Undra om man borde laga någon slags middag..


Jag tog en dusch. Och det var längesen mitt hår luktade såhär gott, eller så är det nog bara den enorma skillnaden som får mig att tro det. Hehe. 


Well well, jag fick inte till någon bra the Lina pose idag heller. Värdelöst. 
Men jag är bra på att fejka någon slags energi uppenbarligen ;) Alltid något.


Cut me some slack!

Jag är förresten skyldig biblioteket i Täby 30kr för förseningar på böcker. Men hallå, är det mitt fel att jag ligger här med feber och de inte går att låna om eller??



Dagens samhälle alltså, nu behöver man inte ens gå till affären.

För 185 riksdaler kan jag få ett paket piggelin hemkört till dörren. Det är ju NÄSTAN värt det. Men bara nästan.

Barnsligt gott!

Tänk om jag hade en sån här fin liten låda just nu:



Piggelin är min favoritglas. Japp, billigt och bra ;) haha. 
När man är sjuk så är det ju hur gott som helst med piggelin. Och jag har velat ha det i flera dagar nu. Men nej nej, här sitter jag och tycker synd om mig själv med ett glas vatten. 

Undra om det är extremt dåligt för min fysiska hälsa att ta bussen till affären och införskaffa lite piggelin? Hmm, decisions decisions..

Jag vill förövrigt ha piggelin.

Hej hej,
jag har nu sett klart alla tillgängliga avsnitt av The mentalist. Känns lite jobbigt. Men jag kollade upp det, nästa avsnitt sänds ikväll i USA (alltså typ inatt svensk tid) :D 

Jag just nu:

Jag vet, jag ser så sjukt (jag är såååå rolig!) fräsch ut, kanske ska hit the shower senare ikväll.


Tänkte bara säga att det här vädret inte ä...

img_3574 (MMS)

Tänkte bara säga att det här vädret inte är roligt på något sätt när man ligger hemma med feber.


Godmorgon

Godmorgon världen,
jag är hemma idag med. Min feber har nog lugnat ner sig lite, men det kan bero på de där alvedonen jag tog för typ en timme sen..Men jag är numera täppt i näsan också. It's great to be alive! 

Oavsett, ska sluta tråka ut er med min förkylning. 

Jag fick precis ett brev! :D Hur ofta får man brev nu för tiden liksom? Alltså inte ett brev med typ en räkning eller så, utan ett handskrivet brev. Riktigt trevligt om jag får säga det själv! :D 

Nu ska jag äta frukost. 

Arrivederci.

Time out.

Jag tar en paus från "den positiva veckan" för idag är jag nämligen hemma från skolan.
Vaknade och mådde jättedåligt. Feber, halsont, hosta och allmänt ont i kroppen. Japp, en förkylning alltså. Men en jobbig förkylning. 

Så nu tänker jag ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. Japp, sånt är jag dessutom bra på.


Bara för att jag för tillfället ser typ levande ut (till skillnad från för tio minuter sen) kan jag bjussa på en bild:



Well I know that it's a wonderful world, but I can't feel it right now.

Min bettskena (Eller vad det heter? Grejen man har i överkäken när man sover m man haft tandställning) irriterar min hals när jag ska sova. Vilket leder till mer hosta. Japp, för det ville ni veta ;) Tror ni att min tandläkare skjuter mig om jag "glömmer" den inatt?

Jag gjorde dessutom det man absolut inte ska nyss, jag googlade min lilla förkylning. Tydligen kan förkylningar leda till öroninflammation och bihåleinflammation. Det stod något annat konstigt som jag inte visste vad det var också, men jag vågade inte klicka på det - då står det väl att jag är döende. Jaha, och om jag inte vill ha öron- och bihåleinflammation då? Ja ska någon lyckas så är det ju jag. Ge det några dagar och sen har jag väl båda. Peppar, peppar, ta i trä (fast näe, jag tror ju inte på sånt där)

Jag har förövrigt feber också och om ni bara visste hur skönt det var att lägga pannan mot min kalla vägg. Tror jag fortsätter med det ett tag. Måste ju kanske sova också. Klockan är ju mycket.

Den här låten är bra förresten, lyssna på den vet jag så hörs vi imorgon:



Har gått och förälskat mig i den här låten


Time is ticking, slowly.

Det känns som att klockan är typ... två, men icke sa nicke. Hade det varit förra veckan hade den inte ens varit tio än.

Jag är mentalt starkare än mitt immunförsvar just nu.

Nu sitter jag helt utslagen i sängen. Fyra dagar med värdelös sömn, hosta och numera även feber..jag tror i alla fall det. Men nej, jag är inte sjuk. Det här är min, Vanjas och Emelies positiva vecka utan frånvaro. Så nej, jag är frisk som en nötkärna. Tack för alvedon säger jag bara.

Malin lagade förresten värsta goda maten till mig igår:



Jag som inte har lyckats laga en enda god fiskrätt sen jag flyttade hemifrån och så kommer Malin och improviserar ihop en god fiskrätt. Men jag klagar inte :)

Och så har man skrivit klart idrottsprovet...

Och så har man skrivit klart idrottsprovet. Det gick nog helt okej. Hoppas jag ;)


Nu ska jag hosta mig till sömns, eller något i den stilen.

I brist på trötthet har jag nu tittat på en hel konsert med McFly från 2010. Tror aldrig jag har velat se ett band live såhär mycket förut! Snälla, säg att de kommer komma till Sverige! 



Meningslöst

Jaha, and now what? 
Jag känner inte för att plugga idrott. Har ju dock prov imorgon.. läste igenom häftet nyss. Det får räcka. Jag tror nog att jag kan komma ihåg att man måste få i sig vätska varje dag ändå. Jag går faktiskt inte på dagis.. 


Jag vill titta på film. Tyvärr går det inte att titta på den filmen jag vill se med bra kvalité utan att betala pengar... vill nämligen se "I am number four" igen. Men men. 

Äter kanske en macka istället då. Och kollar på the mentalist. Min hosta vägrar förövrigt ge sig, så att ni kan tycka lite synd om mig tänkte jag ;) Hehe.



Malin har nu flyttat in.

Och så har Malin installerat sig. Hon ramlade in här omkring tolv (väckte mig kan man ju lugnt påstå) och sen så packade hon upp. Efter det har vi varit och handlat mat och nu ska jag äta frukost har jag tänkt. Hehe - bättre sent än aldrig.  :) 

Ja, det var väl bara det jag tänkte skriva.

Sen mitt förra inlägg hat jag lyckats sova...

Sen mitt förra inlägg hat jag lyckats sova ungefär 15 minuter på grund av min hosta. It's going to be a long night.


Jag kan inte låta bli, helt enkelt.

Jag läser mitt horoskop varje dag. Jag slarvar aldrig. Jag går nästan aldrig och lägger mig före 12. Så jag har gjort det till en vana (det är nästan som en tvångstanke nu för tiden faktiskt) att läsa mitt horoskop innan jag lägger mig. För att veta vad morgondagen har att komma med liksom. Och sen när mitt horoskop nästan alltid passar in blir jag lika chockad, men egentligen är det nog inte horoskopet som passar in, det är nog jag som anpassar mitt liv efter horoskopet. 

Nu har jag även börjar läsa veckans horoskop för alla andra. Inte bara mitt eget som jag brukar. Så att jag vet vad jag ska förvänta mig från andra människor. Typ. Sen att jag aldrig kommer ihåg vad det står eller vilket som var vilket var ju en annan femma. Jag kan bara inte låta bli.

Undra om detta kan klassas som en tvångstanke? För jag mår ju allvarligt lite psykiskt dåligt om jag missar att läsa mitt horoskop. 


Bara för att jag är alldeles för trött och det här inlägget är alldeles för meningslöst så kan jag även dela med mig av två av mina andra "tvångssyndrom"

Innan jag kan gå och lägga mig gör jag det här:
Kollar i duschen, släcker lampan ovanför handfatet (är den inte igång startar jag den innan jag kollar i duschen), känner på ytterdörren (klickar den inte på rätt sätt måste jag börja om inne i duschen) kollar bakom badrumsdörren som alltid står öppen. Sätter handen på fönstret bredvid ytterdörren, kollar under sängen. Tittar bakom soffan och sen i hörnet där jag har alla städgrejer. Känner så att kylskåpet och frysen är stängda. Sen kan jag sova. Detta är inte för att jag tror att det är någon här eller något sånt. För det tror jag inte. Men jag har försökt att sova utan att göra det här. Det går inte. Tro mig.

Innan jag häller i något drickbart i ett glas måste jag lukta i det. Jag har ingen aning om varför, det är inte så att jag försöker komma fram till om det är rent eller så. Jag måste bara lukta i det. Så ni kan ju tänka er hur jobbigt det egentligen känns när man är på restaurang och får glaset när det redan är fyllt. Jag kan ju dock leva med det. Men jobbigt känns det.

Och det där är bara två. Antagligen de två som jag verkligen måste göra. De andra smågrejerna som jag gör kan jag ju låta bli om jag måste. Och om jag skulle skriva ut allt skulle ni tro att jag var galen. Så jag låter bli ;) 


Kan ju passa på att tipsa om en riktigt bra film där Leonardo DiCaprio spelar en man med tvångssyndrom.




God natt.




'Cause I'm burning for you, burning like a candle.

Earth hour är slut för en timme sen. Men jag fortsätter ha lamporna släckta. Varför? Jo därför att jag hittade ljuset jag, Vanja och Emelie använde när vi firade advent i julas. Jag byggde mig en liten ljusstake och det blev ju hur mysigt som helst ju. Sitter nu här och dricker coca cola och tittar på film.

Kan en lördagskväll bli bättre? :D

Jag orkar inte vara ambitiös och det är ju trots allt lördag.

Dagens middag:



Earth hour 2011

Om en timme är det earth hour vilket betyder att allting släcks hemma hos lilla mig. Tänkte lägga mig och lyssna på ljudbok under den timmen. Så nu blir det först middag och sen stänger jag nog av allting. 


En gammal före och efter bild från earth hour. 

Är det bara jag som undrar om det faktiskt fungerar dock? 

Nu kommer det väl regna i en vecka bara därför.

Den där pausen kanske inte blir av ändå, jag har för tråkigt. Hehe. 

Kom precis hem från Täby centrum i alla fall. Handlade lite småsaker som behövdes. Tänkte bara visa en sak jag införskaffade som uppenbarligen verkligen behövdes:



Eftersom jag har lyckats sätta mig på två par solglasögon (Se HÄR och HÄR) nyligen så bestämde jag mig för att göra något åt detta. Igår köpte jag ett par nya solglasögon (de på bilden) som dessutom var billigare inne i stan än i Täby centrum - wierd, och idag har jag köpt ett solglasögonfodral och jag har provat - det är "sätta sig på" säkert :)

Jag tar någon slags "paus" och däckar ihop i sängen.

Känner mig lite såhär just nu:


Tar bussen till Täby centrum ändå, har lite äreenden att uträtta. Sen åker jag hem och snidar om till pyjamas igen. Så här har ni anledningen till att det kommer att bli dålig uppdatering idag och kanske imorgon också.

Förlåt för att jag hostar så högt kära grannar.

Kom hem från bion för ett litet tag sen. Filmen var riktigt bra och jag hade verkligen inte förväntat mig att det skulle vara en "uppföljar film" liksom. Kommer säkert bli en trilogi ;) 

Jag älskar i alla fall Alex Pettyfer för han är så snygg! Filmen hade dock kunnat vara lite längre för första filmen kändes lite som en introduktion för kommande filmer liksom.

Men erkänn att, "I am number four, two" låter roligt. HAHA.

Nej, nu blir det filmen Push, varm oboy (min hosta kväver mig!) och pyjamas. En perfekt fredagskväll this has been! :D



I am number four

img_4453 (MMS)

Nu blir det film!! :D På order från mina kära vänner måste jag även skriva "mozzarella"


Vi verkar ha lika roligt på italienskalekt...

img_3418 (MMS)

Vi verkar ha lika roligt på italienskalektionerna varje vecka ;)


Mattelektion

Sitter i skolan och har matte nu. Riktigt tråkigt! Våran lärare verkar tro att vi går i typ, tvåan. Men aja, lektionen är i alla fall slut om 7 minuter. 



Hur lyckas jag!!!!?

Kom på att jag glömt visa den hemska upptäckten jag gjorde tidigare idag:



Det här är inte roligt längre.

Tänkte bara säga god natt.

Det blev lite senare än tänkt ikväll (hade nämligen tänkt lägga mig tidigt). Men jag har precis gjort 10 sidor i italienskaboken. Nu är jag jättetrött och tänker därför krypa ner i sängen och sova. 

Har förövrigt druckit fyra glas vatten den senaste timmen - därför att det lindrar min hosta. 
Så jag lär ju kissa i sängen inatt eller något sånt kul (eller så vaknar jag och går på toaletten, men det lät inte lika roligt när man skrev det) 


Det ser ut som att jag har polotröja på mig känner jag här nu, men det är en halsduk ;)

God natt.

Skavlan, tv-inspelning


Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Idag har varit en riktigt lyckad dag!

Knäppte några bilder, tyvärr ingen under själva inspelningen för man fick inte ha någon elektronisk utrustning igång för det störde ljudet när de spelade in :( Men här är några bilder jag knäppte innan de sa åt oss att stänga av allt:


När vi kommit fram till tv-huset :)


När vi tagit plats inne i tv-studion


En lite studdig bild på mig och Vanja inne i studion :)


Själva studion, han i röd tröja var han som mötte upp publiken i receptionen. Han var riktigt rolig faktiskt och tack vare honom kommer jag nu dö av skratt varje gång någon säger "LOL" haha!! I love internskämt. Vanja och Emelie, räkna med att ni kommer få dras med den ett tag. 

Sen var vi som sagt tvugna att stänga av mobilerna. 


Sen hamnade vi på McDonalds.


Vanja på McDonalds :)

Det var i alla fall riktigt roligt och jag är fortfarande lite starstruck av att ha sett Fredrik Skavlan (som man kan lägga till på listan över mina "gubb crushes" tillsammans med Colin Firth, Simon Baker osv.) på riktigt! Och det var även riktigt roligt att få se hur det går till på riktigt liksom :) 


Efter att i ca två och en halvtimme ha försökt hålla mig från att hosta så ska jag nu hosta fritt tills jag typ, svimmar och göra min italienskaläxa. Imorgon är det skola igen och sen "I am number four" med tjejerna inne i stan! :D 


We made it! :D

img_8613 (MMS)

We made it! :D


Vadå plugga? Det kan jag göra en annan dag.

Vanja ringde precis mig med världens roligaste nyheter. Vi skrev upp oss på reservlistan för att få vara med i publiken på inspelningen av Skavlan för ett tag sen. Nu har de ringt henne och sagt att vi har platser till ikväll! :D 

Tåget går om lite mer än en timme så nu är jag ju lagom glad att det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att duscha! :D 

Nu: Frukost och sen bär det av mot huvudstaden!



The lake house

En riktigt fin film! Sitter fortfarande och storgråter här och känner mig lite smått patetisk. 
Vanja är bra på att tipsa om filmer måste jag säga! 

För alla som tycker om "chick flicks" så rekommenderar jag starkt den här filmen!!!



Blä på att vara sjuk.

Ligger nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv. Japp, precis så spenderar jag min kväll.
Powernapade i en halvtimme vid typ halv 7. Sen lagade jag middag. Kyckling med klyftpotatis och sås. Blev lite salt men annars finemang. Efter det har jag bara legat här och hostat och tyckt synd om mig själv. 

Anna var ju här och hälsade på för ett tag sen, vilket jag tycker var väldigt trevligt! :D Men hon hade ju även med sig den här hostan som jag nu har fått, mindre trevligt (yes buddie, I'm putting the blame on you right now :P)

Imorgon är det studiedag, jag ska faktiskt plugga. Bland annat ;) Haha. 

Nu ska jag dricka varm oboy (pallrade mig ju till affären och köpte mjölk idag) och titta på någon film, det kanske blir "The lake house" som Vanja säger att jag borde se :) only time can tell :) 


Såhär pepp ser jag ut denna lill-lördag

Mr Hellström here we come!



Jag har bara känt mig såhär överexalterad när jag hållit i en pappersbit ett fåtal gånger förut. Here's one of them:




Burn this city

Sitter i skolan och väntar på att Samhällskunskapen ska börja. 
Har inget vettigt att skriva faktiskt, har bara inget vettigare för mig för tillfället. 

Ja men ni kan ju lyssna på den här låten, det gör jag:


We were smart kids with too much to say

Har fastnat för den textraden just nu. Bara för att det passar in i mitt liv lite. 

Aja, ska inte tråka ut någon med detaljerna. Ni vet, som jag brukar ;)
Istället går jag och lägger mig. Japp, så blir det. 


(värdelöst inlägg? ...You think?!)

Live på cirkus!!!

img_0400 (MMS)

This pretty much made my day!! :D


I gave it a try


Pappa klagade på mina egobilder, jag försökte:



Men nej, jag tycker mest det ser ut som att jag har något hyss på gång ;)

Emelies fina mästerverk! :)

img_7393 (MMS)

Emelies fina mästerverk! :)


Lina goes gangsta

Vanja tyckte tydligen att jag skulle ha luvan på mig ovanpå mössan. Så då har jag väl det då. Vanjas ord är min lag (typ..)


Försökte knäppa en ego bild men Vanja envisades med att ha med sin hand. Så jag fick gå längst fram i klassrummet för att få till den här:


Fast precis när jag skulle knäppa den så gick våran lärare förbi så jag började typ skratta. Hehe.. 


Min telefonfobi försvinner, sakta men säkert.

Jag har precis pratat i telefonen med Vanja i tre timmar. Ja, TRE TIMMAR! Jag vill bara påpeka att jag inte ens tycker om att prata i telefonen! 

Japp, det var bara det jag ville.


I am number four

Fick förövrigt veta att mina fina kompanjoner (Vanja och Emelie) har fixat biljetter till premiären av "I am number four" på fredag. Inte förhandsvisningen som Vanja dock hade kunnat fixa biljetter till eftersom hon är guldmedlem i bioklubben men hon kunde bara få två biljetter :( och inte premiären för kändisar såklart, vem tror ni att jag är liksom,,hehe. Utan den vanliga biopremiären! :D

Ser verkligen fram emot det för vi har ju pratat om den filmen sen vi såg trailern första gången, undra när det var.. när vi var på the tourist kanske? Vem bryr sig. 
:) 



Dessutom är ju han som spelar huvudrollen (Alex Pettyfer) så extremt snygg! :)

Räddaren i nöden

För ett litet tag sen knackade det på dörren, opåklädd och med ett allmänt "jag har precis vaknat" utseende lindade jag täcket runt mig och gick till dörren. Utanför möts jag av en bussgodskille som håller i ett stort paket. "Okej, jag väntar på att mamma ska skicka den där grejen som inte fick plats i min väska när jag åkte tillbaka till Stockholm efter sportlovet, men den var ju verkligen inte sådär stor??" tänkte jag och skrev under på hans lapp. 


Tittade lite misstänksamt på paketet medan jag åt upp min rostmacka. 


Öppnade paketet och möttes av det här. En hel flyttlåda med mat! :D

Snacka om att rädda nästa månads ekonomi!! Tack kära föräldrar!!!! Nu kanske jag och storasyster (som flyttar in på söndag) överlever ett tag :D

Och längst ner i paketet hittar jag:


Jag är ledsen Malin, men den kommer inte att finnas kvar när du kommer på söndag. Hehe..

Här spenderar jag och min huvudvärk förmid...

img_1846 (MMS)

Här spenderar jag och min huvudvärk förmiddagen. Ingen skola idag alltså.. :(


Amputera min lilltå eller något liknande, det skulle nog göra mindre ont.

Här om dagen när jag och Emelie var påväg hem till mig för att hämta något innan vi skulle in till huvudstaden så halkade jag när vi genade genom skogen och slog bakhuvudet i isen. Det gjorde skitont och jag har liksom haft en "liten" bula där sen dess. Och nu har jag haft jätteont i huvudet sen dess. Lite till och från men när det väl kommer så märker man att man lever om vi säger så. 

Just nu är ett sånt tillfälle, jag ligger i soffan och stirrar i taket och försöker massera mitt huvud typ. Samtidigt som jag lever tillfälligt på alvedon. Hjärnskaking? Förhoppningsvis inte. Det orkar jag inte. Men typiskt mig vore det i alla fall.

Inte för att det spelar någon roll, för jag har haft en jättebra dag med en av mina fina vänner :) 
Men har jag sån här huvudvärk imorgon så vet jag inte om jag pallar att gå till skolan.. :(

Har förövrigt börjat hosta värsta mycket nu också, Anna I'm blaming you for this. 

Känner mig lite såhär om jag ska vara ärlig:


Emelies fina dans


BILDBOMB, som utlovat.

Här kommer några (Läs: MASSA) bilder från idag. Det blev väldigt mycket vi och vatten. Men ni får titta och se glada ut :D För vi har varit glada hela dagen!


Till höger, strandvägen. (jag försöker lära mig namnen på "men alla vet var den gatan ligger" gatorna.)


Lilla jag.


Emelie försökte se cool ut med sin glass (som knappt syns på bilden)


Vi såg en svan och massa ankor/änder (vad det nu var), jag tänkte att jag skulle knäppa kort på dem och då simmar svanen typ in till land och ställer sig snett mot oss. Det kändes lite som "vänta lite, nu, nu är jag redo. SMILE!" Haha. Jag döpte el svan till Bert.


Emelie och Bert.


Jag och Bert.


Jag gick mest runt och njöt av den fina omgivningen och det underbara vårvädret! :D


Sen hittade vi ett träd som vi skulle sätta oss i för att det skulle se coolt ut på bilden.


Men när Bert och hans vänner fick för sig att det var roligt att följa efter oss typ 50 meter och komma sådär nära fick jag lite panikångest och trodde att de skulle attackera. Så Emelie fick ta över modell positionen. Hehe..


Ett bra försök Emelie, men gubben gjord av STEN verkar vara vigare än dig..fritt för tolkning ;)


Här är vi egentligen typ on top of the world, det syns bara inte på bilden.


Ett bättre försök :)


Emelie och ännu mer vatten :)


Emelie i motljus :)


Emelie trodde att jag skulle ramla i, haha, där trodde hon fel! 


Jag i motljus


Här hade Prins Eugene tydligen bott (inte för att jag vet vem det var eller så..)


Sen hittade vi något slags..hus (?)


Jag tror att det är tänkt att det ska se ut som att hon dansar. Så vi kan väl låtsas som det ;)


Jag in da house


För att jag tyckte att det var charmigt


Motljus


Ännu ett bra försök :)


Hon tänkte klättra upp i den där först, men som tur var gjorde hon inte det.


Sen slog vi oss ner här och pratade en stund


Ja..fråga mig inte vad hon håller på med..


Sen hittade vi ett "hus" till


Sen träffade vi Hans och Greta


Fast de verkade inte gilla att vara med på kort lika mycket som Bert


Och i början på vandringen ute på djurgården sa Emelie till mig att det var 10 minuter till bussen. Och då tänkte jag, "ja men det är ju lugnt." 10 minuter liksom. Ungefär 45 minuter senare ser jag en buss köra förbi på en väg och skriker "Emelie! En buss!" och hon svarar att "nej, det går inga bussar på den där vägen" Jag envisas med att jag såg en buss och får Emelie att gå med på att vi ska gå på vägen utifall det kommer en busshållsplats. 


Efter fem minuters vandring på vägen hittade vi den här platsen. Och Emelie blev så glad att hon grät.


Sen när vi väntade på tåget hem så gick vi och våra lösa mynt loss på den här pajsaren (bara för att jag har konstaterat att folk typ inte fattar det ordet här. "Pajsare", hur kan man inte fatta det!?). Sen att det råkade bli typ sådär 92 kr behöver ju ingen veta, men det var det värt! Snacka om att vi skrattade när vi stod där vid den där maskinen! :D Och Emelie försöker ännu en gång se cool ut på bilden, men ser som vanligt mest sur ut ;) haha


Japp, det var dagen i bilder det. Det blev ganska många bilder också insåg jag. Så cred till den som faktiskt tittade på alla. Nu ska jag dricka coca cola och titta på the mentalist :)

Vi impulsgick 7km, helt normalt.

Hemma efter en ungefär 7 kilometers promenad med Emelie. :)
Vi begav oss ut på djurgården, det var riktigt fint där faktiskt! Bildbomb senare. 



Och om ni undrar varför strecket inte går tillbaka till start så är det för att vi efter en väldigt lång tid hittade en busshållsplats mitt ute i ingenstans.

Ute på långpromenad i vårvädret med den hä...

img_0788 (MMS)

Ute på långpromenad i vårvädret med den här trevliga människan :)


Nu måste det vara vår!

Idag är det varmt ute, om man ska lita på väder appen på min iphone, och det gör jag ju så idag invigs skinnjackan :)

Jag och Emelie ska bege oss in till huvudstaden, vad vi ska göra där vet vi inte. Men något blir det väl :) 

Inatt sov jag med flätor, så mitt hår är liksom lite lockigt/krusigt idag :P


Försökte demonstrera detta utan att göra en "the Lina pose" det gick ju, sådär.
Kände mig i alla fall obekväm och var tvungen att kompensera:


Haha, en av de bättre (eller..?), jag ser ju helt sjuk ut. HAHA!

Facebookstatusar/Facebook statusar (Which one is it!? Put me out of my misery!)




Jaja, i vanliga fall är det ingen som bryr sig ;) 

Jo förresten, om man skriver sånt här är det också folk som engagerar (och jag googlade precis "engagerar" för att se om jag hade stavat rätt) sig:



Ja, det är roliga vänner jag har alltså ;) Haha.

Tangled

Folk har haft rätt, Tangled (Trassel heter den på svenska) är en riktigt bra film! Jag grät till och med två gånger, cheesy som man är ;)
Hehe.

Och soundtracket är så himla bra!! :D



Movietime!

Jag vill titta på film. Men jag vet inte vad jag vill titta på. I-landsproblem eller vadå? ;)

Tror det blir Trassel. Den ska ju vara så bra har jag hört.

ATTENTION!

Vill bara säga en sak. Något som jag inte kan säga speciellt ofta. Så jag tar detta tillfälle i akt nu.
Jag har precis varit ute och sprungit!!!!

(Inte ett marathon eller så utan typ, 3km, men ändå! Det är ju mig vi pratar om! Ni vet, Lina Henriksson med världens sämsta kondition!)

Ja, nu har jag sagt det. Bra.
Nu tänker jag dö i soffan ett tag. Återkommer när jag känner mina ben. 

Never settle for anything less than butterflies.

Fråga mig inte varför jag fortfarande är vaken. Jag vet inte.
Jag har snart tittat på hela säsong 1 av The Hills. Men jag tror jag ska gå och lägga mig nu, eller så äter jag något - det är ju typ samma sak, right? 

Vet inte vad jag hade tänkt få ut av det här inlägget, ingenting antagligen. Som vanligt :P

Fin bild:


Två låtar som gått på repeat hela kvällen:


23 - Jimmy eat world




How do we do this - Sterling Knight



God natt, eller något i den stilen.

Och så dricker jag ju coca cola såklart.

Känner mig allmänt ytlig ikväll och tittar därför inte på the mentalist, istället tittar jag på The hills. Kanske inte världens bästa program, but I have to admit, I like it. 

Samtidigt gör jag egna vitlöksbröd! :) Jag är grym, eller ja, inte för att det var svårt eller så. Smälta vitlökssmör på halvrostade mackor i ugnen klarar väl vem som helst. Men gott blev det :D 

Fick inte till någon bra ego pic så det får bli en relativt gammal:



Jag går emot mina principer, här är en dikt.



©Lina Henriksson

Och jag dricker Coca cola till middagen :)

Idag var det treornas projektarbetens dag på min skola. Vilket betydde att vi inte hade några lektioner, vi gled omkring och tittade på treornas projektarbeten. Kollade på massa kortfilmer i Bio Selini (skolans "bio") och åt godis. Slutade klockan två och då begav jag och Emelie oss in till huvudstaden. Vi hamnade på ett jättemysigt fik i Gamla stan (Café Sten Sture) 

Där satt vi och pratade ett bra tag och nu sitter jag här. 

Ikväll spelar My Chemical Romance i Stockholm. Jag har aldrig gillat dem och är därför inte där. Logiskt. Istället tänker jag göra det jag gör bäst. Titta på film. :)





En helt vanlig torsdagkväll

Var och tränade i typ 2 timmar. Vi körde riktigt hårt och det känns riktigt bra i kroppen såhär efteråt :) 

Nu ska jag laga middag och titta på the mentalist. En helt vanlig kväll alltså. :) 



Brunch på skolan med dessa filurer och sen...

img_7669 (MMS)

Brunch på skolan med dessa filurer och sen sticker vi och tränar :)


Ambitiös filur är vad jag är. Verkar det som.

Jaha, idag är jag sjukanmäld. Vaknade med världens huvudvärk och ville typ dö. Sen sov jag i typ en timme och när jag vaknade nästa gång så var huvudvärken nästan helt borta, så jag bestämde mig för att pallra mig till samhällskunskapen (dagens andra och sista lektion) så nu sitter jag i skolan med Vanja och skriver klart diskussionsfrågorna. Så fort vi blir klara tänker jag åka till Täby centrum och handla mat. Vilket inte kommer sluta bra för jag är hur hungrig som helst just nu och alla vet ju att man inte ska handla när man är hungrig. :P



Vanja skrattade när jag insåg att jag inte bottnade.. MOBBING!

Kom hem för någon minut sen. 

Efter att Vanja haft sitt handledarmöte så åkte vi till Mörby och badade :) Det var riktigt roligt! Jag uppskattade till och med bastun! JAG! Och njöt av den varma duschen!!! Vanja har dåligt inflytande på mig.. 

På grund av slarv med mat av oss båda under dagen så höll vi på att dö av hunger när vi åkte därifrån vid 7. Så då tog vi tåget till Täby centrum och gick på McDonalds. Jag köpte en happy meal och fick ännu en Star wars leksak :) Denna gång ett av rymdskeppen, dock inte Millennium Falcon :( Men det är lugnt :P

Vi konstaterade även att jag aldrig kommer att läsa ut "Låt den rätte komma in" i tid med våran deadline (svenska läxa) för jag har så mycket annat för mig och sätter mig inte med en bok som jag egentligen inte vill läsa. Så vi löste problemet enkelt, och jag har nu alltså skaffat mig ljudboken. Problem solved. 

Två bilder:



En vacker dag kommer jag att kunna le, visa tänderna och titta in i kameran utan att se störd ut. But not today.

Nu ska jag..ja, göra något annat.



Oops I did it again..

Nu har jag slutat för dagen. Hade mina solglasögon i jackfickan och råkade sätta mig på dem, de gick sönder. Livet är inte rättvist. Jag ska köpa ett par nya så fort ekonomin tillåter. Den 25:e alltså. 10 dagar. Hur kan sånt här hända mig!!!!?

Jag menar, jag har haft sönder mina solglasögon förr. Det var dessutom mina favoritglajjor (japp, jag kallar solglasögon för glajjor) Det var i Grekland och den här bilden knäpptes precis i samma sekund som jag bröt av dem:




Och såhär löste jag det problemet. Sen köpte jag ett par likadana fast med rött istället för vitt. Men det är inte samma sak.

Och såhär ser de jag förstörde idag ut (japp, det var mina nya)

Och nej, det går inte att laga dem.

Nu är det ju så att jag har tre par solglasögon till i min bokhylla så det är väl kanske inte sååååååå synd om mig egentligen. Men de jag hade sönder idag var mina nya favoriter och jag har letat efter sånna där hur länge som helst!!!!!!! :''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(  - för er som inte förstår smileysar så är det där en väldigt väldigt väldigt ledsen gubbe.

Nu ska jag äta något och sen gå och möta Vanja, i ett par andra solglasögon..

I'm walking on sunshine.

Såhär fint väder var det förövrigt när jag var ute och gick i helgen:



Nej, det finns ingen åldersgräns på att köpa happy meal, google it.

För någon dag sen var jag och Vanja på McDonalds och då köpte jag en happy meal. Det var lite roligt för när jag säger i kassan att jag vill ha en happy meal börjar hon som jobbade småskratta. Sen frågade hon om jag ville ha morötter eller äpplen och smart som man är så svarar man "jag vill ha pommes frites!" och då svarade hon att jag fick det också så då sa jag "jaha, då vill jag ha äpplen" 

Men the point, varför köpte jag en happy meal då? 


Jo för titta vilken fin leksak man fick! :D Jag hade ju inget val liksom.



Den står nu i glas-skåpet där jag har glas och kryddor och sånt. Kan ni tänka er vad glad jag blir varje gång jag ska laga mat eller dricka vatten eller något liknande eller? :)

Ps. efter att jag skrivit rubriken var jag ju tvungen att googla det såklart. Tydligen har endel McDonalds åldergräns på att man inte får vara över 12 år för att köpa happy meal. Woops.. ds.

Måndag - check

Kom precis hem från skolan. Jag, Emelie och Vanja satt kvar och pratade (jag gjorde klart min grafisk kommuikation/engelska uppgift också) till halv fem typ. 

Funderar på att pallra mig till affären för att införskaffa mjölk, men vem orkar egentligen? Inte jag, idag är jag hur trött som helst, fysiskt och psykiskt. Av olika anledningar. Men jag är ändå hur glad som helst. (Börjar nästan fundera på att våga låta mig själv hoppas att denna lycka kanske är permanent? Men bara nästan, jag vill ju inte bli besviken.) 

Vet ni vad jag ska göra nu? 
A clue:



Kors i taket, right? :)

Saying play me a song, it's been too long since I've heard you, sing.

As I'm looking to the sky to count the stars
I wonder if you see them where you are



Klockan tickar iväg, för långt, jag kan inte sova. Det är som att taket har något att berätta, som om jag bara inte lyssnar. Inatt försöker jag vara lyhörd och har på grund av det nu stirrat i taket i över en timme. Nattbussen kör förbi två gånger i timmen, med ca 30 minuters mellanrum. Det känns lite som om den är påväg någonstans, någon annanstans än till Löttingelund eller Danderyds sjukhus. Som om den liksom är viktigare än så.

Mitt kylskåp låter inte inatt, inte mina element heller. Det är mörkt ute och jag är var hungrig förut så jag åt några hasselnötter. Konstaterade snabbt att de inte är lika goda om man inte hackar dem. Underligt. Om ungefär 8 timmar börjar jag skolan. Idrott. Fotboll tror jag Vanja sa. Om 84 dagar är det sommarlov och jag saknar min ljusblå snuttefilt med nallebjörnar på ena kanten som jag brukade ha när jag gick på dagis. Undra var den tog vägen egentligen? Kommer ihåg att jag hade den över kudden när jag skulle sova. Precis så som jag brukar ha en handduk om jag sover med blött hår nu för tiden, coincidence? 

Saknar även de där böckerna mamma och pappa brukade läsa för mig som liten. "Bamse, Pettson och Finuds, Röj upp Oskar, häxadonten, den lilla blå bilen." Hur de brukade stryka mig över pannan när jag skulle sova, när de trodde att jag somnat slutade de och då mumlade jag "mmmhh! mer!" med lite klagan i rösten, och så rörde jag lite på huvudet som för att visa att jag fortfarande var vaken. Och jag höll mig med flit vaken så länge som möjligt, för att jag tyckte om när de satt bredvid mig i sängen. Jag brukade lyssna på när de pratade innan de somnade också, jag hörde aldrig vad de sa genom väggarna, bara att de pratade. Jag väntade alltid tills det blev tyst, väntade lite till och sen smög jag mig in i deras rum för att fråga om jag fick sova där. Hittade på någon historia om mardrömmar eller att jag inte kunde sova för att det kändes lite rebelliskt, och jag kunde ju inte bara säga att jag ville sova där. Eller, jag kunde, men det kändes alltid lite som att jag svek min pongo (ni vet, dalmatinen) nalle som stod i det översta vänstra hörnet av min säng då. Övergav liksom. Historien var nog mer för honom än mina föräldrar, jag visste ju att jag fick sova hos dem. 

Jag saknar allt det där. Bekymmerslösa. Men jag ser fram emot, vad man nu ser fram emot. Framtiden? Ja, jag antar att det är den jag ser fram emot. Men jag önskar ofta att livet inte vore mer komplicerat än vad det var under den där tiden. Då jag låg i mitt rum och gjorde så mycket ljud ifrån mig som möjligt (utan att det skulle verka misstänksamt) för att mamma och pappa skulle höra att jag var vaken. Så att de skulle komma in och säga godnatt en gång till. Jag saknar att det enda jag egentligen var bekymrad över som liten var mina garderober, som jag sen fick mamma och pappa att ta ut från mitt rum. För jag menar, det är ju värsta bästa gömstället för mördare. 

Men jag är inte så liten längre, det kanske är bra också, vem vet. Inte jag.
But now everybody knows this part.







Den här helgen har jag...

...

tittat på 26 avsnitt av The mentalist.
tittat på två filmer.
varit ute och gått i en timme.
tittat på melodifestivalen.
tittat på skidskytte.
fått ont i käkarna av att le.
skrattat åt mig själv utan anledning.
invigt mina nya solglasögon (och som jag älskar dem redan!)
tränat med Vanja.
lyssnat på musik jag egentligen inte tycker om, typ, Hotel room service med Dj Dizzy.
hjälpt pappa med några grejer på deras hemsida.
firat mitt vg på italienskaprovet.
fått 5 nya vänner på facebook.
varit uppe alldeles för länge på nätterna.
gungat i solskenet.

pratat med en pojke och flicka som var 8 år, de var sådär glada som man alltid var när man var liten. De tyckte dock att jag var konstig som gungade ensam.
sagt hej till en tant som såg ledsen ut. Hon sken upp i hela ansiktet och sa att jag nog var en av de trevligaste människorna hon någonsin träffat bara för att jag sa hej till någon jag inte känner. (jag konstaterade snabbt att hon borde flytta till Norrland) 
lagat den äckligaste maträtten jag någonsin har gjort. För att kompensera åt jag en bulle.
ätit väldigt mycket filmjölk med hackade hasselnötter, flingor och frysta hallon.
sjungit högt på en gångväg mitt ute i skogen.
gått på vägar jag aldrig gått på förut bara för att se var de egentligen var påväg. 

den här helgen har jag helt enkelt mått riktigt bra.


Godmorgon söndag!

Godmorgon,
egentligen vaknade jag av mig själv klockan 10 (trots att jag gick och la mig 04.00) jag tyckte dock att detta var sinnesjukt eftersom jag la mig så sent så jag vände mig om i sängen och somnade om. Vaknade nu. That's more like it :)

Idag ska jag fortsätta med mitt the mentalist marathon. Är det illa om en typ kriminalserie gör mig sjukt glad? :P
Ska även titta på två filmer (The duchess och försoning) och någonstans mitt i allt det där så ska jag och Vanja iväg till gymmet. Det låter väl som en bra söndag eller? 

Nu: Frukost.



Eye candy á la Lina.

Jag har väldigt svårt att smälta detta.


Då:






Nu:




Jag menar, WHAT!!!!!! Vet han ens om att han är 24 eller?!!! Känns lite som Sanna Nielsen, som klär sig som om hon var typ 50...

Jag menar, kolla på dessa:


Simon Baker


Colin Firth


Leonardo DiCaprio

Simon Baker är 42 år gammal, Colin Firth är 52 år gammal och Leonardo DiCaprio är 37. Och they're still going strong (enligt mig) liksom.

Jag menar när man är 24 och brukade se ut som Zac Efron brukade göra, då ska man se ut mer såhär nu för tiden (även om Tom Fletcher nu råkar vara 25):

Nämen titta, nu lyckades jag ju smyga in en bild på min stora kändiskärlek också :) ...hoppsan, hoppsan...


Känner att det här inlägget blev lite..utseendefixerat, men klockan är 2 på natten och jag har inget att göra (ska snart titta på ett avsnitt the mentalist till, ska bara fixa något att äta först) 
Så jag kände för att smyga in lite bilder på lite snygga killar/män (gubbar egentligen kanske då jag säger att man är typ gammal när man fyller 40..hehe..dubbelmoralen själv.) i min lilla blogg. Sue me :)


"And once he's paper, you print the Bible on him."

Slutet är så extremt klockrent! :D


Dane Cook

Har roat mig med att kolla på några youtube klipp med Dane Cook nyss. Det går 30 sekunder av det första klippet och sen skrattar jag så att jag gråter. Alltså, jag älskar honom! :D 



Ett av klippen jag har tittar på:



Melodifestivalen

Om 25 minuter börjar melodifestivalen - finalen. Jag skulle hellre titta på the mentalist men eftersom det känns som en oskriven regel att man tittar på melodifestivalen i det här landet så får jag väl göra det då. 

Så nu blir det alltså middag och melodifestivalen. :P



BILDBOMB!


Anna åkte hem i onsdags. Hon har ju haft lov den här veckan och spenderade då några dagar här. :)
Och nu tänkte jag ta mig tiden att bjuda på en bildbomb ;)

Vi typ roade oss med "sightseeing" en kväll..hehe


Vi åkte buss till Stockholm.


Anna upptäckte att man kunde "vända" kameran och fotografera sig själv på min mobil. Detta är bara en av måååååååånga ego bilder.


Vi fick börja dagarna med att döda en spindel. Och Anna skrek "SLÅ SLÅ! KILL! DÖDA!"


Anna roade sig med photobooth.








































Fika i Täby centrum


Gå i butiker. Anna skulle prova ALLA klänningar hon hittade.


Och den där var bara allmänt ful..och dyr.











Min nya hårfärg. Som jag älskar och som mamma kommer tycka är för mörk ;)


Anna lagar middag.


Fler butiker







Och så var det dags för Anna att åka hem :(


En fin bild som Anna ritade på min mobil. :)

Ser du pappa, jag kan vara positiv också! :D

Har jag förresten sagt att jag har varit på ovanligt bra humör hela dagen idag? 
Sov inte så mycket inatt, på grund av huvudvärken. Men jag har varit väldigt pigg (efter att Vanja ringde och väckte mig som jag hade bett henne om, väldigt snällt måste jag säga! :D) hela dagen.

Och i klassrummet kom jag på mig själv med att sitta och le och "gunga/digga" till musik som bara existerade i mitt huvud. Spenderade även hela lunchen gungandes till denna underbara musik :) Och det verkade även underhålla Vanja som skrattade åt mig lite då och då..hehe.

Sen fick jag tillbaka mitt italienskaprov och det gjorde min dag. Jag tror inte någon inser hur allvarlig jag var med att jag trodde att jag skulle få ig på det här provet. Men det verkar som om det där plugget under svenskalektionen då vi ändå inte gjorde någonting gjorde susen :)

Nu ska jag verkligen titta på The mentalist. 



Såhär känner jag mig just nu:



Min slapp helg börjar... NU! (som Jihde skulle ha sagt.)

Samhällskunskap/svenska uppgiften är precis inlämnad och jag har nu officiellt helg! :)

Nu ska jag fira mitt vg på italienskaprovet med coca cola, choklad och the mentalist :D 



Jag blir så glad bara jag tänker på vilken slapp helg jag har framför mig!

Helg! Äntligen. 

Eller nej, jag har inte helg riktigt än. Har ju den där inlämningen av samhällskunskap/svenska uppgiften ikväll också. Tänkte faktiskt skriva klart den inom en snar framtid och sen ska jag inte göra någonting fram tills på måndag! Med undantag för någon timme på söndag, för då ska det tränas!

Annars ska jag sova, läsa och titta på the mentalist hela helgen :)



En boll på huvudet är väl trevligt :)

img_2796 (MMS)

Det här är min "idag har jag varken tid, ork eller lust att bry mig" frisyr. Hehe ;)


What's up with this?  Har ju en jättejobbi...

img_9333 (MMS)

What's up with this?  Har ju en jättejobbig (!!!!!!!!!!!) samhällskunskap/svenska uppsats som ska lämnas in senast 23.59 imorgon och ska jag vara helt ärlig så började jag skriva den för typ en timme sen. Jag säger som Vanja säger när hon inte borde hinna med en speciell buss "det brukar alltid lösa sig" Det roliga är att det alltid brukar lösa sig med bussarna för Vanja. Någon annan buss brukar vara sen eller liknande. :) så jag hoppas på att uppsatsen löser sig också då ;)


En ganska lång powernap

Kom hem från skolan och åt middag. Sen intog jag min "titta på filmställning" i soffan. Alltså med täcke och kudde och hela rasket. Men så fort jag lagt mig ner kände jag att det jag har behövt hela dagen helt enkelt är att sova. Så jag gav efter och kämpade inte ens emot. Somnade vid halv sex och vaknade för någon minut sen.

Två timmars sömn gjorde susen för min huvudvärk som försökte döda mig brutalt även om den inte är helt borta. 

Nu ska jag fortsätta titta på filmen jag har haft i bakgrunden när jag har sovit. :)

Vanja ringde och väckte mig imorse. Det är...

Vanja ringde och väckte mig imorse. Det är vänskap det. Att tänka "Lina är inte här. Jag måste ringa och väcka henne." när provet ska börja och jag inte är på skolan. (inte i skolan som de vill att jag ska säga här nere i Sverige. Jag vägrar!!) Sprang dit och blev 20 minuter sen (vill påpeka att det är bra gjort då det tar ca 10 min att springa till skolan) Som tur var så var det bara ett g-prov (för vg och MVG delen är imorgon) så jag hann klart trots försening :)


Går och blir livsnjutare - for one night, and one night only.

Klockan tickar iväg. Nu är den halv två. Jag har matteprov imorgon. Jag har inte pluggat. Men det är ett g-prov och helt ärligt tror jag att jag klarar det ändå. Men nu lär jag ju få ig bara för att jag skrev sådär. 

Jag är hungrig. Fast ändå inte. Illamående samtidigt liksom. Irriterad och gladare än vanligt - även det samtidigt. Känner mig allmänt, konstig. På ett bra sätt :P 

Finns så mycket saker jag borde göra just nu. 
Plugga matte. Läsa i svenska romanen. Läsa i engelska romanen. Äta något. Borsta tänderna. Tvätta bort sminket. Diska. Ställa min nya R2D2 som man fick i happy meal någonstans. Byta om till pyjamas. Duscha. Ställa om min väckarklockan. Stänga av datorn. Sova. osv. osv. osv. osv. osv. osv. (jag tror ni fattar)

Istället fortsätter jag lyssna på Don Henley och njuter av att leva. 
(kanske tar något att äta också, sounds like a plan)



Jag fryser

Efter att jag har gått omkring och skakat av kyla hela dagen (det är ju inte ens kallt, what's up with me??) så sitter jag nu såhär i hopp om någon slags värme:



Det kallas samhällskunskap

Jag och Vanja sitter i "pluggrummet" och tittar på skidskytte. Det har vi gjort i en och en halv timme nu :)
Det verkar som om Helena Ekholm kommer att ta VM-guld! :D 
Det finns en som kan klå henne, men Vanja sitter och ber till Gud och puttar symboliskt på hennes gevär på dataskärmen när hon ska skjuta. Vi får väl se om det funkar ;) 

Nu håller Vanja på att putta på henne också "RAMLA! Känner du inte att jag puttar på dig?" och nu försöker hon lägga smuts i spåret. Eller krokben på Vita Semerenko (så heter hon som Vanja försöker sabotera för) 

"Tror du jag kan strypa henne med min tofs..?" 
Vanja är en ganska rolig filur hon :) 

WIIE!! Vita missade precis två!!! GULD TILL SVERIGE! :D 


Helena Ekholm


Vita Semerenko


Och så var det dags för Anna att bege sig ...

img_7929 (MMS)

Och så var det dags för Anna att bege sig hemåt :(


Jag och Anna roar oss i huvudstaden :)

img_7931 (MMS)

Jag och Anna roar oss i huvudstaden :)


En bild säger mer än tusen ord, vi kanske ska vara tysta nu..

Idag har jag och Anna införskaffat nya solglasögon. Fina va?? :D



Ja, när vi insåg hur roligt photobooth var så spårade det ur lite:































Men jag menar, när vi försöker vara seriösa blir det ju bara såhär, och hur kul är det liksom?

Upp till bevis ;)

img_7678 (MMS)

Upp till bevis ;)


Mästerkocken Anna Unger. :)

Tio sekunder efter att jag bloggat typ skriker Anna "Jag har mjöl i ögat!" 

Detta kommer att bli en händelserik kväll känner jag :)

Jag pluggar till italienska provet imorgon...

img_9466 (MMS)

Jag pluggar till italienska provet imorgon och Anna försöker laga middag. Hon påpekar hela tiden hur äckligt det kommer bli. Hon frågade mig precis om man kunde steka saker i kastruller. När jag frågade vad det var för fel på stekpannan upptäckte hon den längre ner i skåpet och sa halvt frustrerat "jävla b-sak" Haha, detta kommer bli intressant.


Här ska färgas hår!! :D

img_9991 (MMS)

Här ska färgas hår!! :D


Fika i Täby centrum och vi fick sluta typ ...

img_6863 (MMS)

Fika i Täby centrum och vi fick sluta typ två timmar tidigare :D


McDonalds och sen bio om en timme :) och j...

img_3354 (MMS)

McDonalds och sen bio om en timme :) och jag fick min biobiljett gratis. Eller, rensade typ mitt bioklubben kort på poäng. Men ändå! :)


I like the rullband

Vanja den var inte så dålig ;)

Vi har lika tandborstar! :D

Igår insåg jag och Anna Panna något roligt.

Checka det här:



Anna verkar gilla photobooth på min dator ...

img_3479 (MMS)

Anna verkar gilla photobooth på min dator (ni skulle sett när hon försökte knäppa "dagens outfit" bilder nyss) ;) men vem gör inte det liksom :D


Jag ska måla hela världen..

Det är ju knappast någon hemlighet att det är tråkigt att åka buss i 7 timmar.. 


Annas fina mästerverk! 


Detta är hon som trängde sig före mig i busskön (och fick sitta längst fram bredvid någon hon inte kände..HAHA!) hon trängde sig även i kön på Max. Efter att hon stått framför oss ett tag säger hon: Står ni i kön eller? och vi bah: Ja. Alla här står i kön. Den börjar DÄR BAK! (kön var skitlång så vi gick därifrån sen. Bra val) och när vi sen går till det andra stället för att äta. Vem tror ni lyckas hamna före oss i kön trots att vi stod först när vi kom dit? Ja, så detta är då hon :)


Detta är Emelie. :) Hon tyckte att det var som att titta i en spegel :D


Och det här är Vanja.  :) Hon tyckte att den var värsta sexy :) (eller så var det vi som tyckte det, osäker)

Visst är vi duktiga? 


Har man flyttat hemifrån så har man.

Anna ligger och hostar. Anna: Jag kommer dö! Lina: Alltså, jag tror inte min hemförsäkring täcker det...


Dear friend, I've missed you! :D

img_1883 (MMS)

Dear friend, I've missed you! :D


Nej vi är inte alls brutala

img_2515 (MMS)

När vi kom hem så såg vi en mega spindel på väggen. Det blev sten sax påse och jag förlorade. När den ramlar ner på golvet och vi inser att den fortfarande lever skriker Anna "SLÅ! SLÅ! KILL! DÖDA!" Så då gjorde jag det ;) hehe


PIZZA! :D

img_5892 (MMS)

Hänger på pizza hut med dessa trevliga människor :D nu blir det trerätters :D


Jag och Anna bestämde oss för att rita en ...

img_4355 (MMS)

Jag och Anna bestämde oss för att rita en fin bild tillsammans. Rena rama Picasso!!!! :D


Anna roade sig med att rita på min mobil. ...

img_3923 (MMS)

Anna roade sig med att rita på min mobil. Visst blev det fint? :D


Och så bär det av mot huvudstaden :) Jag g...

img_7406 (MMS)

Och så bär det av mot huvudstaden :) Jag gillar i alla fall han bakom mig för att han flyttade ihop med någon för att vi skulle få sitta tillsammans just nu :D vi frågade honom inte ens :)


Eftersom ni bryr er så mycket

Idag har jag:

Ätit räkmacka med Ida.
Pratat väldigt mycket :)
Gjort en kopia av min hemnyckel.
Köpt en hammare.
Köpt en grej att sätta på väggen som jag ska ha typ spik och sånt kul i.
Hört på radion att Sverige fick VM silver och att Norge vann - kanske borde börja heja på dem även i längd och inte bara i skidskytte i framtiden.
Upptäckt en ny affär i Sveg som tydligen har funnits där hur länge som helst (tro mig, det händer inte varje dag)
Blivit lurad att Ida hade blivit av med sitt körkort men inte sagt det till sina föräldrar (tänk er min panik där jag satt i passargerar sätet..)
Googlat "passargerar" för att se hur det stavades.
Skrivit det här inlägget två gånger eftersom det försvann första gången för att internet stängde ner sig själv.

Japp, nu ska jag sticka och träffa Elin :)

Sista dagen i paradiset. (paradiset = jag behöver inte laga mat, frukost, eller handdiska. Och så är ju mamma och pappa här)

Blir hämtad av Ida snart, planen var att vi skulle åka skidor, men hon har gått och sjukat ner sig så vi sticker och fikar istället :) 

Själv har jag precis lagt in en tvättmaskin och konstaterat att jag borde ha pluggat mer nu när jag var hemma i Sveg. oj oj oj, vad kommande vecka kommer att bli "intressant" 

Nej, nu ska jag facebooka tills Ida kommer :)

Internet till datorn utan modem och liknande. I like it.

Har precis lärt mig något med min telefon som gjorde mig väldigt glad.



Jag gillar verkligen min mobiltelefon just nu. 

(men nu ska jag faktiskt sova)

Make yourself at home

Tänkte bara säga att jag älskar iTunes nu (för typ en halvtimme sen hatade jag det) 
Har precis fått till så man kan ha personliga ringsignaler på min iPhone :D 
Jag fattar verkligen inte varför apple har gjort det så svårt att ha vad man vill som ringsignal. Jag menar, hur kul är det när alla med en iPhone har samma ringsignal?? För grejen är att det är ju gratis att fixa en egen, det tar bara massa onödig tid. Omständigt.

Men jag klagar inte, bort med gitarr riffet och tillbaka med He's a pirate introt! Me like! :D 

Har även roat mig med att ändra min hemskärm och lagt till lite personliga bilder på kontakter och sånt. (hade ju redan sånt innan, har bara lagt ner lite mer tid på det och gjort det precis som jag vill ha det.) Som ni hör har jag lite att göra ;) 

Några exempel:


Ställde in hemskärmen med en bild som betyder sådär omänskligt mycket. Tänker inte förklara djupare. Men ändå ;) 


Fixade en bild när man ringer mig hemifrån. Har även sett till så att alla kontakter heter som jag vill. Hem har alltid hetat "Lingonstigen" så det blev så även denna gång ;) 


Och efter att ha bytt en miljon gånger kom jag fram till att jag trivdes bäst med den startskärmen jag hade. Två bilder på mina skrynkliga händer när jag spelar piano på en musiklektion i nian ;)
(Piano bilderna är tagna av Rebecca.)

Sen har jag ju även som sagt fixat ringsignalen till den här:



Dock bara de första 40 sekunderna.

Har även lagt till lite andra kontaktbilder och sånt. 

Nu ska jag äta riskakor och titta på one tree hill :)

Cut my hair of

Kom på att jag glömde lägga in bilder efter att jag klippte mig. 
Here it goes. (ber om ursäkt för de dåliga "jag knäpper ego-bilder på mig själv i en spegel" bilderna.)

Före.


Efter:


Som ni ser var det ju inte precis så jag gick och gjorde något drastiskt. Jag klippte bort det som var slitet (typ lite mer än en decimeter) klippte upp extremt lite och tunnade ut håret. Nu känns det väldigt härligt i alla fall och jag blev nöjd :) 


Sitter på Ica med Anna :D

img_0529 (MMS)

Sitter på Ica med Anna :D


Jag är uppe med tuppen, hela veckan.!

Den här veckan går jag upp klockan nio varje dag (onödigt att vända dygnet fel liksom) och det har verkligen ingenting med att mamma väcker mig då med värsta frukosten lagom tills pappa kommer hem på sin frukost rast. Inte alls. Hehe.

Idag har jag inte så mycket för mig. Eller jo det har jag väl. Ska plugga, kolla på one tree hill, klippa mig och åka skidor :) 

Men nu ska jag gå och duscha och tvätta bort sminket från igår



Efter att ha somnat i soffan halv elva igå...

Efter att ha somnat i soffan halv elva igårkväll och tre gånger idag så bestämmer jag nu att det är dags att stänga av värmen på mammas warm and cosy filt ;)