Julklappstips

Okej, nu dör jag. De här tröjorna vill jag verkligen ha i julklapp insåg jag precis ;)
Köp till mej och jag blir lycklig.. lägger in de i vill ha ordning, bara ändå liksom ;)

De är från www.shirtstore.se


http://www.shirtstore.se/penny-knock-knock-tshirt-p-3264-c-496.aspx


http://www.shirtstore.se/the-big-bang-theory-tshirt-p-3257-c-496.aspx

http://www.shirtstore.se/banksy--laugh-now-p-3266-c-491.aspx

http://www.shirtstore.se/ace-ventura-p-211-c-496.aspx



http://www.shirtstore.se/yippekayay-motherfucker-p-822-c-496.aspx

Och just det, inga tjejmodeller (blääää) och inte tajt för då dör jag..

Haha, jag skriver ju som om någon faktiskt skulle köpa någon av dessa till mje, men aja, man kan ju hoppas ;)

Nej, nu ska jag faktiskt kolla på one tree hill..

Lite bilder

La precis in massa bilder från telefonen till datorn. Tänkte lägga in några här så ni får se lite vad jag har gjort medans jag inte haft något internet.. dock är de flesta från idag tror jag ;)


Marren är fult koncentrerad under matte lektionen (egentligen höll hon på att rita upp en spelplan)


Såhär fokuserad var jag ;)


Jag och mamma köpte en chokladask, sen skulle vi dela. Det blev ju väldigt jämnt... -.-' Den till vänster är min btw.Dock fick jag alla goda så det är lugnt ;)


Anna och Becca innan so:n idag


Marren idag innan so:n


Måste faktiskt säga att jag blev riktigt nöjd med min framsida till inlämningsarbetet ;)


Såhär ser det ut i Sveg idag... inga kommentarer.


Skulle hjälpa mamma att räkna julkulorna som hon hade i skyltfönstret. Såhär slutade det, fast det blev en rätt snygg bild (Y)


Sen hittade jag en stor som var rolig att knäppa ego bilder i ;)


Nej, nu orkar jag inte lägga in fler bilder. Det här inlägget tog en timme och jag hatar att blogg.se är så segt på kvällarna!

Nu ska jag kolla på one tree hill, jag ligger ju efter ;)


Nu tror jag att jag dör

Vårat internet är back on track! Jag tror att jag dör.
Det tog mej och pappa över en timme att koppla in alla nya grejer och att fixa med installationer. MEN NU FUNGERAR DET!


Sista November

Sitter hos mamma och äter choklad boll, kaka och dricker cola. Vadå, Måndag är ju lilla lördagen, eller var det onsdag?? ^o) Haha. Like I care liksom xD

Idag har varit en tråkig dag på skolan, allt har bara varit allmänt tråkigt (lektionerna syftar jag på nu)
MEN, det finns några bra saker med idag.
Dougie fyller år..som sagt.
Enligt telia så ska vårat internet börja fungera idag!!! (om det gör det så kommer ni att märka det senare idag)
Jag hittade mitt headset (!!!) Ni kanske inte ens vet om att jag har tappat bort det ? Jag har i alla fall inte vetat var det har varit sen jag kom hem från Stockholm. Men nu har jag hittat det, i fickan på min tröja (Y)

Nu ska jag fika klart och sedan räkna julgranskulor...
Ha det.


Congrats!

Grattis på 22 årsdagen Dougie!!

Idag fyller Dougie Lee Poynter 22 år. För er som inte vet vem han är, även om jag tycker att det är dags att ni ska ta reda på det nu om ni inte redan vet det, så tänkte jag berätta att han är basist i McFly (bara för att göra det enkelt för er)

Så, ännu en gång. GRATTIS DOUGIE!


Julskyltning

Hej hej igen..
Imorgon ska vårat internet börja fungera igen (enligt telia) sen får vi ju se hur det går med det...

Just nu sitter jag hos mamma med Marren, det är julskyltning i sveg ikväll. Dock är det ju sveg vi pratar om så det tar ju typ högst en kvart att gå runt i alla butiker. Och alldeles nyss var pappa och hans band på centrum och spelade tre låtar från deras skiva som de släpper idag (Y) Great, det lät bra. Även om jag redan har hört den där skivan sjutioelva gånger så är den fortfarande helt okej, inte precis min musiksmak men helt okej ;)

Nej, nu ska jag vara social mot Marren.
Ha det bra.

Btw, så fyller Dougie år imorgon!!

Och så har man överlevt ännu en vecka

Hej hej,
den där grejen som telia skulle skicka har kommit.. men vårat internet kommer ändå inte börja fungera förns den första tror jag att det var. Okej, vem försöker jag lura? Det var den första, jag har stenkoll, jag räknar dagarna... *skäms*

Idag hade jag tyska prov, det gick bättre än jag trodde att det skulle göra men det gick antagligen inte speciellt bra. Man vet ju aldrig när det gäller mej och tyska, ibland har jag faktiskt mina stunder.

Igår var i alla fall en hemsk kväll, jag hade panik över tyskaprovet, och jag var så sjukt stressad, hade ångest, och små depprisioner i omgångar. Och i onsdags på biologi provet var sånt med, och det var inte bra saker för det var psykiska störningar.
Så, viktigt medelande till alla lärare:
Sluta lägga alla prov före loven, vi får alla prov samtidigt och sen inga prov alls emellan! DÅLIG IDÉ. Ni ger oss elever psykiska störningar... -.-'


Det var faktiskt lite roligt dock igår när Marren skickade sms till mej runt 21 om tyska provet.
Marren: Ska vi kunna hela 26 osv? <3
Jag: Ingen aning. Jag har gett upp tyskan för länge sen. Nu kollar jag på Sagan om de två tornen, dricker cola och äter kinasnacks ;) <3
Marren: Haha, pucko, haha :P <3
Jag: Haha. Tro mej. Om det är något som är lugnande när man har panik över alla prov så är det Sagan om ringen, cola och choklad. ;) Igår strök mina maltesers med. Jag tror inte att vårat provschema är hälsosamt för min vikt ;) <3
Marren: Haha, okej :) Haha, vad tror du att jag köpte en extre chokladboll för? :P <3

Ni kanske inte hängde med, men kul var det ;)
Nu ska jag hjälpa mamma att skylta fönster


Jag kände att jag behövde titta på någon snygging nu. Ni får tycka vad ni vill, men jag tycker att han är snygg ;)

Halvvägs

Nu åker jag och mamma hem, vi har skyltat två av fyra fönster. Imorgon är en ny dag ;)

Fem dagar kvar..

Hej hej gott folk.
Om fem dagar kommer mitt internet antagligen att börja fungera normalt igen (Y) Tummen upp för det.

Idag har varit en ganska rolig dag på skolan, först hade vi hemkunskap, vi skulle göra fiskburgare men det slutade med att jag och Marren hade gjort panerad fisk med potatisklyftor och bakat grova tekakor, fiskburgare var det ja ;)
Vi gick en halvtimme på över tid så våran lärare hann inte äta någon lunch eftersom att när vi slutade var det 10 minuter kvar tills biologin började (och vi har honom i det) Sorry, Magnus.

Sen hade vi biologi prov, det gick nog ganska bra, förhoppningsvis. Kul att jag fick veta att vi skulle ha det igår så jag pluggade biologi i två och en halv timme i streck igår. Det var inte roligt. Och sen var jag så trött så jag bestämde mej för att titta på en film. Sagan om ringen blev det, dock orkade jag inte se hela och stängde av, ni som känner mej vet att det är illa när JAG inte ORKAR se på Sagan om ringen..
Aja, sen hade vi slöjd. Jag fick in världens "flo" hur fort som helst, dock skulle vi på lucia träning en halvtimme efter att vi hade börjat. Det var helt okej, inte speciellt roligt men inte speciellt tråkigt heller.
Sen hade vi matte, jag och marren satt i ett grupprum och spelade något aktie spel hela lektionen, ska jag vara ärlig så dissade vi spelet efter halva lektionen och spelade yatzy istället ;)

Efter skolan hade vi spelning och det var faktiskt riktigt roligt.! Vi kommer att äga på Grand Prix i Maj, eller så kommer vi att floppa totalt ;) Förhoppningsvis så blir det den första. xD

Nu ska jag utnyttja mammas internet så mycket jag bara kan innan mamma och jag ska gå på knuten och äta och sen ska vi spendera kvällen här med att skylta hennes skyltfönster.. kul.

Jag har spenderat tio minuter krypandes på golvet, för att försöka få datorn att förstå att jag satte i min usb-adapter till minneskortet. Men men, så kul skulle vi tydligen inte ha. Så nu får ni överleva utan bilder ;)

Back to basic

Hej hej,
Igår kom jag hem från en underbar helg i Stockholm!
Vi var på New moon, och jag måste säga att jag personligen tyckte att den var bra. Men det kan bero på att jag är en sån person som helst inte jämför filmen med själva boken. Visst jämför man ju lite, men man måste försöka se dem som två olika saker. Vilket de faktiskt är. Jag menar, alla fattar ju att det inte går att göra filmerna lika bra som böckerna, och nu syftar jag inte bara på Twilight. Kolla på Harry Potter liksom.

Men jag tyckte som sagt om filmen, det enda som jag egentligen störde mej på var att de har dumpat min favoritdel i hela boken, men men. Livet är hårt.
Och de som inte har läst boken och tittar på filmen kommer att avsky, jag menar verkligen avsky slutet, tro mej. Fast jag tyckte att det var lite roligt att de hade gjort sådär, fast samtidigt. Vadå Cliffhanger ;)

Resten av helgen har vi mest spenderat med att bara umgås. Och jag måste säga att det var helt underbart. Och jag grät på bussen hem sen, jag kände mej lite patetisk när tanten som jag satt bredvid började ge mej konstiga blickar.

Nu har jag i alla fall överlevt måndagen den här veckan också, och jag har alldeles nyss spenderat en och en halv timme med att plugga Kemi på biblioteket. Det känns som om bibliotikarien (stavning?) trodde på att jag var en ärlig person för egentligen tror jag inte att man får låna de där datorerna om man är under 18. Ni som har varit där vet vilka jag menar, de med stolar. Men när jag frågade om man kunde få det om man skulle göra skolarbete så tittade hon på mej några sekunder sedan frågade hon hur gammal jag var och sen gick hon och pratade med någon och sen sa hon att jag fick använda den. Men seriöst, egentligen, de datorerna är äldre än de som man får använda om man är under 18. Och vad skulle man kunna göra liksom? Är de rädda att vi ska förstöra datorerna? Kom igen. Aja, jag ska inte klaga. Jag fick ju låna datorn. Det enda som känns lite segt är att jag gjorde 37 av 77 frågor på en och en halv timme.. jag vill ha tillbaka mitt internet hemma nu känner jag.

Om några minuter ska jag och mamma åka hem, jag sitter ju på hennes jobb nu. Då blir det väl middag och vila. Jag har så sjukt ont i mitt ben efter gympan. Jag snubblade över en kon och den i stort sett "spetsade" baksidan av mitt högra lår. Nu är jag blå och svullen. Fråga mej inte hur det gick till, jag menar. En kon borde ju inte vara så stadig, den borde ju flytta på sej!
Men tydligen inte -.-'

Johanna är för rolig hon

Idag på elevensval (musiken) så var Johanna allt för kul ;)

Linnea skulle spela bas och det har hon inte gjort förut, så då försökte Johanna peppa henne lite.

Johanna: Men det är ju typ bara 3, typ 4... okej 6 ackord.

Alla börjar garva, och sen när jag och Linda håller på att härma det Johanna precis sagt lägger hon till lite frånvarande.
Johanna: Okej, 7.

Ni kanske inte fattar, men kul var det i alla fall. Och jag gjorde bort mej TOTALT, och när jag säger totalt så menar jag verkligen det. Fast vi ska inte gå in på några detaljer.

Btw, så åker jag till Stockholm imorgon bitti, då blir det att träffa kompisarna och sen ska vi på New Moon! Så jag uppdaterar antagligen ingenting i helgen...men ni överlever, ni har inget val ;)

Ha det gött.

Onsdag

Hej hej,
idag är det onsdag och vårat internet fungerar fortfarande inte. Det känns lite jobbigt, men men det kanske har kommit idag det vet jag inte för jag är inte hemma just nu.

Imorse hade vi sovmorgon till halv 12, snacka om skönt! Sen hade vi tre lektioner varav en var slöjd vilket betyder allmänt slappt ;)

Nu tänkte jag kolla runt på nätet lite innan jag ska hem.

På Fredag åker jag till Stockholm! Då ska jag umågs med mina underbara vänner Maria, Julia, Frida och Jennifer! Och vi ska gå på New Moon! Vadå jag längtar!!!!
Hoppas att jag inte missar bussen som går 08.15 bara ;P

Massor med skratt

På biologin var man ju sjukt smart.

Marren kastar ett sudd på mej, och det första jag tänker i ren panik är "Aliens anfaller!"
Kul att man är realistisk ;)

Måste säga att jag älskar min klass just nu, engelskan idag var så sjukt rolig. Våran lärare var i ett annat klassrum och vaktade några som gjorde prov så vi var ensamma i klassrummet. Och det som vi skulle göra var allmänt slappt. Så då spenderade vi hela lektionen med att prata om skolavslutningen i nian.

"Så super vi ner Lina, och sen kommer det att sluta med att hon badar naken i Ljusnan"
Nej, riktigt så roligt tror jag inte att vi ska ha.

Och Ola lägger till:
"Jag kan ta med saft"
Han skämtade btw xD

Nej, nu ska jag och mitt glada humör gå hem.

Ha det bra.

Skola

Sitter i biblioteket på skolan nu.

Tänkte bara säga att Tomas har åkt tillbaka till Östersund och att han tog med sej den bärbara datorn dit. Så nu har jag inget internet igen. Om ni undrar varför jag bara slutade uppdatera tvärt ;)

Nu ska jag gå och äta lunch, mums, or not.

Ha det gött så länge så hörs vi.

Godnatt eller något

Nu har vi kollat klart på film,
Die Hard 4.0 och jag är helt förälskad i de här filmerna, Bruce Willis är så grymt bra skådis, och så sjukt kaxig i filmerna. We like!
Och sen kollade vi på Fired up, vad ska man säga Nicholas D'agosto måste ju vara en av världens snyggaste killar och filmen är ju så sjukt kul!
Men nu tror jag att jag ska pallra mej till sängs, imorgon är en ny dag och då måste jag verkligen göra lite nytta känner jag. Jag orkade inte ens duscha idag, hoppas att min omgivning överlever en dag till ;)

Ha det gött!

Ändring i planen

Jag upptäckte att det var Die Hard 4.0 på tv nu, och mamma skulle kolla på den. Så då tittar jag på den med mamma istället, och sen kollar jag på Fired up. Vi hittade dessutom ostbågar i skafferiet ;)

Så fick det bli.

Jag bestämde mej för vad jag ska göra med kvällen.
Jag lyfte på baken och gick och hyrde en film, Fired up blev det. Jag vet att jag har sett den förut men den är fortfarande lika bra..! 

Så nu ska jag gå ut i köket och fixa något att tugga på till filmen, jag vet att vi har Maltesers och cola i kylen (Y)

Ha en bra kväll vetja.

Filmkväll kanske?

Jag har ingenting att göra. Det finns inget att göra här!!! 

Det är inget bra på tv ikväll, jag orkar inte kolla på dansbandskampen just nu. Det är repris imorgon halv 4 tror jag, utifall jag ångrar mej liksom.
Nej, vad tycker ni? Ska jag ta en dusch, (det ska jag i vilket fall som helst) och sedan pallra mej ut på Sveg och hyra en film, eller kanske tvärtom.
Hyra film, ta en dusch ?? 

JAG DÖR AV UTTRÅKNING (!!!!)

Jag är ju hur smart som helst

Nu har jag kommit på en till sak som ni kan nämna i min nominering till nobelsmarthets pris.
Jag lärde mej text tv på typ 2 minuter helt själv ;) Fan vad grym man är! Det var bara det som jag ville säga btw xD

Plugga..yeah right

Hej hej,
hittills har jag gjort exakt ingenting av det som jag skulle.
Jag har inte duschat, det ska jag nog göra när som helst dock. Jag har inte tvättat, mamma har tvättmaskinen och handtvätt kan ju gå och gömma sej.
Och mitt rum är för stökigt för att jag ska orkar städa det..
Jag tänkte plugga, jag vet inte om det stod med på min "ska göra lista" men det sket sej. Jag läste uppgiften och fattade typ ingenting! Varken på Matten eller Hemkunskapen, eller jag fattade ju själva uppgiften men inte hur jag ville göra det, så då skiter vi i det idag. Jag gör det imorgon istället ;) 

Jag tror att jag skriver mer istället, jag har gjort det sen jag åt frukost och det var riktigt kul idag, jag känner verkligen att jag har fått in mitt "flo" igen.. (Y)

Ska antagligen hjälpa mamma med maten sen också, haha, jag som inte kan laga mat (dock gör jag en sjukt god skinksås)

Godmorgon solstrålar

Nu har jag precis klivit upp.
Och det första man möts av är det här:

Jag tror inte att det syns på bilden men det bara vräker ner.. och det suger för jag vill ha sommar, nu nu nu! 

Idag tänkte jag skriva, tvätta och kanske städa mitt rum..
Men först, frukost!

Godnatt/godmorgon

Klockan är nu cirkus 10 över 3. Jag tänkte faktiskt pallra mej till sängen.
Imorgon är det Lördag, då ska jag.. vad tror ni??
Sova såklart :P Jag lär ju sova bort mer än halva dagen skulle jag tro, men sen kanske jag tvättar lite. Och kanske går jag och hyr en film eller två ;)
Men nu tänkte jag i alla fall gå och lägga mej, jag vet inte hur många inlägg jag har skrivit idag, men många blev det i alla fall. Som sagt så skulle jag ju försöka ta igen min dåliga bloggning under "inget-internet-tiden" som fortfarande håller på dock. Eftersom att vi fortfarande inte har något internet.
Nej. Godnatt eller godmorgon eller vad ni nu tycker passar bäst.
Nu går jag och lägger mej.

Over and out


Men är han nå snygg eller!!?

Dougie Poynter ftw!

Men tröööök

Filmen som jag ville se (fast and furious 4) dampade.. så då skiter jag i det nu, jag vet redan hur den slutar ;)

Det är ju roligare att sitta här om filmen ska dampa.
Nu är det ju bara synd att det går JÄÄÄÄÄÄÄTTE sakta att ladda ner saker, så det är ju liksom inte värt det. Annars hade jag laddat ner de två senaste avsnitten av one tree hill säsong 7 nu.
Men men, livet är hårt, (gammalt djungelordspråk)

Dagens dagens

Okej, nu är det sista, tror jag:

Dagens låtar:







Fegis.nu

Jag var rädd för att det skulle bli något läskigt på tv:n inom en snar framtid och då får jag mardrömmar, så jag var helt enkelt tvungen att byta kanal.
Tror ni att det här är säkert??

Lite ego stund

Bara för att jag har internet just nu så bloggar jag hur mycket som helst, hela tiden ;)


Shit vad jag är modebloggish med en rosett i håret ;)

Nej, nu ska jag sluta vara dryg i några minuter och göra något annat. Kanske skriva i min andra blogg? Ja, det låter som en bra ide, eller fixa något GOTT men ONYTTIGT att äta till filmen som jag snart ska gå och kolla på,, nej vi kör ett inlägg till först ;)

Jag ser ju hur slutkörd ut som helst ;)

Här tänkte jag tillbringa kvällen (liggandes) för kabeln till högtalarna räckte tydligen inte upp på själva databordet.. : /
Men sen kom Tomas och räddade situationen (med en skarvsladd)

Bestäm dej

Haha, det var lite roligt när vi kom fram till Plan A och B,


Anna: Lina, vad skulle du göra om du hade en pojkvän och han alltid ville hångla med dig?
Lina: Jag skulle typ börja dissa honom...
Anna: Men om du inte får välja på det då?
Lina: Då skulle jag prata med honom.
Anna: Nej, det skulle du inte...
Lina: Näe, men jag fick ju inte välja på att dissa honom.
Jag: Lina, vad skulle du göra om du hade en pojkvän och han alltid ville hångla med dig?
Lina: Jag skulle typ börja dissa honom...
Jag: Men om du inte får välja på det då?
Lina: Då skulle jag prata med honom.
Jag: Nej, det skulle du inte...
Lina: Näe, men jag fick ju inte välja på att dissa honom.

Så dumpar du honom

Under praoveckan har jag och Anna kommit fram till hur man dumpar en kille. Tänkte vara snäll mot er stackare som sitter hemma och undrar vad ni ska ta er till och skriva ner det här.
Plan A
- Dissa honom totalt, skyll på att du måste plugga tills han vid den typ 57 ursäkten själv inser att det är slut.
Plan B
- Säg det till honom personligen. Gör slut helt enkelt.
Plan C
- Härda ut till skolavslutningen och flytta sen och "glöm" att höra av dej.
Plan D
- Säg att du har gått och blivit homosexuell. Skaffa sen en kompis som du kan låtsas vara tillsammans med. När ryktet börjar gå får du härda ut till skolavslutningen och sen flytta.
Plan E
- Säg att du helt enkelt har en annan.
Plan F
- Precisera dej och säg att du har fått ihop det med han på knuten.

Funkar inte någon av tipsen ovan så kan vi säkert komma på något nytt smart ;)

YES!!!!

Finns det mycket mer att säga eller.
Det bästa Jihde har sagt på hela kvällen:
- Den som hänger löst med Reza är... det är Eddie.

Jag kom på en smart ide till

Vad säger ni om att vi reklamtävlar, ni vet vad jag menar.
Då kör vi då, 4:an btw, så att vi är på samma kanal ;)

Jaha, vad ska nu detta betyda? Nu tog ju reklamen slut.. -.-'
Jahapp, men glöm inte min smarta ide när ni ska nominera mej till nobels smarthetspris.
Mycket viktigt det där.

Fan vad smart man kan vara

Jag kom på att man kan se tv:n från dataplatsen.
Jag borde ju vinna ett nobelpris i typ.. öhm, smarthet??

Ikväll är jag ensam hemma hela natten, så jag tänkte att jag skulle försöka ta igen mitt dåliga bloggande lite. Blogga så mycket jag kan under så kort tid som möjligt typ ;)

Det enda jag egentligen kände att jag ville säga med det här inlägget var hur extremt smart jag är och att jag hittills är nöjd med svenska folket,
Reza hänger löst, nu står det mellan Eddie och Mariette.
Förstör inte min underbara kväll nu.
Fredag, idol, ensam hemma, INTERNET! (Kan det bli mycket bättre??)
Hoppas att reklamen är slut snart, är det bara jag som hatar reklam eller?

idol

Nej, nu 'r det dags för lite idol igen.
Hoppas att svenska folket fattar att de ska rösta som jag vill nu då ;)
Och kom inte och klaga på att jag får rösta själv, för det har jag faktiskt gjort.
Shit nu börjar det ju.

Internet, tillfälligt

Hej hej, i helgen kan det tänkas att jag uppdaterar lite oftare (Y)
Tomas är hemma, och han behövde internet i helgen för han ska plugga. Så vad gjorde han då?? Jo han tog med sej Idas dator hem och hennes trådlösa internet.
Lina likes!

Så Marren, du som tyckte att det var tråkigt att jag har varit dålig på att uppdatera nu under en tid, (förhoppningsvis så var det någon mer som tyckte det xD) Nu i helgen får du hänga med istället då, förhoppningsvis så kommer jag att ha tillgång till den här datorn rätt mycket. Dock ska ju Tomas plugga också.
Ikväll är det idol kväll, såklart.
Tove och Mariette var helt klart bäst ikväll.. Eddie och Reza borde hänga löst, om det blir så spelar det mej ingen som helst roll vem som åker ut ;)

Antar att man borde vara allmänt trevlig och skriva att Bagge ska krya på sej och hoppas att han inte dör i svininfluensan ;)
Ha en bra kväll gott folk, det ska jag..

lite skit har väl ingen dött av

hej hej,
nu sitter jag här och skitar ner fingrarna igen... pappa skulle byta batteri i bilen och då hänger man ju på.

Dock blir det inte så länge för det skulle inte ta så länge att byta batteri, sen ska vi på ica och pappa ska hämta ut ett paket som han skickade till sej själv (fråga inte)
Jag tänkte försöka inhandla dubbelhäftande tejp om det finns, för jag har börjat fixa med lite texter som jag ska sätta upp på kanten av min bokhylla. Ni som har varit på mitt rum har säkert sett att jag hade texter där förut, men nu ska jag byta ut texterna. Och jag insåg att häftmassa inte funkade så bra.. :(

Nu vill jag inte att ni ska tro att jag är i desperat behov av ett internet och att det är därför jag följde,vilket är en liten del till att jag följde med hit. Men egentligen så skulle jag hjälpa pappa med att fixa några grejer på deras hemsida som ni förövrigt kan titta in på vet jag ;)


Btw så fick pappa tag på telia på eftermiddagen. Och jag börjar bli irriterad nu.
Jag skrev ju att de sa att det skulle ta tre till fyra dagar eller hur? Och att det är typ 7 dagar sen nu.
Men idag så sa de att de nya grejerna skulle komma på måndag eller tisdag och att det sen skulle ta några dagar innan det började fungera igen.. jag börjar misstänka att det kommer funka lagom till jul -.-'


Nej, nu ska jag utnyttja den lilla tiden som jag har vid en dator och surfa runt på nätet.
Ha det bra.

Prao veckan är snart slut

Nu sitter jag hos mamma och väntar på att klockan ska bli 5 så att vi ska åka hem. Jag och Anna har slutat "jobba" för dagen men jag orkade inte gå hem..

Pappa fick inte tag på telia på förmiddagen (han hade inte tid att stå i telefonkö) men han skulle försöka fixa det på eftermiddagen..hoppas hoppas hoppas!

Ja, den här veckan har jag och Anna alltså praoat hos min mamma. Det har faktiskt varit riktigt kul, kanske inte själva praoandet men att få umgås med Anna i en vecka, det känns som om vi inte umgåtts så mycket på länge.. :(
Men mycket skratt har det blivit och det känns som om jag har kommit närmare Anna nu än förut ;)
Imorgon är sista dagen på praoveckan och sen är det "back to school"

Anna du kommer aldrig att få glömma
"Men ska inte du ha något att dricka eller"

Och mammas kommentar då..
"Men han kanske har stor"

Och jag
"Men oj, jag kanske ska stänga"

Haha, Anna det där kommer jag att leva på länge ;)  

Några citat

Med svarta fingertoppar och ett avslappnat psyke tänkte jag nog ta och pallra mej hem nu tror jag. Jag skulle säkert kunna sitta här ett antal timmar till.. men jag orkar faktiskt inte.
Jag har gjort det som jag har kännt att jag behöver göra i flera dagar nu, läst bloggar (inte alla dock), svarat på mail, gjort lite annat. Men inte sett på de två avsnitten av One Tree Hill säsong 7 som jag inte har sett...

Surfat runt på nätet och nu känns det som om jag kanske överlever några dagar till (shit, man börjar ju misstänka att familjen har rätt angående mitt datorbehov)

Tänkte avsluta med mina tre favoritcitat just nu. (och de får väl bli dagens dagens, eller dagens dagens fram tills jag får internet hemma igen)

"Life is what happens while you're busy making other plans"
- John Lennon

"For every man there is a purpose which he sets up for his life and which he pursues. Let yours be the doing of all good deeds"
- Koranen
(nej jag har inte gått och blivit religiös)

"Love is blind"
- William Shakespeare

Svininfluensan

Jag tänker inte vaccinera mej, säg vad ni vill. Så länge det inte är lag på att ta vaccinet så tänker jag inte göra det.

Även om ni säger att, "men tänk om du smittar någon annan då"
Ja, tänk om du blir överkörd imorgon.
tänk om du får cancer, tänk om du får en hjärnblödning, tänk om du får en hjärtattack, tänk om jag får världens allergireaktion och dör, tänk om du råkar brinna inne. Tänk om.. ja jag tror att ni fattar poängen.

Den här sidan gillar jag, och den här.

...

One down, seven (tror jag) to go.

En kväll på däckab

Hej hej,
nu sitter jag på pappas jobb. Kommer säkert att bli svart om fingrarna innan den här kvällen är slut (med tanke på att det är en verkstad och tangentbordet är lite oljigt)
Men det är HELT KLART värt det.
Nu ska jag ta igen mej lite känner jag.

Jag ligger långt efter i mitt bloggläsande. Otroligt långt.
Jag ligger efter i att svara på mina mejl från kompisarna i Stockholm och jag har ju inte precis varit bra på att uppdatera på sistone :(

Och tror ni inte att pappa inte hann ringa telia idag! Hoppas han hinner det imorgon...

Nu ska jag börja läsa bloggar.
Börjar med Kenza, sen blir det Foki och Egoina och sen ska jag läsa alla kompisars bloggar.

Har lite annat som jag ska göra på datorn också innan jag ska hem, jag uppdaterar antagligen någon mer gång medans jag sitter här.

Btw om ni undrar så har jag inte brutit mej in på däckab ;) Pappa ska laga våran bil som håller på att gå sönder så då joinade jag honom. Vadå utnyttja däckabs internet xD

Prao

Tjoho,
Har inte skrivit på ett tag, jag skyller på min internet situation.. som vanligt ;)

Men nu har jag sagt åt pappa att han får ringa telia. För han hade fixat nytt internet som skulle komma om "3-4 dagar"..yeah right -.-'
Det är 7 dagar sen.

Så förhopnningsvis har pappa ringt till telia idag och förhoppningsvis kommer jag att vara tillbaka på banan inom några dagar (Y)
Lina likes!

Aja, i vilket fall som helst så har vi prao den här veckan (om jag inte redan har sagt det)
Jag och Anna är hos min mamma och gör mest sånt som hon inte hinner/vill, typ, städar, går ärenden, fikar (Y), putsar silver och prismärker saker..

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, jag hade någont att skriva tills Anna började jiddra i att man inte kan skriva putsar utan att det ska stå putsa. Jag håller inte alls med... min blogg, min grammatik ;)

Vi hörs sen.

Vadå glädjedödare..

Till lunch idag på skolan så var det typ raggmunk och fläsk. mm.. or not.
Det var i alla fall lite roligt för några av fläsk bitarna var ju lite halvbränd (det är bara dom brända som går att äta)

Elis: Gillar du bränd mat Elin?
Elin: Om man äter bränd mat får man vackra barn.
Lina: Och bättre sångröst.
Simone: Och cancer.

Positivt värre där Simone ;)


Tjoho

Det känns som om jag utnyttjar mammas dator ;) Den måste verkligen känna sej oälskad..

Hmm, aja. Snart ska jag pallra mej hemåt i alla fall. Tänkte bara skriva något kort här för jag får lite skuldkänslor av att jag inte skriver så ofta nu mera. P.g.a min internet situation, men visst skrev jag att pappa har fixat det och att internet kommer att börja funka igen någon gång under veckan??

Jag tror att jag gjorde det i alla fall..

Idag fick vi tillbaka våra matteprov, och jag blir så irriterad ibland alltså. Jag hade två fel, två slarvfel, tänk om jag bara hade tagit mej tiden att vara lite mer nogrann så hade jag haft ALLA RÄTT!!!
Livet är hårt ;) Men jag hade ju mvg i alla fall så det är lugnt.
(Inte för att skryta eller så)

Bokade nyss bussbiljetterna till Stockholm också, så nu är det klart. Nu är det bara att hoppas att Maria kommer ihåg att biljetterna till New moon släpps imorgon och att jag kommer upp så att jag inte missar bussen som går 08.15, fast om typ 16 dagar ;)

Jag tror att jag ska påminna Maria senare ikväll så att hon inte glömmer det, ungefär som hon har påminnt mej att boka biljetterna till bussen hur länge som helst xD haha, (observera att jag varierar mej lite med smileysen där)  - alla mina kompisar klagar på att jag alltid gör sånna här ;) -

Nu ska jag säga hej då till mamma, sen går jag nog hem.

Ha en bra dag (känns som att jag skriver det väldigt ofta nu mer)

Lunch

Hej hej, nu sitter jag på skolan och har rast.. lunchrast lite mer exakt
Btw, pappa har fixat nytt internet så det kommer nog någon gång den här veckan (Y) 
Tangentbordet har totalt damp, det borde kanske vaccinera sej mot svininfluensan (nej sånt ska vi inte skämta om)    

Idag är det Tisdag, jag är deprimerad. Nu orkar jag inte skriva något mer för tillbaka knappen dampar, mellanslag funkar typ inte och enter fastnar om man trycker på den... dessutom så har någon rolig typ bytt plats på massa knappar. Kul liv ;)

















(I)

Hej hej, vet ni en sak?
Jag är sjukt smart jag.. haha.

På mammas jobb finns det internet, hemma finns det inget internet. Klart man pallrar sej till mammas jobb ;)

Det är alltså Lina som skriver nu, vilket ni kanske har fattat.

Jag tänkte att jag skulle förklara varför jag itne har något internet på en månad. Det är inte så att jag har datorförbud eller något sådant.
Det är så att vårat internet hemma har gått ut (!!!)
Och pappa sa att han inte skulle fixa något nytt förns tv:n går ut, för då ska han fixa dem samtidigt. Och när tror ni att tv:n går ut?
SISTA FUCKING NOVEMBER!
Ursäkta språket men jag har lite smått abstinens här, det kanske är hälsosamt för mej att vara utan internet en månad.

Dock hoppas jag på att pappa kommer inse hur hemskt det är när han inte kan kolla sin mejl eller "hänga" på blocket längre *elakt skratt*

Men det värsta med det hela är inte att jag inte kan dryga runt på internet, det klarar jag mej utan. Det värsta är att det är måndag idag, vilket betyder att det är tisdag imorgon. Vet ni vad som händer på tisdagar?
Jo då släpper de nästa avsnitt av One tree hill säsong 7 i USA. Dessutom så är det andra avenyn på tisdagar, men det kan jag aldrig se på tv:n för där sitter alltid mina föräldrar då -.-'

Alltså, inser ni hur långt efter jag kommer att ligga! ?

Dessutom fick jag ju för mej förra veckan att jag skulle ta bort massa filmer som jag hade på datorn, vilket betyder att nu finns det bara en film på datorn som är värd att kolla på. Jag har snart kollat klart på one tree hill säsong 4, jag har sett alla avsnitten av säsong 7 som ajg har på datorn. Och Robin Hood säsongerna som ligger på datorn har jag sett 4 gånger nu...
Smart drag där Lina.

Jag insåg dessutom igår hur dyrt det är att hyra film.
40kr!! Det blir väldigt dyrt i längden det ska ni veta.. det är dock billigare på ica (25kr) men alla filmer finns inte där.

Nu ska jag snart dra hem och äta lunch med mamma och pappa, sen går jag nog och lägger mej.
Jag försökte gå på skolan idag men det funkar verkligen inte, jag har så sjukt ont i nacken och det går knappt att vrida huvudet åt höger. Och när jag ska gå samtidigt så gör det verkligen jätte ont. Så nu sticker jag hem, jag gjorde ju dagens prov i alla fall.
Musik. Gehör. Det sket sej. Tror jag.


Bara för att det är så sjukt kallt ute och för att det blåser så bjussar jag på en bild från varma Tunisien när jag skulle åka sån där fallskärmsgrej efter en motorbåt (Y)

Jag vet inte när jag kan skriva igen, med tanke på internet situationen. Men Marren kanske bloggar lite mer, det gör ju inget. Jag tar tillbaka min blogg när internet är tillbaka (haha)

Ha det bra.

And gone..

Marlene här, igen.

Ja, som ni kanske förstår gillar jag den här bloggen, och jag är här för att ta över den. Mwhaha!! Nejdå, Lina har bara inte Internet nu, (jobbigt för henne ;) ), så hon bad mig blogga och säga att hon inte kommer blogg på typ en månad (!).

Idag har vi iallafall simmat i typ en timme. Jag tyckte det var härligt, Lina tyckte nog inte det.. Hm.. Eller kanske.. Äsch, jag vet inte. Fråga henne, nej just! Hon har inget Internet, ahahahhaa! Nej, det var taskigt. Förlåt.

Nu ska jag äta. Sen är det filmkväll hos Lina. Peas.



Lina is back

Tjoho, nu är det Lina som skriver igen.

Nu har jag och mamma myst klart och hon har gått och lagt sej.
Så nu sitter jag här och dricker cola.

Tänkte kolla vidare på one tree hill innan jag går och lägger mej.
Hoppas ni gillade Marrens gästbloggning, jag gillade den i alla fall, tackar Marren ;)

Men du glömde ju totalt att länka dej själv så jag gör det istället:
Marrens blogg

There you go ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll vet jag ;)