Vart är världen påväg!?

Detta är inte okej.

Nu ska de göra en uppföljare på en av världens genom tiderna bästa film (om man frågar mej) och filmen i fråga är Titanic.

Hur fan gör man en uppföljare på den!? Jo, tydligen så dör inte Jack i första filmen (alltså, det känns ju helt fel bara att skriva "första filmen" det finns ingen första film, det finns bara Titanic) utan han blir nedfryst och sedan hittar de honom och fryser upp honom. Som sagt, detta är inte okej. Dessutom så skulle inte det gå, det är omöjligt (Elin, erkänn att det är lite komiskt att du och jag satt och diskuterade det här på biologin idag?)

Alla vet att han dör i slutet. Alla vet det! Och om han nu helt plötsligt inte gör det så har de ju gjort Titanic mycket mindre sorglig. Han måste dö. Det gör ju hela filmen!

Dessutom är Titanic inte en film, Titanic är en av världens största tragedier (om man frågar mej nu igen alltså) och man gör ingen uppföljare på en tragedi, det förstår alla. Snart ska de väl göra World trade center 2 också..
Jag trodde att Titanic filmen (jag vet att det finns fler än en, men alla menar versionen från 1997 när de pratar om Titanic) inte var tänkt som ett varumärke, något man ville tjäna pengar på. Visst ville de väl antagligen tjäna pengar också men jag trodde i alla fall att själva syftet med filmen var att upplysa världen om hur tragiskt det här faktiskt var, hur många som faktiskt dog. Och nu när de har gjort en andra film så har de helt plötsligt gjort det till ett varumärke. Jag menar, det går inte att göra en "Titanic 2". Det finns ingen "Titanic 2". Båten förliste och de flesta ombord dog, end of story.

Om man helt plötsligt ska börja använda världens största tragedier till att tjäna pengar (eller helt plötsligt, hur länge har de inte gjort filmer om andra världskriget?) så vet jag inte om jag vill att någon ska komma ihåg den här världen om tusen år (vi lär ju ändå vara utplånade då)Visst om de gör filmer om till exempel andra världskriget, filmerna de gör är ju ändå saker som faktiskt hände. Visst de hittar på nästan allt, men de lägger i alla fall inte till att Hitler typ helt plötsligt inte tog livet av sej och kommer tillbaka 100 år senare. De tar informationen som finns, faktan om sakerna som faktiskt hände och gör om det så att det ska passa filmindustrin. Men nu har vi börjat hitta på att det skulle kunna vara möjligt att göra en "Titanic 2".
Detta är inte okej.


Här har ni trailern i alla fall (om någon skulle vara intresserad):



Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vet så himla sjukt!!! Man kan inte göra så!!!

Men det är ju faktiskt lite coolt att vi diskuterade det idag, men det går inte!!!

2009-12-15 @ 18:35:51
Postat av: Rebecca

Hahaha, Lina. Det är ju bara ett skämt :P

De har satt ihop en fejk-trailer med klipp ur andra av hans filmer ;)

2009-12-15 @ 18:48:13
URL: http://rebeccaarehn.blogg.se/
Postat av: Anna

De här är verkligen inte okej! Dom får inte förstöra den :(

2009-12-15 @ 19:40:54
URL: http://annaerikssonanna.blogg.se/
Postat av: Malin

HAHAHAHAHAHAHAAAA! Den där trailern är så himla fejk lina. Det är någon som suttit hemma och klippt ihop den med bitar av andra filmer leonardo dicaprio varit med i. Det borde du väl förstått när det för det första inte finns något sammanhang och för det andra inte finns något releasedatum!! Det står bara "summer". Det skulle aldrig varit fallet om det där varit en riktig trailer.

Fattar knappt att du kan gå på något sånt :P Men ja, titta på trailern igen så kommer du nog förstå det du med.

2009-12-15 @ 19:58:43
Postat av: Jonna

Jag gick också på de där :/ men de är ju trots allt fejk :) som tur är!! snacka om detta hade förstört hela Titanic känslan.

2009-12-19 @ 15:57:57
URL: http://jonnalund.blogg.se/

Got something on your heart?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback