Konditionsträning

Idag har jag i stort sett inte gjort någonting. Sov till halv tre. Sen stack jag och gymmade. (och sen har jag kollat på film och käkat och sånt också)

Blev i alla fall ett ganska hårt konditionspass! :) 

Innan gymmet


Efter gymmet:
 

All the things I'd rather be.

 
 


 
because... yolo.

Lördag

Spenderar denna lördag med att rensa min garderob och om en timme ska jag ner och tvätta också. Mycket rolig lördag det här. Tänkte spendera kvällen med att plugga. Ja, då vet ni var ni har mig.

Hoppas ni har en rolig lördag i alla fall! :) 



Plugg plugg plugg

Satt hemma och försökte plugga, det gick sådär. Kände mig sjukt omotiverad och så vidare. Så begav mig ut i regnet och hamnade i Täby centrum. Nu har jag spenderat största delen av eftermiddagen studerandes på espressohouse. :)

Har so far skrivit en artikel till Skoltidningen, researchat och börjat skriva på min engelskauppsats och mailat några lärare. Making progress :)


Dålig dag.

Idag har inte varit en bra dag. Kom till skolan; ville bara gå hem. 
Satt nästan hela lektionen (vi har bara en lektion på torsdagar) med jackan på mig för att det kändes som att jag lite halvt var påväg därifrån hela tiden. 

Sen har den här dagen inte heller varit en bra "jag bantar"-dag (idag är även första gången jag faktiskt använt ordet "bantar" men ja.. jag antar att det är det jag gör) för har ätit alldeles för mycket saker jag inte borde ha ätit. Middag på subway, sen har jag även ätit chips, morotskaka, en macaron, choklad, laktris och så har jag druckit läsk. Har dessutom inte tränat något idag. (förutom 20 minuters styrketräning med mina nya hantlar) Så... inte världens bästa dag. 

Borde ha spenderat kvällen med att plugga.. men det blev inte riktigt så heller. Idag är ingen bra dag helt enkelt. Förutom att jag spenderade i stort sett hela kvällen med Cilla, det var bra. 

Men jag antar att man ska ha dåliga dagar också. Dagar då det känns totalt värdelöst att bry sig om vad man äter. Dagar då det inte känns som att det blir någon som helst skillnad oavsett vad man gör, trots att man innerst inne vet att det gör skillnad. Dagar då man helt enkelt inte tror att man kan klara av någonting.
Idag har bara varit en sån där dag då jag vill gråta. För att allting känns fel och värdelöst. 

Jag kommer igen imorgon.


Torsdag

Hej hej är i skrivande stund påväg till skolan :)


Dance like nobody's watching.

Oklart varför. Men jag blir så extremt glad av den här videon. 



Klänning

Har väntat och väntat på att en viss klänning skulle komma tillbaka i min storlek, så imorse när jag vaknade och såg att jag hade fått ett mail om att min storlek fanns igen skyndade jag mig att klicka hem denna. :) 



539 kr på Zalando :)

Onsdag

Ikväll är en sån kväll då jag bara vill vara ensam, så har nu snidat om till pyjamas och myst ner mig under täcket. Ska spendera resten av kvällen med att plugga, läsa och titta på Desperate housewives :) Mycket bra!


Halsduk <3

Det bästa med den här årstiden är helt klart: THE RETURN OF THE HALSDUK!


Investering

Efter en tur till Rusta har jag nu investerat i ett par 3kg hantlar och ett par fotledsvikter :) 169kr. Helt okej.

Är mycket nöjd :)


Rusta here I come!

Sitter i skrivande stund på bussen påväg till Rusta. Här ska handlas träningsgrejer! :D


Träningsschema

Har under den senaste tiden haft svårt för att faktiskt ta vilodagar. När jag inte är på gymmet tränar jag hemma eller sticker ut och springer. Så nu har jag gjort ett träningsschema som jag tänkte följa. Kroppen måste ju faktiskt vila ibland också :)


Upptäcktsfärd :)

Igår gick jag och Vanja på upptäcktsfärd för Rikard berättade att det fanns ett Willys bara tio minuter hemifrån mig.

Vi hittade det på första försöket och unnade oss tacos till middag! :) det blev en riktigt mysig kväll! :)

 


Ett lite lättare pass :)

Sitter i skrivande stund på bussen hem från gymmet (ja jag tog bussen hem från gymmet fast det tar 10 minuter att gå)

Jag och Vanja stack i alla fall till gymmet efter skolan idag. Det blev ett relativt lätt pass för ingen av oss kände för att gymma idag egentligen. Men det är ju bättre att köra ett kort pass än inget pass alls. Så det blev i alla fall 20 minuters kondition och ca 30 minuters styrka :) så helt okej ändå.


Kläder :)

Klickade hem de här två förut idag. Nu är det alltså bara att vänta på att de ska ramla ner i brevlådan! :D


Träningsutrustning

Sitter och tittar på internet efter lite träningsutrustning för skulle behövt investera i ett par nya hantlar. De jag har nu väger liksom 0.5kg och det känns ju inte precis som att jag kommer jättelångt med dem längre.. 
Visst att jag är medlem på gymmet som ligger en 10 minuters promenad hemifrån mig, men ibland känner man bara för att träna hemma. Dessutom gillar jag ju att blanda hårda gympass med lite lättare konditionspass ute i naturen och försöker även varva med lite lättare styrkepass hemma men som det är nu blir det lite svårt just för att jag skulle behöva lite tyngre vikter. Inte jättemycket tyngre. Men mer än 0.5kg i alla fall.

Så på tisdag när lönen ramlar in blir det en tur till Rusta för att införskaffa ett par nya hantlar och ett par fotledsvikter. 200kr känns ju helt okej att betala för det liksom! :) En bra investering om ni frågar mig! 


En magisk afton.

Kom precis hem från en jättefin kväll i en liten mysig lägenhet på söder spenderad med en grupp väldigt fina Harry Potter nördar. 


Då jag hade alldeles för roligt för att komma ihåg att ta några bilder överhuvudtaget sammanfattar jag istället denna magiska Harry Potter afton med några ord:

Utklädnader
Butter Beer
Pumpajuice
Elevhemscermoni
Frågesport
"Vem är jag" lekar med Harry Potter karaktärer 
Chokladgrodor
Chokladkakor med enhörningsblod
Gyllene kvicken cupcakes
Bertie Botts bönor i alla smaker
En brinnande eld 
och så mycket nostalgi och magi i ett och samma rum.

En riktigt lyckad kväll som jag har sett fram emot så länge nu och som jag redan saknar <3 
Detta måste vi göra igen. 

Kakparty

Spenderar kvällen med att twittra om livsviktga saker (som vanligt när jag twittrar) och att försöka övertala mig själv att det där med att gå till affären är en dålig idé. (för er icketwittrare: läs nerifrån och upp för att få dem i rätt ordning)




"stannar hemma" dag

Idag mår jag sådär. På alla möjliga sätt. Så just nu ligger jag i sängen och degar medan jag egentligen borde vara i skolan. Men ibland mår man som man mår helt enkelt. Ska kanske försöka få till en bild på hur jag har möblerat om senare också. Om jag orkar :) hehe


Trött men med en nymöblerad lägenhet :)

Idag har jag möblerat om hela min lägenhet. Fick för mig att det var en bra idé och det var det nog också. Nu är min bokhylla dubbelt så stor (så jag kan köpa fler böcker nu! :D) och allting känns bara mer, jag. Tror jag. Är nöjd i alla fall :) Försökte ta en bild, men den blev inte bra. Så ni får lita på mig helt enkelt :) Hehe

Nu sitter jag i alla fall nyduschad och helt slutkörd (det är jobbigt att flytta möbler) i sängen och funderar på att gå och lägga mig. Är som sagt rätt trött så det blir nog det snart skulle jag tro :) 





Hart of Dixie

Spenderar kvällen såhär:


Tego

Hej hej, i skrivande stund sitter jag och Vanja kvar i skolan och pluggar. Idag har vi i alla fall börjat publicera grejer på skoltidningen som min klass har hand om i år :) Den ligger på internet så ni kan ju alltid klicka er in och kolla :) 

http://skoltidningen.tabyenskilda.se/
 

Träna träna träna

Vet att detta har blivit lite av en träningsblogg nu för tiden, men då får det väl bli så då. 

Idag efter skolan stack i alla fall jag och Vanja till gymmet och körde ett rätt hårt pass :) Älskar hur slut man är i kroppen när man har varit och gymmat. Är det något som är säkert så är det ju att jag kommer sova gott inatt liksom :) Har studiedag imorgon också och vi vet ju alla att det betyder SOVMORGON! :D

Dagens gympass blev i alla fall

10km cykel
20 minuter powerwalk
10 minuter löpning
45 minuter styrka

Riktigt skönt pass och riktigt trevligt med sällskap på gymmet! :D 



 

Måndag :)

Okej, detta kommer låta så konstigt. Men jag älskar måndagar! :D

För det första så har jag sovmorgon, börjar inte skolan förrän 12.20 
För det andra så har jag matte! :) 
För det tredje ska jag och Vanja till gymmet idag :)

Det där med gymmet kanske inte är en återkommande grej varje måndag, det vet man ju inte, men älskar det här med att sova länge, vakna utvilad och sen ha matte :) Vet inte varför, men är verkligen peppad på matte c kursen! Men det absolut bästa med att börja sent: om man går och lägger sig i vettig tid så vaknar man tidigare än man "behöver" och är ändå pigg, vilket innebär att man som jag gör nu kan chilla vid datorn, lyssna på musik och bara njuta av sitt te :) AWESOME! 

Måndagar och onsdagar, mina nya favoritdagar, typ. hehe :)





I only miss you when I'm breathing.


He was wrong


I fredags skrev jag ju att jag satt på tåget påväg in till Moderna museet, vi var nämligen och såg utställningen "He was wrong" med Pablo Picasso och Marcel Duchamp :) Och jag måste säga att jag blev positivt överaskad. Jag har aldrig riktigt varit så intresserad av konst, vet inte varför, har bara inte "fallit för det" ännu antar jag. Men för det första så var våran guide hur grym som helst! Och för det andra så var det liksom en speciell känsla i rummen. Lite som våran guide sa "man gillar det för att det är Picasso liksom, inte för att det är bra" och det var nog lite den känslan som låg i rummet. När man stod där och tänkte "shit, det är faktiskt Picasso som har målat den här tavlan" Det var rätt coolt tycker jag. Sen föll jag ju pladask för en av Picassos tavlor också, skulle kunnat ha den på min vägg vilken dag som helst. Så jävla snygg. 

Marcel Duchamp var också grym, man stod där och ba "vad är det här ens för något??" och jag vet inte, det är något med det som jag gillar. Att man får skaffa sin egen uppfattning på ett annat sätt. Och hans bild på Mona Lisa med mustasch och skägg var ju bara GENIALISK. :)

Så är som sagt positivt överraskad. Har ni möjlighet tycker jag att ni ska gå och se utställningen på Moderna Museet :)

En grym kväll! :)

Sitter nu på tunnelbanan påväg hem från en riktigt bra dag med Cilla :)
Middag vid vattnet, promenad i solen, bio, promenad genom gamla stan i mörkret och en väldig massa skratt :) awesome!


Komma igång igen! :)

Stack ut och körde ett lätt konditionspass för att försöka komma igång med träningen efter min lilla förkylning :) gick jättetungt (som det alltid gör för mig första träningen efter sjukdom) men känns jätteskönt att ha kommit igång igen! :) imorgon blir det ett hårt gympass med Vanja :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig in till stan för att möta upp Cilla :)


LCHF-frukost

Var det något jag hade problem med när jag började med LCHF så var det att hitta en frukost som funkade och som jag dessutom tyckte om. Men såhär någon månad senare har jag verkligen hittat något som funkar och som jag har fastnat för :) 

Eftersom jag vet hur svårt jag tyckte att det var med frukosten så tänkte jag bara tipsa om min frukost utifall någon är sugen på att börja med LCHF eller om någon som redan har gjort det letar efter ett frukostalternativ :)

(ursäkta bildkvaliten, somliga äger ju ingen systemkamera)
En kopp te - jag kör på tropiska frukter, men det är ju bara för att jag gillar det :) hehe
Ett halvt glas mjölk - laktosfri för den innehåller mindre laktossocker (och den är godare)
Två finn crisps med ost - är även sjukt goda med leverpastej. 
 Gräddfil, ägg och pinjenötter - Detta låter så mysko, men prova, DET ÄR GOTT! Blanda ihop och ät som om det vore typ yoghurt :) Laktsofri gräddfil av samma anledning som mjölken och pinjenötter för att tillföra lite kolhydrater (de innehåller inte jättemycket kolhydrater dock, vill du ha mer så prova t.ex. cashewnötter) och ägg (hårdkokt annars blir det bara sörja av alltihop!) är ju alltid bra om man tränar mycket - protein protein protein :)

Så ser en vanlig frukost ut hemma hos mig, när jag har tid alltså, har jag bråttom blir det exakt samma fast utan gräddfilsblandningen (hinner inte koka ägget om jag har bråttom)

Mysfredag med fina vänner :)

Sitter i skrivande stund på tåget påväg hem från en jättemysig eftermiddag på ett fik på söder med Vanja, Felicia och Kajsa :) nu blir det byta om till pyjamas och chilla med någon bra film resten av kvällen :)


På tåget

Försov mig och fick springa till tåget, men sitter nu på tåget i alla fall :) är påväg in till stan för att gå på moderna museet med kultur och idéhistorian :)


Mission: Ryck upp dig Lina.

I ett tappert försök att komma ur denna "jag vill inte göra någonting överhuvudtaget" känsla har jag nu: diskat, plockat upp lite kläder från golvet, pluggat allt jag måste inför imorgon och bytt mobilskal till detta:



Nu jävlar ska det bli ändring på detta humör. Nu: träna lite styrka (bara lite, är ju som sagt sjuk..) duscha och sova :) 


En sån där dag då jag mest bara vill gråta.

Idag har varit en sån där dag då jag bara inte vill göra någonting alls. Ville inte gå till skolan (Vanjas förtjänst att jag gjorde det), ville inte gå hem, ville inte vara hemifrån, ville inte äta, ville inte vara hungrig, vill inte plugga, vill inte vara oförberedd på lektionen imorgon osv osv. ja ni förstår. Jag vill ingenting alls. Det enda jag ville var att köpa en bok, men det gjorde jag inte. För det kändes inte som en ekonomiskt bra idé. Dessutom väntar jag ju fortfarande på 6st nya böcker som är påväg hem till mig :) 


Idag har även varit en sån där dag då jag har känt lite "varför bryr jag mig ens om vad jag äter, det blir ju ingen skillnad ändå i längden, jag kommer ju ingenstans, det blir ju ingen förändring oavsett, jag kan ju lika gärna ge upp" Så i hopp om att förändra det tankesättet började jag jämföra lite bilder. Och jo Lina, det spelar visst roll, det gör visst skillnad. För okej, jag är inte nöjd med min kropp än (och jag är INTE färdig än). Men skillnad, ja det har det i alla fall blivit :) (i alla fall i mina ögon)
 


Så Lina Andrea Henriksson, skärp dig nu och ryck upp dig.

Mobilskal

Idag har mina nya fina mobilskal anlänt! Är sjukt nöjd! :D

Ber om ursäkt för dåliga bilder, men men,
 

Skal nr. 1. Det syns typ inte på bilden, men det är guldigt och så står det (ursäkta spegelvänt) "I hope you step on a lego. Nothing personal :)" Använder detta skal just nu för lite så känner jag den här veckan.


Skal nr. 2. Självklart har jag ju även ett skal för de gånger då jag känner mig sjukt fabulös, det är helt enkelt en extremt nöjd gubbe mot en silvrig bakgrund :) 


Chillkväll

Efter en tidig middag med Vanja i Täby centrum har jag nu snidat om till myskläder (siden pyjamasbyxor och min jättestora hood) och tänkte spendera resten av kvällen med kina snacks, sprite och en jäkla massa filmer/tv-serier. Awesome tisdagkväll :)


Stötta varandra istället.

Okej, jag brukar försöka att låta bli att prata/skriva om sånt här. För jag tycker egentligen inte att det är någons ensak hur någon annan människa väljer att leva sitt liv. (så länge det inte börjar bli ohälsosamt på riktigt) Men jag har fått några negativa kommentarer om det både i verkliga livet och via internet så känner bara att jag måste skriva det här en gång för alla. Jag svälter inte mig själv för att gå ner i vikt. 

Okej, jag äter LCHF vilket innebär att man inte äter några kolhydrater. Men jag förstår väl också att det inte är vettigt i längden, det finns ju trots allt en anledning till att det är tänkt att vi ska äta kolhydrater från början. Så ibland äter jag kolhydrater, för jag tänker mig att kroppen nog mår bra av det. Blandar i pinjenötter i min frukost för att tillföra lite kolhydrater, dricker sjuka mängder mjölk och den innehåller ju laktossocker (vilket är kolhydrater) Ibland äter jag en macka till maten och ibland (som ni kan läsa i mitt "you got this" inlägg från tidigare idag) äter jag sjukt mycket kolhydrater under några dagar, bara för att jag känner för det. Vill jag ha glass, så äter jag glass. Utan att egentligen göra en speciellt stor grej av det. 

Men som sagt har jag fått några negativa kommentarer i stil med "men alltså det är ju inte vettigt att utesluta en hel kostgrupp!" och "Lina, sluta svälta dig och ät som folk istället för det där är ju inte normalt" och jag vill bara att ni som tänker/säger/skriver så ska sluta försöka trycka ner andra människor. Om jag vill gå ner i vikt är det mitt val, om jag väljer att göra det genom att kombinera träning med en sorts diet, då är det också mitt val. Men man ska även komma ihåg att det är stor skillnad på att äta en diet och att svälta sig själv. Så länge ni inte märker att jag är på gränsen till undervikt eller att mitt LCHF ätande börjar gå alldeles för långt i största allmänhet tycker jag att ni kan ta energin ni lägger på era negativa kommentarer och lägga den på något vettigt istället. 
 
För ska jag vara ärlig så låg mitt BMI långt över övervikt i början av den här sommaren. I sommar har jag gått ner 8kg (har inte vägt mig sen jag kom tillbaka till Täby) och det har gjort att jag då låg några kilo ifrån ett BMI som med min längd räknas som "normalvikt" Jag väger mig inte längre utan går istället på hur min kropp känns. Muskler väger mer än fett och en hälsosam kropp är vad jag strävar mot, ingenting annat. Så ni som kommenterat och sagt att jag borde sluta försöka gå ner i vikt för att jag "inte behöver det", sluta prata om saker ni inte vet någonting om. Jag behöver gå ner i vikt för att min kropp inte känns bekväm, för att jag fortfarande räknas som överviktig och för att jag helt enkelt vill det. Det är mitt val. Min ensak. Sluta vara negativa och stötta människor i eran omgivning istället. Jag tror att alla vinner på det i längden.

 
 
(Ber om ursäkt för ett extremt långt inlägg, men kände bara att jag behövde få ut det där någonstans)

Matte c :)

Är förövrigt sjukt nöjd med mattelektionen idag! Var ju jättenervös innan för det är ju ändå matte c.. Men det gick bra! :) jag svarade rätt när jag skulle förklara talet på tavlan (våran lärare drar ett nummer och den som har det numret på klasslistan måste svara, självklart drog han mitt nummer...13..såklart) och sen VANN jag och Kajsa frågesporten! :D
Så en bra början på en kurs jag faktiskt ser fram emot, vem är jag ens?? ;)

För att slänga in en bild också, här är jag påväg till skolan imorse:


Bokat och klart! :D

Nu är det bestämt, bokat och klart! På höstlovet (28 oktober - 1 november) sticker Vanja, Cilla, Kajsa och jag till Prag! :D
The viking crew 2.0, det kommer bli SÅ HIMLA BRA och jag längtar redan! :D

Är jätteroligt att vi faktiskt gör detta för förra året var vi ju i Köpenhamn på höstlovet :) Detta kanske blir en liten tradition, vem vet :) Hoppas kan man ju alltid göra! 

Köpenhamn 2011 <3

 
Nu kör vi Prag 2012 och gör det ännu bättre! :D <3


You got this.

Känner mig jätteohälsosam den här veckan. Varför? Käkade både kina snacks, chips, dipp, glass, gratinerade hallon och tacos förra veckan. Drack dessutom både läsk och cider. (och var på krogen och konsumerade x-antal sockerbomber till drinkar på måndagen - fråga inte) Och som pricken över i:et tränade jag ingenting utöver vardagsmotionen (går ju faktiskt till och från skolan de flesta dagar) och nu känner jag mig som sagt sjukt ohälsosam. Varför jag inte har tränat? Jo, för jag känner i kroppen att jag håller på att bli sjuk och då känns det vettigare att vila lite. Och så kände jag fortfarande av den lilla inflammationen i hälsenan som jag drog på mig förut. Men nu känner jag mest ångest över hela grejen. Hatar den här veckan, eller ja, förra veckan, men har blivit sjukare nu (har ont i halsen och är skittrött i kroppen) så kan ju inte träna den här veckan heller :( Livet suger.
 
Jaja, roar mig med att titta på den här bilden om kvällarna istället. För ja, chill, girl, you got this. Man får kanske fuska ibland.
 

There are no problems, only solutions.

Räknade matte till tjugo i ett igår. (bra jobbat Lina!) Men efter att Malin hade gått och lagt sig blev det lite mörkt, så körde helt enkelt med pannlampa. (hahaha)


Matematik C

Idag har jag varit till Täby centrum och köpt present till min syster som fyller år på tisdag :)

Annars spenderar jag kvällen såhär:




Myskväll :)

Det blev ingen chilla med sig själv lördag. Är nu istället påväg till Vaxholm för att ha myskväll med Vanja, Cilla och Kajsa :)


Hej hej

Hej hej, ska nu gå iväg till Täby centrum och handla lite. Får se vad det blir ikväll, kan bli lite allt möjligt, kanske till och med stannar hemma och chillar ikväll med. Räknar lite matte (för shit jag har bytt individuellt val till matte c) och fortsätter fixa med fotoalbumen :) Vi får se.




Satte upp tavlan från igår på väggen också. Har inte bestämt mig om jag ska måla en annan grej på den också än, vi får se.




Kreativiteten flödar

Ikväll är jag helt sjukt kreativ. Eller ja, har målat och skrivit dikter och fixat med fotoalbum. 

Har nog inte skrivit det men har i alla fall framkallat massa bilder (typ 500 stycken) och börjat sätta in i fotoalbum. Är ju jätteroligt att ha kvar sen när man blir äldre! Med små bildtexter bredvid :) Mycket bra initiativ av mig känner jag :)

Sen har jag som sagt målat ikväll också, detta har jag åstadkommit, det tog en timme:




Täby enskilda gymnasium <3

Sånt här roar vi oss med på min skola :) 


Inte min bästa dag

Idag är humöret allt annat än på topp. Vill mest bara ligga under mitt täcke och läsa. Men man ser inte jättebra vad det faktiskt står i böckerna under mitt täcke.. så istället tittar jag på Game of Thrones.

Och lyssnar på den här spellistan:
Gråa dagar - sena nätter
 
och så unnade jag mig en bok på vägen hem efter att jag vinkat av Vanja. Nya böcker gör alltid allting bättre. Så det så. Men blickarna man får på tåget när man sitter och läser poesi. Hej hej jag är 18 år gammal och ibland är jag faktiskt lite djupare än en vattenpöl och hej jag läser faktiskt inte bara böcker som Twilight och Hungerspelen.
Köpte i alla fall den här boken:


Vink vink Vanja

Är i skrivande stund påväg in till stan för att käka middag med Vanja och sen ska jag vinka av henne vid tåget för hon ska ju till Borlänge :)


Nya tröjor :)

Fick hem två nya tröjor från HM här om dagen. :)


En kortare vit med bred urrigning med en uggla på :)


En långarmad beige tröja :) Denna kommer att vara perfekt med en stor halsduk i höst! :)


Det syns inte på den första bilden, men den beiga tröjan har guld"streck" också :)

Jobb jobb jobb

Har precis kommit hem från Kajsa. Gårdagen var HUR ROLIG OCH JOBBIG SOM HELST! Jag, Vanja, Emelie och Cilla hade ju tagit på oss att servera på Kajsas föräldrars 50års fest så vi kom väl hem till Kajsa vid 4. Då var det bara att snida om till kvällens kläder (svart och vitt ska det vara vet ni) och börja förbereda. Vi började nog jobba runt fem någon gång och sen var det konstant jobb fram till 3 på natten. Men roligt var det! :) 

Snacka om att vi sprang mycket i trappor (blev som ett riktigt träningspass! Har träningsvärk som bara den i benen idag!) för själva festen var en våning ovanför "våra servetriskvarter" så maten, disken, vinet, vattnet, champagnen osv osv stod en våning ner och det satt ju folk överallt på övervåningen så det var bara att springa upp och ner med mat och disk och vin. Men så roligt :) Sen när det var som lugnast (när alla hade fått mer vin och tagit varmrätt) så satte vi oss och käkade lite hastigt i "köket" (ja, i källaren där vi provisoriskt hade skapat ett kök) sen var det bara att fortsätta jobba.
 
Kvällen avslutades i alla fall med att vi stod och dansade i vardagsrummet tillsammans med alla festgäster till Kajsas brors band som spelade :) Riktigt roligt! (och snacka om att vi skrattade mycket under kvällen!)
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och spendera resten av dagen med att titta på Game of Thrones. Är helt slut idag! På ett bra sätt :)

Two-face

Det är förövrigt lite komiskt att det alltid ser ut som att den vänstra sidan av mitt ansikte är mörkare än den högra på bilder :P


50års fest :)

En dusch, lite mat och lite Game of thrones senare är jag nu påväg hem till Kajsa för att servera på hennes föräldrars 50års fest :)


Ny träningströja :)

Hade på mig en ny träningströja från HM på gymmet idag :)


Gym gym gym :)

Spenderade förmiddagen på gymmet med ett hårt styrka och konditionspass :) nu håller jag på att gå hem i regnet :) en riktigt bra start på denna lördag :)