Jag är inte beredd att dö än.

Har gjort en ny spellista. Den heter "Jag är inte beredd att dö än." och kommer bara innehålla låtar som är värda att leva för. Så när man är nere kommer de här låtarna vara en anledning till att andas bara ett tag till. Och när man är på topp, då kommer de här låtarna få mig att le. Den här listan kommer vara min bästa spellista. För den kommer alltid att passa. Till alla humör.

Än så länge innehåller den bara en låt.
Den här: Laleh – Vårens första dag



...

Idag har jag inte gjort mycket. Skaffat ett gymkort. Varit hemma från skolan med huvudvärk. Köpt två böcker för att den ena hade en bra titel (och verkade bra) och för att sista meningen i prologen på den andra gjorde mig lite mer hel. 

Imorgon tänker jag inte heller gå till skolan. Varför? Jo, för att min huvudvärk dödar mig långsamt och antagligen kommer att göra det imorgon med. För att jag inte känner någon mening med någonting just nu och behöver hitta den innan jag går till skolan så jag inte hamnar i min "skolan är också meningslös" grop igen, vilket är precis vad som kommer att hända om jag går dit när allt är meningslöst (hänger ni med?) Istället ska jag äta ipren, ligga under mitt täcke och läsa. Låter mycket viktigare. 

Nu ska jag sätta mig i sängen och dricka mjölk och lösa rubiks kub. Hejdå. Ha det bra så länge!

Nu jävlar!

Har precis varit och skaffat mig ett gymkort för nu är det dags att skärpa sig på riktigt. Har en tid med en pt nästa vecka också, då ska det göras ett träningsschema och sen är jag good to go. Men nu ska jag hem och dö av huvudvärk under täcket.


Världens bästa Vanja (a.k.a. El Banjo) <3

Man skriver på twitter att man är jätteledsen och så ringer Vanja två sekunder senare. Då vet man att man har en fin vän! <3

Vanja: Hej
Jag: Jag kan inte prata *fortsätter gråta hysteriskt*
Vanja: Men jag kan prata.

Efter detta fortsatte jag gråta hysteriskt och Vanja höll en fin monolog om antiloper, drottningen i Storbrittanien, Måns Zelmerlöw, Kroatien, Årets skåning, Peps Persson, sitt hår, klimatet, getter och liknande i en halvtimme. Efter detta kändes det mycket bättre. 

Har en jättefin vän och det är jag extremt glad över! <3









Min innehållsrika dag.

Idag har jag:

Ätit hotellfrukost, ätit godis, ätit thaimat, fått en ny bhstorlek, beställt tid för tatuering (AHHH ÄR SJUKT GLAD OCH UPPSPELT ÖVER DETTA!!!!), tagit kontakt med feelgood i Täby (för nu jävlar ska det gås ner i vikt), följt med Anna till tåget, gråtit av ångest över hur tomt och ensamt och meningslöst allt kändes när hon åkte, köpt två böcker, köpt en kalender och handlat mat.
Hejdå.


Impulsivt och bra <3

Anna är ju här och hälsar på i stora staden (hon åker dock hem idag :( är väldigt ledsen över det..) och vi har haft en AWESOME helg och igår när vi hade varit på bio och klockan var typ 11 gick vi runt lite omkring Stureplan och när vi någon timme senare började kolla hur vi skulle ta oss hem och det var jobbigt så ba: What the fuck nu tar vi in på hotell!

Sagt och gjort:













Vi hade en AWESOME natt på Scandic Anglais och sen blev det hotellfrukost!! <3 <3 <3

Mina Vagabond :)

Kom på att jag inte lagt ut någon bild på mina andra kilklackar som jag köpte för någon vecka sen... får dock inte till någon bra. Men men, here you go!


Mocka från Vagabond med lite lägre klack och lite "vintrigare" sula så man inte slår ihjäl sig :) Är en fin "stygn" detalj på utsidan av dem också, men den syns inte på bilden :( Är i alla fall SUPER nöjd med dessa! 

Hade dem på mig en hel kväll, dansade i dem hela kvällen och gick hem i snöstorm! Och hade knappt ont i fötterna efteråt! :D :D :D

MY NEW SHOES! :D

Fick dessa skönheter med posten idag! Är superglad och nöjd, passar gör de också och är lätta att gå i! :D

Från Nelly! :)

The Holy Bible.

Just ja, något jag glömde skriva i "så ni vet var ni har mig":

Jag har börjat läsa bibeln. (av okänd anledning då jag inte ens har konfirmerat mig och är agnostiker) Har so far läst lite mer än halva första Moseboken och tycker till och med att det är ganska underhållande. Trodde aldrig någonsin i mitt liv att jag skulle höra mig själv säga "jag kan citera bibeln" och faktiskt mena det. Men men, är nog bra också, har redan lärt mig jättemycket om kristendomen som jag inte visste förut! Och man kan ju inte säga att man inte tror på något förrän man vet vad det faktiskt handlar om, enligt mig. Ska man vara av en åsikt måste man faktiskt kunna argumentera för den också, tycker jag. 

Så, nu vet ni verkligen var ni har mig och de närmsta timmarna kommer ni att hitta mig på badrumsgolvet med en kudde över huvudet. Yes. Ha det bra så ska jag försöka överleva natten.

Det bästa tipset ever!

Vägen till lycka: 
ÄLSKA DIG SJÄLV! 


Me, myself and I tycker att ni ska följa detta rådet. För tro mig, IT WORKS! Jag trodde det inte själv när jag tänkte att jag skulle prova detta, men tro det eller ej, det fungerar. Så nu för tiden älskar jag mig själv. Tycker att jag är skitrolig och bara allmänt awesome. Sen behöver man ju inte gå runt och älska sig själv öppet hela tiden - då kommer det sluta med att you, yourself and you (eller hur det nu blir) kommer att bli en dryg filur. Och det vill vi ju inte ;)

So, the secret to happiness: ÄLSKA DIG SJÄLV! 

Och världens bästa grej är att även om du inte gör det, så är det hur lätt som helst att fejka!
FAKE IT 'TIL YOU MAKE IT! :D 

Sov gott kära människor! Medan ni håller på med det ska jag och min brutala huvudvärk flytta in i badrummet. Detta är fan inte okej. 


Så ni vet var ni har mig.

Inatt har jag spytt tre gånger av huvudvärk (varsågoda för info) så idag har jag sovit till 3 med en kudde på huvudet för att det var alldeles för ljust när alla lampor var släckta. (har fortfarande alldeles för ont i huvudet för mitt eget bästa men väljer att trotsa detta.) 

Igår hängde jag på McDonalds med Cilla tills de stängde, idag har jag ätit thaimat med Vanja och handlat mat för 348kr på Hemköp - har även lämnat in min ansökan om ett Hemköpskort idag. 

Här om dagen impulsköpte jag Lejonkungen på ICA för att det var alldeles för mycket folk så jag fick panik och roffade åt mig den fina DVDn som stod där medan jag försökte andas. Idag köpte jag Svärdet i stenen och Shrek på Åhléns. 

På fredag kommer världens bästa Anna hit och hälsar på (!!! <3) och på söndag ska vi på Ikea med Vanja. Då ska jag köpa: En hylla, en skohylla och [insert impulsköp here] 

Vill köpa en sånhär skohylla för den är så fin och matchar min bokhylla men vet inte om jag har råd:

Istället kommer det att bli en sån här ful grej vilket gör mig väldigt ledsen:


Tror det var allt, det mesta i alla fall, nu ska jag inleda operation: JAG KAN FÖR I HELVETE INTE BO SÅHÄR MIN LÄGENHET ÄR JU EN HÄLSORISK! 

Wish me luck! Hejdå ha det bra så hörs vi någon gång.

Gjorde min dag!

Loggade in på twitter och möttes av detta:



Ja, man skulle ju kunna påstå att den här dagen blev väldigt mycket bättre efter att jag hade läst detta :D

Ett inlägg såhär mitt i natten..

Har kommit fram till att jag bloggar alldeles för dåligt nu för tiden. Så, klockan är halv 4, jag är ledig imorgon och har inga planer på att gå och lägga mig anytime soon. Men för att göra detta inlägg lite roligare så tänkte jag slänga in några bilder. Här är några bilder som jag stulit från Elsas facebook från förra helgen när vi var hemma hos Vanja och firade att hon gått och blivit myndig! :D

Jag och Elsa :)


Victoria och jag :)


Jag, Victoria, Vanja och Elsa :)


Elsa, Victoria och jag :)

En bra helg!

Den här helgen har jag: Gjort snöänglar mitt i natten, haft snöbollskrig, åkt pulka, tittat på film, sovit, ätit massa saker (typ: chips, naturgodis osv.) pratat, skrattat, lekt med gosedjur i en timme, åkt buss och helt enkelt varit med Vanja <3 

En mycket bra helg helt enkelt <3

Nya skor! :D

Beställde precis ett par skor. Såhär ser de ut och de är jättefina och nu ska ni inte klaga på att jag spenderar alldeles för mycket pengar just nu. 



Nu ska jag dock sluta beställa grejer :) För nu har jag inget mer som jag går runt och tänker "Jag skulle ha köpt den/dem" :D 

Mitt paket från HM kom idag också! Och skorna och kjolen passade! LYCKA <3 Är sjukt nöjd!!

Stannar hemma imorgon med

Well, tror kanske att min feber är borta. (eller så är det alvedonen, är osäker på när jag tog den sist..) Tänkte i alla fall vara hemma från skolan imorgon också, i förebyggande/efterbyggande (eller vad det blir?) syfte och så back to school på fredag! :) 

Nu ska jag försöka sova. God natt!

Har fortfarande feber.

Ungefär såhär pigg ser jag ut idag:



THIS IS MADNESS!

PROTECT IP / SOPA Breaks The Internet from Fight for the Future on Vimeo.


Skor jag skulle vilja köpa

Är inne i en period då jag bara vill köpa kläder, skor, väskor och liknande hela tiden. Och som vi alla vet är det ALLDELES för enkelt att handla via internet. Men men, här är lite skor som jag verkligen skulle vilja ha (försöker inbilla mig att detta är ett - det här har jag precis klickat hem - inlägg och att jag därför kommer tillfredställa mitt nya behov av att köpa saker) Men känner jag mig själv rätt kommer jag råka klicka hem något mer innan den här veckan är över - speciellt om jag ska vara hemma med feber imorgon också.



Var extremt nära att beställa dessa, de låg i varukorgen och allt











Tröstshopping

Tyckte synd om mig själv mitt i denna feberyra och beställde ett linne för att det skulle kännas lite bättre:



Sjuk.

Har varit påväg att bli sjuk rätt länge nu och kände inatt när jag skulle sova att detta är inte bra. Somnade väl vid 4 någon gång och vaknade sedan med jämna mellanrum av feberfrossa och "fan vad varmt det är!" När klockan ringde låg jag och skakade tänder och konstaterade rätt snabbt att det är högst sannolikt att jag har feber (har ju ingen termometer, så kan inte kolla) Så idag ligger jag i sängen och äter daimglass och alvedon. Mår skitdåligt och tittar på film. Hoppas detta inte är långvarit, för det orkar jag inte.

Impulsshopping

Impulsköpte en kjol och ett par skor på hm:s hemsida idag (det var ju rea......)
Det är alldeles för enkelt att handla via internet.. såhär ser de i alla fall ut:


Är lika som min svarta, fast en annan färg helt enkelt.


Och så ser skorna ut :) (vintriga och bra.... men det är ju sommar snart igen)

Är i alla fall väldigt nöjd med dessa köp :)

Kanske är en pluggis ändå.

Klockan är tre, jag sitter och skriver på min akademiska uppsats. Är det illa om jag känner mig mest fokuserad och mest som "mig själv" när jag sitter och pluggar på nätterna? Eller mig själv och mig själv, men känner mig mer som jag brukade känna mig förut. Ni vet, då jag fortfarande brydde mig och hade MVG i alla ämnen utom 3 (som jag hade VG i) i slutbetyg i nian. Känns lite så nu när jag sitter här och dricker mjölk och gör formella formuleringar om reklam. Hehe.

Ska återgå till pluggandet nu. Ska bara fylla på min mugg med mjölk först. :)

PARTEY! <3

Igår var det utgång som gällde för att fira att jag och Vanja gått och blivit myndiga! Först möttes jag, Vanja, Maria och Daniela upp i Gamla stan för lite fördrinkar och sen bar det av på nattklubb för att möta upp några av Danielas kompisar! :D 

Lite bilder, here we go:


Maria och Daniela :) 


Vanja och jag :)


Maria och jag :)


Maria :)


Jag och Daniela :)


Fredrik (a.k.a. get) och Vanja :)


Kim och Maria :)


Daniela och Therese :) 


Vanja, Daniela och Mikaela :)


Jag och Vanja :)


Maria, jag, Vanja, Elin och Therese :)


Elin, Maria, jag, Therese, Vanja och Mikaela :)


Jag och Maria :)


Jag och Vanja :)
Här har vi ett bra exempel på vad jag och Vanja brukar säga - jag är mer rosa, hon är mer gul. hehe xD


Maria :)

Det var en VÄLDIGT lyckad kväll och idag har jag sjukt ont i fötterna! Eftersom jag glömde mina nycklar i Marias väska och alltså fick gå från Täby till Roslagsnäsby för att få min nyckel av Vanja (som har en nyckel hem till mig) och sedan tog jag bussen till Tibbleskolan och fick gå hem därifrån - i högklackat. Så ja, ont i fötterna var det ja, kom hem vid typ 5. Men annars mår jag prima och är på jättebra humör! :D

Sånt här gör mig glad!

Såg att min lärare redigerat i min filmanalys (den där jag skrev i tre timmar i streck här om dagen) så jag gick in för att ta mig en titt och så har han skrivit såhär längst ner:


Det där "riktigt högt betyg" kändes ju jättebra att höra!! :D :D :D 

Känns som att förra terminen inte var helt totalt värdelös nu eftersom det här är den enda kursen som tog slut då :D 

Så, nu ska jag med ett leende på läpparna fixa mig för kvällen och sen drar jag in till stan och möter upp mina fina vänner för a night on the town! :D

GRATTIS VANJA! :D

Idag fyller världens bästa Vanja 18 år!!! :D

Hon fick tårta med ett ljus och fin sång i matsalen på lunchen idag. Sen åkte hon och jag in till stan och fikade, så fick hon presenter av mig :) Sen stack hon iväg på middag med familjen! :) Och imorgon ska vi ut och FIRAFIRAFIRA detta!! :D :D :D 

Ville bara säga GRATTIS till Vanja! <3


Nu när man faktiskt kan sjukanmäla sig själv

Sjukanmälde mig halva dagen idag, för jag mådde så jävla dåligt när jag vaknade. Vände mig om i sängen med kramp i hela underkroppen, somnade om och vaknade strax före elva. Pallrade mig till skolan. 

Nu är jag så extremt trött jag att jag nog ger upp och går och lägger mig när som helst.

Sånt här händer ju bara i filmer.

Idag har jag blivit totallurad. Vanja sa att hon hade planerat min födelsedag, att vi skulle på restaurang osv. Men att vi bara skulle lämna våra datorer hemma hos mig först så vi slapp släpa på dem inne i stan. När jag öppnar min ytterdörr så hoppar Cilla, Kajsa, Erika och Elsa fram och skriker "SURPRISE!" Jag höll på att få en hjärtinfarkt! Men sen när jag ser vilka det är blev jag SUPERGLAD!!! 

Så hade de städat och diskat (jag tycker synd om dem nu alltså!!!) och lagat middag och bakat tårta (var Vanja och Elsa som bakade den dagen före) och så fick jag presenter! Var en JÄTTEBRA kväll och jag sitter fortfarande och ler här hemma! Blir så glad av sånt här, för sånt här händer ju bara i filmer liksom!!! :D 

Jag har helt enkelt helt underbart fina vänner!!! <3


Vanja, Cilla, Erika, Kajsa och Elsa :D


TÅRTA <3


IT'S MY BIRTHDAY!

Hej, jag heter Lina Andrea Henriksson och jag är 18 år gammal.

FINALLY!

Har nu pluggat konstant i tre timmar. Inte varit inne på någon icke plugg relaterad internetsida, inte använt min mobil om jag inte behövt i pluggsyfte och nu är jag ÄNTLIGEN klar med min filmanalys!!! :D 

Är extremt glad över detta faktum! :D 

Nu ska jag fira med glass och fanboys!

:D

Mår sjukt bra nu för tiden förresten. Om ni missat det.

Panikplugg

Sitter och panikpluggar såhär dagen före deadline. Men jag har ju i alla fall imorgon på mig också. Har i alla fall börjat med min filmanalys nu. Har kommit igång men det går trögttrögttrögt. Är så mycket roligare att göra andra saker. Som idag, skulle gjort den idag. Stängde av mobilen, loggade ut från facebook och twitter och tänkte att nu jävlar. Istället för att plugga kollade jag på filmer, läste och åt glass. Var mycket mer givande.

It's a miracle

Det faktum att jag är up and running just nu är ett mirakel.


Lite kort

Det där med att klockan är halv 7 och att jag ska upp om 4 timmar är ju sådär inte alls speciellt roligt.
Men jag kan inte sova. Det går inte. Jag har försökt. Tro mig. Jävla skitliv. 

Igår impulskrökade jag med Rikard och Johan, somnade väl vid åtta på morgonen eller något sånt. Sov till fyra idag. Käkade middag med jättefint sällskap i form av Vanja, Cilla och Kajsa på pizzahut. Sen promenerade vi i Gamla stan och kallade varandra för "My love" och "Lord Nelson" kom hem vid tolv och har sen dess häckat framför datorn och försökt sova. Vilket obviously går rätt dåligt. 

Ska ge det ännu ett riktigt försök nu. Funkar det inte ger jag nog upp på riktigt.

Beställt!

Beställde denna idag:



Är sjukt nöjd! :D

Förfest here we come!

Åkte till Täby centrum och handlade "förnödenheter", glömde maten, åkte tillbaka till Täby centrum och köpte mat. Fit for fight! :D


Godmorgon!

Ja det där med att bli en morgonmänniska har tagit sovmorgon.. ganska rejält. Men god morgon i alla fall! 
Nu ska jag klä på mig och bege mig till Täby centrum för att möta upp Vanja! :D 

IKVÄLL BLIR DET PARTEY!

Shake it like you don't care.



Jag ska bli en totalklyscha som bara älskar allt. För vet ni vad?
JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA JUST NU


SNÄLLA

Jag dör, snälla ge mig den här klänningen!
(ja, jag är tillfälligt besatt av klänningar)



För snö är ju faktiskt ganska fint ibland.


JAG VILL HA!

Som sagt, det här med att jag snart fyller 18 och gärna firar det men inte äger en enda klänning gör mig väldigt ledsen/stressad.. 
Skulle verkligen vilja köpa dessa:


200kr


299kr

Vet inte riktigt om jag ska offra lite matpengar för detta den här månaden eller inte... skulle vilja köpa skor också egentligen.. för sånna har jag ju inte heller. (livet som fattig student som upp till för något år sedan enbart klädde sig i kläder från killavdelningen) 


Ögonshoppar för pengar jag inte har.

Ögonshoppar klänningar och önskar att jag kunde köpa i alla fall två stycken då jag äger ca noll stycken och snart fyller 18.

Long time no see.

Ojoj, undra när jag tittade in här senast.


Är tydligen ett nytt år nu.
Mitt nyårslöfte är att jag ska bli en morgonmänniska. Har ett till, men det är hemligt. 

Fyller år snart gör jag också. Bara så ni vet. 

Nyårsafton spenderades med jättefint sällskap! Var jätteroligt, tills någon fick för sig att 20 minus och strumpbyxor var en bra blandning.... jag åkte hem strax efter tolv. Käkade en jävla massa oxfilé och gick sedan och la mig vid 2. Idag mår jag AMAZING
(efter tolv timmars sömn, en ipren och en pizza med min fina vän)

En sammanfattning av nyårsafton:
Fint sällskap, god mat, dans, alkohol, skratt, med andra ord, straffklunkar, minnen, dåligt kompishångel, nyårs"kyss", 20 minus i strumpbyxor. 

Så, nu vet ni att jag lever och om två dagar åker jag tillbaka till Stockholm!
Ha det bra så länge så hörs vi sen någon gång.