STRESSIGT

Idag har jobbet varit helt hysteriskt. Det är lördag så det är redan våran bästa försäljningsdag, det var lön igår, vi hade familjeevent (alltså typ att vi målar ansikten på alla barn) och det var dessutom högskoleprovet. 

Det var så mycket folk och så mycket att göra. Men jag älskar att jobba när det är sånna här dagar, lika när vi hade Big Mac-surprise och sålde över 1000 Big Macs på en timme. Det är något speciellt med sånna dagar. Idag slog vi försäljningsrekord och jag var den kassan som sålde bäst under högskoleprovsruschen! :D Blev så himla glad! 

Fick denna som "vinst":

 
Nu blir det snart till att krypa ner under täcket för imorgon börjar jag jobba 06.00 igen... 

Cilla fyller år! <3

Igår var en riktigt riktigt bra kväll! Efter att ha jobbat några timmar på dagen lunchade jag med Sanna och sen bar det av in till stan för att fira att Cilla gått och blivit ett år äldre! :) 

Cilla, Vanja, Kajsa och jag spenderade kvällen på Vapiano i Gamla stan med middag, drinkar, vin och underbart sällskap helt enkelt. En riktigt bra kväll! 

Födelsedagsbarnet fick en låda full med saker hon älskar i present! :)

Vanja och Kajsa :)

Cilla och jag :)
 

"och som Stella dras han till räcken och höga höjder."

Har knappt börjat läsa den och älskar redan denna bok. Det känns som att den, känner mig.


 
 

En fin dag med fint sällskap.

Idag har jag och Malin hängt på låset på addnature, varit inne på otaliga sportbutiker, ätit lunch i Kungshallen, promenerat omkring i stan, spenderat en timme bland bokhyllorna på Myrorna och gjort ett litet besök på Stadsbiblioteket. Tror det varit precis en sån där fin dag som jag behöver just nu. 

Om någon timme ska jag iväg till jobbet för handledarmöte men just nu ska jag mest försöka stå emot suget att börja läsa min nya bok om Rebeller med frusna fötter.

 

Löv löv löv

Sinnesstämning:Efter att ha jobbat i nästan två veckor i streck är jag nu ledig i tre dagar (med undantag för en timme imorgon) och vill mest spendera dem med min kudde. Nu är det även höst på riktigt och jag byter ut väskor mot böcker och går medvetet under de tomma trädkronorna för att löven låter så fint när man går på dem. Löv, sällskap och tanken på tre dagars sovmorgon gör mig lite lycklig och när de stora sakerna känns nästintill obefintliga måste man ju verkligen ta vara på de där små.

 
 

...

Jag fortsätter jobba mer än jag lever och idag blev jag akut inskjutsad till stan för att de behövde personal på McDonalds på Götgatan. Igår somnade jag en kvart efter att jag kommit hem från jobbet och vaknade sedan tio minuter innan väckarklockan halv fem imorse efter 11 timmars sömn. Känner mig lite som alla andra ser på höstvädret och tänker mig att det nog varit bättre om jag faktiskt haft tid att njuta av det gråa regnet och de färgglada träden. Överväger att försöka boka tid för tatuering nummer två innan året är slut och fortsätter sakta men säkert med att försöka komma ur denna känsla av att jag bara vill vara var som helst utom där jag är. Det går sådär. Jag återkommer om jag lyckas.

Mitt i min gråa vardag påväg hem från jobbet stod dock denna och skrek efter lite uppmärksamhet,
det var fint.


 

Fredag

Idag har jag pluggat handledargrejer, varit med Cilla och livechattat med Kajsa under hela idol. :) Bra dag. 

Nu ska jag sova för imorgon är det jobbdags igen.

Jag idag:


Jag och Kajsa när vi "tittade på idol tillsammans":
 
 
 

"I need more dreams, and less life."

Är det värt att inte ha något socialt liv och jobba sig själv in i väggen i något år för att ha råd att drömma större än mat och tak över huvudet? Är så kluven över livet när man lever en månad i taget och liksom inte hinner inse att det helt plötsligt är oktober?

Livet springer förbi mig medan jag jobbar med feber, tappar rösten efter att ha skrikit inombords i dagar och utökar min boksamling mer än jag borde för att dessa artificiella världar känns mer verkliga än min egen värld av ständiga uppfyllningslistor. Men det kanske är värt det i längden, för att som sagt kunna drömma större än mat och tak över huvudet? För att kunna leva mer än en månad i taget.
 

Ännu en sömnlös natt

Kan återigen inte sova. Vill mest ha en familjemedlem här just nu då jag inte kan sluta gråta och vet inte riktigt hur jag känner inför mitt liv rent generellt. Men hej, tur att man bara är 19 då i alla fall.

Har haft feber och brutal feberfrossa i tre dagar också. Legat i sängen sen i söndags men var faktiskt ute idag och imorgon är det back to work som gäller. Tråkigt det där med att jag inte lyckas somna bara.

Jag idag: