Påsk 2013

Åkte ju till Sveg rätt impulsivt sådär över påsk. Är riktigt glad att jag gjorde det för hade en riktigt riktigt bra påsk!
 
Långfredagen spenderades i Lofsdalen i strålande solsken. Det var påskmarknad som stod på schemat och sen satt vi på Trapper med trevliga människor och åt/drack i sådär fem timmar innan vi följde med tillbaka till deras stuga och umgicks till klockan blev typ 23 och det var dags att bege sig tillbaka till Sveg igen. 
 
Dagen efter åkte vi tillbaka till Lofsdalen (det blev mycket pendlande eftersom vi hade hyrt ut våran egen stuga över påsken, tur att det inte är sååå långt då i alla fall) och åkte skoter. Vi hamnde vid Våffelstugan där det var veteranskoterutställning, utegrill/utebar, massa folk, strålande solsken och live-musik (av pappas kompisar dessutom). Sen spenderade vi ännu en kväll på Trapper med middag och barhäng innan vi åkte hem.
 
På påskdagen hämtade vi upp Anna och åkte tillbaka till Lofsdalen för ännu mer skoteråkning. Vi grävde ner oss i en solgrop på fjället, grillade korv och hade det allmänt bra. Sen besteg jag och Anna fjället och snacka om skaplig utsikt! 
 
Sista dagen av påskhelgen blev det ett sista besök på Våffelstugan. Jag, mamma och pappa satt i solen i flera timmar och bara njöt. Varm choklad med vispgrädde, coca cola, våfflor osv. hur fel kan det bli liksom? När vi parkerat skotrarna avslutade vi den sista dagen med ännu en middag på Trapper innan det bar av hem till Sveg igen.
 
Som sagt, en riktigt riktigt bra påsk med mamma, pappa och Anna. Fyra dagars skoteråkning i fjällen och strålande solsken! Storstäder i all ära, men att ha vuxit upp ett stenkast från fjällvärlden är helt klart underskattat.
 
Bildbomb:
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Got something on your heart?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback