grymt ont i vaderna, men som tur var skulle de som inte hade gjort LABC -Läge, Andning, Blödning, Chock- göra det idag, och typ alla tjejer som jag umgås med hade redan gjort det, förutom anna och my så dom gjorde det på en gång och jag låg kvar på golvet i omklädningsrummet medans alla andra samlades i gympasalen, för Oscar -gympaläraren- hade sagt att vi kanske skulle få gå ut och gå, och då tänkte jag att jag kunde liga kvar där ett tag till, sen hörde jag Oscar fråga var jag var, och då sa någon att ajg var i omklädningsrummet och hade världens mensvärk, sen kom han, Becca, Anna, My, Simone och Marren in och då tittade han lite medlidande på mej där ¨jag låg på golvet och skakade och sen sa han: Mår du bra?
Och jag svarade lite halv irriterat, -beroende på den hemska smärta jag försökte överleva-: Ja, jag ligger här för att det är kul! Och då frågade han om jag ville ha alvedon, men jag hade redan tagit det den hade väl bara inte kommit igång än antar jag, sen sa han att vi fick gå ut och gå, så då gjorde vi det,

sen efter gympan hade vi svenska, den var också kul, kan bero på att jag gillar att skriva och det är vad vi håller på med, sen hade vi spelning, Linda var sjuk men förutom det så gick det bra!

Och idag/ikväll har ajg varit på säsongens första fotbollsträning (för min del, andra egentligen) och det var grymt roligt, men lite jobbigt, det känns ju att jag har lagt av med slalomen och typ slutat träna, men det var som sagt roligt, 
sen har jag ätit och duschat och fönat håret och hållt på och nu sitter jag här.

Jag har bestämt att jag ska börja träna mer och mer regelbundet, jag har insett hur mycket gladare man blir av att träna, så nu har jag för ett tag sen börjat med att köra ungefär 20 minuter pilates innan jag går och lägger mej (Lördag, söndag kan få vara undantag ibland), nu har fotbollen startat igen och jag funderar på att börja springträna och att simma, 
- Vad tror ni om det? 

Dagens låt.Och Dougie är .. ja det finns inte ord.


En till dagens låt, för att den är bra


Och så blev det en tredje dagens låt, bara för att den är så sann och så bra!


Nu ska jag kolla på veckans avsnitt av Andra Avenyn, See you guys later!

Söndag

Idag har jag och Elin jobbat, det var nästan läskigt från början för det var bara jag och Elin där på hela Brand Factory, vi tillbringade 6 och en halv timme där, och jobbade på så gott vi kunde ;)

Sen frog vi hem till Elin, jag spelade Game boy, jag ägde bara så ni vet!

Nu har jag nyss duschat och fönat håret, ska snart hjälpa pappa med att fixa något på datorn och sen blir det kanske lite gitarr, läsa och kanske en film, måste tvätta om inte annat.

Imorgon är det skola och jag ska försöka cykla, om jag hinner/orkar,

Cee you;)

Godmorgon 13 grader +

Tjoho, and good morning

Idag är jag på väldigt bra humör, jag ska sova hos Elin, solen skiner, himlen är blå, snön smälter och det är 13 grader varmt ute, nu kanske våren är på väg igen, om det inte börjar snöa igen förstås -.-' men det kommer det inte göra, I hope.

Man vaknar och inser att man är ensam hemma, jaha, undra var resten av familjen är då, dessutom fyller Tomas 18 idag, GRATTIS! Har nyss ätit frukost, det blev allvarligt gröt, KORS I TAKET, nu funderar jag på att gå ut och sätta mej på baksidan och läsa, dock måste jag tvätta håret, vi får se om jag gör det först kanske,

Nu känner jag att det här blev en väldigt osammanhängande text, jag skyller på mitt hyperaktiva humör och ber samtidigt och lite försiktigt om ursäkt ;)

Nu ska jag inte skriva mer, lyssna på To Roam med Robert Pattinson vet jag, den är bra..tycker jag .

Jobba

Märkte att jag inte uppdaterat på ett antal dagar, utvecklingssamtalet gick bra också förresten.

Idag har vi haft allmänt slapp fredag, ja ni läste rätt, EN SLAPP FREDAG!
Svenskan och matten var allmänt slapp för vi gjorde inte så mycket, sen var engelskan också slapp efter att vi hade gjort läxförhöret, hoppas att det gick bra.
Sen gick jag inte på tyskan, jag skolkade inte, kalla mej tönt om du vill men jag gör inte sånt, vi skulle spela i kafeterian så vi var tvungen att missa tyskan, sen hade vi biologi prov, det var svårt om du frågar mej men jag hoppas att det gick bra, sen hade vi läxförhör på so:n och fick sluta 25 tidigare än vanligt och då gick jag och Elin till Brand Factory, för vi ska jobba på söndag och då skulle vi kolla vad vi skulle göra så då var vi där ett tag, och så höll vi på att prova att göra det vi skulle göra, orkar inte förklara vad, och vadå hej jag känner prestationsångest, man var ju redan nervös och så var det jätte varmt därinne så man svettades flera liter kändes det som, och så står det typ 7 personer runt ett bord och tittar på oss när vi höll på att träna på det där grejset, och man typ tänkte, kan ni inte gå nu.. snälla?

Men det gick bra, och det ska faktiskt bli kul att jobba på söndag, och sen kanske vi ska jobba på påsklovet också (Y)

Imorgon ska jag sova hos Elin och jag LÄNGTAR!

Nu ska jag gå och stretcha, jag har ont i vaden och sen ska jag titta på Troja,

Over and out!


April april!

Idag har jag blivit lurad TVÅ gånger, och båda inom loppet av en minut, och båda av min tyska lärare... Först lurade han mej att vi inte hade någon tyska idag och jag blev överlycklig och sen ropade han, april april och jag blev mindre glad, sen kom han tillbaka och sa att jag hade hål i min sko, och jag typ, va?! och sen ropade han april april igen.. inte roligt.

Annars har dagen varit ovanligt rolig för att vara en onsdag, biologin var kul, vi hade vikarie och alla kutade omkring och försökte fiska upp den döda fisken ur akvariet, sen på engelskan sög jag och Marren hårt på frågor om Storbrittanien, på musiken spelade vi Welcome to my life med Simple Plan, jag och Becca skröt lite över att vi har sett dom live ;) jag spelade bas och det var roligare än jag trodde att det skulle vara, so:n var väl allmänt so..

Nu ska jag på utvecklingssamtal, skriver mer sen om hur det gick ;)

Önska mej lycka till!