Dagen i bilder (och lite text)

Dagen började (alldeles för tidigt..) med dramalektion till klockan 10. Efter det har jag med undantag av själva avslutningen på tisdag nu sommarlov! :D

Efter det begav jag och Emelie oss in till huvudstaden. Vi tänkte kolla secondhand butiker, men sen gjorde vi inte det (:P :P :P :P :P- kunde inte låta bli) Istället gjorde vi detta:


Tog tunnelbanan till Liljeholmen. Gick ut, insåg att "nä, här vill vi inte alls vara" 
...


.. och tog därför tunnelbanan till Hornstull istället.


Där hittade vi Högalidsparken.


Och där fanns det en kyrka.


En till bild på kyrkan. A.k.a. Högalidskyrkan.


Och sen blev vi frustrerade på södermalm efter att i över en timme ha letat efter ett fik som sjöng hallelujah kören när man tittade på det. Alltså, ett mysigt fik som inte kostar skjortan. Och där 118100 tyckte att vi skulle fika, ja där låg det en frisör.


Då gav vi upp och tog bussen till Fridhemsplan. Där vi gick omkring för att sedan ge upp även det och tog då bussen till typ Odenplan (inte riktigt, men nästan) och där hittade vi det här mysiga fiket :)
Där vi uppenbarligen satt kvar alldeles för länge..


Sen när vi suttit där ett bra tag till och blivit väldigt trötta så bestämde vi oss för att gå till Gamla stan. 
Begav oss till Odenplan och tänkte att, ja men härifrån hittar vi ju. Men sen såg vi att det gick en buss inom 10 minuter. Så vi satte oss och väntade på den, den kom aldrig. Vi tog nästa buss som gick 10 minuter senare. (det skulle typ ha tagit oss 20 minuter att gå till Gamla stan, högst) Och när vi har åkt 15 minuter med bussen inser vi vad då? Jo, att vi har klivit på rätt buss, fast i fel riktning. Jaja tänkte vi, det är väl bara att åka ett varv då. Efter 40 minuters bussresa (keep in mind att vi väntade på busshelvetet i 20 minuter också) i en kokande het buss utan syre var vi helt slut när vi äntligen kastade oss ut genom bussdörrarna. Så mycket ville vi ju inte till Gamla stan egentligen.


Så då gick vi och köpte godis och sen satte vi oss här i en och en halv timme innan vi åkte hem:
Japp japp, även detta en trevlig liten dag. Men jag ogillar buss 53 lite smått nu.. hemska buss.
Nu ska jag halvsova och titta på någon film.
Kommentarer

Got something on your heart?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback