Morgonträning

Eftersom vi börjar 11.45 idag och jag gick och la mig tidigt igår så klev jag upp helt utvilad vid sju och stack iväg till gymmet. Älskar att träna på morgonen för det är nästan helt folktomt på gymmet då :) Hur skönt som helst! 

Körde i alla fall ett ganska hårt styrkepass på lite över en timme :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, käka frukost och pallra mig iväg till skolan om ca 2 timmar (älskar när man inte behöver stressa på morgonen! Måste börja gå och lägga mig tidigare så jag kan gå upp tidigare varje dag tror jag!) 





Nya grejer :)

Berättade ju att jag beställde grejer när jag fick min lön och att jag skulle visa dem allt eftersom de anlände hem till mig :) Well, idag har i alla fall första paketet kommit. Innehållande en träningströja :) Är så EXTREMT nöjd med denna för den är precis så som jag ville att den skulle vara. Sitter precis som jag ville (är alltid nervös för det när jag beställer kläder för hej jag har oproportionerligt stora bröst och det är oftast ett problem) och tyget är precis så som jag ville! Luftigt, men varmt :) AWESOME! 

Såhär ser den i alla fall ut:


Och blir det regnigt när jag är ute och springer behöver jag inte vara rädd för håret, för hey min nya tröja har en luva!
 
Införskaffade mig även ett par nya converse idag, inte något jag hade beställt men något som jag behövde due to en viss incident (se bilden) som mina skor aldrig kommer att glömma helt, de hade dessutom börjat gå sönder:


Så pallrade mig till Täby centrum och köpte ett par nya älsklingar helt enkelt:


Vet inte om det syns på bilden eller inte, men de är i alla fall mörkt marinblå :) Supernöjd med detta i alla fall!

Nu ska jag käka, duscha, kolla på Game of Thrones och sova :) 

 

Åh vad jag har saknat gymmet!

Efter skolan åkte jag och Vanja till Täby centrum och käkade, blev sallad, nyttigt och bra :) sen stack jag och gymmade i två timmar och Gud vad jag har saknat gymmet när jag har varit i Sveg! Det blir ju sååååå mycket lättare att styrketräna! :D

Eftersom det är så extremt härligt väder ute ikväll också så håller jag i skrivande stund på att promenera hem från gymmet. Man får ju ta tillfället i akt liksom! :)


The dark knight rises

Igår efter skolan åkte jag, Vanja, Kajsa, Erika och Rikard in till stan och gick på The dark knight rises. Hade förväntat mig mer av filmen faktiskt, men bra var den! :)


Back to school

Då kör vi första dagen på tredje och sista året av gymnasiet då! :)


Man måste ju fira också.

Firade att jag idag har jobbat min sista arbetsdag för sommaren och att jag dessutom har fått lön för de 6 dagarna jag jobbade i juli (får den "riktiga" lönen sen i september, den ska in på sparkontot) genom att shoppa lite! :)

Köpte 7 böcker som jag har velat ha länge, 2 träningströjor, ett linne, två andra tröjor och två mobilskal :) Hela kalaset gick på ca 1500kr. Men det var det helt klart värt! :) Slänger in bilder på grejerna allt eftersom de anländer till Täby (som jag förövrigt anländer till igen på söndag! :D)
Igår beställde jag även en annan träningströja, så nu är jag snart fit for fight på riktigt! :) 

Är helt slut efter träningen så nu ska jag gå och lägga mig och sova mer än 5 timmar för första gången på hela veckan! ÄNTLIGEN! Godnatt :)

Ett hårt pass! :D

Eftersom jag nästan inte har tränat någonting på hela veckan (var ute och sprang i 15 minuter igår, men that's it) så kände jag för att köra ett riktigt hårt pass idag!

Det blev i alla fall:

30min styrka 
30min aerobics
3x1min plankan
7km löpning 

Förbättrade till och med min tid på 7km-rundan med 12 minuter :)
Älskar när det går lätt att träna, när man verkligen känner att man orkar mer än vad man brukade göra!
Det är helt klart den bästa motivationen för att fortsätta! :)

En egobild precis innan träningen! :)


Lööööön! :D

Det roligaste med att jobba:


Skolan

Längtar så mycket till skolstarten att jag är inne på skolans hemsida minst en gång om dagen. Hej jag är en normal tonåring.

Jag har saknat dig med <3

Läste ett jättefint inlägg på Rebeccas blogg alldeles nytt. Gjorde mig så glad, för jag känner precis likadant! :) <3


Kent - Sjöhistoriska museet 19 Augusti 2012

Here we go! Kent var hur bra som helst. Tänker inte ens försöka förklara exakt hur bra för DET FINNS INGA ORD FÖR DET PÅ DET HÄR JÄVLA SPRÅKET (som Erika beskrev det igår, vilket var väldigt sant, och klyftigt)


Kör lite bildbomb istället, så ni får se exakt hur bra vi hade det. Har snott de flesta bilderna av folk (förutom de som Felicia har tagit, de fick jag faktiskt av henne) för min kamera är inte sådär jättebra :( Men skriver vilka som tagit bilderna om det inte är jag, vill inte sno cred av folk. Jag jobbar inte så.

Köa köa köa md fina människor :)


Foto: Vanja Augustsson
Vanja och Kajsa fördrev tiden med att köra luffarschack :)


Foto: Vanja Augustsson
Jag och Felicia fördrev tiden med att spela Yatzy på Felicias mobil :)


Foto: Felicia Öberg
Jag, Vanja, Elsa och Kajsa i gräset framför scenen i väntan på Kent :)


Foto: Felicia Öberg (eller jag tog bilden, men med hennes mobil)
Vanja, Elsa, Felicia och Kajsa i väntan på Kent :)


Foto: Felicia Öberg
Jag åt paprika i väntan på Kent :)


Foto: Vanja Augustsson
Sen började det spöregna, men jag var glad ändå :)


Kent Kent Kent!!! :D
(eller ja, det är väl mest Jocke Berg på den här bilden egentligen)


Lampor :)


Foto: Alinde Mårtensson
Så mäktig avslutning med fyverkerierna till slutet av 'Mannen i den vita hatten' <3


Och ja, sen såg mina ben och skor ut såhär. Men det var det helt klart värt.
 

Godnatt!

Ikväll var det ju Kent live på Sjöhistoriska museet som gällde och de var SÅ BRA! Jag, Vanja, Kajsa och Felicia köade (bara) i fem och en halv timme och hamnade ändå nära scenen redan från början! Vilket var lite komiskt för folk började köa redan i torsdags.. Sen under konserten jobbade vi oss framåt så under mer än halva konserten stod jag och Felicia knappt 5 meter från staketet precis framför Jocke Berg (sångaren i Kent) så det var så sjukt bra! Slänger inte bilder imorgonkväll när jag får tillgång till min dator igen. :) nu ska jag sova, godnatt!


En riktigt bra dag!

Igår blev det först fika med Tomas, Ida och Julia som precis har kommit hem från Grekland :) sen åkte jag ut till Vaxholm och träffade Vanja, Elsa och Kajsa och så satte vi oss i Batteriparken och grillade. Sen satt vi kvar där med jättefin utsikt och lyssnade på musik, pratade, skrattade, spelade kort och bara hade det allmänt mysigt med filtar och tända ljus och grejer enda till klockan ett på natten :) Det blev alltså en riktigt bra dag! Nu ska jag gå upp ur sängen och göra mig redo för Kent ikväll!!! :D


Man måste unna sig lite ibland

Är tillbaka i Stockholm över helgen :) skulle i alla fall gå och köpa mjölk och så kom jag på att jag behövde ett nytt linne för att mitt andra likadana är för stort (!!!) så gick och köpte ett sånt :) unnade mig en annan tröja när jag ändå var där, för att jag kände att jag förtjänade det :)


Kvällsträning

Körde en kvällsrunda på 7km igårkväll (förbättrade dessutom min tid med 9 minuter) innan det var dags att färga håret och packa packa packa! Nu sitter jag i bilen påväg till Stockholm! :D

En liten bild från gårdagens kvällsrunda:




Jobbar

Sitter på jobbet och vill mest att klockan ska bli halv fem.


Slut på vilodagar!

Efter några dagars vila bestämde jag mig för att det var dags att träna lite! Känner fortfarande av hälsenan lite grann och har även lite ont i fotleden (fick det idag, trodde på riktigt den höll på att gå av) så kom fram till att springa eller powerwalka inte var någon bra idé. Istället körde jag 40 minuters styrka (mage, ben, rygg) och sen hjälpte jag mamma att stö ved i ca en och en halv timme (det är jobbigare än man tror)

Nu är jag hur trött som helst och ska precis krypa ner nyduschad i sängen. :) god natt!

En liten egobild från precis innan träningspasset :)


Inflammation i hälsenan :(

Eftersom jag har tränat lite för mycket de senaste dagarna (är jättedålig på att ta vilodagar och faktiskt vila på dessa vilodagar, som ni kanske har märkt) har jag nu antagligen dragit på mig en liten inflammation i hälsenan. Vet inte om det är en inflammation egentligen, hej självdiagnos, men ont gör det i alla fall. Är lite bättre idag än igår dock så får väl se hur det känns imorgon. Har i alla fall tänkt vila i alla fall idag och imorgon för att låta kroppen hämta sig lite. (kommer att dö uttråkningsdöden och börja klättra på väggarna lagom till middagstid idag)

Så blir det när man inte vilar också. Roar mig i alla fall med att ögonshoppa träningskläder just nu istället (för att stilla min träningsabstinens), för skulle ju egentligen behövt nya sånna då jag just nu använder alla mina "vanliga" linnen och hoods till det (och hej vad de kommer att lukta gott om ett tag, även om man tvättar dem) Plus att hoodsen är ju skitvarma för nu snackar vi ju inte material som andas precis! :(

Hittade i alla fall de här två hoodsen som jag skulle vilja ha :)



Impulsträning

Skulle haft vilodag idag egentligen men vaknade imorse (typ 09.40) och såg att solen sken ute. Blev så sugen på att sticka ut en sväng då! Så drog på mig träningskläderna och solglasögonen och stack ut och sprang en ganska kort runda :) blev typ 3km i alla fall :)

Nu ska jag äta frukost och sen hoppa in i duschen!


Morgonpromenad

Började dagen med en lång powerwalk :) en riktigt bra start på dagen om ni frågar mig :)


Inspiration


God natt :)

Ber om ursäkt för att alla inlägg nu för tiden handlar om träning.. men det är ganska exakt så mitt liv ser ut för tillfället. Hoppas det inte gör något. Ska försöka slänga in något annat inlägg också, så fort det händer något värt att skriva om :)

Säger god natt med en riktigt skön bild:

Hårdträning :)

Idag blev det som sagt ett hårt träningspass! 

Började med ett aerobicspass och när jag efter det fortfarande kände mig pigg och träningssugen stack jag ut och sprang ca 4km och så stannade jag i den värsta uppförsbacken på rundan och körde intervaller i 10 minuter. Kom hem och körde lite styrka och sen fick det räcka för dagen :) Är riktigt nöjd med träningspasset och är helt slut nu, men på ett bra sätt! Nu längtar jag bara till fredag då det är dags att träna igen! :D

Har precis duschat och käkat och ska nu krypa ner under täcket och sova i nästan åtta välbehövda timmar. Sen är det bara att pallra sig upp ur sängen och bege sig till jobbet :)

Påväg ut för att springa :)
 
 
 
 

Vilodag

Idag har jag vilodag från träningen, hatar vilodagar, klättrar ju på väggarna. Vill bara ut och röra på mig. Men nej, ibland måste man ta det lugnt också. Men imorgon blir det ett hårt pass! :D 

Älskar i alla fall det här med att träna nu, helt sjukt för för några månader sen hatade jag att träna. Lyckades jag ta mig till gymmet mer än tre gånger i månaden så gjorde jag det riktigt bra. Men nu ska det bli ändring på det, så fort jag kommer tillbaka till Täby alltså. Jag och Vanja ska börja gå på olika pass på gymmet och så ska jag vara där och köra styrka/kondition MINST två gånger i veckan :) Kommer bli skitbra! Nu när jag verkligen har börjat märka skillnad av träningen, både konditions/styrkemässigt och på vikten är jag så extremt motiverad inför detta. Har försökt gå ner den där överflödiga vikten flera gånger och misslyckats men jag vet att jag kommer att klara det den här gången, och det känns så sjukt bra! :)


Träning

I brist på annat att göra ikväll stack jag ut och sprang en liten runda :)


Powerwalk

Började dagen med en 40 minuters powerwalk idag, kändes sjukt bra och var så härligt (vilket kändes jättebra för det var skittungt att träna igår, hatar att jag varit sjuk)

En riktigt bra start på dagen i alla fall! :)


Bilbingo och Kvällspromenad

Igår efter jobbet var det bilbingo som gällde. Jag vann 500kr så det var ju väldigt nice! :) sen tog jag tillfället i akt och promenerade hem (4km) i solnedgången :)


En välbehövd helg!

I fredags efter middagen satte jag och pappa oss i bilen och åkte till Borlänge för att hämta Vanja som skulle hälsa på över helgen! :) 

Det var en sjukt välbehövd helg för har saknat henne HUR MYCKET SOM HELST i sommar, vi har ju inte setts på två månader! 

Vi spenderade halva natten med att prata i husvagnen (för att inte väcka mamma och pappa)


Efter att vi hade varit ute på walk about i Sveg och åkt slänggunga på skolan så började regnet vräka ner och sedan började det blixtra och åska, så då gömde vi oss under ett tak i mörkret :)


Vi avslutade helgen med hemmaspa, drinkar och bastu mitt i natten :) Riktigt mysigt var det!

Long time no see.


Har inte bloggat på ett tag, har inte haft tid. Eller alltså. Snarare, har inte haft ork. Börjde jobba i måndags och det där med att gå upp halv sju är väl inte riktigt min grej.. just nu är jag dessutom sjuk. :( Igår och i förrgår hade jag feber, annars har jag ont i halsen, huvudvärk, täppt näsa och kan knappt andas mest hela tiden. Men det börjar bli bättre nu :) Tur det för har träningsabstinens.. 

Annars spenderar jag dagarna i Sveg ungefär såhär:

Tränar

Och umgås med Anna :)

Härdalsyran 2012 - lördag

Hej hej, ja det tog ju lite längre än tänkt att få till det här inlägget. Men men. Här kommer i alla fall lite bilder från Härdalsyran dag två! 

Även lördagen började med färgglada drinkar och fint sällskap hemma hos mig. Vi käkade hemgjorda hamburgare och lyssnade på massa musik innan det bar av till Lillhärdal :)