Dagens eye candy:

Eftersom det nog inte blir så mycket inlägg på tre veckor så får dagens eye candy stå för alla dom tre veckorna, och jag tänkte faktiskt ha två stycken idag, de två som alltid är mina dagens eye candy, de har varit med förrut ;)

Och det blir nog kanske fler än en bild på dem,
Dougie Poynter (första bilderna)
Jonas Armstrong (andra bilderna)











Nu klarar ni er nog tills jag kommer hem ;)

Nu är det inte långt kvar!

Hej, det här blir det sista som jag skriver innan Grekland, får jag tag på en dator där så ska jag updatera annars så ses vi den 8 augusti (Y)

Jag tänker inte skriva något mer för jag ska snart äta sen ska jag sova ett par timmar, annars missar jag en natts sömn.

Så vi ses och hörs om tre soliga veckor. Ha det bäst, det ska jag i alla fall ;)

Dagens eye candy:

Johnny Depp som Jack Sparrow


fit for fight!

Idag har jag packat HELA dagen, imorgon kväll åker vi till Stockholm, på söndag morgon (06.20) bär det av till Amsterdam, mellanlandar där, kanske byter vi plan det vet jag inte. Sen bär det av till Grekland.
Here we come!

Tre härligt soliga veckor med Elin har jag framför mej! Kan det bli bättre?

Tangentbordet har fått svininfluensan så nu ska jag sluta skriva medans det fortfarande fungerar ;) För då kan jag ju säga att det fungerade när jag använde det om någon klagar på mej att jag har förstört det, då hänvisar vi helt enkelt till närmaste läkare ;)

Nu ska jag faktiskt sova! Är sjukt trött och ska upp tidigt, så att jag kan sova mellan typ 7 och halv 10 imorgon, för annars missar jag liksom en natt eftersom vi ska resa hela dagen.

Hej då.
Förlåt för att jag inte skrev igår förresten, för visst gjorde jag inte det? Dagens eye candy får stå för igår också, igen.,

Packningen:

Dagens eye candy:

Eftersom jag inte har suttit vid datorn eller tv:n så mycket idag så har jag inte sett någon speciell som har varit snygg. så bara för att jag inte har någon annan så blir det han som alltid är dagens eye candy ;)
och bara för att det är han, så blir det kanske fler än en bild.. ni överlever xD

Dougie Poynter










okej, nu ska jag inte ta fler bilder, there's plenty more where those came from ;)

Inhandling:

Idag har jag och pappa spenderat stor del av eftermiddagen med att köpa saker till Grekland. (snart snart snart!!!)



Sen på kvällen har jag varit med Anna, vi cyklade mest runt, åt glass, köpte godis, gungade, och sen gjorde vi inte så mycket mer ;)
men det var kul <3

nu ska jag skära upp grönsaker och frukter och titta på Robin Hood ;)

Sjukt kul


kolla på den!

Dagens eye candy:

Jude Law



Lina fixar

Idag har jag sovit ikapp. Jag har inte sovit så mycket de senaste dagarna eftersom jag har suttit uppe och kollat på Robin Hood halva nätterna och sen gått upp vid 10. Men idag sov jag faktiskt till typ halv 1 (Y)

Sen har jag fixat massa saker inför Grekland (på söndag!!!!!!)
T.ex. :
Fyllt i alla papper, hälsodeklaration, membership card, massa saker i ABC-handboken osv.
Kopierat passet.
Varit på banken och växlat pengar.
Varit på dollar och köpt ett kollegie block (stavning?)

Nu måste jag bara köpa allt jag behöver till packningen, typ, shampoo, solkräm och sånt. och sen är det bara en maskin kvar att tvätta och sen packa sen är jag klar!

Bra Lina!

Dagens eye candy:

Förlåt för att jag inte skrev igår, men när jag satt vid datorn så fick internet panik och slutade fungera. så dagens eye candy får stå för igår också.

Jag orkar inte skriva något mer nu.

Ryan Gosling

Dagens eye candy:

Bara för att min bästa kompis är sjukt snygg får hon äran att vara dagens eye candy idag ;)

Elin <3

Forever

Idag har ajg varit med Elin, och hon är den absolut bästa vännen man kan ha! Bara så ni vet, och jag kommer att älska henne föralltid!
Så när vi är klar med allt känslo snack så ska vi gå vidare ;)

Vi cyklade runt på sveg först, vi cyklade bro rundan, sen drog vi till Lillön som nu mera har döpts om till Sagoön. Så vi tog ett sånt där frågeformulär där, gjorde en egen penna av en pinne och sand och sen traskade vi runt där i säkert två timmar ;)

Tänkte bjussa på några snygga bilder från det, tagna av Elin med min mobil (dock tog jag kanske någon)
Och bara så ni vet så är Elin proffs natur fotograf, bara så ni vet liksom ;)

   
 (Elins look a like)
       

Sen cyklade vi bort till ip, visste ni förresten att de har avverkat nästan alla träd från parkeringen till grusplan??

Sen åkte jag och åt, sen åkte jag till Elin igen.
Först skrev vi en varsin boklista, jag en med böcker som hon ska läsa innan nian är slut, och hon en med böcker som jag ska läsa innan nian är slut. Sen skrev vi packlista åt mej, eftersom vi åker till Grekland om 8 dagar!!!!!!
Sen skulle jag börja läsa en av böckerna på listan och hon spelade på min mobil, vi låg så i säkert 3 - 4 timmar och sen hade jag läst ut boken. Måste säga att det är en av sakerna som jag verkligen tycker om med Elin, att ingen tystnad blir pinsam tystnad. Det var faktiskt riktigt skönt att bara ligga helt tyst bredvid Elin i flera timmar, det känns som om jag behövde det för jag har tänkt för mycket de senaste dagarna, alldeles för mycket.

Julklappar?

En liten fråga, är det för tidigt att börja önska sej julklappar??
I vilket fall som helst så råkade jag surfa runt lite på www.allposters.com och hittade några sjukt snygga affischer som ni mer än gärna får köpa till mej i julklapp, hade sagt i födelsedagspresent men det är närmare till December än Januari ;)
Btw har jag namnsdag idag, eller igår antar jag (Fredag) SÄG GRATTIS!
Här kommer bilderna på affischerna, ursäkta att alla inte är så bra, man får tydligen inte sno dem från deras hemsida ;)

             

Malin du undrade ju vad jag skulle göra om jag vann 17.000?
Jag skulle köpa några av de här.

Dagens eye candy:

Sorry people, men jag har kört fast, big time.

Jonas Armstrong

Regn, städa, diska, mer regn

Idag regnar det, fortfarande, som ni kanske förstod pga rubriken. Så vad har jag gjort idag?
Jag vet faktiskt inte riktigt, sitter här och försöker komma på vad jag har gjort?

Jag har i alla fall städat mitt rum, det vore trevligt om någon sa att jag var duktig för jag vet inte hur länge jag har skjutit på det där nu..
Tog disken, före och efter maten. Det blev rätt mycket handdisk, men hey jag överlever ;)

Sen har jag legat på mitt rum och spelat mobilspel och lyssnat på Fall out boy på högsta volym med fönstret öppet (så att jag hörde regnet, det är mysigt men tråkigt)

Men jag menar, jag måste ju ha gjort något mer? Det tog ju typ en halvtimme att städa, en timme att diska totalt och jag kanske låg och spelade och lyssnade på musik i 2 timmar. Sen då liksom?? Jag måste ju ha varit vaken mer än 3 och en halv timme, eller? ^o)

Dagens eye candy:

Pierre Bouvier


Hej hej

Hallå, jag skulle gå upp tidigt (halv 10) men när väckarklockan drog igång var jag helt död så jag bestämde mej för att skita i det och sov istället till 1 (Y)

Sen käkade jag frukost, och tittade på tv, tog en dusch och sen kom Tomas hem och då ville han se på Robin Hood, jag klagar inte, så nu har jag sett ett par avsnitt till två gånger ;)

Sen drog jag,mamma och Malin på bingo, mamma vann 1000 kr!

Duktigt.

Nu ska jag göra något för att fördriva min tid, vet inte rikigt vad än. Kanske blir en film?

Sov gott

Dagens eye candy:

Danny Jones


I got issues

Kollade klart på Robin Hood, så nu har jag sett alla avsnitt. Jag måste säga att jag aldrig har gråtit så mycket när jag tittat på någon film/tv-serie, eller när jag har läst någon bok. Och jag gråter ganska enkelt när det gäller sånt. Nu satt jag verkligen här och storgrät, det var värre nu än när jag såg Titanic första gången, och då är det illa.

Tomas satt här och kollade kanske på ett av de sista avsnitten för han hade inget bättre för sej och det var bara vi hemma. Sen när han kom hem från jobbet så tyckte han att vi skulle se på Robin Hood, och jag tänker ju inte säga imot ;) Så nu har jag sett de första 8 avsnitten en gång till.. .

Regn, regn och mer regn

Idag var jag duktig och gick upp vid 10, och det första jag gjorde var att titta ut genom fönstret och sedan ångrade jag att jag valde just den här dagen för att gå upp tidigt.. Det regnar.

Det regnar fortfarande, spöregnar, och det har det gjort sen jag tittade ut genom fönstret. Kul liksom. -.-'

Men men, då tar jag tillfället i akt och fortsätter mitt Robin Hood maraton, dock blir det nog sista dagen idag. För jag har lyckats ladda ner sista avsnittet för typ 5 minuter sen, och det betyder att det inte finns något som hindrar mej från att se klart på säsong 3 (vilket är den sista säsongen). Jag har bara 3 avsnitt kvar, 132 minuter...

I can do it!

Coca cola, spöregn, 11 grader kallt ute och Robin Hood, en perfekt sommarlovs dag.. yeah, right.

Dagens snygging:

Nu döper jag om dagens snygging till dagens eye candy, bara så ni vet ;)

Idag ska jag inte ta någon från Robin Hood serien, även om Jonas Armstrong (som spelar Robin Hood) är sjukt snygg och borde lika som Dougie få vara med i min Header. Men men, man måste variera sej lite också.

So, dagens eye candy:

Johnny Depp

Robin hood - säsong 3

Det känns som om jag börjar bli lite.. hmm, besatt? Ja, besatt. Jag sitter och tittar på Robin Hood nu också, det kan ju inte vara hälsosamt det här ;) Men nu har jag bara 6 avsnitt kvar i hela serien, sen är det slut på det här ;)

Men jag måste säga att jag har en känsla av att jag inte kommer tycka om säsong 3 lika mycket som de två första, eftersom Marian inte är med.. Men de gifte sej ju i alla fall, tur. För jag hoppades på dem hela tiden (Y)

Är det bara jag eller har hela mitt liv kretsat kring Robin Hood de senaste dagarna?

Haha, som sagt, det här med tv-serier är ohälsosamt. 
xD 

God natt

Nej, nu ska jag vara duktig och inte sitta uppe till 4 och titta på Robin hood,
istället går jag och duschar, sen blir det sängen. ska vara med Elin imorgon så jag måste gå upp före 10 känner jag ;) För jag måste nog dessutom börja vända tillbaka mitt dygn inför Grekland om två veckor xD

Sleep tight

Dagens snygging:


Joe Armstrong


och nej, jag har inte alls kört fast på Robin hood serien ;)


Grattis farfar!

Idag fyller min farfar år, så grattis på födelsedagen farfar!

Annars har jag inte gjort mycket vettigt idag, gick upp, åt frukost, kollade klart på säsong 2 av Robin hood och nu har jag nyss tagit disken, nu väntar jag bara på Elin ;)

Men jag måste erkänna att jag börjar bli less på alla mina favorit tv-serier, inte less i största allmänhet utan less på att alla som jag gillar måste dö hela tiden.. eller hålla på att dö, men när de dör är det ju värre!

Jag blir så frustrerad, i sista avsnittet av säsong 2 så dog ju Marian, och sen "råkade" jag läsa lite vad som skulle hända i sista avsnittet av säsong 3, liksom kom igen! Vad har jag gjort mot världen!!! ?

och nu tänker ni, men det är ju bara en serie, som jag dessutom inte gillat speciellt länge, men bara så ni vet, Keith dog i One tree hill, och nu kan Peyton dö (hon kanske redan har gjort det, vad vet jag, jag har inte sett hela säsong 6) Dessutom så ska Chad Michael Murray (Lukas) och Hilarie Burton (Peyton) inte vara med i säsong 7, vilket lutar mot att hon kommer dö, SERIÖST!?

Och Andra Avenyn, då blev ju Angelica (stavning?) mördad, och David drog, 
  
  
 
Jag måste sluta titta på tv. -.-'


Robin hood

Hmm, undra om det kanske börjar bli dags att gå och lägga sej nu?
Men det är officiellt nu i alla fall, jag har inget liv ;)
Sitter fortfarande och tittar på Robin hood, och jag började klockan 10 imorse.. hmm.

Igår tittade jag på halva säsong ett, idag har jag tittat klart på säsong ett och nu har jag bara 4 avsnitt kvar på säsong 2, vet ni vad det betyder?
nu måste jag ladda ner säsong 3.. fast ajg måste sova nu, för annars har jag inget att titta på imorgon medans säsong 3 laddas ner ;) smart va ? Dock ska jag vara med Elin imorgon också. jag måste ju vara lite social, dessutom fyller Farfar år imorgon också (grattis)

Nej, nu har jag inte tid med det här längre.

Cee you.


p.s när jag skriver imorgon menar jag rent tekniskt sett idag, eftersom klockan är över 00.00 d.s

Dagens snygging:

Bara för att jag har spenderat hela dagen med att titta på Robin Hood, och han råkar ju vara jobbigt snygg (enligt mej) så spelar det ingen roll att han var dagens snygging igår, för det är ju meningen att jag ska lägga in en bild på han som jag tycker är snyggast just idag, (och vi lämnar Dougie utanför det här, för han är alltid snyggast, och han är med i min header så då är han alltid representerad)

så, dagens snygging

Jonas Armstrong

Dagens snygging

Jag tänkte börja köra dagens snygging, och jag tänkte försöka komma ihåg det varje dag också, vi får se hur det går med det. Och jag vill tillägga att personen jag väljer alltså är någon jag tycker är snygg, ni kan få tycka vad ni vill, it doesn't matter ;)

Här kommer i alla fall dagens snygging:

Jonas Armstrong

Independence day

Idag är det 4 Juli, och dagen i ära (eftersom det har slagit slint i skallen på mej och jag verkar tro att jag bor i USA) så har jag bakat tårta. Elin hjälpte till.


Mer bil-bingo åt folket!

Idag var sista fotbollsträningen innan uppehållet. Jag vet inte riktigt vad jag känner, blandade känslor måste jag säga, lättad över att sommarlovet äntligen kan börja för jag tycker inte att det gills om man måste ha massa saker att komma ihåg, som fotbollsträningen, men samtidigt ledsen för att det är så kul!

Vad gjorde vi då?
Jo, vi var typ 9 stycken, så vi började med att köra " fot vollyboll" jag vet att det låter lite, knepigt, men det är kul!
Men Malin (våran tränare) insåg snabbt att det var för varmt för att någon skulle orka anstränga sej, så då trängde vi in oss i två bilar och åkte till Svegssjön och körde doppboll i vattnet, mitt lag vann överlägset ;) Sen körde vi stafett på "stranden". Och sen avslutade vi med att attackera Malin så att hon hamnade i vattnet. Duktigt tjejer! (Y)

Sen skulle jag på bilbingo och när jag sa det så skrattade alla åt mej och sa typ:
Men kom igen Lina, hur gammal är du egentligen?

Men jag säger bara, skratta bäst som skrattar sist, vem av oss är det som är 1500 kr rikare nu?

Sug på den ni ;)

extremt dålig idé

Hej hej, jag känner att jag inte är så bra på det här, att blogga alltså.

Mellan måndag och tisdag tältade jag, Anna, Elin och "Karin". Måste bara säga att det inte var en av våra bättre idé att dygna.
..

När jag kom hem vid typ ett (på dagen, tisdag) så tänkte jag:
- Ja, jag lägger mej och kollar på tv.

När jag sedan får tillbaka medvetandet är klockan 6 och någon säger att det är middag. Lyckat!


Drog till härdal och när jag kom hem hamnade jag vid tv:n igen, höll mej vaken den här gången, fastnade där och kollade på americas best dance crew.
Gick och la mej och somnade på en gång.

Sen sov jag i 12 och en halv timme, när jag säger att jag ska sova bort halva dagen menar jag det bokstavligt talat ;)
Alltså, visst jag brukar sova länge, men inte så länge...

Sen orkade jag knappt röra mej men jag lyckades ta mej upp ur sängen,

gick på polisstationen och hämtade mitt pass (ser puckad ut, men det gör man ju alltid)
gick på banken och pratade med dom, tydligen funkar inte mitt kort i Grekland, det var ju lite halv jobbigt kan man tycka.
Sen gick jag och mamma på apoteket och pratade med dom om läkarintyg för min allergi medicin när jag och Elin ska utomlands.

Nu har jag varit hemma ett tag och tittat på Americas best dance crew, och jag är helt totalt slutkörd, jag orkar inte ens läsa. och då är det illa.

Som sagt, det där med att inte sova kanske inte var en av våra bättre idéer, fast om man ska se det positivt, så kanske jag kan gå och lägga mej tidigt ikväll, och vips så har man vänt på dygnet ;) Smart Lina (Y)