Den inre nörden i mig.

Gillar att man kan se en viss sida av mig ganska tydligt om man tittar runt lite i min lägenhet :)
(sen har jag ju en R2D2 i skåpet där jag har muggar och glas också)

 

Lycka

Kan vi snälla prata om detta? Vet ni hur länge jag har försökt komma under 40 sekunder eller????

 
 
 
 
 

Läser

Lyckas inte somna så jag spenderar natten såhär tills ögonen faller ihop.


Jobbar och läser. That's pretty much it.

Spenderar dagarna med att jobba och kvällarna med att googla bilder i den här stilen.
 




En riktigt riktigt bra dag.

Kom precis hem och trots att jag gråtit ca 4 gånger idag måste jag säga att det här har varit en av de bästa dagarna i hela mitt liv.
 
Vad har jag gjort som varit så speciellt idag då? Egentligen ingenting. 
 
Haft på mig bästa tröjan som jag stulit av pappa. Ätit lunch ensam på McDonalds på T-centralen. Suttit och stirrat på ankommande/avgående skylten på t-centralen i 30 minuter och sedan nästan klivit på ett tåg mot Göteborg men istället bestämt mig för att åka till Nynäshamn. Spenderat flera timmar på ett berg med utsikt över hamnen och Gotlandsbåtarna där jag fridfullt suttit och läst, ätit nötter, skrivit, druckit päron mer och stirrat på fiskmåsar. Diskuterat den fina utsikten och arkitektur på kyrkor med en främling med en fin röd keps, han önskade mig sedan en "trevlig afton" vilket jag tyckte kändes fint. Promenerat bland träd, fina bänkar och mystiskt invuxna villor i timmar. Suttit i parker och studerat hur löven rör sig i takt med vinden. (konstaterade att de nog inte dansar som alla säger, utan snarare försöker fly) Gått så långt ut man kan komma på bryggan vid hamnen och ätit upp nötterna jag hade kvar i väskan medan jag lyckligt tittat på svanarna som simmade omkring där Gotlandsbåtarna legat bara några timmar tidigare. Sen tog jag pendeltåget tillbaka till verkligheten och nu har jag precis kommit tillbaka till min lägenhet. 
 
Som sagt, en av de bästa dagarna i mitt liv, på riktigt. Pratade i telefonen med pappa också och när jag berättade att jag satt på ett berg och åt nötter frågade han med vem och jag svarade "med mig själv" och jag känner precis som Felicia sa en gång "being alone isn't sad, it's underestimated". 
 
 

Midsommar

De flesta firar midsommar med alkohol och sill. Jag och Kajsa är lite annorlunda, så vi firade såklart midsommar lite annorlunda.
 
Vi åt McDonalds till middag i solen vid fontänen i Täby Centrum, klättrade i klätterställningar, snurrade runt runt runt på lekplatser i Roslags Näsby, gick på skattjakt under en av klätterställningarna och hittade en väldig massa pärlor som vi sedan gjorde armband av. Åt pan pizza, godis, chips och ostbågar medan vi tittade på Harry Potter och Hemligheternas kammare och spelade "Den försvunna diamanten".
Klockan fyra somnade vi till soluppgången och fågelkvitter. 
 
Så, en riktigt riktigt riktigt bra midsommar helt enkelt.
 
 

Repeat

Sover, äter, jobbar, äter, läser, äter, tittar på Grey's anatomy och sover.

Exakt så har de senaste dagarna sett ut för mig och därför har jag inte bloggat. För det händer egentligen ingenting värt att skriva om. Ska nu återgå till mitt extremt händelserika liv så hörs vi en annan dag.

Böcker <3

Så är jag färdig med att möblera om bokhyllan för den här gången. Räknade dessutom mina böcker (räknade med två som jag har beställt på akademibokhandeln som borde komma nästa vecka också) och är nu bara 3 böcker ifrån att ha 100 böcker! :D (har fler om man räknar med alla böcker jag har i Sveg, men lämnade ju väldigt många när jag flyttade hemifrån för att jag ansåg att jag "vuxit ifrån dem" så de gills inte i detta). Älskar att jag snart har 100 böcker i min bokhylla, mitt mål var ju att ha det innan det här året var slut och det var så fint när jag fick studentpresenten (800kr på akademibokhandeln) av Tomas och han sa "Hoppas det räcker för att ta dig till 100 nu då". Och det kommer det definitivt göra! :D 

Nu ska jag i alla fall återgå till att titta på Grey's Anatomy och äta fruktsallad. 
 
 

Måndag

Idag efter jobbet mötte jag upp Cilla och käkade sushi. Så gott! Köpte lite böcker och bara umgicks. Riktigt mysigt. 
 
Nu ska jag äta fruktsallad och titta på Grey's Anatomy. Sen blir det till att möblera om bokhyllan igen, för mina böcker får inte plats. (älskar att jag typ måste göra det varannan vecka för att få plats med nya böcker) 
 
 

All that's left behind is a shadow on my mind.

"These streets are yours, you can keep them."
  

Hultsfred 2013!

Har nu landat hemma efter några riktigt riktigt bra dagar på Hultsfredsfestivalen! 
 
Fantastiskt sällskap, pizza, musik, dop, tält, rubiks kub, smugglade Churros, vegansk soppa, politiksnack, regn, strepsils, boksnack, smugglade Langos, alkohol, strålande solsken, solglasögon med spegelglas, wook, räkost, partytält, flygplan, allsång och mycket mycket mer gjorde den här festivalen riktigt bra! 

Kan inte riktigt beskriva hur jag känner så låter en bildbomb sköta snacket istället.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sen åkte vi hem med orden "Det var ju i alla fall rent när vi kom" 
 

Sista dagen

Kom precis tillbaka till tältet efter festivalens sista spelning, Fatboy slim. Är rätt besviken, men resten av dagen har varit helt fantastisk.

Imorgon åker vi hem och det är blandade känslor. Vill inte att det ska ta slut, men kan knappt förklara hur mycket jag saknar min säng.

Som sagt har den här sista dagen med strålande solsken i alla fall varit helt fantastisk! Dagens bästa enligt mig: Movits!


Arctic Monkeys

Vet inte riktigt hur jag ska känna just nu. Har varit en skitbra dag som avslutades med Arctic Monkeys. Ett av de fem banden jag MÅSTE se innan jag dör.

Jag hamnade till slut två personer ifrån staketet, satt på någon random dudes axlar, blev nersprutad med vatten av ordningsvakten, grät under Teddypicker, sjöng och skrek så att jag tappade rösten, dansade tills fötterna skrek av smärta och vill nu mest bara gråta av känslostorm. De var så bra. Allt var så bra.

Nu ska jag sova så jag kanske får tillbaka rösten till imorgon!


Hultsfredsfestivalen

Hejsan! Spenderar dagarna i Hultsfreds bästa camp med fina människor, dricker alkohol, äter mat, lyssnar på bra musik och njuter av livet. Bra festival so far. Här är jag när jag vaknade idag:


Soon

Efter en dag med jobb jobb jobb och några timmars "förfestival-fest" (???) sitter jag och Cilla nu här och väntar på att bli upphämtade. Tagga Hultsfred! :D :D :D

 

Cage <3 <3 <3 <3 <3

Well, I've been Caged. 
 
 
 

Man måste ju älska när man lämnar sin facebook inloggad i närheten av Cilla <3 
 
 
 

Mer jobb och mer Hultsfredsfestival

Idag har jag jobbat mellan 8 och 17. Sen fixade jag lite inför Hultsfred och på kvällen hälsade jag på Malin och Daniel en snabbis :)

På vägen hem från dem insåg jag att jag typ glömt bort hur mycket jag faktiskt älskar att sitta och läsa på pendeltåg. Underbart ju!

Nu ska jag sova för imorgon blir det jobb 8-17 igen och sen bär det av till Hultsfredsfestivalen på kvällen! :D


Jobb och Hultsfredsfestivalen

Idag har jag jobbat, är fortfarande lite sjuk, men är nästan frisk nu i alla fall! :) 

Kvällen har jag i alla fall spenderat med att lyssna på Arctic Monkeys och så har jag packat till Hultsfredsfestivalen på onsdag! Är sjukt taggad! :D 

Nu ska jag bädda ner mig i sängen för börjar jobba klockan 8 imorgon. :) 

 

Prinsessbröllop

Förutom att vara sjuk och knappt kunna prata har jag idag:
 
Sovit, druckit te, sovit, druckit mer te, tittat på Biggest loser, läst och tittar på prinsessbröllopet. Madeleine var så himla vacker, som vanligt.
 
Snodde bilderna från aftonbladet
 
 

Några dagar i Sveg <3

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter några dagar hemma hos mamma och pappa :)
 
Så vad har jag gjort under dessa dagar? 

Ätit tacos, umgåtts med mamma och pappa, varit sjuk, suttit i kyrkan som en stolt mamma tillsammans med Rebecca medan alla våra barndomsvänner tog studenten, firat att de tagit studenten, ätit plankstek, tappat rösten, planterat blommor, umgåtts mer med mamma och pappa, spelat bilbingo, läst ut The Great Gatsby och stormat in i mammas sovrum mitt i natten efter att ha sett slutet på veckans avsnitt av Game of Thrones. Typ. 
 
Behövde dessa dagar mer än jag tror att jag fattar själv och för första gången på tre år kändes Stockholm verkligen inte som hemma när jag klev av bussen. Genomgår en inre kris just nu på grund av detta.
 

Fy fan vad Anna är bra! <3 <3 <3


Ett måste om man är i Sveg på en torsdag!


Så bra, fin och underbar bok. 

Åker norrut

Har feber, kan inte andas genom näsan och har jätteont i halsen. Lever på Ipren och väntar just nu på tåget för att bege mig till Sveg i några dagar :)


Mitt liv i bilder

Sedan sist jag skrev har jag
 

varit bakis.
 

gått till och från jobbet mest hela tiden.


promenerat hem i solnedgången.


känt mig ensam och sentimental och därför sovit tillsammans med en fin nalle. Döpte den till Conny.


tittat på Iron man, Iron man 2, Captain America, Thor och The Avengers


fått ta bort "under utbildning" från min namnskylt på jobbet.


köpt The Great Gatsby.


Idag har jag även varit med Cilla. Imorgon ska jag jobba och träffa Maria. På måndag åker jag till Sveg.
Bra, nu vet ni var ni har mig.