BLÄ!

Idag på biologin skulle Karin skära i typ ett lam hjärta och sånt grejs, så hon hade typ lungor, njurar, lever, hjärta och typ strupe där, och allt satt liksom ihop såklart, och sen höll hon på att demonstrera hur allt fungerade typ blåste i ett rör i strupen så lungorna fylldes med luft och sånt, och sen typ skar hon upp hjärtat och visade massa grejs, och jag kan säga att min frukost inte var långt borta då.

Annars har det nog inte hänt något kul, jag har precis insett att det aldrig händer något kul i skolan ;)
haha,

tänkte ut och springa ikväll men mamma har åkt med bilen någonstans och min mp3 är i bilen så det sket sej inte en chans att jag springer utan musik, så nu blev jag lite halv less så jag kanske kollar på en film istället.. och lyssnar på Queen ;)

Krya på dej Elin

Idag var Elin hemma och var sjuk, krya på dej säger jag bara! <333

Annars har väl dagen varit allmänt Måndag och jag känner att jag är usel på att blogga, eller att jag iallafall har varit det de senaste dagarna, ska försöka skärpa mej.

Men just nu tänker jag inte skriva mer, jag måste verkligen på toaletten, kul att veta för er liksom. haha.

vi får se om jag skriver mer senare ikväll

ja..?

Och så var det dom där rubrikerna igen..

Fråga fråga fråga,
Släkte ni lamporna under earth hour igår? Det gjorde iallafall jag *stolt*

Idag har jag inte gjort något vettigt alls,
Tittade på skidskytte, damer och herrar.
Grattis Helena Jonsson till totala världscupen!

Sen har jag spelat gitarr, sjungit, kollat på alla mina inspelningar från Simple Plan konserten, suttit här, tittat på andra avenyn, och snart ska jag nog ut och springa, sen ska jag duscha och sova ;)

Idag är det förövrigt den 29 mars, vilket betyder att det är exakt ,om en minut till och med märkte jag nu, ett år sen Simple Plan konserten,!

Tiden går fort när man har roligt, det känns som om det var igår ;)


Bara därför bjussar jag på en snygg bild på grabbarna i SP <33

hmm?

Nu har jag läst ut sista Twilight boken (så länge vi båda andas) och det enda jag kan tänka på är, vad ska jag göra nu?
Dock måste jag säga att fyran helt klart är den bästa, sen trean, ettan och sist tvåan, dock är alla jobbigt bra!
Eller, just precis nu tänker jag faktiskt gå och lägga mej för jag är så extremt trött och har varit det hela dagen, sov grymt dåligt inatt och den bästa sömnen jag fick igår var i bussen påväg hem från friluftsdagen i skalet, som förövrigt var helt underbar, fint väder, jätte fina backar, inga köer, och underbart sällskap! Den bästa dagen på väldigt väldigt länge!

Jag funderar starkt på att börja läsa Twilight böckerna på engelska nu, vad tror ni om det?

Nu ska jag pysa, men jag säger bara en sak,
To Roam med Robert Pattinson är en underbart bra låt!

Nu går jag,
sovgott. det hoppas jag iallafall att jag gör..

Så länge vi båda andas

Jag är fast, jag kan inte sluta läsa, eller jag gjorde ett litet avbrott nu, jag älskar den här boken och kommer bli deprimerad och börja om med ettan när den är slut.

Jag ska läsa hela kvällen och sen ska jag väl lägga mej tidigt,
JAG FÅR VERKLIGEN INTE KOMMA FÖRSENT IMORGON!!!  Vi har friluftsdag och om jag kommer försent missar jag bussen, och det kan ju bli lite jobbigt, nu orkar jag inte skriva något mer.

Punkt slut och det har inte hänt något spännande idag.


fjknfgkgpveajrvqil !!!!!!

Så mycket för "vår"
ÅHHH!

Man vaknar och går upp och hela dagen är förstörd, nu är det 3 minus ute och det fucking SNÖAR!

Nej nu får jag snart ett utbrott här känner jag, men allvarligt!
JAG VILL HA SOMMAR!

Fångad av en bok

Ha, dagen blev precis som jag hade förutsett, jag skulle vakna tidigt, (halv 8) och sen skulle jag börja läsa och fastna, och så blev det, när mamma kom hem från jobbet halv ett låg jag fortfarande lika som när jag vaknade, och läste. och sen åt vi något, och tittade på skidskytte, Ole Einar Björndalen är helt klart bäst!
Sen läste jag ännu mer, och sen någon gång runt 4 så hade jag läst ut boken, och då åt vi middag och sen åkte jag och mamma till farfar och hjälpte honom med datorn, (Y)
Pappa är inte hemma så det var bara jag och mamma.

Jag kan bara säga att Ljudet av ditt hjärta så har gjort min helg!

Nu har jag inget mer att skriva,
Goodbye.

Ljudet av ditt hjärta

Insåg precis att klockan är typ halv tolv och att jag inte har skrivit något idag, jag har fått låna tredje Twilight boken av Becca nu, jag är evigt tacksam, och nu har jag läst ungefär halva. Och jag älskar den!!! , otippat.

Jag tänker faktiskt inte skriva något mer för jag ska läsa och kanske kolla på någon film, det är ju helg så jag behöver ju inte sova än på ett tag ;)
haha.

Dagens låt

Torsdag

Jag har världens huvudvärk och känner inte för att sitta här alls, ska gå så fort jag skrivit färdigt det här. Då ska jag ta en alvedon och ta ett långt bad, och försöka förtränga tyska läxorna som jag har till imorgon,

På spelningen idag var Simone och Linda borta, eller dom var ju borta hela dagen, sen så gick My och Lisa mitt i för dom skulle någonstans, så då var ju halva bandet borta, så vi spelade massa annat som vi inte spelar egentligen, men det var skojj ändå ;) Slappt om inte annat, och Maja typ skulle ge mej ett papper, men jag tog det inte direkt för jag höll på att spela trummor, och då tröck hon upp det i ansiktet på mej och sen så typ kom hon åt en av mina tänder och jag har ju skit ont i dom idag så jag typ skrek rakt ut (ganska högt) och typ började gråta och as garva, och maja kutade och ställde sej bakom dörren till ett skåp och höll på att dö av skratt och sen typ tittade hon fram lite då och då och där satt jag vid trummorna och grät och garvade, det var grymt kul ;) men det gjorde ont...


haha,
nu går jag härifrån, vi får se om jag skriver något mer senare ikväll, just det ja, vi fick tillbaka matte provet idag, jag hade 39 av 40 Yay go me.

Stan

Igår var jag till Östersund och spände tandställningen, nu har jag JÄTTE ont i munnen.
Jag köpte ingenting i stan men jag såg världens snyggaste solglasögon, ångrar lite att jag inte köpte dom, men samtidigt så skulle alla ha tyckt att dom var fula och det spelar väl ingen roll men segt att få höra det hela tiden om man använder dom, så jag köpte dom som sagt inte.

Sen på kvällen var vi på pc:s vårkonsert (Tomas går där), det var någon norsk skola med också, och dom var riktigt riktigt riktigt bra!
Det vad Rock och Barock tema, och om jag får säga som jag tycker så var den här den bästa vårkonserten av alla 5 jag har varit på! Kan ju ha varit för att de var 150 elever i kören nu, fast de har varit grymma alla andra år också!!

two down, three to go

Tisdag, nu är det bara onsdag, torsdag och fredag kvar till helgen och jag är dessutom ledig imorgon, jag ska till tandläkaren och spänna tandställningen, har jag skrivit det här egentligen? Att jag har tandställning, aja, jag har det iallafall. Så då är det egentligen bara torsdag och fredag som gills ;) typ xD

Vi hade matte prov imorse, det gick nog helt okej, jag hoppas bara på att jag hade mvg, för jag börjar bli orolig att jag kommer sänka mitt betyg i matte till sommarlovet .. !!!!

Annars har vi väl inte gjort så mycket mer anmärkningsvärt på skolan,
vi hade, biologi, gympa, svenska och spelning.
That's about it.

Nu ska jag gå och äta middag, sen får vi se vad jag hittar på ikväll.

Bästa kvällen på länge

Ikväll har jag varit med Elin. Vi gjorde egentligen inte så mycket, hon läste om jag kunde drömma, jag läste frida, sen gick vi ut med Atlas, sen läste vi mer, sen pluggade jag matte, och Elin läste och pratade och hjälpte mej, och sen så läste hon mer, jag kladdade i min bok, vi fikade (bulle, mjölk och ballerina) pratade med Moa, och pratade MASSOR med varandra,
det kanske inte låter så kul, men det räcker med att vara nära Elin så är allt kul, även om vi sitter på varsin sida av bordet och läser så är det kul.. och underbart! <3

Annars har väl dagen varit allmänt...måndag.
Imorgon har vi matteprov, jag är jätte nervös men nu tänker jag faktiskt gå och sova. dock har vi sovmorgon imorgon, härligt härligt.

Godnatt då.


18 veckor!

Om 13 veckor är det sommarlov! Om 18 veckor, 126 dagar, åker jag till Grekland! Det är fint väder ute och det känns inte allt för långt borta nu, sommaren, solglasögon, shorts, linne, bada, isglass, skratta, vara ute hela nätterna, SOL! Ge mej sommar! NU! Jag har alltid varit ett stort vinter fan, men nu har jag ändrat mej, det har alltid varit pga. slalomen, nu tävlar jag inte längre och jag kan inte tänka på något annat än sommarlovet! NU NU NU!

Tänk er, tre veckor i Grekland, jag och Elin, inga föräldrar, NU!

Idag är det fint väder igen och jag har varit ute och gått, jag gick 4 km, (Y) och jag är på väldigt bra humör och det blir grillat till middag, första gången i år, GOTT!


Bra låt!

Dagens låt



sunshine

Idag är det lördag. Och vädret ute är helt perfekt för att vara mars! Soligt, blå himmel, ca 4 plus, och fortfarande snö.

Jag har inte haft nåogt speciellt för mej egentligen så jag var ute och gick i ungefär två timmar bara för att det var så fint väder och det känns verkligen som om våren inte är så extremt långt borta nu faktiskt. Det har börjat töa och solen skiner!

Och idag är första dagen i år som jag har varit ute i mer än en halvtimme utan jacka utan att frysa ihjäl.

Det är så skönt ute nu!


Sen när jag kom hem så försökte jag skramla ihop lite pengar, lyckades uselt, men då fick jag 60 kr av mamma.
Så jag gick glatt ut igen och gick till dollarstore, där köpte jag naturgodis och cola.
Perfekt inför melodifestivalen ikväll (Y)
Tack tack mamma!

Bara för att det är fint väder och det börjar kännas ytterst lite som vår så är jag på världens bästa humör, allmänt pepp och glad.

Härligt.!

Mamma och pappa åker till Hudiksval (stavas det så egentligen?) klockan 5. Dom ska på dans. Så det blir bara jag och mitt glada humör ikväll, härligt härligt!


Nu ska jag gå och spela gitarr.

Vet inte om jag skriver mer ikväll, vi får se


bjussar på en bild där det syns hur fint det är idag, dock syns inte solen men ni fattar grejen

Helg!

Insåg precis hur mycket klockan var och att om jag skulle hinna skriva något inlägg "idag" (fredag) så var det kanske dags nu ;)

Ja, idag har vi haft alla jobbiga lektioner på skolan, som vi alltid har på fredagar eftersom vi har jobbigt schema.

Svenska.
Matte.
Engelska.
Tyska.
Lunch. (12.30)
No.
So.

Dock hade vi vikarie på engelskan och tyskan och dom lektionerna var inte i våra vanliga klassrum eftersom niorna gjorde nationella prov där, och med våra ordinarie lärare ;)

Kvällen har spenderats vid tv:n, let's dance, samantha och någon film mamma och pappa tittade på..

Nu ska jag kolla runt lite på internätet sen blir det väl sängen, det är en dag imorgon också.

Ciao

Torsdag

Torsdag, den bästa dagen på hela veckan (i skolan alltså)
Slöjd och spelning!
Vi har två timmars spelning på eftermiddagen, och det var grymt kul idag med, som alltid.
Det tog typ en evighet att komma igång bara för att vi var tvungen att leta fram åtta mikrofoner och åtta kablar till dom såklart, sen var det dags för mikstativ och vi insåg snart att kabeln inte räckte till trummsettet så då fick vi dra fram det typ en meter också.
Men sen kom vi igång, och stämmorna börjar låta bra nu, och det var som sagt första gången alla hade en egen mikrofon, så mycket bekvämare än att behöva dela..

BLÄ på fördjupningsmatte!
Jag gjorde ut kapitelet i matteboken idag och då blev det fördjupningsmatte, dock sket jag i det här kapitelet i den boken och började på ett annat,  ;)

Gympan gick ovanligt bra, och tyskan ,... ja det var tyska.

Mår lite bättre idag men jag längtar som BARA DEN till helgen.! Nu tack!

Aja, nu ska jag pysa härifrån och plugga lite tyska inför imorgon.

See you.


Städa

Jag vet att jag inte skulle skriva mer idag, men nu blev det ändrade planer, ni överlever nog ;)

Jag gick in på mitt rum och så fort jag kom in bröt jag ihop, jag har tänkt städa hur länge som helst nu, men det har inte blivit av, men nu såg det verkligen hemskt ut, så nu har jag städat mitt rum, har bara dammsugningen kvar, det fixar jag imorgon ;)

före:
  

efter:
  

konstigt nog blev jag på bättre humör när jag städade (!!!) Ja ni hörde rätt..
Nu ska jag gå och plugga in tyska glosorna till imorgon, sen går jag och lägger mej.

Godnatt


come on

Vaknade, dåligt humör, ont i nacken, ont i axlarna, huvudvärk, kom igen.
Visst, just nu skulle jag vilja vara sjuk, men om jag ska må dåligt kan jag väl få vara sjuk så jag får vara hemma.

Dagen har varit allmänt tråkig och det finns inget mer att säga.
Jag är allmänt irriterad och jag tänker inte skriva mer för det kommer ändå inte låta bra.

Punkt slut.
Vi ses imorgon


Godnatt

Nu har jag och Marren gjort färdigt grupparbetet, eller, för två timmar sen ungefär
Jag har tittat på veckans avsnitt av Andra avenyn, lyssnat på musik och kollat på bilder på snygg Dougie ! <333

Dagens låt:
 

Dagens snygging:

Dougie Poynter, the one and only!
Dock spelar det egentligen ingen roll vem jag lägger in som dagens snygging, för Dougie är MINST årets snygging, ! Han är alltid snyggast!

Nu går jag och lägger mej.
Godnatt vettja ;)

Grupparbete-so

Yeah right!
Grupparbete var det ja, men ja, om man är två blir det ju ett grupparbete, jag tycker bara att det är lite dåligt att de andra två inte har gjort NÅGONTING!
Ikväll, när som helst, kommer Marren hit och då ska vi göra klart grupparbetet som vi skulle vara klara med igår, och som ska redovisas imorgon...

aja,
Idag har det inte hänt specielt mycket, jag gillar livräddning (vilket vi hade på gympan) och jag har också insett att jag gillar biologi, allmänt slappt och Karin är cool,!
Dock kommer jag nog ändra min åsikt om biologin när vi närmar oss, sex och samlevnad avsnittet..

Annars har det väl inte hänt något anmärkningsvärt på skolan,
vi hade sovmorgon, härligt härligt, matte -jag gjorde två tal - , biologi, lunch, gympa, svenska, spelning.
ja just det, spelning..
det glömde jag nästan. men bara nästan ;)

Det var roligt som vanligt, och idag är första gången som jag och Johanna satte våran stämma, alla akorden och vi lyckades stå upp ;) yeah!

Haha, det kanske låter enkelt men det var det inte.. xD

Lånad mobil

Nu har jag fått låna en mobil av däckab (pappas jobb). Förhoppningsvis är det bara tillfälligt för jag är inte särskillt förtjust i den, dock är det ju bättre än ingen alls.
Ringsignalen är Leksand stars just nu, och alla vet ju att jag verkligen älskar leksand...not.
inte för att jag är så insatt..

Och alla mina kontakter låg tydligen på min mobil så nu har jag nästan inga sånna heller, skojj skojj.

Nu tänker jag inte skriva mycket mer, är avundsjuk ändå upp i öronen.
Becca har köpt MYCKET saker idag i Mora, och hon har alla fyra Twilight böckerna, det hade jag också haft om jag hade velat spendera mina pengar.. typ.

nu bjussar jag bara på en snygg bild på min lånade mobil


Reserverad

Ja, nu är jag hemma från skolan, har varit det ett tag.
Sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så det blir mat någon gång.

Vi gjorde nästan ingenting på eftermiddagen heller, fick veta vad vi hade för poäng på engelska provet, jag hade 86.5 av 87. Jag hade glömt stort E på English, jag hade alltså skrivit english.
KOM IGEN!

Aja, sen hade vi hemkunskap, vi gjorde taco.

Jag och Mattias skar upp grönsaker, Elin och My gjorde taco bröd. Markus och Marren stekte köttfärs och dukade,
Det blev helt okej, bröden blev lite små men dom var goda!

Ikväll ska jag väl inte göra så mycket vad jag vet.. just det, jag var ju såklart till skolbiblioteket idag då, Boken skulle finnas inne, för den var inte utlånad men det var 2 biblotikarier (stavning?) som sprang omkring och letade efter den, men dom hittade den inte någonstans, så då reserverade dom den åt mej och sa att dom antagligen skulle beställa en ny, (Y)

Det är väl ungefär vad som har hänt idag, Becca är i Mora och shoppar och jag är avundsjuk, Elin har varit i Stockholm och shoppat på lovet och jag blir ännu mer avundsjuk, synd bara att jag inte har några pengar!

Yay, nu ringer det...hang on...
Det var Elin, nu har vi bestämt att hon ska kommma hit sen! massa kärlek på det! <3


Uppdaterar kanske mer ikväll


Skola,

Och så var det skola igen,
Dagen har väl gått sakta framåt och vi har väl inte gjort något speciellt, har inget att göra så jag hamnade här i biliotketet.
Elin sitter bredvid och gör mej allmänt avundsjuk, Jag vill också till Stockholm och shoppa! ORÄTTVIST!

Om 10 min (crikus) har jag sång och jag får snart panik för jag har ingen aning om vad jag ska sjunga, och jag skulle bestämma det över lovet, my bad.

Nu orkar jag inte skriva mer,

uppdaterar när jag kommer hem. Under tiden kan ni ju njuta av en bild på denna snygging!


Sista dagen

Okej, nu blir jag sur, jag hade skrivit ett rätt långt inlägg och sen när jag skulle spara det så blev det "error" och allt försvann, bajs på det, menmen jag skriver väl ett nytt då om det är vad dom vill.

Jag och mamma skulle ju upp tidigt idag men så blev det inte, eller jag vet inte när mamma gick upp men hon väckte mej runt 11 iallafall, hon tyckte väl att jag skulle få sova antar jag. Tack!

Då åt vi frukost, sen hjälpte jag henne att baka färdigt brödet som hon höll på att baka, sen kom Tomas och pappa hem från stugan, sen kollade jag, mamma och pappa på Twilight. Mamma sa att hon tyckte att den var bra, hon sa att Robert (Edward Cullen) såg helt okej ut, dessutom tyckte hon att Taylor (Jacob Black) var snygg, dessutom hade hon ju rätt ;) haha. Och pappa måste ha tyckt att den var okej, för han somnade inte i soffan som han brukar, och det brukar vara ett bra tecken ;)


Jag har också börjat tvätta nu, eftersom skolan börjar imorgon och jag inte har några rena kläder.


Vilket också betyder att jag lite smått har börjat städa mitt rum eftersom alla kläder låg på golvet ;) alltid någonting.


Ska duscha senare ikväll också, 


Ja, som sagt är det sista dagen på lovet nu, imorgon börjar ju skolan och jag jublar och gråter,

Jublar eftersom det betyder att jag kan låna Ljudet av ditt hjärta imorgon, om den fortfarande finns kvar då.

Gråter, ja skolan börjar det talar ju för sej själv.


Nu ska jag kolla runt lite på You tube, (antagligen på Twilight intervjuer) och sen ska jag väl duscha och städa klart rummet,


Uppdaterar senare.


Dagens låt



Let me sign - Robert Pattinson

jag vet att jag skrev att jag skulle lägga in dagens låt på en gång, men jag fastnade med massa intervjuer från Twilight på youtube, my bad, inte för att jag tror att någon bryr sej.

Nu går jag och lägger mej,

Sov gott

Soffpotatis

Insåg precis hur usel jag har varit på att uppdatera idag,
så nu kommer det ett lagom långt inlägg.

Jag har nästan inte suttit någonting vid datorn idag faktiskt, lite små stolt. Jag satt lite imorse och laddade ner Twilight med bättre kvalité och sen brände jag den, det var ungefär vad jag gjorde, var in på bilddagboken fram och tillbaka också.
 
Dagen har annars spenderats med mamma, först tillbringade vi minst 6 timmar framför tv:n och mtvs Life of Ryan maraton! Sen har vi tittat på två filmer, Apocalypto och Employee of the month (som gick på tv). Vi lagade mat, ris och fläskfilégryta, mums mums, sen åt vi massa onyttigt framför tv:n också, såklart.

Jag har dock lyckats duscha och tvätta håret mitt på dagen någon gång,
Imorgon ska jag och mamma gå upp tidigt, eller ja, typ halv 9, då ska vi göra "helg frukost" och sen ska vi titta på Twilight, jag övertalade mamma att se den, dock behöver hon nog inte titta för jag har typ redan berättat massa grejs, ur tvåan också ;) haha, jag försöker ju bara göra så att hon blir insatt, nu lyckas hon nästan komma ihåg vad "Edward" och "Bella" heter egentligen, färgen och märket på Edwards bil har fastnat och hon har lyckats förstå att han glittrar i solljus inte glimmar, typ samma sak, men ändå. Och massa annat också ;)

Sen kommer pappa och Tomas hem från stugan mitt på dagen imorgon också, så då är det slut på ensam hemma med mamma :( Och sen börjar ju skolan på måndag igen (skriker inombords) och jag kommer antagligen inte ha någon telefon då heller så jag vet inte hur jag ska överleva utan musik hela dagarna!! Och jag har informerat mamma om att jag tänker komma försent till bilden på måndag (med avsikt)
Jag ska nämligen till skolbiblioteket när dom öppnar halv 9, jag är besatt och kommer att bryta ihop om någon hinner låna Ljudet av ditt hjärta före mej så jag ska vara där när dom öppnar!! Kalla mej gärna patetisk om du vill.

Skulle ha tvättat idag också men det glömde jag tydligen, så jag gör det imorgon, och varje gång jag kommer in på mitt rum bryter jag nästan ihop så jag städar nog det imorgon (det har jag sagt rätt länge nu)

Tänkte lägga in dagens låt, men det här inlägget blev rätt långt så jag lägger det i ett eget inlägg.

Aja, Godnatt då antar jag, om en stund

Tråk tråk tråk

Yo, godmorgon eller vad man säger.

Nu sitter jag här igen,  och dricker oboy.

Har inte så mycket skojj för mej just för tillfället och jag har precis vaknat, så jag har inte så mycket som jag kan skriva.
Jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske städa mitt rum, det skulle verkligen behövas,
Vad ska ni göra idag?

Nu ska jag iallafall titta på Twilight,

Hörs

rastlös..igen

Jag gick aldrig till biblioteket, för jag kom på att man kan titta på internet vilka böcker dom har, visst dom har tredje twilight boken -ljudet av ditt hjärta- men den var utlånad, så jag antar att jag får överleva tills på måndag för den var fortfarande kvar på skolan, så efter att jag hade läst ut andra boken hade jag absolut ingenting att göra, eller jag hade saker som jag kunde göra, men inget som jag ville göra. Och om jag försöker komma på vad jag faktiskt gjorde så är det bara svart, så jag gissar på att jag sjöng lite (som vanligt) och tittade på tv.. typ.

Nu har jag sysselsatt mej i en timme med att titta på så ska det låta, det var faktiskt ovanligt bra, synd bara att dom jag hejjade på förlorade, dock måste jag säga. svt.play is your friend.

Nu tänkte jag lyssna lite mer på Michael Nyman, helt okej faktiskt Malin ;)

Sen blir det väl äta något och gå och lägga sej.

Godnatt.

Slut på ännu en bok

Nu har jag precis läst ut När jag hör din röst. Ettan - om jag kunde drömma - är enligt mej lite bättre, men båda är grymmt bra. Jag satt och läste och insåg sen att jag hade tre sidor kvar och då började jag läsa jätte sakta för att få läsa längre, och nu tänker jag snart gå och klä på mej och pallra mej till biblioteket för att kolla om dom har trean - ljudet av ditt hjärta - där, jag gissar på att dom inte har det och isåfall får jag väl stå ut tills på måndag för jag vet att dom har den på skolan ;)



Och den underbara River flows in you, får helt klart bli dagens låt!
Jag har just insett att jag älskar insturmentala piano melodier eller vad man ska kalla det ;) haha

nu ska jag gå på biblioteket, ha det så bra så skriver jag mer sen.

Godmorgon

Ja, rubriken har ju redan snott min öppningsfras, men anyways.
Klockan är cirkus 11 och jag sitter här och äter frukost. Kläm macka (toast) och ett stort glas päronjuice, gottgott.
Nu ska jag titta på andra avenyn sen ska jag läsa ut min bok, det är vad jag har för planer idag.

jag skriver mer senare..

ByeBye

Home sweet home

Nu är jag hemma igen, vädret i stugan har varit sådär men jag och Elin har haft kul ändå, det har vi alltid! <3
Vi har åkt skidor, och jag måste säga en sak: Jag är inte den skidåkaren jag en gång var.

Förra året tränade man slalom minst tre dagar i veckan och tävlade på helgerna, och nu när jag har slutat så har jag åkt skidor tre gånger i år (och då är dagarna i stugan inräknade) och jag kunde knappt röra mej igår, vadå träningsvärk! Jag fattar det inte, hur kan det bara försvinna, visst. muskler, kondition och sånt är färskvaror som man måste hålla igång för att ha kvar, men allvarligt,. det känns lite konstigt bara. Och jag är rädd att jag måste erkänna hur mycket jag har saknat det, slalombacken, vara ett med skidorna, fun park efter tävlingen, hotellen, allt folk, tävlingarna, vara i backen med Elin, jag har till och med saknat att gå upp tidigt för att dra iväg på besiktning, - The day you quit's the day you wish you had it back - dock ångrar jag inte att jag slutade, men jag säger bara att jag saknar det, någonstans långt där inne i bröstkorgen kommer det nog alltid att vara en del av mej.


När jag kom hem insåg jag att min nya bok har kommit (När jag hör din röst) och nu har jag läst oavbrutet sen klockan 12, (Y) Ja, nästan då, eftersom jag sitter här nu.

Och för alla som vill veta så är det helt meningslöst att skriva sms eller ringa till mej under den närmaste framtiden, min mobil har nämligen fått totalt fnatt. Hela displayen (stavning?) har gett upp, typ. (bilden)
Och det går inte att göra någonting alls, tänkte bara att ni ville veta det ;)




Nu ska jag gå och läsa mer, läsa hela kvällen, läsa hela natten, läsa hela torsdag,
läsa tills boken är slut ;)
haha,

Hoppas ni också har ett bra lov ? Dock har väl redan de flesta haft lov, men ändå.

När jag hör din röst

Jag var exakt lika svag som jag trodde.
Jag "råkade" läsa baksidan av andra boken på internet och sen var det kört.
Nu är den beställd och jag har 58 kr kvar av min månadspeng...och jag har inte ens fått den än!!!!!

Skillat är ordet jag skulle använda för att beskriva det hela, men nu är iallafall klumpen i min mage som jag haft hela dagen borta, nu när jag beställt boken. Och den kommer antagligen komma lagom tills jag kommer hem från stugan. (Y)
Perfect.



When you can live forever, what do you live for?


Uttråkad, rastlös, patetisk

Nu är det söndag, jag vill verkligen läsa tvåan, men jag tror inte att jag borde "slösa" pengar på böcker, jaja. jag överlever säkert. Dock kommer jag säkert inte kunna motstå att köpa den ändå... -.-'

Vasaloppet, var det egentligen någon som satt och tittade från att de började tills de gick i mål?
Inte jag iallafall,

nu ringer det, hang on.
....

Det var Elin, hon, jag och pappa åker till min stuga imorgon, och då blir det, jag, Elin och slalombacken i tre dagar, kan inte ens beskriva hur mycket jag har saknat det.

Så ni får ursäkta om jag inte skriver något förns på onsdag kväll/torsdag morgon, eftersom jag som sagt inte kommer att vara hemma.

Idag har jag varit allmänt uttråkad, hade inget att göra eftersom jag läste ut min bok igår, så det slutade med att jag läste mina favorit kapitel en gång till, kapitel 13, och 14 alltså, jag läste dem dessutom två gånger, sen kände jag mej allmänt patetisk, och började kolla på tv istället, men det var inget kul och sen kommer jag inte ihåg vad jag har gjort, hade ju kunnat göra något vettigt men det verkade inte som om jag personligen fattade det.

Aja, nu ska jag titta på film tror jag, sen blir det Beck klockan 9, dock har jag redan sett den men ändå,. och sen så kanske jag ska packa inför imorgon, har ni tur så bjussar vi på någon snygg bild från backen när jag kommer hem ;)

Haha

all good things comes to an end

Och så var boken slut, kul verkligen, då kanske jag lyckas åstadkomma något vettigt imorgon, som att beställa tvåan typ ;)
Haha.

Godnatt

Each touch belongs to each new sound

God morgon, god kväll, god natt, ja jag antar att det är lite som man vill.
För mej är det i alla fall fortfarande lördag kväll, för någon annan kanske det är söndag morgon, vad vet jag.
Jag byter i alla fall inte dag förns jag har sovit och vaknat, alltså, ja ni fattar.

Nu har jag mindre än 100 sidor kvar i boken och ska snart läsa lite till innan jag lägger mej, imorgon kommer boken helt säkert att ta slut och då kommer jag säkert läsa vissa kapitel igen.
Jag tänkte inte skriva så mycket nu faktiskt, ska gå och borsta tänderna för ni vet när man dricker cola, och läsk allmänt så känns det som någon slags hinna på tänderna, och så har jag nu och det är lite obehagligt så det tänkte jag göra något åt.
Min att göra lista sket sej och jag lyckades bara läsa, skickligt Lina.

Ja, som ni vet så hatar jag rubriker och har alltid lite halv problem med dem, idag slutade det med att det blev raden i låten som de sjöng precis när jag skrev det, bra låt dock. Dance inside med The All American Rejects, den rekomenderar jag, men skyll inte på mej om ni inte gillar den för alla har olika musiksmak ;P (om jag inte är helt skev så har jag med den som "dagens låt" på någon dag xD)

Nu ska ni faktiskt få äran att ta del av ett av mina tre favorit stycken ur boken hittills.

Han drog mej intill sig, mjukt och naturligt.
"Bli inte generad", viskade han i mitt öra.
"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för."

Och ni som känner mej och reagerar på att jag stavade dej och mej med ig så beror det enbart på att det är ett citat. ;)

Har ni tur kanske jag bjuder på något mer underbart stycken ur min underbara bok i framtiden xD

Haha, vi hörs imorgon/idag