Tänkte bara att ni ville se exakt hur nära...

img_5609 (MMS)

Tänkte bara att ni ville se exakt hur nära Michael Grubbs vi kommer att stå när som helst!!! :D


It's time for Wakey!Wakey! :D

img_0829 (MMS)

It's time for Wakey!Wakey! :D


Frukost!!!

img_9757 (MMS)

Frukost!!!


Väntar på att få checka in! :)

img_9122 (MMS)

Väntar på att få checka in! :)


WE HAVE ARRIVED!!!!! :D

img_5533 (MMS)

WE HAVE ARRIVED!!!!! :D


Tell everybody we're on our way! :D

img_1247 (MMS)

Tell everybody we're on our way! :D


Forex Bank

Nu har jag packat det mesta, ska bara lägga över mina danska pengar till plånboken och sen borde jag vara relativt good to go! :DImorgon smäller det!

Har precis kommit hem från skolan och täby centrum (Vanja, Erika och jag var på hemköp och köpte godis :D)

Nu blir det att packa klart och städa lite. Sen beger Vanja och jag oss hem till Kajsa för övernattning och sedan bär det av till Köpenhamn tidigt imorgonbitti!!! :D Åh jag längtar!


Jag idag, ursäkta krigsskadan på min hand ;)

God natt.

En snabbdusch och sen ska jag hoppa i säng hade jag tänkt mig. Så god natt då vet jag.

Wakey!Wakey!Jag dör av lycka. På söndag ska jag se Wakey!Wakey! i Köpenhamn med 3 underbara vänner!! :D 
(har börjat fokusera på de bra sakerna)

F2

Skolfotot har anlänt till facebook och jag har stulit det av Felicia! (hoppas det var okej)

So, here it is:


Bästa klassen <3

God natt då.

God natt då.

Vi förtjänar att bli lyckliga.

Idag har jag lovat mamma att i utbyte mot att hon sjukanmälde mig från tyskalektionen skulle jag inte skolka mer. Motivtation är vad det kallas. För bryta ett löfte till min mamma, nej, det kan jag faktiskt inte göra. Oavsett hur dåligt jag mår. 

Åkte in till stan, fikade med Erika i över två timmar. Gick på fina gator i Gamla stan, satt på en bänk, gick mer, spenderade tid på hemköp i väntan på Erikas buss. Satt vid tekniska högskolan i 40 minuter och stirrade tomt och väldigt intresserat på de tre rulltrapporna som bara fortsatte att gå och väntade på mitt tåg. 

En fin kväll. En hemsk dag. Men en fin kväll, trots allt. 

Musik är fint. Älskar musik. 
Stockholm är fint också. Ville bara säga det. Så ni inte tror att jag hatar allt liksom.

Har plågat mig igenom nästan en hel dag, det är ungefär så mycket jag klarar av idag.

Släpade mig till skolan för att inse att Vanja var sjuk. Skitliv. Skitdag. 

Var nära att gråta hela matten, skakade och ville bara hem hem hem, ut ut ut, bort bort bort. Fokuserade som attans på matteboken för att stå emot tårarna, funkade gjorde det och jag gjorde för första gången på vääääääldigt länge faktiskt något vettigt på lektionen (även om jag var 40 minuter sen, vilket min lärare så fint påpekade när jag kom) Frågade dessutom om hjälp med ett tal för första gången i gymnasiet på matten idag.

Sen var det historiaprov, gick antagligen käpprätt åt helvete. Men men. Jag var där i alla fall. 

Nu vill jag bara gråta igen, hatar det här. Det är för många människor som tittar på mig här, för många människor som ser mig. Jag vill gå hem. Jag har gjort allt viktigt idag nu.
Nu vill jag gå hem. Snälla låt mig gå hem nu.

Bättre sent än aldrig.

Okej, jag ska nu gå till skolan. Jag kommer att bli sen (eftersom jag började för 7 minuter sen och jag inte ens har gått än) men jag ska gå dit i alla fall. Bättre sent än aldrig.


Har på mig världens bästa tröja idag, för det kändes bättre.

Godnatt.

God natt då. Ska försöka att faktiskt sova nu och inte vid fem som jag brukar. Tvättade till och med håret enbart för att inte kunna ha det som ursäkt för att inte gå till skolan imorgon. För jag sa ju att jag verkligen ska försöka.

Our condition is incurable, we're sick sick teens.

Är trött på att människor försöker förstå. Är trött på att jag inte förstår. Blir irriterad på allt och alla. Hela tiden.
Fast jag vet att alla vill väl och jag älskar er för det. Hatar dock mig själv för att jag inte visar det bättre. 

Vet inte vad som har hänt med mig, sen när skolkar jag från lektioner? Jag gör inte sånt. 
Sen när bryr jag mig inte om skolan? Sen när ligger jag kvar i sängen med flit och gömmer mig under mitt täcke istället för att ta tag i allting?
Men mest av allt, varför bryr jag mig inte om att jag låter mig själv göra såhär!?

Är mest irriterad på mig själv. För att jag inte går dit ändå. För att jag skolkar. För att jag inte kliver upp ur sängen, äter frukost, skrattar och mår bra. Irriterad är vad jag är. Arg på mig själv. 

Och inte blir det bättre av att jag varje natt skriver sånna här inlägg. Ska sluta med det. Ska sluta med allt. Utom att må dåligt, det går nog inte att sluta med hur som helst är jag rädd. Ska försöka gå till skolan imorgon i alla fall. Ska verkligen försöka. Men se inte ner på mig om det inte går, okej? Lova? Jag ska verkligen försöka, det kan jag lova.

Just nu vill jag mest ha en fin vän (Läs: Vanja) i min fula soffa med söta drinkar som vi kan skratta oss igenom natten med. Ja, det låter fint. 

Men världen är ful. Hejdå.

Christmas is coming!

Har köpt 3 julklappar och det är inte ens november än. I år ska jag vara ute i tid ;)

I'm getting a hang on this.

En dålig dag. En dålig dag. Ännu en dålig dag. 

I wish you were here.


Do you get it this time?


This day's for the record books.But my guess is right, you break like glass.

Igår var en jättefin kväll! De flesta från klassen var här och det var jättemysigt! Sen hade jag och Vanja en jättefin eftermiddag hemma hos mig, vi skulle liksom städa. Men det gjorde vi inte. Istället satt jag vid synthen och Vanja vid gitarren. Och det var så mycket bättre än att städa! 

Men gränsen mellan jättefin och "jag ligger i soffan och skakar" är hårfin och nu sitter jag här i pappas tröja igen. Har nog tyskaredovisning på måndag, inte säker, men kanske. Har inte gjort den. Vet inte ens vad uppgiften går ut på. Har historiaprov på tisdag. Har böckerna på skolan och Vanja påminde mig om att det är en 100 poängs kurs idag. Alltså gör det inte så mycket om det här provet går dåligt, jag har till sommarlovet på mig att fixa det. Vill dricka cola men det enda drickbara som finns i mitt kylskåp är mjölk och cider. Jag valde mjölk, ur min Harry Potter mugg.
Nu tänker jag kolla på One tree hill avsnittet där Keith dör. Sad times. Sad times.

Middag i Kungshallen och sen blir det film...

img_5207 (MMS)

Middag i Kungshallen och sen blir det filmkväll!! :D


Jag behöver lov.

Jag är så besviken på mig själv. För jag gick inte dit. Jag var påväg, hittade en alternativ väg och sket i det. Istället kollar jag nu på one tree hill. Men jag ska gå dit sen. Jag lovar. Jag måste.

Engelskaredovisning

Och så var man äntligen klar med förberedelserna inför engelska redovisningen imorgon! Finally!

So, we're back here again.

Jag ska upp om 3 och en halv timme. Ja det lär ju gå bra.

Stegen i natten ledde aldrig någon annanstans.

Well, världens bästa tröja har förövrigt åkt fram igen:You're faking it well, but it shows.

Varför sover jag aldrig när jag borde? Jag blir så frustrerad. Men jag vill ju inte precis sova heller. Fuck this shit.

Och jag hade sönder mina hörlurar igår. Och har sprängt mina andra hörlurar. Värdelösavärdelösa i-landsproblem. Jag behöver gråta hysteriskt med min rubiks kub på pannan. Glo i taket och mima till The kill av 30 seconds to mars. Men det går inte för jag har inga hörlurar som spelar musiken tillräckligt högt. 

Det känns så meningslöst och jag tror jag ska sova i soffan inatt också. Somna med musiken i öronen från de där sprängda hörlurarna och bara låtsas att allt är okej. Fast jag har glömt hur man låtsas. Jag har glömt hur man känner och jag har glömt hur man låtsas att man inte känner. Jag orkar inte.

"och jag som bara leta efter någonting som aldrig fanns"

Nu ska jag duscha och äta korvmacka.

Okej, nu har jag faktiskt pluggat effektivt i en timme. Och om "skriv vad du har på dig" inte är med på provet imorgon blir jag på riktigt sur. För det har jag lärt mig hur man säger... typ. 

Hur jag TROR att man kan säga det:

Oggi porta una maglietta nero e un la sciarpa blu. Io ho un marrone la felpa e una la gonna nero. Io ho un paio scarpe rosso e un paio [insert italian word for strumpbyxor here] i fiori.

Det borde betyda typ:

Idag har jag på mig en svart tröja och en mörkblå halsduk. Jag har en brun kofta och en svart kjol. Jag har ett par röda skor och ett par blommiga strumbyxor. 

Får bara se till att ha på mig det imorgon nu också då.. och om någon kan italienska och läser det där och skrattar åt mig nu. Sorry men cut me some slack. Fick precis g i steg ett liksom.

Fuck my life.

Har just insett hur dåligt italienskaprovet kommer att gå imorgon.... kommer aldrig lyckas lära mig allt det här i tid.

Tack för att ni är så fina!

Tänkte liksom skita i allt ikväll också. Skrev ett litet tweet på twitter som enbart löd: #äterostbågar
och sen kom jag på hur fina endel människor är igen.
Två minuter senare hade Vanja, Maja, Erika och Matilda svarat på mitt tweet med saker som: #äternutellamedfingrarnadirekturburken #ätervinägerchips #trorjagskagöralitedipptill #stårenäppelpajiugnen osv. och jag blev så glad. Så sjukt glad! Twitter är så fint! Jag kan inte släppa det och tjatar om det hela tiden! Och sen skriver Erika:

Tycker jättemycket om hur @LinaYoda och jag kan citera låttext efter låttext, och bli lika lyriska varje gång vi kommer på en riktigt bra. Appropå ingenting liksom. 

Så nu har jag ryckt upp mig, jag ska inte skita i det här. För det finns fina människor i mitt liv! Jag har jättefina vänner! Så nu ska jag ta tag i mig själv och plugga italienska! 
#Bralina

Assuming that all things are equal, who'd want to be men of the people, when there's people like you?

Ungefär såhär produktiv var jag på fotolektionen idag:Ja, ni förstår ju själva. Speciellt när blogg.se fuckar upp färgerna.

Sånt här väder är det idag. Jag njuter.

img_3082 (MMS)

Sånt här väder är det idag. Jag njuter.


...

Att vakna i soffan nu och veta att man börjar skolan om 7 minuter...

Fina människor <3

Har liksom inte riktigt pluggat till svenskaprovet imorgon. Jag som började ta tag i det här igen.
Spenderade kvällen på Café Mineur med Erika. En promenad i regnet och 30 minuter på hemköp senare begav vi oss hemåt. Jag skulle vänta på tåget i 30 minuter och hade ingen bok med mig och fick låna Bridget Jones av Erika. 

Endel människor är fina. Endel är mindre fina.
Alla de människor jag umgås med är fina. Riktigt fina faktiskt.
Tog bort en person från facebook idag. Jag tar aldrig bort människor från facebook.
Den personen var inte fin.

Nu tänkte jag fortsätta lyssna på musik och glo i taket med min rubiks kub balanserandes på pannan.
Förbereder mig på mitt första ig som kommer att komma på morgondagens prov.

The soundtrack of my week


Det fina med twitter.

Jag gav upp pluggandet i skolan. Åkte in till stan och Café Mineur istället. Har nu skrivit till en minut till på min engelskaredovisning (den ska vara 5 minuter, so far är min 2 minuter och 12 sekunder, making progress)

Sen gav jag upp, gick in på twitter och såg att Erika efterlös sällskap. Jag svarade att hon skulle komma hit och joina mig, nu är hon påväg in till stan. Det är det som är det fina med twitter. Skriver man och frågar om någon vill "följa på kinarestaurang/gå och fika/gå på bio/umgås i största allmänhet" på facebook så är det som mest någon som gillar statusen och man ba: av alla mina vänner, så är det ingen som vill umgås med mig... forever alone...
Men skriver man det på twitter så är det nästan alltid någon som svarar. Till och med när de inte kan skriver de "skulle verkligen vilja men har feber" eller liknande. Fuck facebook, på twitter bryr vi oss i alla fall om varandra.

Nu ska jag försöka räkna lite matte innan Erika kommer. See you.

Dumma dumma dröm, värdelösa dröm, skitdröm. Världens bästa dröm som nu är någon annans patent.

Har slutat nu. Försöker sitta kvar i skolan och plugga. Då det inte finns någon mening och motivation what so ever idag går det sådär. Obviously, eftersom jag är inne på blogg.se 

Vill åka in till stan, gå i regnet tills fötterna blöder och jag är blöt enda in på huden och bli sjuksjuksjuk. Vill sätta mig på ett café och dricka coca cola. Titta på bra tv-serier och bara vara ifred.

I min skola finns det för mycket människor. Människor som tittar, tittar på mig och jag vill bara titta tillbaka men egentligen tittar de nog inte alls. Varför skulle de titta på mig överhuvudtaget liksom?

Tror jag skiter i det här. Skiter i mattestugan jag tänkt pallra mig till senare i eftermiddag, skiter i engelska redovisningen jag försöker få ihop. Skiter i svenskaprovet imorgon. Skiter i italienskaprovet och historiaprovet och tyskaredovisningen och matterapporten och tar lov i förtid. Tar en sväng till Sveg. Mamma och pappa. Åker till Köpenhamn. Går på konsert. Åker tillbaka till mamma och pappa och bara skiter i allt.

Ta hand om mig.
Snälla kan inte någon bara
ta hand om mig.

För frukost är dagens viktigaste mål.

Ska bara göra en macka först.

...

Brutalt lite sömn och försovit mig. Men nu ska jag gå till skolan i alla fall. Kommer ju bli typ.. 15 - 20 minuter försenad eller något sånt? Jag som skulle ta tag i det här nu. Aja.

The thought alone is killing me right now.

Hulkar på golvet, försöker desperat smälta in i bakgrunden.
(tänk på kyrkogården, tänk på kyrkgården, tänk på kyrkogården) 

Skitord. Skitmusik. Skitkänslor. Skitliv.

Fuck this shit.
Fuck everything för det finns
ingenting och 
det blir fan inte bättre.

Det blir inte bättre!
Tänk på kyrkogården, två timmar, jag frös nästan fast på stenen men du sa allt jag behövde höra.
Allt jag fortfarande måste komma ihåg.
Jag släpper inte taget om min rubiks kub. Kramar den hårdade och hårdare och mina knogar är vita nu, den har alltid ingett någon slags säkerhet. Kramar den bara lite hårdare men det spelar ingen roll för om jag inte har musik och jag inte har ord, vem i hela jävla helvete är jag då!?

När man förlorat två av de absolut största delarna av sig själv,
då blir det fan inte bättre.

Detta gör mig seriöst ledsen.Sticker till skolan nu!

Det där med att bege sig till skolan lite tidigare gick ju sådär... istället tog jag en välbehövd sovmorgon och nu har jag duschat och bara softat hela förmiddagen. Ska gå till skolan nu så jag är där en halvtimme innan lektionen börjar, tänkte köpa mig någon slags brunch och sen plugga lite extra till provet. 

Såhär känner jag inför att jag tagit tag i mitt studernade igen:Plugghästen är tillbaka!

Shit vad jag ligger i med pluggandet ikväll känner jag. Pluggade tre timmar på Café sten Sture (ändrade mig på vägen in till stan och åkte till mitt andra favoritcafé istället, som även det ligger i Gamla stan) då jag skrev klart mitt reportage och pluggade inför tyska provet imorgon. Och nu har jag gjort så långt jag kan på keynoten som ska lämnas in som redovisning av uppgifterna i Foto A! Och så har skrivit upp en fin lista på vilka bilder jag måste ta i Foto A också! Nu ska jag äta något och titta på The big bang theory. Sen ska jag sova. Imorgon börjar jag klockan 3 men tänkte bege mig till skolan tidigare för lite plugg :) 

Så godnatt!!


Jag igår innan jag och Vanja stack iväg till Rikard! :)

You color my world!

Förra fotolektionen var uppgiften att fota färger och helt ärligt är fotolektionerna en av mina stora höjdpunkter på veckan! För shit vad roligt det är att fota när man faktiskt börjar fatta vad man håller på med! :D

Här är några bilder från förra lektionen, då vi som sagt alltså skulle fota färger:

Synd bara att färgerna blir så dåliga när man lägger upp dem på blogg.se :( Ni ska se originalbilderna! Där snackar vi skarpa färger! :D

Café Mineur

Nu beger jag mig in till stan och mitt favoritcafé. Bjussar på lite bilder från stället, snodda från deras hemsida.


Min nya kjol

Införskaffade en ny kjol för någon dag sen. Fin fin är den:Man kan ha den såhär:Eller såhär:I really really like it! :D

Som Rikard sa: What happens on (insert address here) stays on (insert address here)

God morgon!

Ska käka lite frukost och sen åka in till huvudstaden och plugga plugga plugga. Var en sjukt roligt kväll igår och "Rikard was here :,)" på min arm och "vad det nu stod på spanska" på min rygg tar jag nog tag i senare ikväll. Blå spritpenna, kan bli intressant på badet på tisdag när jag har det på ryggen. Om jag ska vara med det vill säga. Beror lite på mitt öga. 

Men nu: FRUKOST!Hej svejs / Slitenbrud_94

Nu inte bara impulsgår vi på bio. Nu impulsfestar vi också :)

Vanja ringde mig "nej men du, jag tycker vi ska gå på den där festen ändå"
Sagt och gjort, nu slänger man i sig middag och Vanja är påväg hit!

Äh, jag är ju bara 17 år. Tvådagars överlever man ;)

För det är ju faktiskt jul snart.

Hade inte så mycket att göra så jag roade mig med att skriva ner lite filmer och cd-skivor jag vill ha i julklapp! Here you go:

Ed Sheeran - +30 seconds to mars - This is war
Pfemme records - Ingen är bara här för att dansa
McFly - Above the noise
Simple Plan - Get your heart on
The Maine - Black and white
The Maine - Can't stop won't stop
Dirty dancing 1 och 2


Step up 1, 2 och 3Fast and furious fiveOsv osv osv. När det gäller mig och filmer så kan man inte misslyckas så länge man inte köper en skräckfilm eller en fransk film ;) Check this out!

Kolla! Mitt öga är ju typ bra igen!Det är ju fredag! :D

Slänger i mig middag nu och sen ska jag bege mig hem till Vanja och sen ska vi på feeeeeeeeeest! :D

Idag är en "jag vill inte röra på mig dag"...

Idag är en "jag vill inte röra på mig dag" Uppenbarligen, eftersom jag börjar om 16 minuter och fortfarande ligger kvar i sängen. Skit också.


Här håller jag till :)

img_0969 (MMS)

Här håller jag till :)


Här spenderade jag kvällen med Vanja! :) p...

img_4696 (MMS)

Här spenderade jag kvällen med Vanja! :) pluggeliplugg på ett av mina två favoritfik! :)


Update.

Impulsåkte till Vaxholm. Promenerade med en av de absolut bästa människorna jag någonsin har träffat. Spenderade två timmar i minneslunden på en kyrkogård i fullmåne med djupa samtal om religion, politik, rasicm, jämställdhet men viktigast av allt, känslor. Mörkret tillät ord man inte får säga att komma ut och jag tror det var bra. Försökte sen ta mig hem levande. Och vilken historia det blev av den hemfärden alltså.

Den korta versionen:
Mitt batteri på mobilen dog. Jag ville ha daimglass. Genade över motorvägen för att komma till seven eleven. Insåg att det inte var värt att vänta på bussen och började gå. Insåg att jag inte ens visste var jag egentligen var. Försökte undvika den läskiga tunneln vilket resulterade i att jag ramlade ut ur buskaget med ett skrapat knä och trasiga strumpbyxor. Promenerade vidare mitt i vägen för att hålla mig så långt bort från skogen på båda sidorna som möjligt. Tog mig till Tibbleskolan. Frågade en trevlig själ om klockan. Tog bussen hem 4 minuter senare. Nämnde jag att klockan var halv tolv och att jag är livrädd för mörker? Nej, jag kanske glömde det.

Sen kände jag mig inspirerad eller något och skrev ihop det där högtidstalet till svenskan. Det blev ett till min syster på hennes födelsedag. Brabra. Nu tänker jag gå och lägga mig. Ska upp om 5 och en halv timme. Måste börja sova mer igen. God natt.

Går till skolan nu.

Det där med att komma till skolan innan 10 gick inte så bra. Men nu ska jag faktiskt börja pallra mig dit. Med mitt öga som gör ont. Med min mage som vill ha mat mat mat (ska lösa det när jag har kommit till skolan) och med min ångest över alla dessa skoluppgifter som jag liksom har förträngt lite halvt. Och såhär ser mitt öga ut idag:

Det blir ju bättre i alla fall :) Ogillar dock att jag typ inte kan sminka mig p.g.a. detta.. :(

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.

Hade liksom tänkt gå till skolan vid åtta och plugga tills tyskan börjar klockan tre imorgon. Men nu är klockan liksom tre på natten och jag vill inte gå upp om fyra timmar. Men om jag försöker vara där till 10 i alla fall då? 

Hehe..

Stuck in her daydream, been this way since eighteen.

Om exakt tre månader och en dag är jag 18 år gammal. Då ska jag skaffa ett hemköpskort och försöka få lite ordning på livet på riktigt. Ser det mer som slutet på en jobbig period i mitt liv än början på resten av mitt liv. 

Då ska jag tatuera in "words" i nacken vare sig jag får det i present av mina föräldrar eller inte. För att det är det enda som någonsin faktiskt har varit viktigt för mig på riktigt. Ord. (förutom mina nära och kära såklart) För att det är det enda jag antagligen inte skulle kunna leva utan. (även här förutom mina nära och kära såklart) Och jag behöver ha orden med mig, var jag än är, hela tiden. Tror det är det som är den felande länken i mitt liv just nu, ordens frånvaro. Jag kan ha glömt bort dem längs vägen, är osäker, men jag behöver ha tillbaka dem. Bli påmind om att man aldrig kan tappa dem på riktigt.
För orden sitter inte i pennan, de sitter i den som håller i pennan.
Och jag behöver påminna mig själv om det, hela tiden, jag behöver veta att jag alltid har dem med mig. För om jag bara kommer ihåg det, så löser sig allt det där andra alltid på något vis. Därför mamma (eftersom du frågade), vill jag tatuera in "words" i nacken.

Sen ska jag sluta drömma tror jag. Sluta med allt som får mig att må dåligt. Däribland att drömma. Sluta ha förhoppningar för man blir bara besviken. Börja leva i nuet och sluta låtsas att jag inte bryr mig om något. 
Mest av allt ska jag börja känna igen. Ta tag i det där som jag aldrig har erkännt för någon annan än min svarta anteckningsbok. Det är dags nu. 

Men jag behöver nog de där tre månaderna och den där dagen för att förbereda mig.
För det kommer inte att bli lätt. Men det kommer att vara värt det.


"She's stuck in her daydream, been this way since eighteen."

Om exakt tre månader och en dag är jag 18 år. Då ska jag sluta drömma. Och börja leva istället.

Några klänningar jag önskar att jag skulle passa i

Kom på att jag inte äger en enda finklänning och gick därför in på nelly.com och tittade lite. Blev mest ledsen för att jag inte skulle passa i någon av dessa:
Bridget funkar alltid!

Efter över en timme med "fruit ninja" spelet på min mobil har jag nu kommit på ett bra alternativ till att lära mig hela ordboken utantill. Bridget Jones dagbok - here I come! :D

Jag vill göra något.

Nu är jag brutalt uttråkad. Funderar på att börja stryka under saker i mina Harry Potter böcker. Men de känns lite för heliga för att rita i.. det är antingen det. Eller lära mig hela min svenska ordbok utantill.. typ.

Citat Tom Fletcher "something's wrong with Marvin"

Något roligt mitt i allt detta självhat:

När jag var hos ögondoktorn här om dagen och de skulle ta prover i mitt öga så ville jag mest dö, så ont gjorde det. Och när jag överlevt första provtagningen och jag inser att "oh no, hon kommer att göra det en gång till" så säger Vanja (som för övrigt är världens finaste vän som spenderade hela sin lediga dag i ett väntrum med mig för att jag behövde hennes mentala stöd!) "Tänk på något roligt, något du gillar! Tänk på McFly!" och jag fick upp den här bilden i huvudet och började skratta när hon tog provet:


Hahahahahaha xD You got to love Photobooth! Och Tom Fletcher.... :$

Saker man önskar att man kunde glömma bort.

Kom precis fram till att jag ogillar min röst på alla möjliga sätt. När jag pratar, när jag sjunger osv osv osv. Tror allt blir lite bättre om jag bara är tyst i största allmänhet. Denna insikt förstörde min dag rejält och jag har redan raderat min spellista med låtar jag gillar att sjunga från spotify. För att slippa må dåligt av att jag så gärna skulle vilja sjunga med.
Nu tänker jag gå och köpa en film. Och glass. Och vitchoklad. Och hallon. Och coca cola. 

Men mest av allt, varför i hela helvete har ingen sagt något?!
Inte okej.

Jag måste bara få skrika färdigt. Sen ska jag vila stämbanden.

Mitt inte så glamorösa liv passar mig alldeles utmärkt. Har kommit fram till att det inte funkar att ligga under täcket och lyssna på "skjut mig" musik. Det mår man inte bra av.

Så istället har jag börjat göra saker som jag vet får mig att må bra - kanske inte på en gång, men det funkar alltid tillslut. Spenderade 20 minuter vid filmavdelningen på Åhléns. Tänker gå dit imorgon igen. Då kanske jag till och med köper en film. Läste mina favoritkapitel i mina böcker. Dricker coca cola ur ett vinglas och tänker på hur glad jag blev när jag fick de där vinglasen som jag önskade mig. Och just nu sitter jag mitt vardagsrumsbord och stryker under saker i dessa älskade böcker - det känns lite mer som mina böcker då. De känns mer använda, älskade. Och nog är de älskade allt. Böcker är något av det bästa som finns och jag blir så avundsjuk på endel ordformuleringar och Markus Zusaks förmåga att få det att framstå som att till och med döden har känslor. Äter satsumas och dricker mer coca cola. 

Lyssnar dock fortfarande på den där spellistan vid namn "Vem ringer man när man inte vill leva?" hade jag ägt boken den meningen är snodd ifrån (Jag vill inte dö. Jag vill bara inte leva - Ann Heberlein) så hade jag strukit under den meningen vid det här laget. Men det gör jag inte så jag nöjer mig med att lyssna på spellistan så länge. Man kan ju inte må bra hur som helst, hux flux liksom. Men man kan ju börja någonstans. Och Kentlåtarna i den här spellistan läker mig lite just nu. Så deppmusiken får stanna kvar ett tag till. Så fortsätter jag stryka under fina meningar i fina böcker som är så mycket mer än ord så länge.


"Låt mig gå i bitar. Jag har gjort nåt så dåligt igen.
Låt mig ha ont. Låt mig skrika färdigt. Tills bröstkorgen blir tom.
Låt mig spricka sönder. Det har jag verkligen förtjänat." 
- Stenbrott ; Kent

För som en klok Mr. Håkan Hellström säger så måste man dö några gånger innan man kan leva.

En ny fruktskål

Har för övrigt införskaffat en fruktskål idag :)Eller jag kanske ska kalla det för en "satsumasskål" istället? :D

Tog mig i kragen.

Jag kom fram till att detta inte funkar längre:


Tog ingen bild åt andra hållet... för det såg värre ut...

Så jag tog tag i fördärvet av två veckors disk och det allmänna kaoset jag har skapat här hemma och nu ser det ut såhär:Allt känns helt plötsligt så mycket bättre :)

Ögon update

Mamma frågade hur ögat ser ut nu. Well, ungefär såhär:Hej, idag ser jag ut som sju svåra år.


Letade fram den där tröjan igen. Och en jättestor halsduk. Nu ska jag vänta på bussen och sen ska jag till Täby centrum. Måste köpa lite grejer. Sen åker jag hem igen, lägger mig under täcket i soffan, tittar på film och tycker synd om mig själv. En sån dag har jag idag.

Lite tröstshopping!

Köpte en ny skjorta och ett linne inne på Gina Tricot igår :)


Så ser de ut :)


Och så ser mitt öga ut idag..... ont gör det också.

Sometimes the sickness is the cure.

Okej, jag har en ny favoritlåt med All time low:Jag ser suddigt..

Mitt öga samarbetar ju som sagt inte. Och ungefär såhär bra ser jag med det just nu:Jämfört med det här så är det ju inte så himla roligt liksom:RIP Steve Jobs

Tycker att det är sjukt sorgligt att Steve Jobs är död! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om det egentligen men RIP Steve!

- sent from my iPhone


Mitt öga

Ja det har ju inte precis blivit bättre under dagen.. Men nu har jag fått medicin i alla fall! :)


Danderyds sjukhus

Vanja: Hur kommer det sig att sjukhus alltid ser så välkomnande ut?

Jadu, det är en riktigt bra fråga..


Jag bjuder på ett leende.

Bara för att jag inte kan le på bild så lyckades Kajsa fota mig när jag skrattade hysteriskt igår. Och bara för att jag inte är den som är den så bjussar jag såklart på bilden:


Och med tanke på hur jag sitter kan man ju snabbt räkna ut att Vanja fick ett par bilder på detta också :P

Fotolektion :)

Igår hade vi fotolektion igen (och jag har kommit fram till att jag vill ha en systemkamera) 

Jag, Vanja, Kajsa, Erika och Felicia gick omkring och fotade med olika skärpedjup. Sen upptäckte jag att det var roligare att knäppa random kort på folk än att faktiskt göra uppgiften :)


Några fina bilder: (några är tagna av Kajsa också)


Fuck my immunförsvar.

Idag samarbetar inte mitt öga, eller, det gjorde det ju inte igår heller. Men idag samarbetar det verkligen inte. Och den där jävla tanten i telefonen på vårdcentralen borde verkligen skaffa ett nytt jobb. Snacka om osamarbetsvillig! 
"Kör med anti du!" - ja för det lär ju hjälpa, man får ju för i helvete inte ens ha anti i närheten av ögat! - så nu har jag lessnat. Så fort Vanja har slutat åker vi till akutmottagningen på Danderyds sjukhus (nej, jag tänker inte åka dit ensam). Jag ser nämligen knappt någonting, det gör asont och jag kan knappt blinka. Detta är inte alls bra. 


Tro mig, det ser mycket värre ut i verkligheten :(

The first Lina pose!

Kollade igenom min bilddagbok för jag letade efter en speciell bild från typ 2008 (hittade den gjorde jag också) och hittade även denna:


Min första "The Lina pose"

Den här ju dock förändrats en aning med åren då den nu mera ser ut typ såhär:Förhoppningsvis lite charmigare i alla fall...

Godnatt då.

Tänkte försöka ta tag i det där med att börja sova igen. Så nu ska jag gå och lägga mig fast klockan inte ens är tio! Och imorgon ska jag inte gena där man kan kapa en kilometer när vi ska springa på idrotten! Ska ta tag i det här nu!

Förövrigt så kan jag inte sluta skratta åt trosorna Anna fick låna på sjukhuset, hahahahahahahahahaha:


Kommer aldrig att förstå det där med kattanten.

Kom precis hem. Har spenderat eftermiddagen (efter skolan alltså) i Täby centrum. Köpte skolmaterial för 100kr.. kändes lite värdelöst.. och sen satte jag mig med en macka från subway och skrev på en bänk. Gick inte speciellt länge innan en typisk katttant - ni vet en sån som lätt skulle kunna ha 40 katter hemma - fångade min uppmärksamhet. Hon hade 9 tepåsar i sitt glas och hennes te liknade väl mer kaffe. Där satt hon i typ en kvart, doppade sina tepåsar och tittade på sin mat. Jag tänkte att "jaja, hon väntar väl på att hennes te ska bli klart innan hon börjar äta och hon kanske gillar JÄTTESTARKT te.." men sen, ja sen, då reste hon sig upp och gick!!! Hon gick! 
Åt inget av sin mat, drack inte sitt te! Hon bara gick! Jag fattar fortfarande ingenting...

Nu ska jag i alla fall äta chips och ha filmkväll med mig själv, har bestämt mig för att imorgon börjar mitt nya liv. Ta tag i mina sömnrutiner, mitt skolarbete, min kost, det där med träning som jag höll på med förut osv osv. Ja, imorgon alltså.

For the record, we were never friends.


Har kärat ner mig totalt i den här låten.

Nu saknas det bara en röd och en mörkgrön. Sen är jag good to go :)

Jag har förövrigt införskaffat en mörkblå halsduk :) Den är lika som min beigea bara att den är mörkblå :)Back in Stockholm!

Och så är man back in Stockholm! Har diskat eftersom jag inte hann göra det innan jag åkte och det kändes sådär kul när man kom tillbaka.. Nu ska jag äta nudlar och titta på the mentalist! :DFika med Anna

Sitter nu på konditoriet i Sveg med Anna :)

Annas mål med dagen är att lyckas äta upp den här:


Saker :)

Lovade ju även att slänga in en bild på det vi köpte på dollarstore så då gör jag väl det också nu när jag ändå är igång då :)


Gårdagens middag

En liten bild på min och mammas enkla middag för två igår. Vi åt plankstek (som är min favoritmaträtt - i alla fall när mamma gör den) och hade det jättemysigt :)


Godmorgon!

Har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen och degar. Sen ska jag träffa Anna! :D vet inte vad vi ska göra dock, men vi brukar alltid lyckas hitta på något :)


What's up?

Mamma spelar wordfeud på min mobil i köket. Irriterar sig på att hennes motståndare svarar långsamt. Jag sitter i mitt barndomsrum och sjunger. Vi ska snart titta på Die hard - die harder och imorgon ska jag träffa Anna. Ge henne sin alldels för försenade födelsedagspresent. Igår tittade vi på pirates of the caribbean 4. Men tydligen somnade både jag och pappa i soffan (det verkar vara genetiskt) Var även på en Johnny Logan konsert i kyrkan med mamma, pappa och Vivianne igår (om du inte vet vem det är - spotifya honom, du kommer att kunna massa av låtarna. Annars är det på tiden att du lär dig dem.) Idag har jag och mamma ätit jättegod middag (visar bild sen någon gång) och varit på Dollarstore och handlat grejer (visar bild sen någon gång)
Har sovit dåligt men länge inatt, ätit världens frukost och blivit matad av mina föräldrar i största allmänhet.
Cyklade till ica och köpte en ingredients jag och mamma glömde och lånade mammas kajal eftersom jag glömde min i Stockholm. Spelade lite på pappas gitarr och tittade på bilden på mig och Ingemar Stenmark.

Jag har förövrigt en crush på skolans snyggaste kille. Kommer aldrig våga berätta det för honom och nöjer mig istället med att heja på honom i korridoren och cyberstalka honom på facebook. 
Så, nu vet ni var ni har mig.