Jag sover egentligen. Bara så ni vet.

Måste bara lägga in det här. Är det bara jag som tycker att sånt här är sjukt coolt ;) Och så fort jag tittar på ett sånt här klipp (vilket antagligen är skrämmande ofta) så sitter jag här och säger för mig själv "jaja, det där kan väl jag med *hosthost* Haha




Tycker även om sånna här videos. Speciellt med de här två grabbarna för dem gillar jag skarpt. Sam Tsui och Kurt Schneider:



Kommentarer
Postat av: Malin Palin

Ledsen att behöva göra dig besviken och sånt, men det är dumt att leva i en lögn. Det är okej att fortfarande tycka att det är bra dock.. Men det första videon. Den måste vara så sjuuuuukt fejk. Eller ja typ. Det ligger så fruktansvärt mycket auto-tune på honom att jag inte vet hur jag ska sitta. Dessutom är han kvantiserad. Och hans beatbox låter som midi.... Den andra kan mycket väl vara riktig dock, men lura dig inte för där finns idagens musikindustri så finns det nästan alltid en liten auto-tune med.

2010-10-20 @ 10:34:43
URL: http://verkligeningenblogg.blogg.se/
Postat av: Malin Palin

Dessutom... Andra videon.. Det finns inte en endaste liten chans i hela världen att inspelningen av ljudet sker samtidigt som själva filmen. Titta på hans huvudrörelser i förhållande till mikrofonen och lyssna på sången. Den flyttar sig inte. Och titta på hur han sjunger och lyssna. Det är garanterat inte samtidigt. Men det är en bra cover iaf.

2010-10-20 @ 14:53:21
URL: http://verkligeningenblogg.blogg.se/

Got something on your heart?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback