Slow down

 Lyssnar på denna på repeat och känner mig allmänt ensam och sentimental. Imorgon är det juni och det känns som att livet går alldeles för fort just nu.
  

Fy fan vad jag är bra och sådär.

Igår tog jag studenten. Bra morgon, bra dag, bra kväll, bra natt. Bra student helt enkelt. Har fantastiska vänner och jag vet inte riktigt hur jag känner just nu. Alldeles för mycket och lite på samma gång. Så återgår till att vara bakis och äta djungelvrål istället. Bra plan. En bild, fler kommer någon annan dag:
 
Och det syns ju inte alls att jag storgrät ungefär 10 minuter innan den här bilden togs..inte alls

Fin fredag

Igår var en riktigt fin dag. Fick reda på att jag kommer få MVG i alla ämnen utom matte C i år, vilket är precis vad jag haft som mål. Sen hade klassen knytkalas hemma hos en av våra favoritlärare. Det var så himla mysigt! :) Efter det hamnade vi (klassen + vår helt underbara lärare) på Biljardpalatset där vi drack vin/öl/cider och spelade biljard tills de stängde. Ramlade i säng vid halv fem och nu är det bara att tagga jobbet! Tomas kommer hit idag också! :D
 

Är ett emotionellt vrak den här veckan.

Av massa olika anledningar är jag som sagt ett emotionellt vrak den här veckan. Försöker mest ta mig samman så lämnar er lite grann med en riktigt bra låt från en ännu bättre film.
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Påväg till skolan :) förövrigt älskar jag det här fönstret för man kan verkligen spegla sig i det :)


Är typ klar med gymnasiet nu!

Fick G i matte! Är så glad just nu! :D Kommer alltså inte gå ut gymnasiet med ett enda IG och det gör mig så glad! :) Nu är det bara att invänta betygsättning på fredag och sen tar jag typ studenten! :D

Jag idag:

Sista uppgiften i gymnasiet: check!

Idag är det 10 dagar till studenten och jag har precis lämnat in min sista skoluppgift i gymnasiet. Har väldigt väldigt blandade känslor inför detta. Men är riktigt glad att jag hann klart med alla uppgifter innan deadline imorgon! 
 
Hoppas den här sista blev bra nu också bara! Nu ska jag läsa och sova och imorgon får jag veta hur det gick på matteprovet också.... nervös!
 
 

<3

Jag kommer gå sönder när jag inte är där.
 

G-prov och kameler

Kom precis hem från skolan. Lyckan som uppstår när läraren rättar ens G-prov (medan man står där!? panik) och säger "Perfekt! Som ett facit!" :) Kändes bra. Var förbi min svenskalärare och kollade av hur jag ligger till i kursen och så efter nationella proven också. Fick slutbetyget MVG bekräftat så ännu en sak som känns bra!
 
Nu ska jag skriva klart min vg/mvg tenta om hinduismen och sen bege mig till jobbet. Studenten närmar sig med stormsteg och jag har snart bara en uppgift kvar att göra! 

Förövrigt har vi kameler på våran skola just nu.
 

Skola och klarblå himmel!

Är nu påväg till skolan för att skriva prov om hinduismen! :)

Superfint väder är det ute också! :)


Är totalt förälskad i den här låten just nu.

"Visst du kan skratta och låtsas som ingenting. Men jag vet allt om dig, för du har varit min."
 

En liten promenad.

Alla säger att det är som terapi att gå ut och springa. Har aldrig fattat det, har fullt upp med att försöka andas när jag är ute och springer. Men att promenera planlöst, det är fan bättre än terapi.
 
Kom hem från jobbet och hade alldeles för mycket att tänka på. Kändes som om det bara var KAOS i hela mitt huvud. Framtiden, plugget, studenten, vänner, jobbet, livet, ekonomi, mat, känslor, böcker osv osv osv. Snurr snurr, runt runt. Så jag tog vara på det fina vädret och tänkte att jag skulle gå ut och gå en liten promenad. Well, promenaden blev väldigt mycket längre än jag tänkt mig. Men så värt det. 
 
 
Som sagt, längre än jag hade tänkt mig. Men såhär en mil senare känns allting mycket bättre.

Promenaden i bilder:
 
 
 
 

 
 

Efter att jag insett att jag inte hade en aning om var jag var och efter att sen ha försökt komma fram till det i 20 minuter var den här skylten väldigt skön att se.
 
 

Dagen

Matteprovet gick helt okej, tror att jag fixade G i alla fall. Hoppas.

Efter skolan gick jag, Mathilda, Vanja, Cilla, och Kajsa och åt glass i Täby centrum och sen har jag spenderat resten av kvällen i sängen. Är helt slut och känner mig smått borta för att jag inte har sovit tillräckligt mycket inatt. Så ska gå och lägga mig nu så jag hinner få ihop 9 timmars sömn innan det är dags att gå till jobbet imorgon :)

Here we go matteprov

Hur trött som helst efter typ fyra timmars sömn är jag nu påväg till skolan för nationellt prov i matte. Hoppas det går bra!


Produktiv dag.

Andra halvan av dagen spenderades på McDonalds med Cilla och sedan pluggade jag matte och religion framför Eurovision delfinal 1 :) 

Nu har jag bara en MVG-fråga kvar på hemtentan i religion (måste kolla upp lite saker innan jag kan svara vettigt på den) och om 6 timmar måste jag upp för att skriva nationellt prov i matte. Är så nervös att jag inte riktigt lyckas sova då hela mitt betyg i Matte C verkligen hänger på det där provet. Bära eller brista. 
 
Ska återgå till att försöka sova nu i alla fall.
 

Så nära men ändå så långt bort!

Har spenderat hela förmiddagen med att plugga. På måndag är absolut sista dagen för inlämningar innan studenten så det är bara att ligga i nu de sista dagarna. Har nationellt prov i matte imorgon och är livrädd. Så har pluggat matte hela förmiddagen, sen har jag spenderat eftermiddagen med att skriva på VG/MVG tentan om hinduismen. Har skrivit tre sidor (halva typ, haha) och tänker nu ta en paus för att möta upp Cilla i Täby centrum för middag på donken! :D En välbehövd paus innan det är dags att skriva klart tentan och plugga mer matte ikväll. :)


I cried.

Okej det här är helt sjukt. Fantastiskt.
  

Plugg plugg plugg

3 timmar, 22 internetsidor och 2 kursböcker senare är jag äntligen färdig med en av de två återstående betygsavgörande uppgifterna i kursen Kultur och idéhistoria.
 
Med en gräns på 1500 ord har jag typ ordbajsat 1494 ord om hur Bayeuxtapeten speglar medeltidens England och så vidare. Måste ha minst vg på den här uppgiften för att kunna få mvg i kursen... så nu när jag lämnat in den är jag jättenervös. Hoppas det blev bra i alla fall :)

Nu ska jag läsa och sova. Ska upp relativt tidigt imorgon för att hinna plugga matte (och duscha) innan jag ska till skolan! :) 

1 Nationellt prov, 1 g-prov, en vg/mvg hemskrivning, en sammanslagen mvg-uppgift och 17 dagar kvar till studenten. I can do this. Tittar på den här post-it-lappen som Malin skrev på skolavslutningen förra året varje morgon när jag äter frukost och tänker "inte långt kvar nu, kör hårt!" :)


Ögonshopping

Alltså åh, titta på de här skorna! VILL HA.
 


Idag har jag...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Spenderat halva dagen under mitt täcke. Läste ut "I am not myself these days" under tiden. Bra bok.


Spenderat resten av dagen med att städa min bokhylla för att en ommöblering av mina böcker oftast får mig på bättre humör.
 

Nu ska jag plugga. Hejdå.

"Tell me where's your hiding place?"





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klarblå himmel, bara ben, glass i solen på lektionstid, middag och bokaffärshäng med vänner och det känns nästan som att sommaren är påväg.

Men jag tänker ändå spendera kvällen såhär. För jag känner mest att mitt lilla hjärta går sönder lite mer varje dag.

13 dagar till deadlinedagen, 17 dagar till betygsättning, 22 dagar till studenten.

Igår var det den sista checkpointen innan studenten. Och om vi bortser från mattens "ej i fas" måste jag ju säga att det ser helt okej ut ;) #stolt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Humlegården <3

Hemma igen efter en riktigt mysig dag i Humlegården med Cilla! Det har varit helt sjukt varmt hela dagen dessutom, jag har korta shorts på mig och har ändå svettats! :) Älskar att man kan vara ute barbent till åtta på kvällen utan att frysa! :D 

Två bilder, snodde den på mig från Cilla, hoppas det var ok :)



SOOOOL

20 grader varmt i skuggan och strålande solsken ute. Jag beger mig in mot stan för en dag i solen med Cilla! :)


En riktigt bra och välbehövd dag :)

Kom precis innanför dörren efter att ha spenderat hela eftermiddagen/kvällen inne i stan tillsammans med Cilla och Calle. En riktigt riktigt bra dag och jag känner mest hur mycket jag älskar mina vänner och mitt liv just nu. 
 
Ska sluta prata om hur jag känner inför livet och titta på nya avsnittet av Game of thrones och äta rostmackor istället nu :)
 
Två bilder från dagen, tyvärr kom Calle lite senare så han blev inte med på någon bild :(

 

Cilla och Fredrik chillar i solen ;)

Sömnlös

Kan inte sova och roar mig med att filosofera om livet istället.

"Or everything that matters breaks in two."

Undviker konversationer jag borde prioritera av rädsla för konsekvenserna. Intalar mig själv att jag inte alls är ledsen och låtsas att det regnar. 
 
Gräver ner mig i jobb och plugg istället för att slippa tänka på det. Typ. 

Mösspåtagning

Igår var det mösspåtagning och Valborg. Började dagen med att möta upp klassen inne i stan och sen var det lunch och båttur i skärgården med skolan som gällde. Den officiella mösspåtagningen och sen var vi tillbaka vid Nybrokajen vid 12. Då promenerade min klass iväg i solskenet till B100, en bar på Birger Jarlsgatan. Där vi satt i flera timmar och bara skrattade, drack alkohol och umgicks. Vid 17 begav Vanja, Cilla och jag oss till McDonalds för middag och sen bar det av på fest i Liljeholmen för att fira Valborg. Kom hem strax innan tre inatt och var helt euforiskt lycklig. Älskar min klass och kommer sakna dem så mycket efter studenten! (om 28 dagar! HOLY SHIT!) 
 
Här kommer en bildbomb från hela dagen, har tyvärr inga bilder från kvällen, men har i alla fall massa bilder från dagen. Jag har inte tagit någon av bilderna, så ni vet, jag har fått/lånat dem av Felicia, Cilla, Erika, Emelie och skolans instagram :) 










Vill bara säga att den väldigt glada mannen på den här bilden är våran rektor :) Han är så charmig. Bäst.








Sen hamnade jag, Cilla och Vanja som sagt på McDonalds för återhämting innan kvällen. Och då mådde vi väl ungefär såhär bra. 
 

Det var en helt sjukt lyckad dag och jag längtar efter att få fira studenten med de här fina människorna! :)