Motivation

La in en liten motivation till mig själv på bloggen:Time to ta sig i kragen.

Det här prognos betyget kändes inte alltför bra..De här slutbetygen kändes lite bättre:Men det där g:et alltså (inte för att det är dåligt eller så, beror ju på vad man har för mål och jämför med liksom)...

"Would you hold it against me?" (bara för att jag älskar alla uttryck som är innehåller "hold it against" bara för att det är så snyggt.)

El parents have left the building.. 

Japp japp, vad ska man göra nu då? Kolla på Bridget Jones? Äta en macka? Duscha? Läsa? Eller kanske helt enkelt gå och lägga sig (eller är det omänskligt tidigt för det..)? 

Nja, inte vet jag. Men den här covern tycker jag om (Malin, inget tekniskt grejsimojs klag som jag ändå inte fattar nu..hehe... :D) Engelskalektion nu.. Inte speciellt roligt...

img_6423 (MMS)

Engelskalektion nu.. Inte speciellt roligt faktiskt men Vanja verkar ju vara påväg att ta fram sin dator nu i alla fall. Själv försöker jag fördröja tiden tills det blir rast om typ 5min :P


Titta vad mina snälla el parents köpte til...

img_8235 (MMS)

Titta vad mina snälla el parents köpte till mig på rean på herravdelningen på Zara i sturegallerian :)


Me really like!Måste bara säga att jag tycker om det här väldigt mycket :)

Yeah, jag och Voldemort! :D


img_9506 (MMS)


El parents.

El parents have arrived! :D 

Frysen är nu överfull med mat, och jag kan nog leva på pasta resten av livet. Men jag klagar verkligen inte :) 

Nu har de lagt sig i min soffa, jag får typ knappt plats..hehe. Men det är trevligt med sällskap :)

Är det väldigt tjejigt av mig att vara nog...

img_9505 (MMS)

Är det väldigt tjejigt av mig att vara noga med att sätta tavlan mitt i ljuset? ;( hehe Och ja, hemma hos mig är det jul tills jag känner för något annat..


God...(morgon)..eftermiddag..

Efter omkring 11 eller 12 timmar så är jag nu fit for fight. Ska äta frukost, finns inte det jag är sugen på, så jag får experimentera. Det löser sig nog ;)

Sen ska jag in till Täby centrum och införskaffa mig en ram som ska vara så nära 21x15 som möjligt :) (ja Emelie, jag hade mätt fel med 10 cm..) 

Sen är det bara att åka hem igen, små städa lite och invänta El parents som kommer någon gång ikväll (jag har gissat på omkring nio, pappa sa vid 8. Så vi får väl se.) 
Hej morgon frilla och se halvdöd ut *Thumbs up*

Tänkte bara påpeka att detta är lite fränt..

http://vanjaaugustsson.blogg.se/2011/january/lina-ar-kandis-eller-jaa-fast-anda-inte.html

Nu ska jag läsa lite. Sen går jag nog faktiskt och sover.

El parents kommer imorgon *Thumbs up*

Okej först och främst hamnade inläggen tydligen i fel ordning. Hur nu det gick till. Det där jag skrev att "det blev jättefint..." ska vara efter det där jag skrev att Vanja blivit brunett ;) Syftade ju på hennes hår :)

Imorgon kommer el parents hit och jag har beställt middag med dem.. hehe, de ska äta på min favoritrestaurang på vägen :D

Nu tänker jag titta på film, dricka varm oboy, äta två hårdbröd mackor och sen går jag nog och lägger mig faktiskt. Ska med omsorg ställa in mina två nya filmer i bokhyllan också, kände att jag kunde unna mig dem bara för att det var en sån där "två för 99" grej och jag känner att La vita è bella stämmer rätt bra just nu. (inte att typ alla dör i den filmen, utan bara själva titeln. La vita è bella = livet är underbart på italienska) Och då får man unna sig saker. :D 

Japp japp.

Dessa köpte jag förövrigt:


(den jag tänker titta på nu)


(den jag, Emili och el Vanjo tittade på idag.)


Jag och Emelie har döpt om Vanjas katt Fra...

img_4807 (MMS)

Jag och Emelie har döpt om Vanjas katt Frasse till el frassfrass :D jag gillar förövrigt el frassfrass, han är en riktigt mysig filur :)


El vanjo har blivit brunett och vi ska nu ...

img_0727 (MMS)

El vanjo har blivit brunett och vi ska nu titta på film och äta ett kilo (bokstavligt talat) godis :D


Det är jättefint också!! Glömde skriva det ;)

Det är jättefint också!! Glömde skriva det ;)


Idag är vi lediga. Jag och Emelie tog buss...

img_1898 (MMS)

Idag är vi lediga. Jag och Emelie tog bussen hem till Vanja. Nu duschar Vanja och jag och Emelie rensar kylskåpet :D hehe..


Jag öppnar ögonen.

För första gången på alldeles för länge kryper jag ner i sängen före klockan tolv. Dricker varm oboy och läser. Livet leker, jag har flyttat hemifrån and I'm doing just fine, jag har vänner, en familj, trivs i största allmänhet och jag är 17 år vilket betyder att jag i stort sett har hela livet framför mig. Varför klagar jag alltid så mycket för? Otacksam i-landsmänniska är nog vad jag är. Ska sluta med det. 

Nu ska jag läsa, dricka oboy och SOVA före klockan 2!!!! 
That's a first. 

God natt.

Ett sånt där...tråkigt..inlägg.

Sitter här och halv dansar med till musiken jag lyssnar på. Det är ju okej att se sjuk ut när man bor ensam ;) Då kan ingen klaga liksom. 

Guidade som sagt på öppet hus ikväll. Det gick bra och det var omkring 450 personer där, riktigt roligt var det faktiskt. Förra gången gick jag och Emelie tillsammans. Idag gick jag ensam och Vanja och Emelie gick tillsammans. Det var faktiskt roligare att gå ensam, no offense Emelie :) Hehe. 

Imorgon är jag ledig (good times) och då ska jag och Emelie bege oss ut till Vaxholm för filmdag med el Vanjo (japp, Vanji panjis nya smeknamn :D) Sen på lördag kväll kommer mami och papi hit :D Me like. 

Nu tänker jag äta clementiner och titta på film. För att göra detta meningslösa inlägg lite roligare tar vi med en skojig bild från en intervju med McFly. Fatta vad de försökte förklara sig efter det där ;) Haha! Och jag tycker att det är riktigt roligt att endel personer som inte förstår engelska så bra faktiskt tror att de är tillsammans på riktigt. Skoj. Haha, min humor är ju nästan patetisk.

Guide på öppet hus :) har dock tappat bort...

img_1732 (MMS)

Guide på öppet hus :) har dock tappat bort Emelie och Vanja :P


Ehh, som sagt. Inte riktigt min grej kanske..

..ja, grafisk kommunikation satsar jag nog på ett G i.. hehe....

Skyndade mig till skolan, var väl typ, en minut sen. Och så är läraren hemma med sjukt barn. Great -.- 

Aja, vi har ju lunch sen i alla fall ;)

Jag måste gå om en timme och har sovit i a...

img_2041 (MMS)

Jag måste gå om en timme och har sovit i alla fall 7 timmar inatt :) ikväll är det öppet hus och ambitiös som man är så ska man vara guide. Men nu ska jag försöka slita mig från min extremt bekväma nybäddade säng och äta frukost :P


Idag har jag...


- Mittbena.


- Inte varit på skolan.
- Dammsugit.
- Diskat.
- Bytt lakan i min säng.
- Vädrat mina kuddar och mitt täcke.
- Typ skurat kakelplattorna på väggen. 
- Gått ut med soporna tre gånger.
- Rensat bort gamla saker som luktade äckligt i mitt kylskåp.
- Fått post- Spikat fast en spik där jag numera ska hänga mina nycklar. Lyckas ju alltid tappa bort dem.
- Spikat fast en spik där jag numera ska hänga alla sladdar jag inte använder. Typ, mobilladdare och sånt kul.
- Snart lagat middag.
- Fått värsta bästa sulorna till mina skor med posten från mami :) 
- Börjat gråta av lycka över ett litet papper som också kom med posten.


Det kanske är lite svårt att förstå. Men McFly är mitt absoluta favoritband genom tiderna. För att deras musik har hjälpt mig igenom rätt många "mörka" perioder. Och det där är handsignerat!!! Det är därför jag dör lite nu. De har faktiskt på riktigt hållit i EXAKT DET HÄR PAPPRET! Jag måste köpa en ram imorgon. 
- Tagit bloggpaus.

- Tagit hand om mig själv, plockat upp och sytt ihop bitarna. Nu mår jag bra igen :) 


Känner mig allmänt rastlös om någon undrar varför jag uppdaterar med 10 minuters mellanrum (bokstavligt talat, lite coolt faktiskt)

För att inte göra mamma och pappa helt förskräckta för att jag är vaken den här tiden på dygnet så tänkte jag bara påpeka att jag faktiskt har skrivit på min svenska novell också (men sen var jag tvungen att sluta för vi skulle ju inte vara klara förns om typ, 4 veckor.. jag skulle ju kunna skriva klart den nu liksom. Vad ska jag då göra i 4 veckor?)

Så, nu kanske de inte tycker att det är riktigt lika hemskt. 
Lite komiskt dock att smart som man är mailade man pappa igår natt klockan 02.59. Bra idé Lina ;) Det var det första han påpekade i svaret också. Haha.

Nej, nu ska jag faktiskt sova. God natt.

Vid närmare eftertanke

Eftersom det är 207 filmer (chockade mig själv lite där faktiskt..) som jag vill köpa. Och jag redan äger ungefär 53 (ungefär, vem försöker jag lura? Exakt, 53) och sen så var det ju ett antal böcker och ett antal skivor jag ville ha också. Så skulle jag nog behöva införskaffa mig en (minst) liten billy också..
Jaha, det är bara att gå och bli miljonär alltså.

Till kassan, I would REALLY like to go.


Typ 2200kr..I wish.

Böcker, filmer, skivor. (har ju inte ens gett mig in i kläd- och affisch världen än..tar det en annan kväll) Men som jag sagt förut. Det kanske är tur att jag inte är rik. Hej materialist. 

Nu tänker jag gå och lägga mig. 


Inte för att jag är efter eller så, har bara försökt förtränga det..

Jag går förövrigt inte med på att jag tydligen har gått och blivit skytt nu. Det är inte okej. Jag är, har alltid varit och kommer alltid att vara STENBOCK. Vare sig de vill eller inte. Så det så.

Blev faktiskt rätt sugen på Vanjas idé att tatuera in Stenbock någonstans bara för att visa att de inte kan ändra stjärntecken hur som helst!

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

Det har ju tydligen kommit till ett nytt stjärntecken också. Kan man bara göra såhär?Ännu en gång vill Emelie rulla i snön. Ida...

img_6097 (MMS)

Ännu en gång vill Emelie rulla i snön. Idag var det dock Vanjas förtjänst :D


John Blund och jag verkar inte vara kompisar. Jag som inte har gjort något fel.

Ännu en natt utan sömn. Det här börjar faktiskt bli lite irriterande. Klockan närmar sig tre och jag kan inte sova. Har somnat i precis samma "position" så länge jag kan minnas. Med täcket på ett speciellt sätt, med högra handen på vänstra axeln, och med den vänstra armen inrullad i täckhörnet. Med täcket över huvudet och vänd mot väggen.
Det funkar inte längre. Jag kan inte sova. Det spelar ingen roll om jag ligger sådär, eller om jag ligger åt något annat håll. Jag vänder och vrider på mig. Det går inte. 

Tankarna skriker. Minnen. Ångesten över att jag måste upp om typ 5 timmar. Jag måste sova. Jag måste sova. Jag måste sova.

Blä, jag kollar kanske på en film. Eller så lägger jag mig och glor i taket i två timmar till. Men det kan ju inte vara mentalt hälsosamt. Jag misstänker starkt att det är sånt som orsakar mentala sammanbrott. 

Är förövrigt kär i den här låten just nu:
Himlakropp – Ode
Och ja, han börjar sjunga. Vid ungefär 3.20 tror jag.. men den är så extremt underbar! 
Tack Malin för att du fick mig att lyssna på den! :)

...

En timme senare har jag åstadkommit något värdelöst svar. Bra jobbat.

Nu tänker jag laga middag.

Break my world, sure, it's not like it took a lot of time to build it up the last time.

Det här har varit en dålig dag. Och en bra. Beror på hur man ser det. 
Dåligt humör, huvudvärk, allmänt irriterad på allmänheten/mänskligheten/livet. Men är man tyst är man osocial, det är oförskämt att sitta och spela spel på sin mobil när man är omkring människor
(det vet jag väl, jag är inte 3) Men jag orkade inte idag. Förlåt för det. Och sen det här på det. Great. Break my world, again. Go ahead. But I still don't wanna talk about it. Men det är väl poängen egentligen va? Att vi inte behövde prata. Att vi inte behövde vara sociala eller tänka på vad som är oförskämt och inte. 

Det här är en av de få gångerna i mitt liv då jag verkligen inte har några ord. Jag kan inte ens skriva. Har stirrat på ett vitt område där mitt svar på ditt mail borde stå vid det här laget i minst 40 minuter nu.

Och jag har inte åstadkommit ett enda litet ord..

Här sitter jag helt oskyldigt med vissa sö...

img_8276 (MMS)

Här sitter jag helt oskyldigt med vissa sömnproblem och så startar tv:n! Hopplösa teknologi!!!


The power of words.

Är det okej att leva på snälla ord från helt okända människor? 
Att le för sig själv bara för att någon någonstans faktiskt tar sig tiden att göra mig glad? 
Det spelar ingen roll om det är okej eller inte, för jag tänker göra det ändå.

Citat urval kommentarer jag fått på haket:

"Underbar. Först får man lite sådär typ Afrika känslor och sen när det visar sig vara en fiktiv by i Zelda så lockade det fram ett leende på mina läppar!"

"Älskar tv-spels metaforerna. Snyggt sätt att förmedla ett budskap."

"du skriver fint och originellt. me like!"

"Helt fantastiskt skrivet! Klockren och vacker!"

"underbart!!skkitbra!så rent och ärligt på någe vis ...och samtidigt så djup"

"snyggt fångat! du satte verkligen rätt ord på rätt plats"

"Jag tycker om den här! Den är sorgsen, samtidigt som den är jäkligt rolig."

"älskar denna ..skön rytm och vemodig och lycklig och ja jag vetg inte men riktigt bra!!"

Och så den där kommentaren som jag kommer att leva på i all oändlighet bara för att det inte var någon random okänd människa som skrev den:

"Men åh. Fint. Gillar paranteserna jättemycket."


Som sagt, det spelar ingen roll om det är okej eller inte. Jag tänker leva på de där och ett antal fler fina ord från okända människor som nästan får mig att våga tro att jag faktiskt kan skriva dikter.
Efter detta halvskrytiga inlägg går nu jag och min rubiks kub och lägger oss. Goder natter.

Feel good movies in my heart!

Tänker nu äta hårdbröd mackor och titta på den här underbara filmen:


Varför?
Därför att man blir underbart glad av miss. Bridget Jones :D

Lina goes städtant

Solen skiner, det är blotta tre minus ute och jag gör vadå? Sitter vid datorn och löser rubiks kub. Tänkte göra en enda stor städdag av den här söndagen. Tror att det behövs. Dammsuga, skura, putsa spegel, putsa glasskåp, diska, damma, som sagt. Städdag.

Men först tänker jag titta på en film (Never let me go) och sen tänker jag titta på herrarnas skidskytte stafett (missade ju damerna som håller på just nu, men det känns alltid så ovärt att titta om man missar början) Sen kommer klockan att vara typ fyra. Då blir det städa städa städa. Tar filmen slut innan skidskyttet börjar städar jag där emellan också ;) Jag som skulle gå och lägga mig.

Var ju påväg att gå och lägga mig. Sen hamnade jag på adlibris. Nu är klockan halv fyra. Bra jobbat. Att ögonshoppa är en av mina absoluta favorit sysselsättningar, hade väl varit roligare om man var typ... rik, och hade råd med allt man ville ha. Fast det hade ju blivit sjuka summor. Jag menar, har på en timme ögonshoppat BÖCKER för 6182 + frakt. och det är ju bara på adlibris (älskar att provläsa saker där också!) jag menar lägg ihop adlibris, Cdon, weekday (har dock ingen online shop vad jag har hittat. Men ögonshoppa kan man ju göra ändå), nelly, bubbleroom, discshop, amazon, allposters osviae (min nya förkortning för "och så vidare i all evighet") 
Det skulle bli sjuka summor. Kanske är bra att jag inte är rik. Lyxfällan here I come! 

Nej, nu måste jag verkligen sova.

Tror även jag har klagat på det här förut.

Vill bara påpeka att det är synd att man måste köpa två böcker på FINSKA om man vill ha dem som två böcker och med rätt omslag. Inte helt okej.

Den nya svenska versionen:Det är verkligen aldrig okej att göra om omslaget efter filmen. ALDRIG.

Tror ni man kan köpa dem från biblioteket?? Eller måste jag "tappa bort dem" då? Är ju typ värt det.

Svinalängorna

Ska krypa ner i sängen när som helst. Tänkte bara skriva lite kort om eftermiddagen/kvällen.

Var som sagt och bowlade med trevliga människor :) Sen åkte jag, Vanja och Emelie in till huvudstaden och mötte Elsa. Middag och bio. Vi kollade på svinalängorna. Riktigt hemskt film. Men riktigt bra. Och helt ärligt gillade jag faktiskt filmen bättre än boken. För boken var bra, men även ganska...långtråkig. Filmen var berättad på ett annat sätt än boken vilket gjorde den mer intressant och händelserik. 

Och det är allt jag tänker säga. Nu går jag och lägger mig. God natt. Middag med Vanja, Emelie och Elsa i kungsh...

img_0304 (MMS)

Middag med Vanja, Emelie och Elsa i kungshallen. Sen går vi på bio :)


Bowlar med Vanja (a.k.a. Tanja), Emelie, E...

img_5563 (MMS)

Bowlar med Vanja (a.k.a. Tanja), Emelie, Emma, Victoria och Therese :) jag ligger tvåa och Emelie är jättedålig :)


"We gotta steal that sign guys!"

Det blev fanboys. (rubriken är förövrigt ett citat från filmen,) Man måste ju älska den filmen. Så är det bara. Jag menar, kolla bara på den här bilden:


Självklart är den väl bättre om man är ett star wars fan ;)

Förövrigt tycker jag att den här bilden är ganska komisk också:


Dock är den nog roligare om man gillar McFly och Harry Potter ;) 
Tycker även att det är lite komiskt att båda Tom är blonda och båda Daniel är brunetter :)

Ja, slut på ... tänkte skriva allmänt ointressanta saker. Men the thing is att jag tycker ju inte att de är ointressanta :) Hehe. Och eftersom det här är min blogg så får jag skriva vad jag vill. Så det så. 


Nu tänker jag gå och lägga mig. God natt.

I <3 YOUL

Läser decembernumret av skoltidningen och dricker coca cola. Imorgon ska jag som sagt på bio med Vanja, Emelie och Vanjas kompis Elsa. Ser fram emot att träffa henne! :) Det ska bli riktigt skojjigt.

Men nu tänker jag titta på Fanboys eller ensam hemma. Vi får se :) Apologize

Satt och kollade på massa videos från "hur länge sen som helst" och hittade den här från när jag, Rebecca och Anton spelade Apologize på julkonserten i Sveg.

Första och enda gången jag har spelat piano offentligt (Grand prix gills inte för det var i typ 20 sekunder) och jag tror aldrig mina händer har skakat så mycket förut. Var chockad över att jag ens lyckades träffa rätt tangenter (gjorde ju dock inte det på soundcheck då jag spelade HELT FEL. Och Rebecca kollade panikslaget på mig och jag sa "det är lugnt, fortsätt du, det är bara jag som spelar fel") Men roligt var det. Speciellt efteråt när det var så många som sa "jag visste inte ens att du kunde spela piano!" till mig och varje gång tänkte jag "nej, det är väl för att jag aldrig riktigt har sagt det till någon"Anton - trummor
Rebecca - sång
Jag - flygel

Och det var den kvällen jag förälskade mig i att spela på en flygel. Synd att de är så extremt dyra bara.. :(

Ger middag ett försök för första gången på...

img_3489 (MMS)

Ger middag ett försök för första gången på några dagar..


Man får klaga på saker när man har tråkigt

Nu har jag spenderat alldeles för mycket pengar på tråkiga saker som typ, toapapper. Man måste ju dessutom älska när det tar slut i slutet på månaden.., jag har inte råd med det. Jag ska ju på bio imorgon! :P

Jag har i alla fall kommit fram till att det inte finns något att göra på internet längre. Man kollar facebook och let's face it (hahahaha, jag är så rolig) det händer inte sååååå mycket där. Oftast. Man kollar twitter - same shit different names. Man kollar haket - läser kanske lite alster. Kollar sin mail och bloggar. Det är väl typ det man gör. Sen kollar man youtube och inser att "nä, ingen jag prenumererar på har lagt upp något nytt idag." och sen är det end of story. Och då tittar man på en film.

Värdelösa cybervärld. Du borde bli er underhållande. -.-

The big bang theory theme song

Varje gång jag hör den här låten nu blir jag värsta glad. Kommer bara att tänka på när jag sjöng hela den för Vanja på bussen till Vaxholm och hon sa att hon var imponerad över att jag seriöst kunde hela utantill :) 
Det gjorde typ min dag :) Och det gör det fortfarande så fort jag tänker på det. Haha, lite roligt faktiskt.

Allmänt om ingenting och så lite fotboll.

Är hemma idag med.. eller, nu har ju skoldagen slutat. Men jag har varit hemma hela dagen i alla fall. Ska snart åka till täby centrum och handla. Sen åker jag hem igen. Lägger mig i soffan och fortsätter dega. 

Angående pappas kommentar:
Pappa verkar ha missat att jag är en fotbollsnörd, fast det gäller nog bara Spanien tror jag. Så fort det är turneringar hejar jag på Spanien, även om Sverige är med (vilket de inte var under VM, hehe, skadeglädje) men annars gillar jag FC Barcelona också pappa ;) Men det beror ju på att de flesta av mina favorit spanska fotbollsspelare spelar i det laget. David Villa, Carles Puyol, Xavi, Andrés Iniesta (som gjorde det enda målet under VM finalen mot Holland!! :D), Gerard Pique, osv. Och sen är det ju inte precis fy skam att Messi spelar där också :) Tur dock att Zlatan bytte, alla som känner mig vet ju att jag ogillar honom. Och att jag inte tycker att han är en så bra fotbollsspelare som alla andra tycker. 
Måste dock säga att det är synd att Fernando Torres och Iker Casillas inte spelar i FC Barcelona, men de är ju med i Spaniens landslag i alla fall ;)


Ja, inget mer om fotboll nu. Någon ordning måste det ju vara :) Nu ska jag klä på mig, annars hinner jag inte med bussen till täby centrum. Och jag tänker inte gå i det här värdet. Bambi på hal is är ju en underdrift liksom. 


Jag skriver något "viktigt" - kors i taket.

Äter och en macka och går och lägger mig. Hoppas på att må bättre imorgon för jag gillar faktiskt inte att inte vara på skolan. Man missar massa saker som man måste ta igen sen, dessutom råkar jag ju tycka om skolan.

Känner att jag måste sluta med sånna här korta ointressanta inlägg. Kanske ska skriva något vettigt i det här också då.
...
...

Ja, ehh, den 11 Juli är det exakt ett år sen Spanien vann fotbolls VM, det är ju ganska viktigt :) 

Jag har inget att göra.

Skrev precis världens tråkigaste inlägg. Sen tog jag bort det.

Mina föräldrar är sköna filurer :)

Måste nog säga att jag tycker att mina föräldrar är rätt sköna faktiskt. Kolla bara på de här kommentarerna liksom:

Och min mamma länkar till och med till MIN blogg när hon kommenterar. Lite komiskt :) 


Jag tycker inte om det här.

Är hemma från skolan idag. Var påväg till skolan, trots en natt med typ två timmars sömn totalt. (Var tvungen att äta för att kunna sova, blev väldigt illamående och satt inne i badrummet i timmar som förebyggande liksom.) Men sen var jag ju tvungen att äta frukost, jag funkar inte annars. Och sen blev det samma visa igen. Jag hatar sånt här, kan man inte bara få magsjuka i några dagar sitta och spy för allt man är värd. Känna sig allmänt jätteäcklig och sen är det slut på det kapitlet. Nej, vi mår dåligt. Tror att vi kommer spy. Men gör det aldrig. Det är ju så mycket bättre. För det håller i sig längre.. livet är hårt idag känner jag. (i-landsproblem)

Vanja och Emelie var i alla fall hemskt snälla och gick till skolsystern och pratade med henne åt mig. Tydligen är det fler än jag på skolan som har haft det såhär nu och hon tror att det är något magvirus som går. Och jag ska dricka mycket och hålla mig borta från stark mat (tur att jag inte gillar stark mat då..) 

Sov i typ en och en halv timme efter att jag pratat med mamma också. 

Nu tänker jag krypa ihop i mitt täcke i soffan och titta på någon film.

Tittade massa inställningar på tv:n igår o...

img_8502 (MMS)

Tittade massa inställningar på tv:n igår och det var ingen timer eller liknande igång. Och för att tv:n inte skulle starta under natten drog jag ur kontakten. Det verkade i alla fall funka ;)


Skitliv.

Jag är hungrig (lyckades inte äta upp mina nudlar), mår allmänt illa, är så trött så det är ansträngande att skriva det här. Känner mig verkligen som om jag precis har legat under en sumobrottare i tre timmar. Typ. 

Men jag orkar inte ens gå till sängen. Kommer ändå inte kunna sova eftersom jag är för hungrig. Och kommer inte kunna äta för att jag mår illa. Livet är bra härligt just nu alltså. Mår jag såhär imorgon ringer jag nog mamma och frågar om jag får stanna hemma från skolan. Jag klarar inte en dag utan mat, och fortsätter det såhär vågar jag nog inte äta offentligt..Mår ju liksom illa om jag inte äter och sen om jag äter blir det värre, och jag tänker inte s** bland människor. Det finns inte med på min världskarta. Men jag vill ju till skolan imorgon! Vi ska ju på mattestuga!! :'( (japp, nördstämpel rätt i pannan. Men det kan jag ta vilken dag som helst. Stolt nörd helt enkelt.) Men hade ni varit i mina skor hade ni också insett att det här inte funkar. Skitliv.

Tittar på Wall-e och försöker hålla mig va...

img_5006 (MMS)

Tittar på Wall-e och försöker hålla mig vaken :)


Middag...

img_6033 (MMS)

Middag...


DUMMA DUMMA MAGE

Har märkt att jag blir illamående av att äta för mycket mat de senaste dagarna. Med tanke på att jag älskar mat så hatar jag detta. Men men, jag vill ju inte må illa. Så jag kör hårt på hårdbröd och nudlar nu. Hårdbröd har funkat de andra dagarna i alla fall. Och nudlar borde väl inte vara så farligt?

Myskväll med moi self


Provet gick nog bra tror jag. Hoppas jag. 

Nu tänker jag "såsa runt" (som jag brukar säga) hela kvällen. Först ska jag äta middag. Sen blir det filmkväll med mig själv. Alltid lika trevligt. Och det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att byta om till det här: 


A.k.a. Pyjamas. 

Tänkte förövrigt bara påpeka att mitt hår har blivit värsta långt nu:

Det är ju till och med långt när jag har det uppsatt liksom.. 
Lägg märke till att jag inte gör "the Lina pose"

Det här börjar ju bli sjukt.

img_2354 (MMS)

Det här börjar ju bli sjukt.


Antar att jag har Vanja att tacka för detta. Så tack Vanji Panji! :)

Jag höll verkligen på att bryta ihop där ett tag och det var nära att jag skulle typ fejka sjukdom imorgon. Men efter ett antal arga men väl valda ord från Vanja så tog jag mig i kragen och pluggade till provet imorgon. Lyckades till och med få in det mesta tror jag. Har även beställt privat väckning av Vanji Panji imorgon klockan 07.00 (hon går ju upp sådär onormalt brutalt tidigt för att hinna ta sig till skolan från Vaxholm) så jag hinner duscha och plugga lite till innan skolan. Och på torsdag blir det mattestuga efter skolan också. Och de senaste två dagarna har vi suttit kvar i skolan och pluggat till klockan 5. Känns som att den gamla Lina börjar komma tillbaka och det känns faktiskt bra. Kalla mig en nörd om ni vill, men jag tycker faktiskt om att plugga när jag slipper göra det ensam. Man behöver inte plugga samma ämne (jag pluggar oftast matte när vi sitter kvar, Vanja pluggar webbdesign eller typ spanska) men det är sällskapet som gör att det blir lättare.

Men nu tänker jag gå och lägga mig.

Allt för att slippa tänka på det.

Tänkte bara säga att jag har diskat allt det där jag har försökt förtränga ett bra tag nu. Känns riktigt bra. Fast ska jag vara ärlig var det mest för att skjuta på pluggandet till provet imorgon. Hade för mig att jag behövde damma också, kanske ska göra det nu då..

Dagens upptäckt

Vill bara påpeka att jag har insett något väldigt trevligt idag. Egentligen skulle man kunna säga att jag har tolv veckors sommarlov i år! :D 

Förklaring:
2 Juni - Ledig (Kristi himmelsfärd)
3 Juni - Ledig (klämdag)
4 och 5 Juni - Helg
6 Juni - Ledig
7 Juni - skolavslutning. 
Och så har jag studiedagar 26 och 27 Maj också. Och inga lektioner den 25 för då går studenterna ut.
Och sen börjar jag inte skolan förns den 22 Augusti.

Jag tycker om det här! :)

Samhällskunskapsprovet imorgon kan gå och dränka sig någonstans.

Okej det är officiellt. Jag kan inte plugga längre.

Jag och Vanja har varit på sjukgymnastik i...

img_9000 (MMS)

Jag och Vanja har varit på sjukgymnastik i en och en halv timme. Nu går vi på McDonalds.. ;)


Svenska

Vi ska skriva en text till en instrumental låt, är lite emot sånt. Vet inte om jag tycker att det är helt okej. Min blev allmänt värdelös och det enda jag kunde tänka på var att jag vill spela Zelda. För låten lät precis som Kakariko village ser ut. Typ. Så jag satt mest och tittade på den här bilden och ville spela Zelda. 


Döpte förövrigt låttexten till "Byn med brunnen utan vatten" bara för att jag tyckte att det passade in.

Jag har rast och jag har tråkigt.

Mina vänner är hopplösa (ni vet som grodor utan ben, hahaha jag är rolig jag) vet ni varför då? Jo, för de vill inte ställa upp på bild.. vi börjar svenska lektionen om 13 minuter och sen har vi språk och sen ska jag och Vanja till sjukgymnasten.. 

Ja det var väl det jag hade att säga. 
Och nu dansar Vanja segerdansen bara för att hon lyckades få till något med sin hemsida. Bra jobbat Vanji Panji. Fast nu visade det sig att hon hade gjort fel ändå, haha.

Zzz..

Jag är trött. Och jag måste gå om 20 minuter. Men mest av allt vill jag bara gå och lägga mig igen.

Syns det kanske?

Jag ser ju typ halvt död ut.

Det här är andra morgonen i rad jag vaknar...

img_1736 (MMS)

Det här är andra morgonen i rad jag vaknar och tv:n är igång.. Det var den inte när jag gick och la mig. :P


Ögonshoppar annat än filmer idag

Kände för att ögonshoppa något annat än filmer och lyckades såklart hamna på massa hemsidor för kläder och sånt roligt. 

Det här skulle jag vilja ha:


Japp japp, så om du känner för att göra mig lite gladare - feel free att köpa valfri produkt ovan till mig :)
De är från weekday, gina tricot, nelly och Wildflower by Kenza om någon mot alla odds skulle undra ;)

Vem räknar sånt här i promille?? Aldrig hö...

img_4069 (MMS)

Vem räknar sånt här i promille?? Aldrig hört talas om PROCENT?!!


Ingen aning om det här funkar. Är ju först...

Ingen aning om det här funkar. Är ju första gången jag försöker mobilblogga från min iphone, det märks om det funkar ;) Har rast nu för jag blev klar med övningsnationella provet i engelska (först dessutom, inte för att skryta eller så...) och jag är faktiskt rätt nöjd med mig själv just nu för jag har känt mig så extremt omotiverad för skolan den senaste tiden men nu känns det i alla fall bra att veta att det där som jag brukade kunna fortfarande finns där någonstans :)


Godmorgon

Jag måste erkänna att jag gillar det här med att börja halv elva på måndagar. Väldigt mycket till och med. 
Ska sminka mig och äta något, sen är jag fit for fight. Borde ha gått upp och tvättat håret, men jag orkade inte. Sov i 8 timmar istället. Alltså en timme längre än jag hade tid med egentligen. Kör på mössa idag helt enkelt. Det funkar det med. Jag kastar in handduken för dagen.

Nej, nu tänker jag gå och lägga mig. Jag ska ju trots allt upp om sådär 7 timmar.

En ocharmig bild kan jag bjussa på också:


Malin hade rätt

Innan jag flyttade hemifrån hatade jag hårdbröd. Malin sa att jag skulle ändra mig. Att jag skulle lära mig att äta hårdbröd, dricka te och kaffe och att jag skulle börja baka. 

Nu sitter jag här och äter hårdbröd mackor så det sprutar ur öronen (kanske inte riktigt, men ni fattar poängen) 
One down, three to go då eller? ;)

Städa kan man göra när som helst

Idag har jag faktiskt, städat. Ska städa mer sen. Och diska klart det jag inte hinner nu.
Kände att det började bli allmänt jobbigt att leva såhär. Jag vill ju inte bo i en ungkarlslya liksom. Ska skärpa mig. 

Men nu tar jag bussen till Täby centrum för att träffa trevliga människor och gå hem till Agnes och fika. :)
Städa kan jag ju göra sen..


(förlåt papi, ska försöka knäppa bilder utan att göra sådär med munnen. Men inte just nu :P)

Försöker inbilla mig att det är typ juni

Jag känner på mig att idag är en bra dag för converse. Ja, för jag gör som jag vill.

Uppe med tuppen

Tänkte bara påpeka att jag har varit vaken i en timme nu. Kompenserar för att jag sov till halv fyra igår typ ;)Så kan det gå om man har tråkigt klockan 3 på natten.

Jag kände inte för att gå och lägga mig. Hade inget att göra och var allmänt less på min design. Så jag gjorde en ny helt enkelt :)

Let me know what you think ;)

I told myself that I'll be fine. It's a lie. But I don't wanna talk about it.

Borde gå och lägga mig. Sova bort allt. Sluta tänka för mycket och leva efter mitt nyårslöfte. Men vem försöker jag lura? När har jag någonsin hållit ett nyårslöfte? 
Det är ju så mycket lättare att sitta här och tycka synd om sig själv. Right?
Jag måste förövrigt sluta skriva sånna här inlägg, ska försöka. 

Men nu tänker jag relocate-a till sängen. Jag kan tänka lika mycket där som jag kan grubbla över allt sittandes här. Och det är ju inte precis så att facebook håller mig kvar i soffan. Dels för att jag har det på mobilen nu mera och trådlöst internet här, men mest för att jag bara vill vara ensam. Fast egentligen inte. Jag vet vad jag behöver egentligen. En sån där kväll med "den där personen som jag försöker att inte sakna" där man bara kan kolla på film utan att prata. Eller som vi gjorde en gång, jag låg på golvet och läste, "den där personen" låg i sin säng och läste, där låg vi i 4 timmar. Utan att säga ett ord. Det är väl egentligen det jag behöver. Kravlöst sällskap. Tystnad utan ensamhet. Ja. Men jag tror nog jag får vara nöjd med sömn just nu.


This was supposed to be the easy part.
But breaking down is what I found hard.

Sånt här är ju deprimerande..

Men jag ska väl inte klaga. 4 minus, det kunde ju ha varit värre.

Bra jobbat Lina, verkligen.

Vågar man erkänna att jag precis vaknade eller? 

Antagligen inte.. men det gjorde jag i alla fall. 
Frukost nu då kanske?

Ännu en fika i Gamla stan

Idag efter skolan var jag, Julia, Jennifer, Maria och Frida och fikade i Gamla stan. Sen hamnade vi någon annanstans för att Julia ville ha middag. Någon sushi bar vid typ St:Eriksplan, tror jag att det var det låg. Det var i alla fall riktigt kul att vi kunde träffas allihopa för en gångs skull, tror sist vi gjorde det var typ 20 November 2009! Det är liksom ganska länge sen. Synd att Jennifer åker till Nya Zeeland i ett år snart dock :( Men hon kommer nog ha jätteroligt. Och sen åker Frida till Australien i ett år i sommar :( Men hon kommer antagligen också ha jätteroligt :) Kommer sakna dem dock. Men de kommer ju tillbaka ;)


Några bilder från fiket (dock ganska mörka, men det blev mysigare bilder då)


Maria


Jennifer


Frida


Julia


Och nu är klockan alldeles för mycket och jag tänker sova.

Lite bättre i alla fall

Nu känns det LITE bättre i alla fall..Grafisk kommunikation

Känns inte riktigt som att det här ämnet är min grej kanske.. Vi har haft lektion i typ 2 och en halv timme. Och jag har åstadkommit detta:


Några figurer och en psycho-katt. 

Bra jobbat Lina, verkligen. Och snygga blev de ju också, verkligen..

..

By Vanja.
(det förra inlägget alltså)

Vanja är bäst!

Hej bloggen, cha cha, nu sitter jag i skolan och har grafisk kommunikation. Jag har lite hjärnsläpp så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kanske får ta och mobilblogga sen men det kanske inte blir så bra så jag får ta något som är dåligt, precis som min idol ************ 

Hej då bloggen.

Memory lane - bildbomb

Bara för att jag tillfälligt har väldigt tråkigt så började jag titta på alla bilder på min externa hårddisk och jag insåg precis hur extremt mycket jag saknar slalomen. Så bara därför (för att jag har tråkigt alltså..) så tänker jag nu bomba det här inlägget med bilder från slalomåren.


Alla de där timmarna i en bil kanske jag inte saknar dock. Men sällskapet.


Och allt det där vattnet i Hamra som vi skulle åka över. 


Fast efter ett antal åk slutade det ju sådär för mig ja.. 


Saknar till och med att snubbla över saker i målområdet för att det var så mycket folk. 


LVC-finalen i Boden. En av de roligare tävlingarna jag var på. Kanske var för att det var så många dagar ;)


Och alla hotell, som tur var var det bara den där sängen som försökte döda mig.


En liten pokal, den jag är mest nöjd med av de jag har :) 


Papi :)


Kommer förövrigt alltid att älska att det ser ut som att jag håller i Idas pokal (den stora) på den här bilden. Haha! 


Tidiga besiktningar kan jag nog dock leva utan om jag ska vara ärlig..


Haha, men det där var roligt. Vi möblerade ju bara om..lite.. vi flyttade ju i alla fall inte på kylskåpet..


Mami :)


Titta, en bild där jag faktiskt åker skidor också. Försökte hitta de från träningslägret i Hamra, men lyckades inte. Så då fick det bli den här, för det var den enda relativt nya ;) 


Nej, nu ska jag åstadkomma middag. Cred till den som faktiskt tyckte att det här inlägget var intressant! Grattis Vanja! :)

Vill bara säga att min kära vän Vanja fyller år idag!


Lite fint snodde bilderna från Vanjas facebook ;)

Håller tummarna

Insåg ju igår att mitt simkort var lite för stort för min iPhone. Pallrade mig till telia butiken efter skolan och jag måste säga att ju längre jag bor här desto mer älskar jag den här staden. Hade det här varit i Sveg så hade jag knallat in på Ring up och så hade de fixat problemet såklart, men de hade sagt "ja och så kommer det till dig med posten om sådär två - tre veckor" Här går du in i butiken, ringer mamma, ber henne skicka fullmakt, de gör massa mambojambo och sen har man ett nytt simkort som passar alldeles utmärkt :) Väldigt trevligt om jag får säga det själv!

Nu hoppas jag bara på att inget annat krånglar..

Har förövrigt på mig en av de två jättefina tröjorna jag fick av Malin i födelsedagspresent idag. :)

All denna frustration..

Frustration frustation. Det var väldigt nära att jag tog fram saxen för sådär en timme sen. Men nej, jag går till telia butiken i Täby centrum imorgon efter skolan istället. Känns som en bättre idé. Under tiden kollar jag på one tree hill och har vissa problem med att somna. Ja, jag har faktiskt försökt. Bara ett avsnitt till, sen ska jag sova!

Sveg, pyromanernas hem.

Pratade med mina föräldrar nyss. Tydligen har centrumkiosken i Sveg brunnit ner inatt. Antagligen anlagd.
Först ishallen och nu det här. 
Vad blir det sen?http://ltz.se/nyheter/harjedalen/1.2639096-centrumkiosken-totalforstord-i-brand-troligtvis-anlagd

Nu dör jag av lycka tror jag..

TACK TACK TACK TACK TACKTACK TACK TACK TACK TACKTACK TACK TACK TACK TACKTACK TACK TACK TACK TACKTACK TACK TACK TACK TACKTACK TACK TACK TACK TACK
Titta vad jag fick av mina föräldrar:Jag är typ såhär *sträcker ut armarna över hela Stockholm* glad just nu!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!!! :D <3

God morgon god morgon

Jag är uppe, trodde verkligen att jag skulle försova mig men nej. Jag vaknade till och med av mig själv fyra minuter före väckarklockan ;)

Ska snart äta frukost och öppna mina presenter. Men letandet efter Malins present fortsätter. Är det något jag har konstaterat så är det att hon är bra på att gömma saker, eller så är jag bara dålig på att leta ;)

Grattis till mig då vet jag :)

Någon som ser skillnaden:Om inte så vill jag bara påpeka att jag fyller år idag :)

Coca cola! :D

Jag dricker cola och lite smått firar att jag fyller år imorgon och typ sörjer att lovet är slut imorgon. Fast helt ärligt ser jag faktiskt fram emot att börja skolan igen :)

Nu tänker jag fortsätta dricka cola och titta på någon film.

Jealous minds think alike.

Efter att ha misslyckats med att gå upp tidigt idag känner jag mig som sagt överkörd av en pistmaskin. Typ. Ska klä på mig och äta något sen måste jag pallra mig till Täby centrum fram och tillbaka. Måste köpa filmjölk och fixa lite andra saker.

Förutom det tänker jag sitta här HELA dagen och titta på film. Japp. Och sen måste jag upp 08.00 imorgon för jag tänker inte vara sen till första dagen i skolan som dessutom är på min födelsedag. Dessutom tänker jag öppna mina paket som ligger under julgranen före skolan. Så det så. :) (om jag inte försover mig alltså)

Alltså jag blir alltid lika irriterad, jag skriver alltid rubriken sist för jag har nästan aldrig någon bra rubrik. Och då blir det alltid så att jag inser att något redan har haft den rubriken bara för att de som är liknande kommer ju upp, precis som på en mobil liksom. Jätte frustrerande. Jag som vill att alla mina inlägg ska heta "ännu ett allmänt ointressant inlägg" typ ;) Hehe. Bara därför tänker jag nu döpa det här inlägget efter låten jag lyssnar på just nu. Ja, så blir det.

So much för att vända tillbaka dygnet. Jag...

So much för att vända tillbaka dygnet. Jag känner mig överkörd av en pistmaskin och känner för att bara vända mig om i sängen och sova några timmar till.


Making progress.

Nu tänker jag gå och lägga mig och jag vet ju att det är sådär tre miljarder människor som bryr sig så jag tänkte vara snäll och faktiskt skriva det här också ;) 

4 timmar tidigare än de senaste dagarna. Det är ju en bra början ;)

Jag är kär i den här låten. Speciellt den akustiska versionen.


Mästerkocken tog semester.

Okej, jag har väl lagat godare mat. Men det gick ju att äta i alla fall..

Middagen är räddad..eller ja, det återstår ju att se

Har varit sugen på bacon hela dagen! Och sen nu blev jag jätte hungrig och började fundera på middag. Och så såg jag på ett matlagnings program på tv (jag vet, jag är för ung för sånt..) och där gjorde de något som såg gott ut. Så jag tänkte experimentera med lite ingredienser som de hade med. Typ, kyckling, bacon, ost, potatis, osv. Det blir förhoppningsvis JÄTTEGOTT! :D Hehe..

Men jag tittade i alla fall i frysen och titta vad jag hittade:

WIIIIEEE! :D

Såhär glider jag förövrigt runt idag: 

Yoda tofflor. Mjukis byxor. Ett grönt linne och min halsduk. Osminkad och i min "jag orkar inte riktigt bry mig just nu" frisyr.

Ja, som en helt vanlig söndag alltså ;)

Kaffe..

Det luktar kaffe av Malins halvdruckna kaffekopp från imorse. Och konstigt nog tycker jag att det luktar ovanligt gott. Tänker dock inte fixa mig en egen kaffekopp, inte min grej.

Jag vill ha riskakor, men orkar inte gå till affären. Jag vill ha coca cola, same thing. Jag dricker väl lite oboy och äter en clementin istället då..

Är jag inte helt ute och cyklar så blir det skidskytte nu också. Me like.

Jag gör ett tappert försök att vända tillbaka mitt dygn.

Godmorgon, jag har varit vaken i minst 40 minuter och Malin åkte precis. 100 mil i en bil, enjoy!
Själv ska jag nog försöka åstadkomma frukost. Och sen ska jag nog städa och titta på film hela dagen. Låter som en plan :)
Ja, det var väl about it.

Och så sitter man på nattbussen påväg hem ...

Och så sitter man på nattbussen påväg hem från vaxholm. :) Jag är förövrigt den enda på hela bussen. Förutom chauffören då alltså, för jag hoppas i alla fall att han är med ;)


Nu har jag och Vanja tittat på mr. And mrs...

dsc05250 (MMS)

Nu har jag och Vanja tittat på mr. And mrs. Smith på Vanjas projektor duk :) Min buss från vaxholm går om typ en timme ;) Hehe. Inte för att jag skulle vända tillbaka dygnet eller så. Inte alls. ;)


Jag och Vanja åstadkom Tacos till middag :...

dsc05246 (MMS)

Jag och Vanja åstadkom Tacos till middag :-D nu är jag nöjd med livet igen ;)


Discobowling med Vanja :-D

dsc05241 (MMS)

Discobowling med Vanja :-D


Jag är vaken innan det är mörkt!

Tar tåget in till huvudstaden om sådär 50 minuter för att träffa Maria. Senare idag ska jag och Vanja bowla och sen blir det filmkväll hemma hos henne :)
Riktigt trevligt om jag får säga det själv.

Skulle ju ha gått på bio med Vanja, Emelie och Elsa idag. Men Emelie kunde inte och Elsa har blivit sjuk. :( synd. Men vi får göra det en annan dag istället!!!

Nu ska jag äta frukost och torka mitt hår ;)

Ja just

God natt förresten.

En liten fundering, vem *** brukar skotta snö den här tiden på dygnet..?

Me like den här låten väldigt mycket just nu.


"You've got mail" Oh wait, just kidding..

"You say hello. Inside I'm screaming I love you."

Klockan är ännu en gång alldeles för mycket. Vanja åkte hem för en och en halv timme sen. Jag dricker pärondryck ur ett vinglas och kollar min mail alldeles för ofta. Tittar lite ointresserat på one tree hill. Det brukar funka som terapi, inte idag. Inte nu. Ögonshoppade ännu en gång för ungefär 20 000 kr. Även den terapin hjälpte inte.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Vanjas kompis Elsa. Looking forward to it! :D
Men just nu vill jag mest vara, ensam. (fast egentligen inte alls..)
The tourist

Jag och Vanja insåg att bussarna inte går lika ofta som man vill nyss. Så vi fick äran att gå hem till mig för att hennes buss går tio i två ;) 
Vi var i alla fall på the tourist och jag måste faktiskt säga att den var väldigt bra! Speciellt eftersom jag "löste" själva allting innan de sa det i filmen :D Alltid lika nöjd när jag lyckas med det ;)
Vad vi ska göra nu återstår att se. Men antagligen något skojjigt :D

Impuls går på bio med Vanja :) jag älskar ...

dsc05238 (MMS)

Impuls går på bio med Vanja :) jag älskar att bo i Stockholm där man kan gå på bio lite när man vill! :-D


Vågar man säga godmorgon

Vaknade för sådär en halvtimme sen.. Bra jobbat. Tänkte först att det var mitt i natten när jag tittade ut genom fönstret, tittade på klockan och insåg att den var 16.00. Måste nog börja vända tillbaka mitt dygn nu tror jag..

Anna Skipper skulle nog inte gilla mig..

Har förresten ätit ett helt paket riskakor ikväll. Hörde något om att det motsvarade hela dagsintaget av kalorier tror jag det var. Bra jobbat Lina. Åt ju ett päron också i alla fall.

Get your act together then

Läste nyss morgondagens/dagens horoskop. Beror på hur man ser det. Tydligen ska jag mötas av svårigheter och hinder mest hela tiden nu. Men tydligen ska jag även klara av dem ganska bra.

Ibland undrar jag om de som skriver horoskopen känner mig. Eller om de bara vet. Det är lite läskigt faktiskt.

Hinder och svårigheter är i alla fall inte något ovanligt nu för tiden. Jag kan ju inte ens komma på något jag gillar att göra. Förutom, skriva, film och musik. Då är det ju illa. Om jag inte gillar något mer än det. Jag tror jag ska bli tunnelbaneförare. Eller så skulle jag vilja vara en flamingo, de gömmer väl huvudet under vingen va?
Hur som helst vill jag ha en guldfisk.

Undra om man borde gå och lägga sig? Antagligen. Känner inte riktigt för det bara..

Jag har tråkigt.

Hej hej leverpastej. Tror helt ärligt att jag skrev så i min dagbok förut. Varje dag. Oj, dagbok, när var det egentligen? Undra när jag skrev i en dagbok sist? Har nog inte ens någon i täby :P
Hej i alla fall.
Var och handlade innan jag och Vanja tog en varsin buss hem, så nu finns det mat hemma hos mig igen.
Blev tillfälligt lite smått uttråkad så jag tog mig friheten (kors i taket) att knäppa en ego bild á la Lina.
Har konstaterat att min näsa ser helt sne ut när jag gör sådär. Och att jag måste klippa mig. Kanske gör det imorgon. Vi får se.
Försökte le på en bild också. Jag kan ju inte le.. det gick ju som det brukar. Dåligt. Och om jag kollade in i kameran såg jag skelögd ut. Kul..

Vädret är roligt. Vanjas buss från vaxholm...

Vädret är roligt. Vanjas buss från vaxholm är försenad. Så hon kommer kanske missa nästa buss. Min buss var också sen. Dock bara 7 minuter :p Nu sitter jag i alla fall i täby centrum och väntar på Vanja.


Lite mackor, eller filmjölk, eller typ oboy hade ju varit gott nu..

Ligger i sängen och funderar på om det är dags att äta "frukost" (det finns nyponsoppa och marabou choklad..) 

Ska ta bussen till Täby centrum om ca 50 minuter för att träffa Vanja :) Idag är det i stort sett snöstorm ute och jag tänker i alla fall INTE gå till Täby centrum.

Man kan väl alltid få drömma.

Men gå och göm dig någonstans.
ALLA filmerna! För 99 kr! Cdon.com är inte min vän just nu..
Jag fyller ju år snart..
http://cdon.se/film/ensam_hemma_-_boxset_(4_disc)-4052477
*host host* tror inte riktigt på det själv om jag ska vara ärlig..

Jaha, vad har huset att erbjuda? Vatten. Jag borde nog handla imorgon.

Efter en sju timmars buss resa och middag på pizza hut med Vanja så är jag nu hemma i Täby. :)
Nu tänker jag mysa i mina ÄLSKADE pyjamas byxor (som jag har saknat!!!!) och mina nya Yoda tofflor. Och vad tänker jag göra mer tror ni? Någon som kan gissa?
Kolla på film såklart! :D

Har varit framme i stockholm i snart två t...

dsc05231 (MMS)

Har varit framme i stockholm i snart två timmar :-D sitter på pizza hut med Vanja och pratar. Sällskap är väldigt uppskattat! :-D


Efter 6 timmar i en buss är jag nu i uppsa...

Efter 6 timmar i en buss är jag nu i uppsala. Känns som att man börjar närma sig ;)


Mamma ringer med skidskytte uppdateringar....

Mamma ringer med skidskytte uppdateringar. Tack för det kära mor! :-D


Är förövrigt totalt förälskad i "you me at...

Är förövrigt totalt förälskad i "you me at six" låtarna "liqiud confidence", "underdog" och "jealous minds think alike" Lyssna på dem vet jag ;) det har jag gjort de senaste fem timmarna. Och nu luktar det russin i bussen också, bara för att.


Och jag vill ha russin.

Och jag vill ha russin.


12.4 mil to go. Inte för att någon bryr si...

12.4 mil to go. Inte för att någon bryr sig. Men jag har tråkigt och får inte in något skidskytte på radio. Litet är hårt och långtråkigt just nu, de senaste 5 och en halv timmarna och de kommande 1 och en halv timmarna. :p sen ska jag och Vanja äta middag :-D då är livet inte lika hårt längre :-D


24 down, 21 to go. Mil alltså ;)

24 down, 21 to go. Mil alltså ;)


Paus i tönnebro :-D

dsc05230 (MMS)

Paus i tönnebro :-D


Kan aldrig åka igenom Järvsö utan att tänk...

Kan aldrig åka igenom Järvsö utan att tänka på den där kepsen som blev stulen här. Hur glad jag var när jag fick låna den av pappa och hur ledsen jag blev när jag insåg att den var borta. Det var min frökens fel, bara för att jag inte fick ha den på mig. Tyckte alltid lite mindre om henne efter det.


Somnade lite smått. Nu är vi i färila. :p

Somnade lite smått. Nu är vi i färila. :p


Och så sitter man på bussen påväg tillbaka...

Och så sitter man på bussen påväg tillbaka till Täby. Anna kom förbi ett tag innan jag åkte också :-D Nu har vi åkt 1.5 mil. 43.5 to go. Typ :p


Almost fit for fight ;)

dsc05224 (MMS)

Almost fit for fight ;)


Fika med Anna. :)

dsc05207 (MMS)

Fika med Anna. :)


Titta, en ego bild.

Ska snart börja gå ut på Sveg, snöar gör det också. Trevligt ;)
Älskar den här delen av den här låten just nu:
Underdog, 
just look at the mess you made
It's such a shame, a shame, 
We had to find out this way,
Revenge loves company, 
three makes it a crowd
So wash your mouth, 
and sit this one out,

Inte för att någon brydde sig, men ändå ;)

Allmänt ointressat, om vanligt.

Idag var man uppe med tuppen. Eller ja, typ nio. Men ändå ;)
Har precis duschat och nu ska jag torka håret och sen ska jag fika med Anna :) Imorgon åker jag tillbaka till Täby och Vanja och Emelie har sagt att de ska möta mig på centralen :D :D :D 

Annars händer det inte så mycket, tänkte försöka få tag på post-it lappar i rätt färg idag också ;)
Nu kommer mamma och pappa hem på lunch också, trevligt ;) 

Lovar förövrigt att skärpa mig med bloggningen. Vad är det här liksom? Kommer att bli bättre när jag kommer tillbaka till Täby ;)

kort och gott

Idag har jag tvättat, tagit disken och ätit clementiner. Nu tänker jag kolla på sex and the city och äta mer clementiner ;) hehe.

You're pulling the trigger all wrong!

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd
Och jag glömde bort att andas
För ett tag sen skrev jag att man helt enkelt vaknade en dag och mådde lite bättre än man gjorde dagen innan. Jag vill bara säga att min bröstkorg inte har varit såhär lätt på typ tre år och att det känns som ett stort hål i min bröstkorg där den där tyngden brukade sitta. Tack Vanja, för att du antagligen omedvetet skrev precis det som behövdes. 

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Men bra känns det. Och känns gör det! Kors i taket. 

Nu tänker jag dricka mer oboy och titta på någon bra film! :D Kanske till och med dricker lite läsk, här ska firas!

När jag och mamma hade inventerat klart oc...

När jag och mamma hade inventerat klart och kommit hem så gjorde jag en eld. Sen gick jag och la mig. Sov tills det blev middag. Efter middagen gick jag och la mig igen. Sov i ca 2 timmar, sen kollade jag, mamma och pappa på en av de absolut SÄMSTA filmerna jag har sett i mitt liv! Så nu är jag i alla fall hur pigg som helst. Bra jobbat Lina -.- Då kollar jag väl så film så länge då ;)


Happy new 2011 :-D

Happy new 2011 :-D