Jag brukar inte vara såhär. Lovar.

Känner att jag är uppe för länge på nätterna (som i skrivande stund) och att jag inte gör något väsentligt på dagarna. Skrev idag. Tittade på film och åt Findus skaldjurssoppa som tar 6 och en halv minut att tillaga i mikrovågsugnen till middag.

Skriver massa dikter nu för tiden också, vet inte var det kom ifrån helt plöstligt. Jag som inte ens gillar att skriva dikter egentligen. 

Har bara 4 avsnitt kvar av Legend of the Seeker nu också, sen ska jag sluta titta på saker som irriterar mig. Lovar. 

Vanja skulle låna ut Scrubs till mig, så jag äntligen kan fatta skämten hon och Emelie drar. Det är på tiden.

Har även gått och förälskat mig i This is war med 30 seconds to Mars. 

Ja jag är som ni förstår av det här inlägget ganska ointressant och osammanhängande den här veckan. Och tydligen ska jag lära mig saker om att kommunicera med min omgivning idag/imorgon (beror på hur man ser det) och det känns inte som om det var det jag ville läsa i mitt horoskop just nu. (kunde det inte typ ha stått "idag kommer du att finna kärleken." eller något sånt istället liksom?) Men men, man får väl vara nöjd med det man får antar jag. 

Nu ska jag nog relativt snart försöka sova i alla fall, men det är liksom för varmt och min säng är för stor och tom och mina kuddar fyller inte sin funktion med att ta upp halva sängen lika bra som de brukar och jag känner att jag bara vill skrika "jag blir aldrig nöjd!" och det passar ju rätt bra då "Nöjd" med Veronica Maggio är the soundtrack of my week. Och jag önskar att jag kunde ta leenden på ett bättre sätt och inte behöva bli puttad ut från ett stup för att ta ett litet steg framåt och jag vill alldeles för mycket saker ikväll så jag tror jag ska sluta förvirra er nu. 

Världens sämsta inlägg men jag tänkte använda detta som min ursäkt till min dåliga uppdatering den här veckan. Harry Potter har snart premiär och jag mår "lite" dåligt över detta på ett bra sätt och släcker lamporna och låser in mig i min lilla lägenhet och kategoriserar om mina favoritmarkerade dikter på haket.com och för att snabbt hoppa över massa kapitel och komma till ursäkten då - om jag skulle försöka uppdatera normalt skulle alla inlägg bli som det här. Handla om absolut ingenting och allting samtidigt som jag egentligen sitter och tänker "vänta jag måste bara skriva ner något viktigt" 

Ja, jag tror ni fattar.

Kommentarer

Got something on your heart?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback