Nu är det inte länge kvar tills det är 201...

Nu är det inte länge kvar tills det är 2011! :-D


Och så var man på mammas jobb för att inve...

Och så var man på mammas jobb för att inventera. Lyckades sova 4 timmar inatt och Malin är påväg till Stockholm, då var man det enda barnet kvar i Sveg igen då. Klockan 19.00 ska jag vara ombytt och klar för då kommer vivianne och Jan-Olof på middag. Hörde något om att det skulle bjudas på hummer till förrätt och att man kanske får lite rysk champagne om man har tur. Just another day in paradise.


Snart är det slut på jullov, vilket betyder, snart fyller jag år :)

Har bokat bussbiljetten tillbaka till Täby. 5/1-11 12.05 
Det blir nog bra det, bäst för Vanji Panji och Emili att de infinner sig på cityterminalen 19.00. Eller, jag får väl hoppas att de gör det ;) De lär ju överleva även om de inte är där, värre för mig efter 7 timmar i en buss. Alltid lika roligt. 

Nu har jag tagit igen väldigt mycket seterra, stör mig fortfarande på att det inte funkar på en mac men men. Jag överlever nog.

Nu ska jag titta på film.

Allmänt om allmänt allmänt (Snyggt formulerat..)

Tydligen har pappa fått för sig att jag kan sånt här med webbdesign, så dagen har spenderats med att fixa på King Edwards hemsida. Gick dock helt okej faktiskt. Chockade nästan mig själv när jag faktiskt fattade vad jag höll på med där ett tag ;) Haha.

Snart blir det middag och sen ska jag titta på film. Tydligen går Harry Potter på bio i Sveg ikväll, nej vi är inte alls efter, någon som vill att jag ska berätta vad som händer? Jag känner inget behov av att gå på den heller, har ju redan sett den två gånger på bio ;) Hehe..

Så då kollar jag på något annat istället. Ja, nu kom mamma hem. Middag nu alltså.

Jag har köpt en orange kalender

Sitter på mammas jobb. Tog mig tiden att gå ut på Sveg i tolv minus (det tog en halvtimme) Gick på bokhandeln och köpte en ny kalender. Sen sa mamma att vi ska åka till stugan när hon slutar, fram och tillbaka bara, men vi ska äta på trapper :) Me like! Plankstek here I come! (jag kommer ju faktiskt inte få någon på min födelsedag)
Så då kan jag ju sitta kvar här tills hon slutar om 20 min och åka med henne hem ;)

Mamma tyckte att min nya mössa var fin, skulle ju kunna säga att det är secondhand, det brukade vara Annas, fick den i julklapp! :D Tur, för den ville jag ha :D

Tänkte knäppa en ego bild nyss, kom sen på att mamma inte har någon webbcamera på sitt jobb :P
Snor en från facebook istället:


Så ser min mössa ut :)

Några gamla bilder jag hittade på mammas dator:

En bild på Nilen - skill av mig att få med korken också.


Titta vilken ren luft de har i Kairo.

(Ja, jag kanske hittade bilderna från när vi var i Egypten nu)


Verkade som att bevattningskanalerna är ungefär lika rena.


Titta, där är ju jag ;)

Nej, nu tänker jag köra settera. För det funkar ju inte på min mac. (skitdator, nej jag skrev inte det där)

Klockan är halv tre och jag har inte ens k...

Klockan är halv tre och jag har inte ens klivit upp än. Det är nog inte helt okej. :p Nej, jag går väl upp nu då.


God morgon!

Frukost till mig? Anyone? Nehe, får väl göra den själv då.. typiskt ;)

Det kanske var tur ändå

Det är alltid lika trevligt när man inte kan sova för att det inte går att få tyst på sina tankar. Tänk när man var liten var enkelt allt var, då visste man inte att det skulle vara såhär jobbigt när man blev äldre heller. Ska i alla fall försöka sova igen nu.

Back where I started.

Sitter vid datorn för första gången på länge. Nej, förresten. Det gör jag inte alls det, vilket skämt. Jag sitter vid datorn vid nätverkskabeln för första gången på länge ;) Behövde fixa lite grejer på internet så då har man ju inget val.

Inte för att jag har så mycket bättre för mig ändå. 
Sover.
Äter.
Tittar på film.
Spelar kort.
Tittar på serier.
Japp, that's about it.
Är allmänt less på allt och alla. Den här platsen förgiftar mig. Men hey, jag lever i alla fall. Det kunde ju ha varit värre ;)  

Aja, nu ska jag fixa lite grejs. Sen går jag och tittar på summerland igen.

Så vitt jag vet är klockan tre. Men visst ...

dsc05192 (MMS)

Så vitt jag vet är klockan tre. Men visst visst ;)


Man måste ju älska att spela kort ibland :-D

dsc05191 (MMS)

Man måste ju älska att spela kort ibland :-D


Tittar på Kalle Anka. Vem gör inte liksom?...

Tittar på Kalle Anka. Vem gör inte liksom? ;) God jul förresten.


Såhär lagar vi mat hemma hos oss på julaft...

dsc05181 (MMS)

Såhär lagar vi mat hemma hos oss på julafton. Kastar maten på väggarna. Ja varför inte? ;)


Congrats Mamma!!!!!!

Idag fyller min mamma år! (vilket betyder att man måste gå upp omänskligt tidigt, men det är det värt)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :D :D :D 


Har inte min externa hårddisk med mig till Sveg, så jag har ingen bild bara på mamma just nu. Men ni kan nog gissa vem det är :) 
GRATTIS MAMMA! 


P.S. Harry Judd (a.k.a. trummisen i McFly fyller även år idag. Congrats. Och Vanjas lillasyster Tilde. Grattis :)
Så, nu har jag nog grattat alla jag borde men mest mamma! I'm off the hook ;) D.S.

Jag tänkte bara säga att jag lever.

Först och främst. Nej Vanja, det är inte bara du som uppdaterar dåligt när du är sjuk. Men du gick från att uppdatera i alla fall några gånger om dagen till att inte skriva ett endaste litet inlägg på NIO DAGAR. Man undrade ju nästan om du hade dött förkylningsdöden eller något sånt. Jag däremot gick ifrån att uppdatera alldeles för mycket varje dag till att skriva ett inlägg om dagen. Inte samma sak. ;) 

Imorgon är det julafton. Jag har spenderat dagen med sex and the city säsong ett (det tog slut på one tree hill avsnitt på datorn) och jag måste erkänna att jag sitter och skrattar lite för mig själv, det ser ut som att de skulle kunna vara tagna direkt ur en aerobics video från typ 70-talet ;) Eller något sånt, jag vet inte när aerobics kom liksom :P 
Jag menar, kom igen, what's up with the hair?


Undra hur länge sen det är jag satt vid ett internet förresten? Och nu menar jag inte att jag har varit borta från internet speciellt länge. En och en halv dag kanske? Känns som tio år. Undra hur mycket efter man ligger i allt nu? Bloggar, twitter, julkalendrar, facebook. Blä orkar man ens ta igen allt? Tveksamt. Kommer helt klart fuska med bloggar och twitter. Hehe. 

Jag har i alla fall inte feber idag. Det är bra!

Yay, någon som vill veta vad jag har gjort...

dsc05178 (MMS)

Yay, någon som vill veta vad jag har gjort idag? Legat i sängen med feber, hosta, en osamarbetande hals och tankar på att typ operera bort bihålorna samtidigt som jag har tittat på one tree hill. Tror jag har varit uppe up sängen tre gånger totalt på hela dagen. Och det var i typ 5 minuter. Visst är det roligt att gå lov? -.-


Och så har man varit hos tandläkaren. Sval...

Och så har man varit hos tandläkaren. Svalde massa vatten. De sa dock att det var importerat någonstans ifrån. Kändes ändå inte helt bra. Lär väl få magsjuka nu.


...

Bilder på julgranen imorgon :)

Nu tänker jag lyssna på sånt där man inte borde lyssna på för sin mentala hälsas skull och äta fler halstabletter.

Lite tidigare än vi brukar..

Hjälp vad min uppdatering har minskat sen jag åkte till Sveg. Lite konstigt med tanke på att jag oftast inte har så mycket för mig.. Kollade på inception med familjen nyss :) Och nu ska jag och pappa klä granen!!! :D

Rubrik brukar folk kalla det.

Hej Hej, jag har ont i halsen och på tisdag åker jag till Östersund och skaffar mig parasitmagsjuka. Typ.
Nej, men jag ska till tandläkaren och Tomas ska hem till sig och lämna lite grejer och så har man ju en julklapp kvar att köpa också. Men paranoid som man är så kommer man väl lyckas få magsjuka på de där stackars timmarna också. Vore ju rätt typsikt mig om vi säger så.

Det är lite komiskt hur lite det finns att göra här när man har en kompis och som dessutom inte är hemma. Jo, då tycker man att man har uträttat mycket om man följer med brorsan på ICA för att inhandla marsansås som pappa bad om liksom. Nu lyssnar jag på musik, äter frukost och funderar på att titta på en film till. Ja, varför inte?

God natt

Nu går jag och lägger mig. Intresseklubben antecknar, jag vet. Men vad ska jag skriva då? Det händer ju liksom inte speciellt mycket just nu.

Men jag är sugen på rostmacka med ost. Tror jag ska fixa mig en sån innan jag sover. 

"intresseklubben har sprängts av överbelastning!"

Planer för lovet

Ja, vad har jag tänkt spendera mitt lov med att göra egentligen? Absolut ingenting. Men nu har jag bestämt mig för något. Förutom att vara med Anna och umgås med familjen och så. Så ska jag titta på så många filmer jag bara kan. Helst filmer jag inte har sett. Det är bra Lina. Då gör man i alla fall något liksom. Utökar helt enkelt mitt "jag är en filmnörd" och försöker titta på filmer som man borde ha sett. Det kommer ju dessutom bli roligt :) 

Räkna med en sån där jobbig lista på alla filmer jag har sett sen också :D (för jag kommer antagligen inte ha något roligare för mig än att skriva än sån heller..)


Synd att man inte har mer pengar också. Då skulle jag definitivt utöka min filmsamling :D

Vem är du och vad har du gjort med Lina?

Jag missade herrarnas skidskytte...hur kunde jag?! 
Vad är det för fel på mig?
Nu känner jag mig inte ens pepp på att starta tv:n och titta på damerna som kör precis just nu. Hur kunde jag missa herrarna! Inte okej.

En dag, och jag saknar redan ljudet av nattbussen som kör förbi utanför.

Anna är i sundsvall och jag är lite smått uttråkad. Undra var Malin och Tomas tog vägen? Har en liten gissning, men jag är inte säker. Kanske skriver ett sms och frågar ;) 

Tittade på julkalendern nyss, och en film. Undra vad man ska göra nu då?
Jag behöver inte plugga, lite synd. Kanske slå in Malins julklapp? Ja, varför inte. Men då måste jag ju leta reda på en låda.. Gör nog det. Och sen kollar jag nog på en film till. Undra hur länge mamma och pappa jobbar? Hoppas att de inte jobbar sååååå länge. Tror det var till tre. Men vem vet.

Tomas skrev att de skulle komma hem snart. Det var ju trevligt i alla fall :)

Let's watch a movie :)

Här sitter jag med min boll på huvudet i mammas tröja som jag har beslagtagit som pyjamas och mitt mysiga täcke. Nu tänker jag i alla fall titta på film. Kors i taket eller hur ;)



JULLOV

Nu vill jag bara officiellt säga att jag nu har JULLOV! (och ja, först nu för jag lämnade precis in miljöuppgiften! :D)

Och som jag nyss skrev blev jag precis klar med min miljöuppgift! Så nu har jag verkligen inget plugg alls innan skolan börjar igen den 11 Januari (på min födelsedag, trevlig födelsedags present) :D :D :D 

Nu tänker jag faktiskt pallra mig till dollar store och inhandla julkort (mamma bad mig) japp japp. Idag är det inte så kallt ute heller bara -5.3 faktiskt :) Trevligt.



Hemma :)

Hemma :)


Yay. Nu har planet från luleå landat :)

Yay. Nu har planet från luleå landat :)


Inkommande står det nu. Me like :-D

Inkommande står det nu. Me like :-D


Framme :) Måste säga att jag gillar "ankom...

dsc05158 (MMS)

Framme :) Måste säga att jag gillar "ankomst skärmen" just nu också ;) för enligt den ska Malins plan landa om 2 minuter :-D


Helan går och halvan åker radiobil :-D Bar...

Helan går och halvan åker radiobil :-D Bara för att jag är trött.


Yay, jag somnade lite grann där... :$

Yay, jag somnade lite grann där... :$


Jag håller på att somna.

Jag håller på att somna.


Great. Alla ska till jobbet nu känns det s...

Great. Alla ska till jobbet nu känns det som. Hej bilkö.


Och jag hittade inte mitt headset imorse. ...

Och jag hittade inte mitt headset imorse. Livet är fan inte lätt ibland. (Nej, det är inte alls ett i-landsproblem)


Och nu börjar det snöa mer...

Och nu börjar det snöa mer...


Och så sitter man på flygbussen. Och hon f...

Och så sitter man på flygbussen. Och hon framför mig sitter och hostar värsta mycket. Jag kommer säkert bli sjuk nu bara därför.


Jag håller för övrigt på att dö av värmesl...

Jag håller för övrigt på att dö av värmeslag. Har typ tre tröjor på mig. Jacka. Halsduk. Strumpbyxor, jeans och tre par strumpor. Ja, det fick inte riktigt plats i väskan :p


Väntar på flygbussen. Och förhoppningsvis ...

Väntar på flygbussen. Och förhoppningsvis är Malin typ halvvägs till stockholm nu. Minst ;)


Yay, världen har vaknat. God morgon på dig...

Yay, världen har vaknat. God morgon på dig med pappa :)


Sitter på tåget med dagens metro. Läser vä...

Sitter på tåget med dagens metro. Läser väl lite tidning då.


Damn. Jag glömde gå på toa. (Ja, för det v...

Damn. Jag glömde gå på toa. (Ja, för det vill ni veta.)


Mina vänner sover :( typiskt alltså. Hoppa...

Mina vänner sover :( typiskt alltså. Hoppas Malins flyg inte blir försenat förresten. De skulle börja boarda för några minuter sen i alla fall. Det är ju alltid en bra början ;)


Och så var det bara att vänta på tåget.

Och så var det bara att vänta på tåget.


Var dock rädd att han skulle köra fast. Vi...

Var dock rädd att han skulle köra fast. Vinter i stockholm är rätt kul faktiskt. Men bara om sl samarbetar idag och jag kommer till arlanda ;)


Så fick man skjuts till centrum :) trevligt.

Så fick man skjuts till centrum :) trevligt.


I want to fly away

Bussen går om 30 minuter och Malin svarar inte på sms. Känns ju bra.. har hon försovit sig så blir jag lite smått frustrerad. Nej nu svarade hon, då är det lugnt :) 
Om vädret samarbetar. Känner på mig att Malin inte ens kommer ta sig till Arlanda. Och att jag inte kommer ta mig från Arlanda. Trevligt.

Nej, nu måste jag diska efter mig här. Räkna med sms-bloggningar på vägen till Arlanda. Kommer antagligen ha jättetråkigt liksom ;) 


Shit vad trött jag ser ut, det är jag också.

God morgon världen :) Mamma ringde och väc...

God morgon världen :) Mamma ringde och väckte mig halv 5. Tack tack. Nu ska man packa det sista och klä på sig och grejs. Sen är jag fit for fight :-D


Emelie är en rolig liten filur hon.

Haha, idag när vi gick till tåget så råkade jag putta ner Emelie i diket.. hehe. Och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på länge. För det var så sjukt roligt. Bara för att Emelie älskar scenen från julkalendern när han läser tidningen och säger "idiot" och ramlar ner i diket. Haha. 

Bildbevis:

Det syns inte, men det är ganska brant där också. Så hon rullade liksom en bit. Haha.

Och nu skrev jag att hon var elak på sms och att jag inte tänkte svara mer (för att hon var elak) och nu har jag fått de här sms:en:

"Förlåt Lina!!!"
"Helan går och halvan åker radiobil..." (bara för att jag envisas med att det ska vara så, och inte permobil som Emelie säger)
"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."
"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."
"För att visa, att man inte alls är rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par gånger liksom för att motionera sig."
"En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket."
"Ingen kan vara nere med en ballong!"
"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra."
"När man är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."
"Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning."
"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre."
"Puh såg på sina två tassar. Han visste, att en av dem var den högra, och han visste, att när man hade beslutat sig för vilken som var den högra, så var den andra den vänstra, men han kunde aldrig komma ihåg, hur man skulle börja."
"Poesi och visor är inte saker man hittar, utan det är saker som hittar en. Och det enda man kan göra är att gå där de kan få tag på en." 
"Utan Puh skulle äventyret vara en omöjlighet, sa Kanin högtidligt... Omöjligt utan mig! En sådan björn är jag! Sa Puh stolt för sig själv."
"Kära nalle, sa Christoffer Robin, vad jag tycker om dig. Det gör jag med, sa Puh"
"Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa."
"Kom inte försent till det du vill komma i tid till."
"Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre."
"För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom några gånger på ett vad-ska-vi-göra-då-sätt."
"När man ska ta honung med en ballong är det förfärligt viktigt, att man inte låter bina veta att man kommer."
"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man börjar leta efter det."

Ja, hon är ju lite..speciell ;)  (cred till den som orkade läsa allt!)




Som om glass inte var tillräckligt kallt ändå.

Om man inte har någon colasås så funkar frysta hallon alldeles utmärkt till glass. Tänkte bara att ni ville veta det ;)

Inget kan stoppa mig när jag bara rullar fram.

Känner att jag har åstadkommit saker idag faktiskt. Kom i tid till skolan. Skrev ut bokningsbekräftelsen för flyget imorgon. Och lämnade precis in min webbsida! :D Och jag blev faktiskt ganska nöjd också! :D Livet rullar på.

Nu har jag bara miljöuppgiften kvar och sen är jag FRI från skolarbete till min födelsedag (great att vi börjar då, verkligen -.-) 

Nu håller Emelie på att bryta ihop bredvid och jag känner mig mest lättad :) Haha. Förlåt, Emelie. 

Nej, nu ska jag blogga på skolbloggen och sen ska jag antagligen få äran att hjälpa Emelie. Det gör jag så gärna så ;)

WIIIIHO!

God morgon eller något. Vaknar av att någon bankar på dörren. Vände mig om i sängen och somnade om, sen fick jag sms. "Vakna" "Vakna" "Vakna" Gick och låste upp dörren, sen gick jag och la mig igen. Hehe. 

Det var "någon" som hade kommit med mina nycklar, lite trevligt måste jag säga faktiskt :) (vet inte ens om jag skrev att "någon" glömde dem i sin jacka! det var inte mitt fel...host host) 

Hade betygssnack i datorkunskap nyss också. Därav den roliga rubriken. WIIIIHO! :D (Läs mellan raderna för att veta vad jag fick för betyg) 

Nu ska jag faktiskt arbeta, webbdesignen ska väl vara klar idag liksom. Eller imorgon eller när det nu är. Sen ikväll blir det miljöuppgift, städa, packa, diska, sova. Det är bra det. :) 

En bild på "någon" när hon böjer ;) Haha


If only - god natt istället då. Mer realistiskt.

Today I Don't Feel Like Doing Anything
I Just Wanna Lay In My Bed
Don't Feel Like Pickin' Up My Phone
So Leave A Message At The Tone
'Cause Today I swear I'm Not Doin' Anythin'
I'm Gonna Kick My Feet Up
Then Stare At The Fan
Turn The TV On
Nobody's Gon' Tell Me I Can't

Bildbomb! Nej, Lina sånt får man faktiskt inte skämta om.

Idag efter matteprovet åkte jag och Emelie in till huvudstaden fram och tillbaka sen åkte vi till Vaxholm för att byta julklappar med Vanji Panji :) 

Här kommer lite bilder från då och nu:

Slå in Vanjas julklapp:






Åka hem till Vanja:

Man måste böja! (internskämt)



Sen blev det lilla julafton och vi bestämde oss även för att öppna paketen! Trots att det inte är julafton ;) 


De fina paketen jag fick av Emelie och Vanja :)


Emelie öppnar sin julklapp från mig och Vanja. Hon fick en Michael Jackson bok som hon ville ha :)


Öppnar en av mina julkappar från Emelie och Vanja :) (bilder längre ner)


Vanja öppnar sitt paket från mig och Emelie. Hon fick den där nallen, för hon ville ha en sån :) 


Vad jag fick:

En jättesöt robot som jag nu har på min väska :) 
Blev verkligen jätteglad över den!
Lite sjukt dock, jag, Emelie och Vanja har känt varandra i typ 4 och en halv månad. Hur många som jag har känt hur länge som helst vet ens om att jag älskar robotar? :) Haha.


Min andra present var ett halsband med en uggla! :D Älskar det! 
Även här, hur många som känner mig har snappat upp hur mycket jag älskar ugglor? 

TACK! :D 


Och nu ser det ut såhär under min julgran:

Det är något heligt med att ha julklapparna under granen. Så fort man har lagt dem där så blir de lite mer speciella. Juligare. Bättre. Jag vet inte, men jag älskar hur det ser ut också! 
Ser kanske inte så bra ut på bilden, (give it up for Linas mobilkamera liksom) men jag sitter här varje kväll med släckt runt omkring mig förutom granen och myser för att det ser så trevligt ut :) 

Men nej, nu tänker jag gå och lägga mig.

Skriver lite längre...senare.

Just ja, middag.

Har varit i stan en snabbis med Emelie. Nu...

dsc05120 (MMS)

Har varit i stan en snabbis med Emelie. Nu ska vi bege oss till vaxholm :) Emelie försöker se sur ut på bilden dock lyckas hon inte lika bra som mig :)


Hungrig är jag också.

Gjorde matteprov nyss, det gick nog rätt bra, tills jag kom till mvg-uppgifterna. Fan jag kan ju sånt här! 
Nej, jag behöver jullov nu känner jag.

Här sov jag tydligen inatt :P


Spenderade över en timme i duschen, sittandes på golvet, hopkrupen till en så liten massa som möjligt. Kom sedan på att jag varken tvättade håret eller kroppen med annat än vatten. Men jag fick ut mer av den duschen än vad jag brukar få. Denna logik.

Borde nog gå och lägga mig. Sova. Vila mig i form till det där provet som jag inte har pluggat till imorgon. Förtränga italienskaprovet, det skulle dock inte påverka betyget sa hon. Har nog redan förträngt det, omedvetet. Borde nog diska, städa, packa. Vad som helst som inte innebär att jag sitter här och tittar på film. Men det är ju så enkelt, bekvämt. Bra. För den mentala hälsan alltså.

Borde nog börja träna, bry mig mer och bara allmänt ta mig i kragen. Men jag orkar inte göra någon av dessa "jag borde nog" just nu. Jag tittar på kvällens tredje film, dricker oboy, äter mandel biskvier direkt ur påsen, äter upp lagret av clementiner jag har byggt upp i kylskåpet och lyssnar på Ted Gärdestad lite sådär spontant istället. 



Påväg till skolan :) skulle dock hellre ha...

dsc05118 (MMS)

Påväg till skolan :) skulle dock hellre ha varit kvar hemma hos Vanja!


SURPRISE!

Sitter hemma hos Vanja :)
Jag och Emelie gick upp tidigt (06.30) och tog bussen till Vaxholm, (på våran SOVMORGON) och sen visste vi inte vad busshållsplatsen närmast Vanjas hus heter så vi gick 2km från den vi visste istället. Bra jobbat! Sen kom vi i alla fall hit till Miss sjukling! Och nu håller de på att göra scones, och jag sitter och är allmänt oduglig. Som vanligt ;) 

Vanja blev i alla fall glad när vi kom :) Alltid trevligt. Och så fick hon två påsar av sina favoritchips som krya på dig present också! Vi säger ju det, jag och Emelie borde få Nobelpris i snällhet ;)

Nej, undra om man ska hjälpa till lite kanske. HAHAHAHA.

Novellanalysen = CHECK!

Ja, så lång tid kunde det tydligen ta.. med avbrott för ett halvtimmes telefonsamtal med mamma :) 
Nu går jag och lägger mig. 

God natt.

Just ja..

..var faktiskt påväg att gå och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig. Sen kom jag på att jag har en novellanalys till imorgon som jag lite smått har förträngt. Jullov tack. 
Men okej, hur lång tid kan det ta?

Sorry.

Känner att jag inte har bloggat så mycket de senaste dagarna. Har helt enkelt haft annat för mig. Pluggat. Tittat på film. Sovit. Slagit in julklappar. Umgåtts med Emelie (Vanja är fortfarande sjuk :( ) och lite annat. 

Nu ska jag äta fler riskakor och titta på någon mer film. Snart är det fredag och jullov. Snart åker jag till Sveg :) 



Och äter en clementin.

Borde börja med min miljöuppgift. Borde verkligen börja med min miljöuppgift. Men jag tittar på sprint istället.

Please jump.

Jag kommer aldrig att våga ta chansen och våga förlora.
Jag vågar inte sånt helt enkelt.

Ja pappa, du läste rätt. VATTEN

Det är lördag. Jag dricker VATTEN och tänkte börja lite med min miljöuppgift. Men sen ska jag titta på film. Blir nog något sånt där pinsamt som man inte borde tycka om, typ. Hannah Montana the movie eller något sånt. Ehm, ja. Som sagt. Något sånt där pinsamt som man inte borde tycka om. 



http://onlytheblogknowsbrooklyn.com/wp-content/uploads/2010/05/gold-star3.jpg

Jag lagade mat idag! Och städade! Och gick ut med soporna! (nu vill jag ha en guldstjärna, minst) 

Kollade på Narnia för första gången gjorde jag också. Riktigt bra film! :) Vad ska man göra nu då? Titta på en film till? Sex and the city går ju på fyran om några minuter vet jag.. nej just! Jag har ju veckans avsnitt av The big bang theory på datorn!!! :D :D :D Och jag har inte sett det än, så The big bang theory it is!

En helt vanlig lördag.

Diskar och tittar på skidskytte. Det går dock inte sådär jättebra för Sverige.



Jag saknar dig!

Att chatta på facebook eller sms:a eller prata i telefon är helt enkelt inte samma sak. Jag saknar bron på badhuset. Jag saknar dig. Jag saknar oss.



Skidskytte

Och så var det dags igen! :D 
Herrar den här gången. Damer senare idag. I Österrike är de tydligen och det är tydligen JAKTSTART! Jag som trodde det var distans! Tur, för jaktstart är roligare! 

Jag har förresten sovit 13 timmar inatt och känner mig överkörd av en pansarvagn... typ. 


Prata med mamma :)

Lyckat. Somnade i soffan i reklampausen in...

Lyckat. Somnade i soffan i reklampausen innan Minnah skulle sjunga idollåten liksom. Vaknade nu. Undra vem som vann? :p Jag går i alla fall och lägger mig.


Är helt slut efter den här veckan. Har nog...

dsc05083 (MMS)

Är helt slut efter den här veckan. Har nog inte feber längre. Men skit mår man. Kommer väl få typ lunginflammation eller något sånt kul så fort jag har tid. Typ. Men så länge bäddar jag ner mig i soffan och njuter av helgen.


JAG ÖVERLEVDE VECKAN! (men italienska provet kan vi gömma någonstans under sängen)

Kom precis hem från Emelie. Åkte hem till henne efter skolan, middag, godis, youtube klassiker och mycket skratt :) Alltid trevligt (förresten, en liten hälsning till Vanjas immunförsvar: SKÄRPNING! Vi vill ha tillbaka Vanji Panji!) 

Nej, nu blir det godis och idol FINAL!!! :D

Ingenting samarbetar med mig just nu

Jag börjar bli riktigt less på att drömma mardrömmar och jag behöver verkligen sova.

Alldeles för privat och känslosamt för att vara offentligt, egentligen.

Tittade ju på skidskytte i helgen. När Björndalen sköt fullt skrek jag "JAA!" precis som jag brukar och vände mig åt höger, precis som jag brukar, för att säga "kolla, norrmännen kan man lita på" men upptäckte att det inte satt någon där. Varken en mamma eller en pappa. Det var ingen annan än jag som satt framåtlutad i soffan för att komma närmare tv:n. Det var bara jag som blev glad när Helena sköt fullt och det fanns ingen att säga "var kom den där tyskan ifrån egentligen?" till. Det var bara jag. 

Det kändes inte riktigt rätt. Det var inte rätt. Känner mig ganska ensam nu för tiden faktiskt. Älskar den här platsen, min skola, min klass, mina vänner, min linje. Allt. Är riktigt glad att jag flyttade hit faktiskt. Och jag inser vilket steg det var, tror inte någon förstår hur svårt det var för mig. Jag har alltid varit beroende av andra människor. (Vanja och Emelie, watch out, you're becoming my new drug) Jag inser hur stark jag har varit. Men idag kände jag mig riktigt svag. 

Jag ringde till mamma. Pratade lite om att allting skiter sig, att jag inte kan plugga längre. Att det inte finns någon motivation. Jag grät. Vet inte om hon hörde det, men säkert. Men jag grät inte för att jag inte kan plugga. Vem bryr sig egentligen när man mår skit? Jag grät för att jag är så jävla svag nu för tiden. Jag ville bara säga: "Mamma, jag saknar dig. Jag vill egentligen att du ska komma hit så att jag kan ligga i ditt knä och känna mig som 9 år." Jag ville egentligen också prata med pappa. Säga "Pappa, jag saknar dig. Jag vill egentligen att du ska komma hit så att jag kan "mobba" dig när Björndalen skjuter fullt. Så att det kan bli som det brukade vara." Så att jag känner mig lite mindre ensam. Men jag fegade ur, jag ville inte vara svag. Jag vill vara den där starka personen som bara klarar allt. Men nej. Inte idag. Inte nu. Men jag blev så irriterad på mig själv för att jag var för svag för att säga till mina egna föräldrar att jag saknar dem. För det gör jag. Något så otroligt just nu. 

50 mil blev precis väldigt långt borta. Och jag vill mest att det ska bli den 17:e nu, så jag kan få åka till Sveg. Nej, så jag kan få åka till mamma och pappa. Hem. (Sveg i sig kan jag fortfarande helst leva utan) 

Känner mig som 9 år och jag inser att man inte ska skriva sånt här offentligt.
Men nu gjorde jag det ändå - sue me. 


And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home

(och det heter inte alls tu abita, det heter tu abiti - tydligen)

Skolarbeten

Hemma efter en jobbig dag i skolan. Först försov jag mig, sen dk prov, sen webbdesign i typ 4 och en halv timme. Men jag har i alla fall kommit någon vart :) Det enda som saknas nu är att jag får bakgrunden i "body" att samarbeta på min första sida, att jag fixar Bob Hansson dikter och sen måste jag fixa "info" grejerna om varje person. Och det kanske låter mycket, men om man tänker på hur mycket man har gjort, så nej. Inte så mycket. Hinner nog klart i tid också :D Alltid trevligt.

Ikväll måste jag i alla fall plugga italienska, har ju prov imorgon. Och så är det ju den där viktiga lektionen i naturkunskap imorgon också. Sen är den här helvetes veckan över! Och så är det inte såååååå mycket kvar innan lovet. (novell analys, och webbdesignen) Ska nog fira imorgon att jag överlevde den här veckan (det är ju idol FINAL också!!!!) 

Nej, nu måste jag plugga lite italienska innan Robinson.

Jag tror inte jag har skrattat så här mycket på länge

"Alltså, jag är så förbannad på honom! Jag vill ba...jag vill ba..RAKA HANS SKÄGG!!"
- Emili von stjopid

En helt vanlig torsdag

Märkte att mitt finger var rött. Gick till skolsyster och tydligen har jag inflammation eller infektion eller vad det heter. Så här ser det i alla fall ut nu, och svider gör det där grejset som hon hade på också. 



Det var inte så många som ville vara med på bild idag, inte ens Emili.:


Tog en liten sovmorgon jag

Vaknade av att Vanja skickade ett sms (Tack, Tack, Tack, Tack, Tack!) där det stod "lycka till på provet" jag satte mig upp i sängen och tänkte "va? vilket prov? VAD ÄR KLOCKAN!?" Insåg att mitt dk prov började om 7 minuter. Blev 20 minuter sen (vill påpeka att det tar ca 15 minuter att ta sig till skolan också) men provet gick nog bra ;)

Kors i taket

Klockan är inte ens midnatt och jag tänker nu gå och lägga mig. Bra Lina! 

Spenderade jobbigt lång tid till att plugga, vet inte om något fastnade, antagligen inte, kändes inte som det. Nu har jag i alla fall brutalt ont i huvudet och antagligen fortfarande feber så jag går som sagt och lägger mig nu. Goder natter. Vi höres imorgon.

Jag lyckas inte plugga..

Jag har koncentrations svårigheter.

Jag har inte tid med det här..

Vaknade imorse efter nio timmars sömn (med avbrott för att vakna av mardrömmar) och kände verkligen i hela kroppen hur dåligt jag mådde. Ena sekunden höll jag på att svimma av värmeslag och sekunden efter skakade jag typ tänder och fick köldskador. Feber brukar jag klassa det här som. Eftersom jag är allmänt varm i hela kroppen samtidigt som jag fryser - feberfrossa. 
Så idag är jag hemma, för jag måste på skolan imorgon och på fredag. (prov) 

Idag borde jag plugga. Borde göra webbdesign och naturkunskap. Vad har jag gjort?
Tittat på julkalendern, gråtit till veckans avsnitt av one tree hill (ett av de bättre någonsin, fast inget klår ju säsong 3 avsnitt 16 - I'm just saying) och nu ska jag titta på pokémon hade jag tänkt.



Tiden går fort när man har roligt.

Vill bara säga att idag är det exakt 4 månader sen jag flyttade hemifrån. Och nu tänker jag gå och lägga mig. Goder natter.

Ännu ett allmänt ointressant inlägg.

Blä blä blä. Vet inte vad jag ska skriva. Borde ha gjort min miljöuppgift idag. Jag har inte ens börjat, bra jobbat Lina. Inte precis. Vill ni veta vad jag gjorde istället? Jag tittade på pokémon och gossip girl. A day well spent. Nu har jag bara 6 avsnitt kvar av pokémon säsong ett. Känns inte helt bra.

Nu ska jag äta något, en clementin kanske. Och titta på de där sista avsnitten av pokémon, och så ska jag titta på veckans avsnitt av gossip girl igen. Börjar ju trots allt 12.20 imorgon :) 


Kör på flätor inatt i alla fall.

Dear miljöuppgift..

..gå och göm dig på någon extremt brutalt mörk plats där solen aldrig någonsin igen kommer att skina. Inte ens lite! 
Och kom inte tillbaka!

Miljöuppgift = en riktig ärta*!!!!




*ärta = mitt nya ord för idiot. Säger det dock rätt ofta till människor jag gillar, hehe, dock bara om jag vet att de kommer att fatta att jag inte menar att de är dumma i huvudet liksom. För då säger jag att de är dumma i huvudet istället ;) Logiskt.

Nämen titta vad jag hittade

Ett litet klipp från svts hemsida ;)


Det jag sa blev dock inte med (TUR för jag sa ändå inget vettigt alls. Ville mest sjunka genom marken!) men Emili von stjopids intervju är med! Och så filmar de mig, Vanja, Emelie och Kajsa :)

Haha, kul att det är vi som blev stillbilden också!

I'm almost back in business. :)

Yay, some of the power is back! :D

Så det enda som inte funkar nu är väl typ lamporna i taket.. hehe.

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. Mö...

dsc05079 (MMS)

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu. Mörkt. Jag har inte haft någon ström på väldigt länge nu och börjar bli lite smått frustrerad. För batteriet på datorn dog nyss också :'(


I wanna be the very best. Like no one ever was!

Efter ett antal mardrömmar är jag nu vaken. Jag fattar verkligen inte. Jag brukar aldrig drömma mardrömmar och nu den senaste tiden så verkar det vara någon slags hemlig regel att jag ska drömma mardrömmar. Inte helt kul.

Nu ska jag i alla fall äta frukost och fortsätta titta på Pokémon (wiho, Pokémon fanns i ordlistan!!). Borde göra min miljöuppgift, vi får se om jag gör den senare.. hehe.

Hej morgonfrilla och jag lyckas alltid se hur trött ut som helst på dessa bilder:


Det här kommer att bli en lång natt. Jag t...

Det här kommer att bli en lång natt. Jag tror att jag går feber och det där var min tredje mardröm so far. Jag menar kom igen, jag har tittat på pokemon hela kvällen (förutom när jag sov i någon timme) är det för mycket begärt att få drömma om det?! Små söta saker som bah: pika pika!


Zzz..

Är det okej att gå och lägga sig den här tiden på dygnet?

Allmänt ointressat

Har varit en ganska seg dag. Hemlängtan. Less på allt. Fattar inte vad som är fel? Det måste vara vädret, mörkret. 
Aja, jag tittar på film och äter riskakor så länge.

Imorgon är jag ledig - Studiedag.

Humöret var inte precis det bästa..

..men då tittar man bara på barnaskrik och jäkelskap så blir det bra igen :) Det går ju inte att låta bli att skratta. 
Och jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Emelie, det kändes!!!! :D



Webbdesignen går långsamt framåt

Ja, som rubriken säger. Långsamt framåt. Nu existerar i alla fall Bob Hansson och Charles Bukowski också ;) Hehe.
Och så existerar alla dikterna jag ska ha med (utom en) från Charles. Bra jobbat Lina. Tack! 

Nu tänker jag äta något.

Jag som inte ens gillar te..

Jag dricker te och tittar på längsskidor. 

Helena Ekholm (a.k.a. Jonsson. Det tog mig ett tag att fatta vem de pratade om först,) blev trea! (bra jobbat!) Och Anna Carin Olofsson Zidek blev fyra! Också bra jobbat! 

Finskorna växlade precis väldigt dåligt vilket resulterade i att den enda typ körde på svenskan. (längdskid-sprint-staffet nu) Så Sverige blev typ sist. 

Men nu hoppas jag på Norrmännen i skidskytte jaktstarten senare idag. (om de inte får för sig att de ska stänga av strömmen då..) 

Nej, nu ska jag titta på herrarnas sprint stafett och sen ska jag nog plugga lite..


Te, och min allmänna "det är helg och jag orkar inte bry mig" look ;)

Rubrik

Man tittar på en film och sen är klockan helt plötsligt halv tre. Bra jobbat. 
Tur att det är söndag imorgon. Synd att jag måste upp och titta på skidskytte bara (eller synd och synd..)
Hörde något om att de skulle stänga av strömmen i huset i typ en och en halv timme dock, p.g.a. att de håller på att renovera. Ska vi slå vad om att det är precis när det är skidskytte? Isåfall kan mina föräldrar räkna med att få leka kommentatorer i telefonen. Så det så. (om inte internet funkar då, för då kan man säkert titta på svts hemsida)

Nej, godnatt vet jag.

Bra film på tv men man vill ju inte väcka ...

dsc05070 (MMS)

Bra film på tv men man vill ju inte väcka hela huset så då blir det hörlurar på golvet framför tv:n ;)


Jag lägger nu detta på hyllan, tills imorgon.

Vill ni veta vad jag har gjort idag? 
Förutom att titta på skidskytte då. Jo, det här har jag åstadkommit (och ja, de ska se likadana ut):




Självklart går det även att klicka på "startsida" (dock är det bara två länkar där än, så den får ni inte se) 
Och när man ska klicka på den, så ser den ut sådär.


Där ska det stå lite info och vara några andra grejer, så småningom.

Och sen samma sak, fast med mig själv:




Ja, som ni ser är jag ju inte precis klar. 
Men det där var i alla fall typ 7 och en halv timmes skolarbete.
Nu ska jag kolla på film.


Typiskt.

Det är inget bra på tv ikväll..ska jag tolka det som "Lina, du ska fortsätta plåga dig själv med photoshop" 
Eller så tar jag en film ur bokhyllan. Vi får se.

Om ni bara visste hur lång tid det där tog.


Blev precis klar med bannern till första sidan i min webbdesigns uppgift.

Och tro mig, det där var inte att leka med. Inte nog med att det där som syns på bilden är tre bilder och tre olika "div-boxar" som tog sin lilla livstid att få synkade så var ju allt tvungen att göras i photoshop. Kan jag med photoshop? A clue: No. 
De senaste två och en halv timmarna har jag mest suttit och tänkt "och var är paint när man behöver det"

Nu tänker jag äta något. (och förtränga det faktum att det där bara är BANNERN, och att jag måste göra minst 4 sånna där till..)

Bra jobbat Norge!

4 norrmän topp 6. Precis som det ska vara. Och norrmän både etta och två. Livet rullar på som vanligt.

Nu ska jag börja plugga igen.

SKIDSKYTTE!!

Har nu gjort 10 bilder till webbdesignen i photoshop. Nu förtjänar jag en paus.

God morgon lördag

14.05 är det skidskytte som gäller. 

Jag är helt slut i kroppen, min hals samarbetar inte och det hörs nog lite på min röst antar jag. Har ju inte någon att prata med just nu så vad vet jag. Kan ju prata med mig själv dock, så märks det liksom ;)

Skulle ha spenderat dagen på/i (vad man nu säger) Vaxholm med Vanja och Emelie, julmarknad och sen efter det skulle eftermiddagen/kvällen ha spenderats hemma hos Vanja med Emelie och några av Vanjas kompisar som vi inte har träffat. Men nu har Vanja gått och sjukat ner sig. Feber och så vidare. Inte bra. Det var ju lite tråkigt för jag hade sett fram emot att få träffa hennes andra kompisar. Men det blir väl en annan gång istället då :P
Krya på dig i alla fall kompis!!!! 


Nej, nu frukost. Ska försöka göra lite på webbdesignen sen också. Före och efter skidskyttet alltså.. och naturkunskapen måste jag nog också göra. Blä. Rolig helg det här gick och blev.
Lördag: Plugg, skidskytte, plugg.
Söndag: Skidskytte, plugg, skidskytte, plugg,

Men jag överlever nog :P


Oj, hjälp vad pigg man kan se ut.

Hemma.

Kom precis hem från öppet hus. Var faktiskt riktigt roligt :) 

Pratade även med rätt många som redan går på skolan liksom, men som man aldrig har pratat med liksom. Väldigt trevliga människor :) 

Nej, nu. Idol!


Har man inget liv så har man inte. ;) Nu ä...

dsc05065 (MMS)

Har man inget liv så har man inte. ;) Nu äter vi och sen ska vi guida för öppet hus. Tyckte mig se något som såg ut som godis ;)


Sportnörden vaknar ur sitt ide

Skidskytte säsongen är igång. Det är alltså dags att börja planera sitt liv igen. 
Idag missar jag damernas sprint på grund av öppet hus. Imorgon 14.05 då är det herrarnas sprint!!! :D HEJA NORGE! (Mest Björndalen, men om Svendsen vinner så klagar jag inte) och sen på söndag blir det jaktstart för både herrar och damer! 

Kära nya vänner, ni kommer nu att inse vilken pain in the ass jag är när det går något intressant på tv. Och om ni kommer att tycka att jag planerar mitt liv för mycket omkring skidskytte säsongen. Vänta bara till fotbolls EM, fotbolls VM eller vinter os kommer igång (om något år, hehe) Då går jag och lägger mig 10 för att kunna gå upp klockan 5 och titta på curling herrarnas matcher liksom, och sen när lärarna frågar varför jag är så trött så svarar jag: Men vadå, det var ju curling inatt! 

Hehe. 

Gjorde naturkunskaps prov nyss, tro mig, det betyget kommer inte att vara något att hänga i julgranen.. vill äta också. Håller på att dö av hunger, men jag måste vänta på trevliga vänner som fortfarande gör provet (eftersom de faktiskt antagligen hade något vettigt att skriva på frågorna)



Låter som en plan.

Har alldeles för mycket kvar att lära mig till provet imorgon. Jag orkar inte. På riktigt. Jag fattar ingenting av det jag läser. Läste precis om ordet "våtmarkernas" sju gånger för att jag skulle fatta att det inte handlade om blöta sånna där poker grejer. Bra jobbat Lina. Så nu skiter jag i det här (tills jag får panik när klockan närmar sig midnatt) och tittar på dagens avsnitt av julkalendern istället. 


Tack det var hemskt snällt

Försöker förstå naturkunskapen. Och så går man ju igenom vad som kommer på provet och man blir ju rätt glad när man hittar en sån här:


Jag menar, tack. Menar du att jag kan få hoppa över en sida. Snällt.

Och jag som sa att jag inte hade tid att blogga

..det har jag inte heller egentligen. Jag försöker bara förtränga naturkunskapen. Det går sådär. Det går framåt i alla fall. Lite. Defination av hållbar utveckling:
"en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra möjligheterna för framtida generationer att tillfredsställa sina behov" I alla fall enligt någon snubbe. Hoppas man inte behöver kunna snubben, för då skriver jag pikachu. Hehe...

Gjorde en ny spellista också. Tyckte att den behövdes just nu:

This is fightmusic, you should fight to it
Bra skit, lyssna på den gott folk :) 

Känner mig lite såhär just nu:

Ser ni inte hur pikachu bah: LET'S DO THIS!!! (fast det skulle nog låta mer "pika pika" typ..)

För att skriva om något HELT annat

En sak jag har funderat på ett tag nu.

Hur kommer det sig att det är "okej" för tjejer som är gravida att lägga ut bilder på sig själva i bh? 

Jag menar, om jag skulle lägga ut en bild på mig själv i bh så skulle det antagligen bli ett jävla liv (inte för att jag någonsin skulle få för mig att det är en bra idé) men om jag skulle vara gravid så skulle det vara accepterat? Eller? 

Jag säger inte att det är så nu, jag har bara funderat på det. För om man besöker bloggar av unga tjejer som är gravida (de behöver ju inte vara unga heller) och så har de lagt ut en bild på sin mage liksom, men så står de ju i bh. Då är det ingen som klagar. Men som om någon lägger ut en bild på sig själv där man ser deras bh eller en bild som är tagen rakt ner i urringningen. Då är det inte okej. Jag fattar inte riktigt. 

Visst, jag skulle aldrig få för mig att knäppa en sån bild, men jag tycker bara att det är lite underligt.

Jag äter en clementin så länge.

Jag orkar inte bry mig om att det finns tre olika perspektiv på hållbar utveckling! Jag skiter i vilka som är naturens spelregler och jag vill inte lära mig massa grejs om kretsloppssamhällets 5 byggstenar. JAG BRYR MIG INTE!

Vet ni vad jag bryr mig om? 
Jo, att Svendsen antagligen kommer att vinna dagens skidskytte distans, att Björndalen antagligen kommer bli tvåa. Att Norrmännen alltid är bättre än oss svenskar och att de jag hejar på nästan alltid kommer på pallen (jag hejar på norge i herrarnas skidskytte) Det bryr jag mig om. Inte några jävla atomer som blir molekyler och sen bryts ner eller vad det stod. Jag orkar inte bry mig helt enkelt.

Det känns i alla fall lite bättre nu.

Försöker få in naturkunskapen. Det går inte så bra.

Men insåg att vi inte har samhällskunskaps prov nästa vecka i alla fall. Det var ju i alla fall bra. Det är tydligen efter lovet. Tack för det!

Men man kan ju göra flera saker samtidigt.. *visslar oskyldigt*

Och nu är det skidskytte på tv också... jag har inte tid med det här!

Glömde visst bort det

Glömde bort att vi har en novell analys att skriva till svenskan också. Så vi inte utelämnar något liksom. 

Måste skriva klart "jag som 25 åring" uppgiften också.. damn.

Stressad stackars tonåring.

Har inte haft tid att varken blogga eller facebooka (fult!!!!!) idag. Hade datorkunskap, gick igenom massa grejer som vi har prov på nästa torsdag! Sen på webbdesignen satt jag mest och skrattade deprimerat/hysteriskt åt hur förtvivlade vi såg ut. 
Vanja sitter och ser väldigt förtvivlad ut och klämmer ur sig saker som "men nu blev den ju inte så hög som jag skrev!" "men hur gör jag en div-box då?" Emelie sitter och ser minst lika förtvivlad ut och säger saker som "men jag vill ju inte ha bort fågeln! Jag vill ha bort det runt fågeln!" "Nej men nu blev ju bakgrunden vit! Det ska ju inte vara någon bakgrund!" och jag sitter mest och vill gråta och klämmer även jag ur mig förtvivlade meningar som "men hallå, hur gör jag bakgrunden svart då!" och "Men ahh! Halva "bannern" kan ju inte ligga i "center" antingen hela, eller inte alls! Det här är inte okej!" Ja, webbdesign kan ju vara väldigt...underhållande. Men det är inte bra för min mentala hälsa.

Ska jag vara ärlig har jag inte tid att skriva det här inlägget egentligen. Men jag gör det ändå. Det blir ett långt nu. Istället för många korta. Jag ursäktar mig. Men jag har inte tid med det här. 

Imorgon har vi det sista (stort dessutom) provet i Naturkunskap A, alltså ett VIKTIGT prov. Och jag vet inte ens vad kapitlet handlar om..
Imorgon ska jag vara guide på öppet hus (det har jag egentligen inte heller tid med) 

På måndag har vi tydligen engelska läxa.. var ju hemma förra lektionen. Så jag vet inte liksom.

Är ledig på tisdag. Yeah right, ledig in my ass.

På onsdag har vi samhällskunskaps prov. 

På torsdag har vi datorkunskaps prov. (och sen den där ROLIGA webbdesignen också) 

På fredag har vi italienska prov. Och inlämning av en stor jobbig klimat påverkan hemuppgift för naturkunskapen (den ska nog egentligen vara klar imorgon, men det är bara för oss stackars F1:or att inse att det är omänskligt om man är klar då) 

Veckan efter det vill jag inte tänka på. Säkert massa jobbiga saker där med. Det enda jag vet är att vi har TERMINSprov i matte (på våran LEDIGA dag) alltså prov på allt vi har gjort so far. Great -.- 
Och sen på torsdagen är det inlämning av webbdesignen. Som är boven i det här dramat. Okej, visst vi kanske inte har omänskligt mycket att göra tänker ni. Men det är för att jag inte har påpekat vad den där webbdesignen går ut på. Vi ska designa en hel webbsida. Med minst 5 sidor. Alltså typ "startsida" "om" "bilder" ni fattar.. och detta tar sin lilla tid ska jag tala om för er.

Jag borde nog ägna varenda vakna minut till den uppgiften. Annars är jag KÖRD! Har knappt börjat med själva layouten. Har fullt upp med att redigera bilder till sidan i photoshop (som jag inte ens kan med) Ingenting samarbetar och tiden rinner iväg. Jag orkar inte ens tänka på det. Och inte nog med det så måste man ju plugga till allt det där andra också. Mitt i allting. 

Men nej, jag tänker inte bryta ihop (bara lite tillfälligt) 
Nu ska jag städa mitt tv-bord, sen tänker jag ligga i hårdplugg fram till Robinson (som jag egentligen inte har tid att titta på,) 

Intressant inlägg. Nej. Nu ska jag ta tag i livet.

Var till skolsköterskan med min rygg idag. Har nu fixat en tid hos en sjukgymnast som ska kolla på min rygg, dock i januari.. hehe.

Mycket text, lite bilder. Så bara för att:


Jag fryser för det är KALLT ute nu, och jag har ingen mössa. Saknar min "Åke" mössa.

WHY!!!?? (tänk er en väldigt desperat människa på sina bara knän med händerna mot himmelen så blir mitt "skämt" väldigt lyckat :D)


Gick och la mig någon gång runt 10. Hade inga problem med att somna (brukar inte ha det när jag är trött, haha kul..) men såklart... när man behöver sova mest, för att man håller på att bli sjuk och för att man är helt slut i kroppen. Då kommer mardrömmarna tillbaka. Great -.-' 

Jaha, and now what?
Har typ redan tittat på en miljard youtube klipp med "smosh" och "KurtHugoSchneider". Kollat på alla McFly klipp jag gillar, även de jag inte gillar (de är inte speciellt många), tittat på veckans avsnitt av one tree hill och gossip girl igen. Och lyssnat på väldigt mycket the script. Älskar deras nya skiva! :D 

Är förälskad i den här delen av låten "exit wounds"

"And I hurt so bad that I search my skin
For the entry point, where love went in
And ricocheted and bounced around
And left a hole when you walked out

I'm falling through the doors of the emergency room
Can anybody help me with these exit wounds
I don't know how much more love, this heart can lose
And I'm dying, dying from these exit wounds"

The Script – Science & Faith - Titta! En spotify länk :D 



Och jag vill ha den här:


BLÄ BLÄ BLÄ BLÄ BLAH BLAH BLAH BLAH BLAH, you won't find faith or hope down a telescope..typ.. la la la, sing a song. All denna logik är nog inget att hänga i julgranen.

Tänkte precis skriva, "går nog och lägger mig snart" sen insåg jag vad klockan är.. inte ens 20.00. Och nu undrar jag vad som har slagit fel i skallen på mig? Jag ska inte vara trött den här tiden på dygnet, jag är aldrig det. Trodde helt ärligt att klockan var typ 01.00 eller något sånt. Dessutom har jag sovit 11 timmar inatt liksom. För jag lyckades somna i soffan och sen vaknade jag klockan 06.54 och relocated till sängen. 

Jag tror dock helt ärligt att jag går och lägger mig snart. Har allmänt ont överallt. I ryggen (dock mer än "allmänt" om ni inte har fattat det än) i huvudet, i min fot, i hela kroppen. Fryser och vill mest bara krypa ner under täcket med en stor kopp varm oboy. Men jag är helt slut, så jag orkar inte fixa någon varm oboy. Mamma, kom och ta hand om mig? (inte helt seriöst, men det skulle ju inte sitta helt fel heller) 

Aja, ska sluta uttråka er. Tittar kanske på någon mysig film istället då och äter någon clementin. Men vilken film? Har ju så mycket att välja på. Och jag kommer säkert ändå bara somna i soffan då. Undra om det är bättre att bara ge efter och gå och lägga sig? Vi får se. 

Här har jag i alla fall spenderat den senate timmen:


The big question.

Pepparkakor doppade i pärondryck smakar lika som bragokex doppade i apelsinsaft.
Hur kan detta vara logiskt?

Ett sådär allmänt ointressant inlägg

Är det typsikt eller vad?
Är på skolan idag, vill mest lägga mig i min säng och ge upp. Jag fattar inte ens vad jag har gjort med min rygg, det här är ju sjukt. Men jag och Vanja gick till skolsystern på rasten, lovade ju mamma att jag skulle gå dit om jag fortfarande hade ont idag. Men tror ni att hon var där eller? Självklart var hon inte där just idag, hon som alltid är där liksom, typsikt. 

Får gå dit imorgon igen, om det fortfarande gör ont. Men nog om min rygg. Den kan ju inte precis vara intressant.. hehe. 

Vi tittar på "en obekväm sanning" på samhällskunskapen nu. Undra hur många gånger man har sett den här nu??

Aja, enough. Kanske borde titta på filmen nu.. hehe. 

Titta, en bild: