Dagens dagens

Dagens låt:




Den är grym i orginal version också!

and now what?

Seriöst, det är ju sjukt tråkigt att vara hemma från skolan. Jag vet att jag hade varit hemma nu även om jag hade varit i skolan idag. Men nu har man ju gjort allt som man kunde ha gjort efter skolan på förmiddagen, hänger ni med?
Jag är totalt uttråkad och nu vet jag inte vad jag ska göra.

Förslag anyone?

Godmorgon

Tjoho,
Nu har jag precis klivit upp. Jag är hemma från skolan idag också, om ni inte förstod det själva ;)

Nu sitter jag och väntar på att mitt te ska bli klart, sen ska jag äta stor frukost.
Te, juice, mackor, flingor och frukter (Y)
Mums,

Sen sätter jag mej vid tv:n, framför den öppna spisen och tittar på en av mina favorit filmer (en riddares historia) och käkar frukost ;)

Nu är mitt te nog klart,

Ha det.

intro + vers + refräng = en låt

Nu kan jag spela introt, verserna och refrängen till apologize på synth, nu måste jag bara lyckas med bytet mellan intro till vers och vers till refräg tillbaka till intro, sen ska ni få se på action ;)

Nej, nu ska jag gå och läsa sen blir det idol för hela slanten!

Vem hejjar ni på i idol då?
Jag hejjer på Erik, Rasmus och Mariette. Dock är ju ingen av dem med ikväll, men man måste ju titta ändå ;)

Måndag

God morgon! (för nån timme sen)
Idag är jag (som jag skrev igår) hemma från skolan. Vilket är tur eftersom jag ändå hade varit som en zombie idag då jag sov riktgit dåligt inatt.
Gick och la mej vid 1 någonting och kunde inte sova, jag låg och hostade i flera timmar (trodde att jag skulle kvävas där ett tag) så jag tänkte att jag skulle läsa bara för att jag ändå inte kunde sova. Det gick inte, för jag var ju jätte trött. Men jag kunde verkligen inte sluta hosta (det kan jag fortfarande inte). Runt 4 gav jag upp och gick ut i köket och fixade en STOR mugg med varm oboy, efter det så hade jag ett host uppehåll på typ 10 minuter och då lyckades jag somna. Dock vaknade jag ca 5 gånger under natten för att jag höll på att kvävas av hostningar.

Aja, nu är jag uppe i alla fall.

Vad har jag gjort idag då?
Ingenting.

Jag har legat och degat vid tv:n i stort sett hela dagen. Fast jag tog en dusch också.
Ikväll ska nog jag och Elin plugga, fast vi får se om jag orkar det för jag är så sjukt trött. Jag tror att jag ska försöka lägga mej tidigt ikväll, typ, direkt efter idol. Vi får se.

Nu ska jag kolla på Wild child (jag fastnade för den bara för att han är så snygg)

Cee you.

Helgens helgens

Helgens eyecandy:

Alex Pettyfer



Hittade ingen bild som egentligen gör honom rättvisa, dessutom tror jag att den här bilden är rätt gammal.
Men kolla på Wild child, han spelar en av huvudrollerna, tycker ni att han inte är snygg när ni har sett den filmen bör ni uppsöka läkare ;)
Btw, det är inte gubben med brillor i bakrunden av bilden jag jiddrar om nu xD Bara så att ni inte får för er något ;)


Helgen

Jag vet inte om jag skrev att Jennifer skulle komma i helgen. Men det tror jag att jag gjorde. Så det är därför jag inte har skrivit något i helgen.

Det har i alla fall varit en av de bästa helgerna på länge, och idag är det dessutom exakt 50 dagar sen vi kom hem från Grekland.

Vad har vi gjort då?
Inte mycket skulle ajg vilja påstå, vi har mest tittat på film och pratat. Eller, Elin och Jennifer har pratat, jag har mest försökt få fram något prat-liknande ljud.
Jennifer kom på Fredag kväll, runt 8 någon gång. Sen så kollade vi på idol, jag kollade på idol, de pratade (jag pratade också lite) Sen kollade vi på massa filmer, jag vet inte vilka vi såg när så jag skriver sen vilka vi har sett i helgen. Någon gång under helgen bestämde mina stämband tydligen för att ta semester, jag blev JÄTTE hes.
Vi tittade på mer film, (hela kvällen) käkade massa onyttigt (såklart) och drack cola (ännu självklarare)
Vi satt uppe och pratade till halv 4, sen somnade vi faktiskt.

på lördagen när jag vaknade drabbades jag av panik, jag hade tappat rösten. Det första som jag tänkte var helt ärligt "Shit, jag har blivit stum"
Jag kunde verkligen inte prata, det gick helt enkelt inte. Men efter tre koppar te med halstabletter och honung i så kunde jag få fram något litet ljud.

Sen gick vi ut på Sveg, vi visade hela sveg inklusive Elins hus, och var på statoil och hyrde film, det tog en timme. Sen åkte vi hem till mej igen, tittade på mer film. Åt middag, som vi gjorde själva. Skillat.
Kollade på mer film, åt mer onyttigt. Somnade runt 1.

Imorse städade vi lite, packade ihop Jennifers grejer och åt frukost. Sen cyklade vi till Statoil och lämnade tillbaka filmen, och sen cyklade vi brorundan och till ip. Sen var det bara att åka hem till mej och vänta på Jennifers pappa.

Sen åkte Jennifer hem, sorgligt. Men det har varit en riktigt kul helg (och nu kan jag prata igen, rätt hes dock)
Jag saknar redan Jennifer massor, Elin också men jag kommer att få träffa Elin snart igen, inte imorgon dock då jag ska stanna hemma från skolan eftersom att vi ska till sonfjället så tänkte jag stanna hemma och vila halsen, och resten av min förkylda kropp. Men på Tisdag får jag träffa Elin, eller imorgon kväll för vi ska antagligen plugga..

Nu ska jag gå och kolla om vi har någon cola och lite ostbågar kvar, sen blir det nog en film tror jag.

De här filmerna tittade vi på:
Wild child
Twilight
White chicks
Pearl Harbor

Vi kollade nog på någon mer, men jag kommer verkligen inte ihåg.
Lina = fortfarande minne som en guldfisk ;)


Jag var på topp för några timmar sen, men det var ju då det.

I'll be trouble
You're so nice
And if I chose to listen
I wouldn't take your advice
I'm really sorry
Feeling sorry for myself again
But this isn't working

Dagens dagens

Dagens jobbigaste:

jag har fått feber igen.

Sjuk..igen

Har inte skrivit på ett tag, jag ber om ursäkt.

Men jag är sjuk igen. Det var kanske inte världens bästa idé att vara med på gympan innan jag blev riktigt frisk, men jag ville verkligen inte ligga jätte mycket efter. Så först sprang jag runt i skogen en hel lektion (orientering) efter det blev jag sämre i min hals, och jag började snora igen. Sen igår så hade vi orientering hela eftermiddagen på skidstadion. När jag kom hem från skolan så la jag mej i sängen, somnade. Pappa väckte mej en och en halv timme senare, jag åt middag, la mej i sängen, somnade. Mamma väckte mej två timmar senare för att idol började (tack). Kollade på idol, tittade på Twilight, la mej i sängen (23.30), somnade.
Och nu är det inte så att jag bara var allmänt trött igår, jag hade JÄTTE ont i halsen, jag snorade hela tiden och jag hade feber. Jag har fortfarnde ont i halsen, jag hostar verkligen hela tiden, fråga Elin, jag snorar och jag har feber. Men Jennifer kommer imorgon och då ska jag, Elin och Jennifer ha tjejhelg hemma hos mej, så jag vägrar vara sjuk. Där har vi anledningen till varför jag var på skolan idag, för jag tänker inte erkänna att jag borde ligga och dega i sängen.

Så, som sagt, ni får ursäkta om jag inte har skrivit, men jag har ju mått bättre liksom.

Vad har jag gjort efter skolan idag då?

Sovit (japp, jag gjorde det igen) pluggat med Elin (som fick äran att väcka mej) kollat på idol, spelat zynt och nu tänker jag faktiskt gå och lägga mej (believe it or not)

Godnatt.

Fredag?

Är det bara jag som tror att det är Fredag? Det känns verkligen som det, och det är ju Tisdag! wierd.

Skolan idag var väl lika tråkig som vanligt, vi hade skolfotografering direkt på morgonen, jag ser säkert puckad ut som vanligt. Sen hade vi brandövning, ett litet tips bara, försök inte prata skånska i en megafon. Det enda man hörde var "detta är en övning" jag stod mest och tänkte "kan ingen ta det på svenska" hela tiden.
No afense mot han som pratade.

Nu har jag sett hela säsong 2 av Gossip girl btw, så det blir nog inte så mycket mer Gossip girl på ett tag. Jag orkar inte ladda ner säsong tre.

Vad ska ni göra ikväll då?
Jag ska plugga lite, äta middag, lyssna på musik, spela gitarr (det känns som om jag glömde bort den när jag började spela zynt, dessutom är min röst tillbaka så jag ska SJUNGA) sen ska jag kolla på idol! Jag hejjar på Erik Grönwall, vem hejjar ni på?


Dagens dagens

Dagens kan inte sluta titta på:


Godnatt.

Nu tänker jag faktiskt sova. Jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna, försov mej dessutom till tio över 8 imorse, och vi börjar halv 9. Lyckat. Och vad tror ni att jag hade första lektionen? Idrott, orientering. Vilket betydde att jag som knappt visste vad jag hette skulle ut och springa i skogen, och såklart virrade jag bort mej totalt, hamnade mitt i någon myr, blev helblöt. Såg ett björnide (tror jag) fick panik, letade efter samma kontroll i 40 minuter, blev "räddad" av Victor som talade om för mej var den var, kul att den var där jag gick in i skogen, jag gick en meter ifrån den!! Såklart.. -.-'
Sen hade jag 20 minuter kvar på mej att hitta de resterande 4 kontrollerna och ta mej tillbaka till skolan. När jag bara hade två kvar kändes det som om, "shit jag kanske klarar det här". Den ena kontrollen skulle vara vid en bro, jag hittade två broar men ingen kontroll, sen hittade jag rätt bro och rätt kontroll, massa slösad tid. Och sen skulle sista vara vid ett vattenhål. Eftersom jag var jätte trött och inte ens kunde läsa kartan så tyckte jag tydligen att det räckte med att läsa att den låg vid ett vattenhål, sprang till första bästa vattenhål, och väl där inser jag att jag redan är 5 minuter sen. Och då ska man ju tillbaka till skolan också. Så då gav jag upp på den sista, insåg senare att jag var vid helt fel vattenhål, i typ fel del av skogen dessutom... Kommer in i teorisalen, där Oscar (läraren) har börjat genomgången med nästa klass, jag kommer in genomblöt, och jag hade dessutom ljusgrå byxor så det syntes ju rätt bra. Oscar frågade vad jag hade råkat ut för och då sa ajg att jag virrade bort mej och hamnade i en myr, då började hela klassen som satt där garva. Tur att jag känner typ alla dem.
Lyckad morgon Lina.

Så, nu ska jag sova. Imorgon har vi skolfotografering halv 9, så jag får inte komma försent! Viktigt nu Lina!

Godnatt.

Jag har inget liv. Känns det som.

Vad gör jag om kvällarna? Sitter hemma och tittar på Gossip girl på datorn, eller på Robin Hood som jag redan har sett massor med gånger. Jag pluggar och skrapar tapeter.
Great -.-'

Jag måste skaffa ett liv.

Lunch

Jag måste seriöst bli bättre på att komma på rubriker. Det känns som om det alltid blir, lunch, ... eller typ Måndag.
Jag ska jobba på det.

Men nu har ajg lunch, min andra lunch idag faktiskt. Först har jag 40 minuters lunch, 20 minuters lektion (brukar bara bli 10) och sen en och en halv tímmes lunch. Jag brukar oftast äta på den andra, eftersom att den är längre och samtidigt som mamma och pappas lunch.

Jag sitter på mamma jobb nu och vi ska väl åka hem vilken minut som helst. Tänkte bara uppdatera nu för jag hinner nog inte sen när jag är hemma. Jag ska kolla på Gossip girl ;)

Ha det.

Dagens dagens

Dagens låt:


Tyska

Jag dör, okej jag kanske inte ska vara riktigt så dramatisk. Jag får panik kan vi köra på istället.

Nu tror jag att jag kan glosorna (korttidsminnet is your friend) och kanske kanske kanske kan jag översätta texten, uttalet har alltid varit värdelöst så det lär ju inte bli bättre på en kväll ;)

Nu, blir det gossip girl, och sen lite mer tyska, bara för att kolla att jag fortfarande kan det.
Gossip girl = lugnande på hög nivå!

Undra om det är nu som jag ska plugga??

Nu har jag nog skjutit tyska läxan framför mej tillräckligt länge. Eller vad säger ni?

Den är till imorgon och jag har inte ens kollat på den. Smart drag Lina, du har haft hela helgen på dej. Men jag har faktiskt pluggat matte, so och kemi i helgen, rätt bra för att vara jag.

Så, nu ska jag väl plugga tyska. Sen blir det Gossip girl innan jag ska sova. Måste sova mer inatt än igår natt, 4 och en halv timme är för lite för mej känner jag.
Och här kommer ett klart bevis på det:
Jag sitter vid datorn och mamma håller på att laga mat. Hon ropar på mej och säger att hon tycker att jag ska komma och göra henne sällskap, så då gjorde jag det. Det enda problemet var att jag somnade sittandes på en stol bara 5 minuter efter att jag hade kommit till köket. Och jag sov (sittandes på en stol) i ca 30 minuter. Det är sällskap på hög nivå det.
Så, inatt ska jag sova mer, för seriöst, jag har aldrig somnat sittandes förut. Inte okej.

Nej, tyskan väntar.
Önska mej lycka till.


TACK!

Pappa borde spela på ålandsfärjan oftare, eller vad säger ni? ;)


Helg = sovmorgon. Vilken del är det som är så svår att förstå?

Som ni kanske vet, på grund av mitt totalt ointressanta och osammanhängande inlägg inatt/imorse, så kunde jag inte sova igår. Somnade vid halv 5, och klockan 9 väcker mamma mej. Då är det tydligen frukost. Och sen har vi bakat massa saker med äpple i sedan dess. (som ni kanske förstår är jag inte precis på topp idag, då jag sovit dåligt) Om ni undrar varför vi bakar äppelgrejs hela tiden så är det för att vi nyss plockade alla äpplen från vårat äppelträd, och eftersom att ingen i våran familj är någon "äppelslukare" så måste vi göra något med dem innan de blir förstörda.

Ikväll kommer pappa hem från Stockholm. Om jag inte har skrivit det redan så har han ju varit och spelat på ålandsfärjan i helgen. Hoppas att han har köpt något till mej (jag önskade mej maltesers xD)

Nu ska jag kolla på Gossip girl, seriöst det känns som om jag gör det hela tiden nu mera.

Ha det.

...

Jag kan inte sova. Klockan är 04.03 och mamma kommer att väcka mej imorgon eftersom vi ska skrapa tapeter.

Intresseklubben antecknar, jag vet. Men jag har inget bättre för mej så du kunde jag ju lika gärna tråka ut er med att jag inte kan sova.

Dagen (s dagens)

Idag har jag och mamma skrapat tapeter, i stort sett hela dagen och vi ska göra det imorgon med. Men vi har också kollat på film, Kill bill, kill bill 2, Helens små underverk. Vi lagade mat också, höll på att glömma ;)

Nästa helg kommer Jennifer till Sveg! Helt underbart! Dock har jag en stark känsla av att det kommer få mej att sakna Julia, Maria och Frida ännu mer. That's life, I guess.

Orkar inte göra ett till inlägg så vi kör dagens dagens i samma.

Dagens låt:

 

Godnatt.


Dagens dagens

Dagens låt:


Fredagsmys

Det blev inga chips, mamma försökte men de hade ingen dipp, sämst!

Men men, det blev en rätt lyckad kväll ändå. När mamma kom hem så lagade vi mat, fläskfilé, potatis grejs och sparris ;) Och cola såklart, det är ju ändå Fredag. Efter middagen så bakade vi äppelpaj, med äpplen från vårat äppelträd, sjukt god blev den. Och om jag ska vara ärlig så åt mamma en femtedel och jag åt halva...
Vi kollade på idol, sen så tittade vi på P.S I love you. (Y)

Nu har mamma lagt sej och jag tänkte titta på Gossip girl, imorgon ska vi skrapa tapeter, och jag ska plugga.
Jag har med mej dessa böcker hem:
Historia, Matte, Tyska text, tyska glosor och Kemi. Jag tror att det är alla.

From "on top of the world" to "the bottom of the ocean" in a minute

Mamma gav mej pengar till chips och dipp.
På gympan hade vi orientering och jag blev klar först av alla! Tror ni att man är stolt eller??
Fick sluta en halvtimme tidigare bara för att jag var klar.
(On top of the world)

Med ett ovanligt glatt humör cyklade jag till ICA för att köpa chips och dipp.
Kommer in och inser att dippen jag vill ha är slut, går runt i hela butiken för att hitta någon som jag skulle fråga om de hade sån dipp på lagret. Fanns inte en kotte där.
Tänkte inte mer på det och åkte istället på konsum, för att där upprepa exakt samma sak. Ok och Statiol var inte mycket bättre.
Eftersom det är meningslöst att äta chips utan dipp så åkte jag helt enkelt hem tomhänt.
(The bottom of the ocean)

Kom hem och satte mej i köket, tio minuter senare kommer jag på mej själv med att sitta och tröstäta flingor. Funkar inte lika bra som choklad och diamglass men helt okej ändå.

Men nu ringde mamma och då berättade jag om denna hemska vändning av min dag, och då sa hon att hon skulle åka dit efter jobbet och hitta någon att fråga!! Kanske hamnar vi "on top of the world" innan den här dagen är slut i alla fall. Dessutom tror jag att jag lyckades övertala mamma att vi inte skulle riva tapeter idag, det är ju ändå Fredag. Och det är bara jag och mamma hemma.

Nu ska jag titta på gossip girl.

Vi hörs.

Blubb blubb

Fredag

Nu är jag hemma på lunch, idag igen. Lagade mat idag också, det blev samma som igår, gott och snabbt ;)
Lite enformigt kanske dock.

Måste dra tillbaka till skolan när som helst, börjar om en kvart.
Har nyss kollat på Gossip girl, det känns lite som om jag har börjat fastna nu.. hmm, typiskt mej och tv-serier.

Imorse så tänkte mamma tydligen vara sjukt snäll och köpa chips till mej (som jag har velat ha i tre dagar nu) men när hon kom till ICA insåg hon att det fanns fler sorter än hon trodde och att det var större chans att hon skulle ta fel än rätt. Så då fick jag pengar av henne och efter skolan ska jag åka och köpa chips och dipp (Y) TACK MAMMA!

Snart är det fredagsmys...

Dagens dagens

Dagens roligaste:

Elevensval - musik med Linda, Becca, Marren och Johanna. Sjukt kul!

snart helg

Jag orkar inte skriva så mycket nu, jag är på dåligt humör. Jag vet inte ens varför det är det som är så sjukt. Jag bara satt här framför datorn och sen så kom jag på mej själv med att bli irriterad på allt (jag tittade på film) och nu inser jag att jag är på dåligt humör, wierd.

Jag ska gå och lägga mej och läsa så fort jag har skrivit klart det här.

Imorgon åker pappa till Stockholm, hade jag haft pengar så hade jag följt med. Ni fattar inte hur mycket jag verkligen vill åka till Stockholm, ingen fattar. För ingen fattar hur mycket jag verkligen saknar Jennifer, Julia, Maria och Frida. Men Jennifer kommer antagligen hit nästa helg! UNDERBART!

Godnatt.

Lunchtime

Tjoho, nu sitter jag här och käkar lunch. Mysigt, med mej själv... (det hade ju kunnat vara mysigare)

Om typ några minuter kommer antagligen mina föräldrar hem och då måste jag stänga av musik (eller ta på mej hörlurar) det var ju mindre mysigt. Så jag passar på att spela på högsta volym nu medans jag kan ;)

Ja, vi har alltså lång lunch idag. 1 och en halv timme så då lånade jag Mys cykel (Danke schön) och cyklade hem. När jag kom hem så slog det mej att jag inte visste vad jag skulle äta, oboy och macka, kul liksom? Så då kände jag mej riktigt händig och LAGADE faktiskt MAT!

 

Det var godare än det ser ut ;)
Pasta, ärt- och skinksås (Y)
Bra Lina!

Nej nu ska jag kolla på Robin Hood.

Ha det bäst.


Dagens dagens

Dagens (fortfarande) finaste ögon:

Danny Jones


Nu går jag och lägger mej

Japp det var väl i princip det jag loggade in för att skriva, att jag tänker gå och lägga mej.

Vad har jag gjort sen jag skrev sist?

Tagit ner tapeter, ätit middag, tittat på idol och spelat zynt i typ 2 timmar ;) Nu har jag seriös kramp i min vänsterhand, kan knappt skriva med den, helt ärligt. Men kul var det  ! xD (Tack Malin för att du lämnade den i Sveg!)

Ja, nu ska jag gå och borsta gaddarna och sen lägger jag mej och läser ett litet tag, sen ska jag sova. Jag har varit så sjukt trött idag, och av någon konstig anledning så tror jag att det är Fredag.. varför?

Godnatt.

Tortyr!

När jag loggade in på datorn nyss så höll jag på att få ett panikanfall för att det gick så extremt långsamt. Så jag bestämde mej för att ta bort lite grejer som ligger och "skräpar" på datorn. Jag klickade "lydigt" in mej i "filmer" mappen och började ta bort sånt som jag aldrig tittar på längre, och sånt som jag har sett mer än 10 gånger för då behöver jag egentligen inte se på det fler gånger. Jag tog alltså bort allt som låg i den mappen, nästan. När jag precis skulle klicka på den sista mappen så såg jag vad det stod "Robin Hood"

Jag kunde helt enkelt inte trycka på ta bort, det gick inte. Tanken gör mej illamående. Jag har ju redan tagit bort säsong 1, är inte det tillräckligt? (Dock gjorde jag ju det för att jag hade köpt den) Men om jag tar bort säsong 2 och 3 så kommer jag inte kunna titta på dem, eftersom jag inte har dem på dvd, än. Men det kommer ju att ta ett antal månader innan jag har dem, det är ju jul snart *blink blink*

Jag vet att det bara är en serie, men tanken på att inte kunna se den när jag vill gör ont i mej. På riktigt.


Dagens dagens

Dagens finaste ögon:

Danny Jones


Tisdag.

Idag var jag på skolan, det var jag igår med men jag tror inte att jag hann skriva något igår (Jag = minne som en guldfisk).

Vad gjorde vi på skolan då?
Först hade vi svenska i 160 minuter (ja, ni läste rätt) då hade vi läxförhör, det gick nog sådär tror jag.
Lunch.
No. jag gjorde kunskapskontroll (kunskapskontroll = no:ns prov) och jag hade alla rätt, YES!
Matte. Jag insåg hur långt efter jag ligger då jag var sjuk förra veckan... vi har prov nästa vecka tror jag och jag måste verkligen jobba ikapp nu (har med matteboken hem)
Engelska. Läxförhör, jag har nog två fel. Dock fick jag reda på att vi hade läxa på lunchen eftersom jag som sagt var sjuk förra veckan, jag skyller på det ;)
Sen fick vi läsa sista halvtimmen på engelskan, eller de som hade med en bok fick det. Jag och marren alltså xD

Och sen fick vi sluta en kvart tidigare.


Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket. Kom hem från skolan, tittade på Gossip Girl, åt middag, tittade på min McFLY live dvd (igen) tittade på idol, tittade på the mentalist, satte mej här. Jag pluggade lite matte där någonstans också.

Nu ska jag nog snart gå och läsa lite, eller så skiter jag i att läsa och går och lägger mej helt enkelt. Vi får se.

Dagens dagens

Dagens händelse:

Jag löset rubiks kuben utan Tomas hjälp!
(om ni inte vet vad det är så är det nog dags att ni tar reda på det)

Home sweet home

I'm back!

Vad har jag gjort idag då, åkt bil i 10 timmar, ätit mat, lyssnat på musik, pluggat kemi, bråkat med pappa och suttit vid datorn.

Ja, i runda slängar så är det vad jag har gjort idag.

Lite om min Piteå resa då:

Fredag:
Vi kom till Piteå, åkte till syrran och grattade henne gav henne presenter. Fikade. Eftersom hon skulle ut på kvällen (något med skolan) så åkte vi till hotellet sen. Hängde där hela kvällen, sov.
Lördag:
Åkte ut i Piteå och åkte runt i massa butiker, mamma och pappa köpte en jobbigt snygg tavla till mej (TACK). Sen åkte vi tillbaka till Malin, runt 12 tror jag. Hängde där ett tag. Sen åkte vi runt i några butiker till. Sen så åkte vi och åt mat. Och efter det gick vi på bio. Män som hatar kvinnor. Jag måste erkänna att jag höll på att få smått panik där ett tag. Fast efter fyra, fem desperata "Men jag är 15!" släppte han som tog biljetterna in mej. (Seriöst, ser jag så liten ut!!!) Måste säga att jag tyckte att filmen var bra. Bättre än jag hade trott att den skulle vara. SEn åkte vi tillbaka till hotellet, eftersom alla typ är sjuka så orkade ingen vara uppe sent.
Söndag:
Vi åkte hem.

Imorgon ska jag nog på skolan, eftersom min förkylning är mycket bättre nu. Jag har nog inte feber längre, jag snorar inte, hostar inte upp sånt där gulgrönt grejs och jag har nästan inte ont i halsen. (Y) Jag kommer alltså inte att dö i svininfluensan. För jag hade nog bara en vanlig förkylning, tur för mej.

Nu ska jag gå och plugga mer kemi, och sen ska jag väl sova. Skola imorgon.

Sleep tight people.


Dagens dagens

Dagens händelse:

Malin fyller 20. Congrats!

Update från Piteå

Nu är vi framme, eller vi har varit framme ett tag. Vi har fikat och gett Malins presenter.

Nu sitter vi i Malins lägenhet, mamma och pappa sover. Tomas spelar gitarr och Malin fixar sej för hon ska tydligen ut ikväll.
Vad jag gör får ni faktiskt lista ut själva ;)

Vi kör en liten update på angående min förkylning då. Den är värre, nu gör min hals jätte ont, mer ont. Dessutom hostar jag hela tiden, och nu börjar jag också tro att jag har feber -.-'

Snart ska vi väl åka till hotellet sen ska vi ut och äta någonstans. Förhoppningsvis finns det tv på hotellrummet för det är ju idol ikväll (dagens ungdom *suck*)


Kors i taket, big time

Vet ni vad jag tänker göra?

- Gå och lägga mej.

Min hals gör jätte ont, jag nyser hela tiden, mina ögon rinner, jag har ont i nacken, och jag ska tydligen upp klockan 5 imorgon... Min förkylning är säkert 4 gånger värre nu jämfört med imorse och mina föräldrar tror att jag har feber. Svininfluensan nästa??

Så nu går jag faktiskt och lägger mej.

Det är inte säkert att jag kommer att hinna skriva något imorgon, mest troligt inte. Så om jag inte skriver mer innan vi åker till Piteå så hörs vi på Söndagkväll, eller på måndag.

Jag tänkte ge er lite helgens helgens innan jag åker så ni kan roa er med dem:

Enjoy!

Helgens kan inte sluta titta på:




Helgens låtar:











Helgens eyecandy:

Dougie Poynter


Jonas Armstrong


Nicholas D'agosto


Zac Efron


Paul Walker


Jhonny Depp som Captain Jack Sparrow



Ja, nu tror jag att ni klarar er ett tag. ;)

Ha det bäst.

Lättäcklade läsare varnas ;)

Ja vi älskar ju alla att vara sjuka!

Man hostar så att man håller på att kvävas, springer till badrummet och spottar ut det där "jätte mysiga" varet som ni alla nog har upplevt någongång. Pallrar sej tillbaka till soffan. Nyser oavsiktligt och sätter automatiskt upp handen mot näsan, handen full med snor. Mys. Snyta sej, tvätta händerna. Hosta, känna smärtan, ta en halstablett. Och så där har min dag hakat upp sej tror jag.

Jag börjar helt seriöst lessna på det här nu, jag mår sämre nu än vad jag gjorde imorse. Och imorgon ska jag åka till Piteå eftersom min syster fyller år imorgon. Yay, typ 70 mil (om inte längre) i en bil, undra hur mycket papper med snor det kommer att ligga på golvet i baksätet när vi kommer fram, eller hur mycket bakterier det kommer att vara i bilen?? Pappa smittade mamma, mamma smittade mej och nu kommer väl jag smitta Tomas (som måste sitta bredvid mej i bilen) eller Malin när vi väl kommer fram...

Jag hatar att vara förkyld.. -.-'

Fuck, nu nös jag. Och som sagt, handen mot näsan, smart drag Lina.....


Dagens dagens

Idag kör jag dagens dagens lite tidigare än vanligt ;) Bara för att jag inte har något bättre för mej.

Dagens asgarv:

Klippet borde kanske ha legat på igår eftersom det är från gårdagens idol, men det är idag som jag har suttit och garvat åt det så ;)
Enjoy!


Ny dag, nya halstabletter.

Tjoho, jag är fortfarande sjuk. Oj vad glad jag lät över det ^o)
I vilket fall som helst så mår jag sämre idag.
Min hals tyckte tydligen inte att jag hade tillräckligt ont igår, så nu har vi ökat smärtan med kanske 100%, sen så kände tydligen min näsa för att börja jävlas lite med mej också. Så jag blödde näsblod inatt och sen så nyser jag hela tiden och måste snyta mej hela tiden., Jag hatar att vara förkyld!

Men men, idag hade vi läxförhör/litet prov på so:n, så jag pallrade mej faktiskt dit och gjorde det. SEn gick jag hem igen eftersom att jag är sjukanmäld ;) Så jag var helt enkelt på skolan i typ en kvart. (Y) Det kan man ju vänja sej vid. På vägen hem så köpte jag nya halstabletter. Vicks med citronsmak (Y)

Nej nu ska jag koka en STOR kopp oboy och lägga mej under mitt täcke i soffan och titta på någon sjukt bra film ;) Jag vet att ni är avundsjuka (på allt utom min förkylning alltså)

So long.

Dagens dagens

Dagens sämsta:

Jag blev sjuk.

Dagens låt:



Nej nu ska jag gå och lägga mej. Imorgon ska jag gå till skolan på första lektionen, och sen gå hem igen, vi har prov på första så jag tänkte göra det.

God natt.

Bored, big time

Nu har jag inget att göra. Det är tråkigt att titta på tv hela dagen, jag kan inte gå in på rummet och sjunga lungorna ur mej för jag har ju ont i halsen. Om jag inte kan sjunga vill jag inte spela gitarr, för då kommer jag bara att vilja sjunga. Och jag har min bok på skolan..
Några ideér?

Jag ville gå på ica och köpa nya halstabletter (godare) samma fast med citron smak, de är dessutom bäst om man frågar mej. Men när jag var påväg att klä på mej för att pallra mej till ica så sa mamma att jag inte fick lämna huset eftersom att jag är sjuk, och hon orkade inte åka. :(

Aja, klockan 9 ska jag i alla fall se på idol. Jag tror att jag tittar på Slumdog millionaire nu istället, den ska tydligen vara bra.

Vi hörs.

...bajs.

Idag är jag sjuk. Och nej jag har inte svininfluensan, tror jag. För jag har ju "bara" ont i halsen, så det är nog lugnt, förhoppningsvis.

Jag är i alla fall hemma från skolan då jag knappt kunde prata imorse, och att svälja är ju inte det roligaste just nu. Men är det inte typiskt. Imorgon är sista fotbollsmatchen som jag kan vara med på innan den här säsongen är slut, och nästa säsong blir det kanske ingen fotboll. Och som en blixt från klar himmel blir jag sjuk -.-'

Typiskt mej.

Men jaja, vi får se det från den ljusa sidan. Jag slapp gå till skolan, jag slapp göra tyska läxförhöret (som jag ändå kunde) och jag slapp kunskapskontrollen i kemi (som jag också kan). Och jag fick en dag helt för mej själv framför tv:n (Y) Men jag tror nog att det negativa (att jag är sjuk) väger upp alla de positiva sakerna..

Såhär tillbringar jag alltså min dag, vad har ni gjort idag?

Jag bjussar på en bild på mej, jag ser ju väldigt fräsch ut. Verkligen -.-'
Och jag vet att ni älskar min nalle puh tröja, alla älskar den ;)


Kina snacks + dusch

Jag är stolt över mej själv. Jag skrev lite diskret med kina snacks på handlingslappen alldeles innan pappa åkte och handlade, och han köpte seriöst det till mej!!!! Det måste ha varit för att jag skrev blink blink bredvid *stolt*

Så, jag käkade kina snacks och tittade på idol med mamma, sen tittade vi på the mentalist, och sen blev det en lång dusch.

Härligt härligt.

Nu ska jag nog häcka här vid datorn ett litet tag och sen är det sängen som gäller.
Jag tror att jag tittar på någon film, eller Robin Hood kanske ??

Btw så har jag inte lika mycket panik längre. (Y)

Ha det.

Tv

Idag har andra avenyn säsongsstart igen (Lina = lycklig)

Och nu har jag sett det nya avsnittet, www.svt.se/andraavenyn is your friend ;) För då kan man se avsnitten innan de sänds på tv (Y)

Nej, nu ska jag gå och titta på idol som också börjar idag, detta är en bra dag ;)

Tisdag.

Idag, ja vad har jag egentligen gjort idag?

Varit på skolan som vanligt. Vi hade svenska, matte, no, engelska och sen skulle vi träffa våra studievägledare på engelska lektionen också. Och jag har fortfarande panik över gymnasievalet, inte lika mycket som igår då jag faktiskt har hittat en linje som jag tycker verkar bra. Men jag vet ju inte om jag ska söka den än, och sen är det ju det där med boende och det som tynger ner min bröstkorg mest är nog det faktum att det är i Täby, (utanför stockholm) vilket betyder typ 50 mil från Elin..

Men vad tror ni om den här linjen?
http://www.tabyenskilda.se/forfattarprogrammet.asp
Verkar den bra?

Dagens dagens

Dagens "väntar på":

Bättre tider.

Söndag.

Idag gick jag upp klockan 06.00.
Klockan 07.30 åkte bussen från ip. Jag somnade på en gång, i bussen alltså ;) Och sen kom vi fram till frösön någongång runt 10 tror jag..?

Vi skulle spela dubbelmatch mot frösön, den första slutade 5 - 1 till dom, den andra 7 - 2, till dom...

Jag tror att alla hade en dålig dag, jag hade i alla fall en extremt värdelös dag.

Och nu ikväll har jag suttit och tittat på lite gymnasium, och jag blir snart djupt deprimerad. Jag förstår ingenting, jag tror att jag bryter ihop. Jag som hade bestämt mej, jag visste vad jag ville söka, var jag ville söka, hur många poäng jag behövde och hela biten. Och nu vet jag inte alls om jag vill gå det längre.

Varför måste jag alltid ändra mej när jag har besämt mej för något!??? SERIÖST!

Dagens dagens

Jag har inte skrivit på ett par dagarn, apologies. Jag har nämligen haft fullt upp med skolan och med att packa ner mitt rum i lådor. Jag tror att ni överlever.

Imorgon (07.30) åker jag till frösön och spelar fotboll. Så jag kommer antagligen inte att skriva så mycket imorgon heller, och jag har inte packat än, så jag kommer väl att få gå upp jobbigt tidigt imorgon. (Jag ska snart lägga mej)

Tänkte bara lägga in en dagens dagens innan jag går och lägger mej.

Dagens låt:



God natt.