Jobb jobb jobb

Har precis kommit hem från Kajsa. Gårdagen var HUR ROLIG OCH JOBBIG SOM HELST! Jag, Vanja, Emelie och Cilla hade ju tagit på oss att servera på Kajsas föräldrars 50års fest så vi kom väl hem till Kajsa vid 4. Då var det bara att snida om till kvällens kläder (svart och vitt ska det vara vet ni) och börja förbereda. Vi började nog jobba runt fem någon gång och sen var det konstant jobb fram till 3 på natten. Men roligt var det! :) 

Snacka om att vi sprang mycket i trappor (blev som ett riktigt träningspass! Har träningsvärk som bara den i benen idag!) för själva festen var en våning ovanför "våra servetriskvarter" så maten, disken, vinet, vattnet, champagnen osv osv stod en våning ner och det satt ju folk överallt på övervåningen så det var bara att springa upp och ner med mat och disk och vin. Men så roligt :) Sen när det var som lugnast (när alla hade fått mer vin och tagit varmrätt) så satte vi oss och käkade lite hastigt i "köket" (ja, i källaren där vi provisoriskt hade skapat ett kök) sen var det bara att fortsätta jobba.
 
Kvällen avslutades i alla fall med att vi stod och dansade i vardagsrummet tillsammans med alla festgäster till Kajsas brors band som spelade :) Riktigt roligt! (och snacka om att vi skrattade mycket under kvällen!)
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och spendera resten av dagen med att titta på Game of Thrones. Är helt slut idag! På ett bra sätt :)

Kommentarer

Got something on your heart?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback