För varje dröm man tror på kan bli sann.


 

:)

Idag blev jag verifierad serviceledare på jobbet, och det är typ löjligt hur glad den nya namnskylten gör mig.

 

It's not for picking up the pieces, it's for throwing out the rest.

"Even though I count it as a loss, a loss is better than no bet. 
And I'll always be a betting man, even when they stack the deck."


Vanja fyller systembolaget!!

I söndags fyllde Vanja 20 år!! Det firades med en supermysig middag inne i stan! Vi hade en jättebra kväll med underbara vänner, goda drinkar och fantastisk mat! :) 


 
 
 

Mitt livs bästa födelsedag.

Blev överraskad med sång och tårta av världens finaste föräldrar klockan 7 på morgonen. De hade åkt 50 mil kvällen innan enbart för att kunna sjunga för mig på morgonen. Gjorde mig så sjukt glad. Jobbade fyra timmar. Gick på skattjakt i Täby centrum anordnad av Anna. Åt middag och förfestade med riktigt bra vänner. Är så sjukt glad att jag har dessa personer i mitt liv och att börja jobba på McDonalds är ett av de bästa besluten jag har tagit i mitt liv. Drog vidare in till stan och mötte upp ännu mer fina vänner. Dansade dansade dansade tills fötterna gjorde ont, dansgolvet tömdes, huvudet snurrade och klockan slog 5. Missade sista nattbussen hem. Väntade på att tågen skulle börja gå. Somnade sedan i en fåtölj efter att ha ätit frukost på McDonalds klockan 7. Ramlade euforisk och ett helt år äldre ner i sängen klockan halv nio en fågelkvittrande söndagsmorgon. 

 
 
 

Mitt livs bästa födelsedag.

Blev överraskad med sång och tårta av världens finaste föräldrar klockan 7 på morgonen. De hade åkt 50 mil kvällen innan enbart för att kunna sjunga för mig på morgonen. Gjorde mig så sjukt glad. Jobbade fyra timmar och blev grattad av alldeles för många kollegor. Gick på skattjakt i Täby centrum anordnad av Anna. Åt middag och förfestade med riktigt bra vänner. Är så sjukt glad att jag har dessa personer i mitt liv och att börja jobba på McDonalds är ett av de bästa besluten jag har tagit i mitt liv. Drog vidare in till stan och mötte upp ännu mer fina vänner. Dansade dansade dansade tills fötterna gjorde ont, dansgolvet tömdes, huvudet snurrade och klockan slog 5. Missade sista nattbussen hem och det gjorde absolut ingenting för vi var on top of the world. Väntade på att tågen skulle börja gå. Somnade sedan i en fåtölj efter att ha ätit frukost på McDonalds klockan 7. Ramlade euforisk och ett helt år äldre ner i sängen klockan halv nio med en fågelkvittrande söndagsmorgon i bakgrunden. 

 
 
 

2013 - 2014

Skiter i årsresumén och säger bara att 2013 har varit det år som hittills i mitt liv varit mest likt en berg- och dalbana. Väldigt upp och väldigt ner och ofta till och med samtidigt. Det har varit ett psykiskt påfrestande år, man blir verkligen mentalt utmattad av att vara euforisk och ledsen samtidigt HELA TIDEN. Men nu vänder jag blad och hoppas på ett riktigt äventyrligt och vågat år. Jag ska leva, det är det enda jag tänker lova mig själv. Livet.

Hade i alla fall en RIKTIGT RIKTIGT bra nyårsafton hemma hos Vanja med fint sällskap. De hade fixat allting så himla bra och det var faktiskt riktigt skönt att fira med vänner man faktiskt känner och inte bara massa random folk på en hemmafest någonstans. Tolvslaget var jättebra med champagne, tomtebloss och raketer i Vaxholms hamn. Är väldigt nöjd.

Så, efter ett bra avslut på allt det där som redan hänt kör vi väl då, 2014,
och allt det där som kommer att hända. 


(stal bilden från Vanja)