Nattplugg :)

Klockan är halv sex, jag har inom den senaste timmen druckit en och en halv lite mjölk, mailat min lärare tre gånger och alldeles nyss lämnat in två engelskauppgifter. Vet inte varför, men jag får alltid ett riktigt sug efter att plugga mitt i natten. Satt och kollade på mina slutbetyg från nian förut ikväll och kände att "nä nu jävlar ska jag plugga!" sagt och gjort (för man måste ta vara på sånna tillfällen!) så nu är klockan halv sex och jag skulle vilja skriva en uppgift till, men hittade inte instruktionerna. Så då blir det ingenting :P 

Men men, har ju gjort två uppgifter i alla fall :)

Nu ska jag äta något och titta på The big bang theory, sen SOVA! (sov till 18.30 idag... så är inte sådär jättetrött än om vi säger så) 

Jag just nu i världen skönaste beigea kofta som mamma köpte till mig <3 


The fabulous life of Lina Henriksson

Tänker skylla detta på att jag har feber och mensvärk och ligger halvdöende i sängen hela dagarna. 



Lovar att jag ska städa så fort min feber är borta. För detta är inte okej.

Hot Chelle Rae - bokat!

Biljetter till Hot Chelle Rae den 4e är nu bokade! :D Kommer bli awesome! :D 
(impulsivt och bra då vi kom på detta igår, haha)











Pluggar!!!?!

Sånt här gör mig så glad, hahaha, jag skriver "Klockan är 01.16 och jag pluggar. #wtf" och får det här svaret av Vanja:



Haha, blir så glad av sånt här, tycker på riktigt att det är jättefint. Vilket är lite roligt kanske :)

Markus Krunegård

Ikväll har jag och Emelie varit på Markus Krunegård på Södra teatern! :) 

Är lite komiskt att jag är rätt sjuk (feber och allmänt förkyld) och hemma från skolan (pga. sjuk) på dagarna men går på standup och konserter på kvällarna, eller så är det bara oansvarigt. Men what the heck, jag är 18 år gammal och livet leker. Det handlar ju om att prioritera. Hehe.. bestämde mig precis för att gå på ännu en konsert den 4e april, lite impulsivt sådär :)

Jag har inte lyssnat så mycket på Markus Krunegård innan faktiskt, har hört typ två låtar, var mest där för att Emelie inte skulle behöva gå ensam. Men jag måste erkänna att han var riktigt bra faktiskt! :) 




Vad jag gör på nätterna

Klockan är snart halv två och jag roar mig med att titta på youtube klipp som detta:




och knäpper egobilder som denna:



och denna:



Mest som den sista faktiskt, älskar spegeleffekten på webcamen :) 



Magnus Betnér

Igår var jag och Vanja på Magnus Betnér på China teatern, fick ju det av Vanja i 18-års present! :D 

OCH HAN VAR SÅ BRA! Skrattade så jag grät och det var bara helt underbart helt enkelt! :)




Vi unnade oss en varsin cider medan vi väntade på att få komma in :)


Magnus himself! :D

Regn <3

Har precis gått hem från Täby centrum i regnet. Varför? Jo, för det första missade jag bussen med 2 minuter och nästan gick om en halvtimme (det tar högst en kvart att gå hem) För det andra så ÄLSKAR jag regn. För det tredje så krävde min kropp lite frisk luft efter att jag i stort sett bara lämnar sängen när jag verkligen MÅSTE eller verkligen VILL och har spenderat hela den här veckan så p.g.a. håller på att dö förkylningsdöden. 

Nu kanske man kan ifrågasätta hur smart det var att gå hem i regn om man är förkyld, men what the heck nu är jag ju redan förkyld - inte som att det kommer göra stor skillnad. 



Är så upprörd.



Detta gör mig på riktigt upprörd. 
Visst om de som alla andra vill tjäna massa pengar på att göra om en film till 3D, go for it for all I care.
Men biopremiär den 4e april!??? VEM FAN KOM PÅ DET OCH HUR I HELA HELVETE TÄNKTE DEN PERSONEN DÅ!?

Natten mellan den 14 och 15 april i år är det exakt 100 år sen Titanic sjönk men biopremiären av Titanic i 3D ska tydligen vara den 4e, 10 dagar innan? 

Seriöst, det är inte som att ni kommer få den här chansen en gång till. 

Tycker det är så dåligt och jag blir så upprörd så fort jag ser reklam om premiären. 
Jag menar, en sak om premiären hade varit i Augusti, då kanske de helt enkelt inte hann klart innan. Men när de lägger den så pass nära "rätt" datum och just i år när det är 100 år sen, då känns det mest som att den som bestämde när premiären skulle vara inte har gjort sin hemläxa. Jag är 18 år gammal och vet till och med när Titanic sjönk (och det får man inte ens lära sig i skolan - inte jag i alla fall) så om man ska göra en film om det (eller ja, nyreleasea en film om det) tycker jag faktiskt att man får ha lite bättre koll. Eller skaffa sig bättre koll.

Kanske finns det någon jättebra förklaring till varför premiären ska vara den 4e, men jag tycker mest det är skrattretande och patetiskt. Och upprörande, väldigt upprörande.



And everyday is like a saturday night, that's how we're living our lives.

Har totalförälskat mig i den här låten de senaste dagarna. Och har nu även en crush på David :)



Magnus Betnér here we come!

Åker in till stan för att möta upp Vanja och gå på Magnus Betnér! :D 



Min lilla omväg

Så, är nu hemma igen. Tog en kort joggingtur men det blev ju längre än det blir om jag går till Täby centrum i vanliga fall i alla fall :) 


Sticker ut och springer lite!

Måste handla så jag tänkte att ja varför inte, så nu gör jag om min bussresa till mataffären till en joggingtur med en rejäl omväg till mataffären ;) Hehe.


Hallon soda och sprite <3

Här sitter jag i det som är kvar av gårdagens smink och dricker hallon soda blandat med sprite! :) 

Ska titta på några avsnitt av OC nu och sen blir det nog sängen! :) 



Kajsa är myndig! :D

Igår var det dags att fira Kajsa som gått och blivit myndig! (i onsdags) 
Så jag, Vanja och Kajsa begav oss in till stan och Lobby (vi är väldigt nöjda över detta då vi kom dit efter tolv och det då är 21 års gräns!) :) 

Vi dansade och hade skitkul enda till precis före stängning vid 5 och begav oss då hemmåt, tror vi ramlade in hemma hos mig vid 6 någon gång så det var ju en EXTREMT lyckad kväll om jag får säga det själv! :D 

Vi träffade dessutom Tannaz på Lobby (som är min vägg-i-vägg granne :D) så vi gjorde sällskap hem sen! :) 

Några bilder:
Sen tog Kajsa på sig sin fina tiara som hon fick av oss för hon fyllde ju faktiskt år! (eller ja, i onsdags som sagt men vi låtsades att hon fyllde år igår istället! :D)

Soluppgång

Så har man suttit här i en timme och solen har gått upp :)

 


Livsnjutare

Mamma och Vivianne har övernattat hos mig och är nu på Arlanda för att flyga söderut! :) De skulle upp 3 så har ju varit vaken sen dess och jag måste säga att detta är en sjukt bra start på dagen!

För snacka om att jag är livsnjutare just nu! Sitter utomhus och äter frukost, lyssnar på fågelkvittret och tittar på soluppgången! :) inte behöver jag gå till skolan förrän om ca två timmar heller :)

 


Det där med att sova...

Jag råkade somna vid tre på eftermiddagen idag ock sov tills min bror ringde och väckte mig sex timmar senare... På grund av detta är klockan nu halv sex och det är helt omöjligt att somna. Har börjat överväga att helt enkelt inte gå och lägga mig alls då jag ändå måste upp om högst fyra timmar.

Kan man räkna de där sex timmarnas sömn på eftermiddagen som den sömn jag borde ägna mig åt i skrivande stund tror ni?

Något som vore bra med att inte gå och lägga sig: mamma och Vivianne kommer hit imorgon och ska gå och lägga sig super tidigt - sover jag inte nu kanske jag också kan sova så tidigt?
Något dåligt med att inte gå och lägga sig: jag kommer antagligen vara tvungen att leva på kaffe imorgon, jag hatar kaffe.

Jaja, oavsett har solen börjat gå upp nu också. Titta vad fint:

 


Ny hårfärg!

Så jag och Vanja kind of färgade mitt hår idag. ÄR SJUKT NÖJD! :D

Före:



Efter:

 


Studentskiva

Så nu är jag och Vanja hemkomna efter årets sista studentskiva. Är rätt full och så men det var det värt för det var en mycket lyckad kväll! :D

Temat var "M" och jag och Vanja var "Miljörättsaktivister" It was awesome! :D

 


Mitt hår och OC

Har sedan igår sett hela säsong ett av The O.C., vilket är sådär ungefär 19 timmar. Jag måste skaffa ett liv känner jag. Hehe.

Men men, är det långhelg och jag inte har några planer så är det. Imorgon/idag (beror ju på hur man ser på saker och ting) är vi lediga från skolan (studiedag) och då kommer Vanja hit i alla fall, då jävlar kommer det hända grejer. Ännu en studentskiva och så ska vi färga mitt hår mörkt. Är rätt nervös och mamma lär ju börja gråta när hon ser mig på torsdag (hon har alltid velat att jag ska vara blond) men blir jag inte nöjd kan jag ju alltid färga tillbaka det liksom, är ju inte som att jag inte har haft mörkt hår förut (eller orange, eller ljusbrunt, mörktbrunt, rödbrunt, mörkblont, ljusblont osv.) Så jag tror det är lugnt. Känns som att det kan bli bra i alla fall :D 

Nu ska jag titta på ett avsnitt OC till och sen går jag och lägger mig. 

Well, eftersom jag alltid bjussar på en bild på någon jag tycker är snygg ur serien jag tittar på när jag börjar titta på en ny serie måste jag ju göra det nu också. Här är en bild på Ryan från OC som spelas av Benjamin McKenzie



Och här är en bild på Seth från OC som spelas av Adam Brody (som också är väldigt snygg), jag önskar att jag var precis som Seth.




Kvart i fem

Klockan är kvart i fem, jag kan inte sova, har börjat titta på en ny tv-serie och funderar på att impulsfärga mitt hår mörkt på tisdag. Fast om jag funderar på det kanske det inte blir "impuls"färga?
Är bara trött på allt som alltid är sig likt. Känner mig som en ny person, en gladare person. Ny Lina - nytt utseende. Lite så känns det. Märks väl på tisdag hur det blir.

Just nu vill jag mest sova men det går ju sådär, har tittat på 12 timmars "OC" idag. Social person man är ibland.

 


Timon och Pumba <3

Jag och Vanja är ju Timon och Pumba, så är det bara. Och igår när vi var på Hemköp hittade vi dessa, så självklart var vi tvungna att köpa dem! :)

 


Träning och sömnproblem

Kom precis hem från gymmet, nu blir det middag, tv-serier en film och sen SOVA! Måste verkligen ta igen de senaste två nätterna då jag inte lyckats somna förrän efter 4. Fattar inte, jag har ju alltid varit den som lägger mig ner och somnar på två sekunder. Men de senaste två nätterna har det verkligen inte gått. Inte alls bra.

To the stars.

Sitter och håller på med min portfolio i Fotografiskbild A och hittade en bild jag tog för någon månad sen på en jättefin solnedgång! 
Kan ha lagt in den förut, men den är så fin så den får vara med en gång till ;) 



Fotolektion

Igår spenderade jag och Erika eftermiddagen i skolans fotostudio. Var faktiskt ganska kul, fast jag inte gillar att stå framför kameran.....







Lite "behind-the-scene"s bilder :)

Studentskiva

Här kommer några fler bilder från F3 studentskiva som jag, Vanja och Rikard var på i måndags. :)


Rikard lever sig in i sin roll som emo genom att sitta helt ensam vid ett bord :)


Jag och Vanja som fjortis och nörd :)











"Hur som helst - har du någonsin gråtit på en pizzeria?"

De två böckerna jag läste ut igår:





De var så bra och jag kommer att läsa dem flera gånger till inom en snar framtid med tanke på att de tog sammanlagt en timme och tio minuter att läsa! :)


(citatet i rubriken är taget från "Blir du ledsen om jag dör?")

En riktigt fin kväll med en riktigt fin vän

Igår bodde Vanja hemma hos mig. Hon mådde lite sådär jättedåligt, hade feber och grejer så då var det ju bara att rycka in och ta hand om sin fina vän. Jag lagade middag, hämtade vatten/juice/cola/ipren, masserade henne, poppade popcorn (plockade ut de brände popcornen), gjorde dipp och så vidare :) Det förtjänade hon verkligen! :)

Sen satt vi ca tre meter ifrån varandra resten av kvällen och pratade knappt med varandra. Och jag älskade det. Älskar att jag och Vanja är så bra vänner, att vi kan sitta i samma rum, hålla på med vårat eget och inte prata och det blir inte ens konstig stämning. Jag läste ut två böcker (diktböcker så de har ju inte sådär jättemycket text) och Vanja tittade på tv-serier. 

Var en jättetrevlig kväll, förutom Vanjas feber då. Och så väckte hon mig imorse (genom att kasta grejer på mig) så vi var till och med på idrotten klockan åtta på morgonen! (det händer inte ofta......) :D


Snodde bilden av Vanja <3

Lyckan som uppstår

Lyckan som uppstår när det tydligen är checkpoint idag och de första ämnena som uppdateras ser ut såhär:



F3s studentskiva

Så har jag, Vanja och Rikard varit på F3s studentskiva. Tror aldrig jag har varit såhär full på en måndag förut och känner just nu mest för att ironiskrika "TAGGA HISTORIAPROV IMORGON!" men fuck tjat shit man lever ju bara en gång.

Rikard var i alla fall "emo"
Jag var "fjortis"
Och Vanja var "nörd"

Så jävla snygga var vi!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/663813/images/2012/pic_193686393.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/663813/images/2012/pic_193686399.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/663813/images/2012/pic_193686402.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/663813/images/2012/pic_193686405.jpg" class="image">


Mår sådär halvkasst alltså.

Är alldeles för trött för att orka blogga just nu. I största allmänhet. Har antagligen brist på vitaminer och allt vad det heter för denna trötthet har varat ett tag och är inte normal. Men ska ta tag i det imorgon ;) 

Nu ska jag gå och lägga mig.

April

Och sen efter denna underbara mars månad kommer ju april som innehåller 10 skoldagar för F2. Först är det påsklov och sen kommer ju det bästa av allt: F2 GOES TO LONDON! :D :D :D


Sen är det ju nästan sommarlov.

Mars

Har nu gått från en helt oplanerad månad till fullspäckat. Som det ser ut nu kommer Mars att bli en av de bästa månaderna på LÄNGE! 

Började ju fint med klassfesten den andra mars, sen träffade jag ju Ronja för första gången på typ 4 år den 5e mars, igår var jag på Skavlan med Vanja och Elsa och ikväll ska jag och Vanja käka middag på Vapiano inne i stan. :) 

På måndag, den 20e och den 28e är det studentskivor som jag ska på med Vanja och så ska Emelie med den 28e :) 

Den 21a fyller Kajsa 18 så lördagen den 24 blir det ju utgång för att fira henne! :D 
Den 23e ska jag och Vanja på Hungerspelen som har biopremiär! 
Den 27e ska jag och Vanja på Magnus Betnér på China teatern, som jag fick av Vanja i 18års present! AWESOME! :D
Och den 29e ska jag och Emelie på Markus Krunegård :) 

Så som sagt, fullspäckat men RIKTIGT BRA! 

Har några prov här mitt i allting också, som jag fortfarande inte riktigt har listat ut hur jag ska hinna plugga till. Men det löser sig, det gör det alltid! :D 

Always be Batman

Så bra:


Skavlan

Ikväll var jag, Vanja och Elsa på tv-inspelningen av Skavlan. Det var jätteroligt! (sänds imorgon fredag 21.00 på ettan)

Gästade gjorde: Lionel Riche, Per Morberg, Jill Johnsson, en norsk politiker jag inte kommer ihåg namnet på och två av världens bästa alpinåkare genom tiderna (norrmän - som jag pinsamt nog inte heller kommer ihåg namnen på)
Personligen är jag ju lagom starstruck bara på Fredrik Skavlan och sen LIONEL RICHE och Per Morberg på det! Kommer helt klart att somna med ett leende på läpparna ikväll! :D


Peace and love 2012

Lyckan som uppstår när man får detta på sin mail:


Barndomsvänner som man hållit kontakten med <3

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen med Ronja. Vi var jättebra vänner när vi gick i låg/mellanstadiet sen flyttade hon till Skåne.

Vi har hållit kontakten över internet och träffats sådär lite ibland när hon varit och hälsat på sin morfar i Sveg.

Nu har hon praktik på en restaurang i Gamla stan och vi har inte träffats på nästan fyra år (!!!) så vi hade en del att prata ikapp! :)

Var jätteroligt att träffa henne igen och det var lite komiskt att det första båda sa var "shit vilken dialekt du har fått!"
Hon snackar skånska, jag snackar stockholmska. :)


Dear sunglasses, I've missed you.

Drog på mig årets första par nya solglasögon. Tittade inte ens busstiderna och begav mig ut i vårsolen.


Påväg hem

Klockan är halv ett på natten, jag har varit i Stockholm sen igår men inte varit hemma än eftersom vi hade klassfest hos Vanja igår! (vilket förövrigt var JÄTTEROLIGT!!! :D ) Jag har varit i Sveg sen i fredags förra veckan och vill just nu inget annat än att komma hem till min lägenhet, min säng och mina Yodatofflor.

Och nu har jag åkt en halvtimme buss med alldeles för mycket packning från Vaxholm. Sitter nu vid Danderyds sjukhus och väntar på mitt sista byte. Hatar när nattbussarna inte börjat gå när man börjar åka från Vaxholm, för då blir det ett byte mer (har redan bytt buss en gång) och långa byten vid Danderyd.

Men det är lugnt! Kommer ju vara hemma om typ, 50 minuter.


Dagen efter

Helt okej frukostutsikt alltså. Fint sällskap har man ju också :)


TATUERING!

Igår vad jag och tatuerade mig! Blev jättejättenöjd! Gjorde rätt ont dock, men det visste jag ju innan så det var lugnt. Överlevde ju uppenbarligen i alla fall ;) Gjorde dock inte ont på det sättet jag hade tänkt mig, hade räknat med "slår lilltån i kanten på en byrå och vill dö" men det var mer "shit vad ont det gör, på ett irriterande sätt" typ. Dåligt förklarat. Tror inte det går att förklara faktiskt. 

Knäppte två snabba bilder i alla fall. :)

Väldigt oläkt och sådär men såhär ser den ut i alla fall: