Kort arbetsdag!

Hann vara på jobbet en timme innan Simon kom in från sin avdelning och medelande att de höll på att dela ut lussekatter. Då jag är så allergisk mot saffran att jag inte ens kan vara i samma rum som det blev det ett samtal med chéfen och en tidig hemgång. Blir lite irriterad på det här faktiskt, för har till och med sagt till att jag är så allergisk så de ska veta om det! Men men, fick ju gå hem 11 istället för 19, vilket i och för sig var trevligt.
 
Får se vad jag ska spendera dessa nyvunna timmar med, blir kanske läsa läsa läsa och evetuellt ett litet träningspass, känner mig dock lite sådär i kroppen så får se hur hårt det blir i så fall! :)
 
Lite bilder på vad som hänt sen jag skrev sist:
 
Hängde lite med storebror medan han jobbade, man måste ju passa på när han är i de här delarna av Sverige och jobbar!
 
Var och såg The Hobbit på bio med Simon, pappa och mamma. :)
 
Chillat i träningskläder och haft träningsvärk konstant.
 

Borta bra men hemma bäst!

Hade en jättebra helg i Stockholm! Men måste samtidigt erkänna att det var skönt att få komma hem till Simon igårkväll! Speciellt då han tagit ut en timmes komp för att hinna städa tills jag kom hem! Han hade dessutom bäddat om i sängen till mina favvo-lakan! :D 
 
Hälsade på mamma och pappa en sväng efter middagen och sen var det julmys för hela slanten i lägenheten! Jag och Simon klädde granen, åt julgodis och lyssnade på julmusik! Supermysig kväll och idag har jag bara slappat hela dagen! Bra start på veckan :)
 
 

Stockholm!

I lördags stack jag till Stockholm för att fira att Sanna flyttar till Österrike om två dagar! (Helt sjukt!). Och på söndagen passade jag på att ta en middag med Vanja också! Vi ses alldeles för sällan!
 
Men en riktigt riktigt bra och välbehövd helg i Stockholm blev det verkligen och jag måste säga att jag saknar alla mina vänner där väldigt mycket!
 
 

Julkänslan är på topp!

Har varit hemma från jobbet med feber i några dagar, men nu börjar det kännas lite bättre så tänkte försöka jobba imorgon! 

Har jobbat på det där med julkänslan i lägenheten också, hängt upp en julslinga och en julkula i vardagsrummet, ställt en tomte i sovrumsfönstret och hängt upp lite julkulor i köket. Imorgonkväll ska jag och Simon dessutom klä granen! :D

Har bara en julklapp kvar också, så känner att julen verkligen är påväg nu! 

Eftersom jag mår bättre ikväll så fick jag för mig att göra lite julgodis. Har aldrig gjort julgodis själv förut så var riktigt nervös, men det blev faktiskt riktigt bra! :D Lyckades till och med göra knäck på första försöket :D

Så nu smygäter jag lite julgodis (som vi egentligen ska ha när vi klär granen imorgon) och tittar på Ensam Hemma för att verkligen kicka igång julkänslan! :D