Tisdag

3,5 timmars sömn och jobb jobb jobb var kanske inte den bästa eller roligaste starten på dagen. Men dagen räddades sedan av Cilla och middag på Sawadee <3

 
Måndag

Idag har varit en riktigt lugn dag, har läst och tittat på film i stort sett hela dagen. Sen så var jag till Täby centrum och träffade Cilla en snabbis på eftermiddagen också :) 

Nu ska jag läsa lite innan det är dags att sova, imorgon är det back to work som gäller.


Jag idag:
 

Chillsöndag

Igår blev det en impusliv utgång med Kajsa och Cilla. Mycket lyckad chillkväll på Movits och sen ramlade jag och Kajsa i säng hemma hos mig vid 5. 

Imorse begav vi oss iväg till Täby Galopp för Drive-in loppis. Älskar loppis! :D 

Köpte fem böcker och godis för 65kr. Bra deal. Efter det hamnade vi i Täby centrum där vi mötte upp Cilla för "bakismat" på Sawadee :)


 

Bästa dagen på riktigt länge.

Älskar att vara ledig från jobbet när solen skiner. Älskar att spendera dagarna i skärgården. Älskar att den bästa sömnen jag fått på veckor var på en handduk till ljudet av vattenskvalp bredvid en fin vän som vänder blad i sin bok. Älskar att ha en vän som jag kan umgås med utan att behöva prata prata prata. Älskar att denna vän lyssnar intresserat när jag pratar om boyband-artister i timmar. Älskar att denna vän är precis likadan. Älskar att denna vän förstår mig bättre än jag gör. Älskar att hon även är den enda som jag kan berätta hur ledsen jag egentligen är för och veta att vi inte behöver prata mer om det om jag inte vill. Älskar att vi istället diskuterar skärgårdsöar och äter pannkakor.

Älskar livet, när det är precis såhär, på en klippa i skärgården med världens bästa Vanja Augustsson. 

 
 
 

Bra deal.

Igår köpte jag hela världen för endast 99kr.
 
 

70 ord och 28 bilder.

Picknick med bästa författarklassen. Rödbrända ben. Lunchdejt med Vanja. Läsning vid Skeppsbrokajen. Lunch med storasyster. Picknick med Kajsa. Morgonsol över Täby centrum på väg till jobbet. Luffarschack med mig själv. En morgontrött Lina. Impulsbad vid Tantobadet. Lunchrast i personalrummet. Memorera rubiks kub algoritmer. Sopsortering. Kvällspromenader på tomma gångvägar förbi det närmsta Täby har till ett vattenfall. Fina böcker och hoppet om en räddare i nöden. Disneyfilmer och kvällshäng framför datorn.

Mitt liv summerat i 70 ord och 28 bilder, helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

Vanja, Vaxholm och Rindö <3

Var ledig idag och igår och måste bara säga att det har varit två riktigt bra dagar som jag spenderat med Vanja. 

Igår hade vi myskväll med chips och väldigt mycket catch-up hemma hos mig. Sen gick vi upp ganska tidigt idag och begav oss till Täby centrum en snabbis innan vi åkte ut till Vaxholm där vi käkade lunch och promenerade omkring lite innan vi impulsivt tog färjan över till Rindö där vi promenerade omkring ännu mer innan vi tog färjan tillbaka och åt glass på en bänk vid hamnen. 

Två riktigt riktigt bra dagar och nu är det dags för mig att krypa ner i sängen för imorgon är det upp 04.21 för att bege sig till jobbet som gäller igen. 
 
 

How it feels.

Om ni undrar var jag har tagit vägen och sådär.
 
 

Känner mig som en robot på dagarna, flyr verkligheten på kvällarna.

Igår kom jag tillbaka till Stockholm från några riktigt fina dagar i Sveg och för första gången någonsin grät jag på bussen. Idag gick jag upp klockan 04.17 och lagom tills alla jag känner vaknade kring 10 var jag påväg hem från jobbet. 
 
Kan inte riktigt formulera en vettig mening för har inte någonting vettigt att säga. Ingenting jag vet hur man säger i alla fall. Så istället får ni alldeles för många bilder på några av sakerna jag gjorde under de där fina dagarna i Sveg med de där människorna som alltid gör allting bättre.
 


Vaxholm och Oxelösund

Inatt har jag sovit i 13 timmar, somnade vid 21 igår och vaknade alldeles nyss. Misstänker att det var välbehövt efter de senaste två dagarna. 
 
I söndags mötte jag upp Vanja och Kajsa i Vaxholm där vi spelade minigolf, åt mat, promenerade längst med hamnen, åt glass, satt vid vattnet i timmar och sedan var Kajsa tvungen att åka hem så då avslutade jag och Vanja kvällen med någon drink vid hamnen. Sen igår var det upp och hoppa som gällde, klockan nio bar vi oss istället av på en liten roadtrip mot Oxelösund där en dag på Boda Borg väntade. Kajsa och Vanja hade aldrig varit där förut så det var roligt. På lappen man får för att samla sina stämplar står det att man i snitt klarar en bana i timmen, vi var där i fyra timmar och klarade fjorton banor. Så tänker tolka det som att vi gjorde bra ifrån oss :) 

Två riktigt roliga dagar med två riktigt fina vänner och idag ska jag träffa en precis lika fin vän! (Cilla alltså) 
 
Sen blir det att packa och städa lite för imorgon åker jag och Malin till Sveg :)